- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Oh çok şükür free listede adım geçiyormuş.bende diyorum kimse beni listeye falan yazmıyor.valla canım istemiyor girmek.illa ana listebsart değil free liste bile yeter kendini görmek için şimdilik napalim.*** 13. Takım 728. Etap ***
LAydLiNe (65.2/65/0.2/%0.307)
bi-zuzu(56.9/57.6/-0.7/%-1.230)
Bravequeen (68.7/69.2/-0.5/%-0.728)
Akrrep (78/76.8/1.2/%1.538)
ekhion (61.3/60.35/0.95/%1.550)
kahvevekitapsever (66.6///%) Bildirim yapmadı.
yeninesilsosyolog (82.8///%) 3 hafta üst üste bildirim yapmadı. Diskalifiye edildi.
aysenurt3991 (74.4/75.4/-1/%-1.344)
knickerbockerbande (83.15///%) Bildirim yapmadı.
13. Takım ortalaması: % 0.010
*** 13. Takım 728. Etap Free listesi ***
Aysegul 6666 (69.6/70.1/-0.5/%-0.718) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.95/68.2/-0.25/%-0.368) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
polokey2244 (70.2/69.2/1/%1.425) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.2///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
begum75 (65.1///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 18 Mart 2021 Baş. Kilosu: 66.6 Hedef :58
Tante Rosa Denise (74.1///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 25 Nisan 2021 Baş. Kilosu: 74.8 Hedef:60
jtaime020626 (66.2///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 18 Mayıs 2021 Baş. Kilosu: 67.5 Hedef: 58
Ikizannesi (65/78.95/-13.95/%) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik iznine ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
Izine ayrıldığı kiloylami ana listeye aliyorsun canım.ya ben kilo bildirimi yapıyorum.bazen listede yazamaya çalışıyorum kaptanım ama kendimi hiç buraya ait göremiyorum oyuzden girip yazasım gelmiyor.listeyide goremedim free listede adım geciyormu bilmiyorum inş.orda vardır.
68 in altına inmen lazım canım ama az kaldı, biraz daha böyle devam edersen kısa sürede girersin ana listeyeAyy canım inşallah ya bende çok istiyorumşaka maka yaklaştım yaa listede olmayı özlemişim. Düz 68 mi olmam gerekiyor yoksa küsürat dahi olsa olur mu? Gerçi hedefim bu hafta 68 olmak ama yine de sorayım
Canım lahmacunun boyutu ne kadardı bilmiyorum ama 3 tane fazla olmuş. Patates kızartması hiç olmamış. Akrebin de dediği gibi bu koşuşturmacayı lehine çevirebilirsin. Masa başı çalışıyor olmanın da seni kötü etkilemesine izin verme lütfen. Geçtiğimiz haftayı kilo alarak kapattın bu hafta biraz çaba bekliyorum senden. Dikkat edersen az da olsa kilo vereceğine inanıyorum. Sadece sağlıklı beslen ve porsiyon kontrolü yap lütfen.11.00
- miktarını bilmiyorum ama ne az ne çok patates kızatması
-2 dilim sucuk
-domates çorbası
-bol domates salatalık
17.30: 3 lahmacun
- 2 bardak ayran
2 lt tamamlayacağım
Biliyorum fazla ama çok ölmüştüm gün boyu ev dizdik
Dikkat etmeye çalışacağım kaptanım68 in altına inmen lazım canım ama az kaldı, biraz daha böyle devam edersen kısa sürede girersin ana listeye
Canım lahmacunun boyutu ne kadardı bilmiyorum ama 3 tane fazla olmuş. Patates kızartması hiç olmamış. Akrebin de dediği gibi bu koşuşturmacayı lehine çevirebilirsin. Masa başı çalışıyor olmanın da seni kötü etkilemesine izin verme lütfen. Geçtiğimiz haftayı kilo alarak kapattın bu hafta biraz çaba bekliyorum senden. Dikkat edersen az da olsa kilo vereceğine inanıyorum. Sadece sağlıklı beslen ve porsiyon kontrolü yap lütfen.
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Toparlarsin merak etmeGünaydın kızlar malesef cuma günü dedem vefat etti evime yeni geldim inşallah bundan sonra dikkat etmeye calisicam cuma gününden oncede bir bosvermişlik vardi maalesef ki Takim sonuncusu oldum hepinizden özür diliyorum inşallah bu hafta telafi edicem
Allah rahmet etsin dedene canım başınız sağ olsun.Günaydın kızlar malesef cuma günü dedem vefat etti evime yeni geldim inşallah bundan sonra dikkat etmeye calisicam cuma gününden oncede bir bosvermişlik vardi maalesef ki Takim sonuncusu oldum hepinizden özür diliyorum inşallah bu hafta telafi edicem
Amin canim inşallahBaşın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Toparlarsin merak etme
Günaydın canım hadi bakalım bi bismillah de başla bak başaracaksınGünaydın kızlar bugün ben de kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum umarım basarabilirim. Yetiştirme gereken işlerin stresi çok fena yedi bitirdi beni hayırlısıyla onları da bu hafta bitirmek istiyorum artık.hadi bakalım hayırlı haftalar olsun
Başın sağolsun canımGünaydın kızlar malesef cuma günü dedem vefat etti evime yeni geldim inşallah bundan sonra dikkat etmeye calisicam cuma gününden oncede bir bosvermişlik vardi maalesef ki Takim sonuncusu oldum hepinizden özür diliyorum inşallah bu hafta telafi edicem
Bugün başlangıcın olsun o haldeGünaydın kızlar bugün ben de kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum umarım basarabilirim. Yetiştirme gereken işlerin stresi çok fena yedi bitirdi beni hayırlısıyla onları da bu hafta bitirmek istiyorum artık.hadi bakalım hayırlı haftalar olsun
Benim kilom 69.2 bu haftaki hedefim de 68 canım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum bu hafta. İnşallah hedefime ulaşırım4 Haziran Cuma hedef listemiz
Ellssa 75,9 (76,8)
polokey2244
bi-zuzu
Bravequeen
aysenurt3991
ekhion
Kızlar hedefiniz yazar mısınız? Hedef yazanlar kusura bakmayın not almamışım tekrar yazın lütfen. Aklıma gelen isimleri yazdım.. Sizler çoğaltın.. Hadi bu hafta takımımız coşsun listelerde.
Allah razi olsun canimBaşın sağolsun canım
74 canim4 Haziran Cuma hedef listemiz
Ellssa 75,9 (76,8)
polokey2244
bi-zuzu
Bravequeen
aysenurt3991
ekhion
Kızlar hedefiniz yazar mısınız? Hedef yazanlar kusura bakmayın not almamışım tekrar yazın lütfen. Aklıma gelen isimleri yazdım.. Sizler çoğaltın.. Hadi bu hafta takımımız coşsun listelerde.
Dün sabah 69 gören ben bu sabah 71 gördüm tartı bozuk mu diye test ettim ama değil adetime de var anlamadım4 Haziran Cuma hedef listemiz
Ellssa 75,9 (76,8)
polokey2244
bi-zuzu
Bravequeen
aysenurt3991
ekhion