Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oh çok şükür free listede adım geçiyormuş.bende diyorum kimse beni listeye falan yazmıyor.valla canım istemiyor girmek.illa ana listebsart değil free liste bile yeter kendini görmek için şimdilik napalim.

Ara ara gelip listeye bile bakmazsan canım kendini buraya ait hissetmezsin. Öncelikle menü yazmaya başlaman lazım. Ve şunu aklına sokman da lazım. Sen 13. takıma aitsin. Neden kendini böyle uzak hissediyorsun? Biraz çabala lütfen. Son listede adın var. Her gün menü bekliyorum senden. Hamilelik nedeniyle izne ayrıldığın için eski kilona dönmeden ana listeye girebiliyorsun ama sende istikrar görmediğim için bu hafta ana listeye almadım seni. Listeye girmek için çabala lütfen. Şu an free listedesin.

Günaydın kızlar

Dün herkesi bomba gibi gördüm

Bu haftaya hep birlikte en güzel şekilde kapatalım lütfen

Ayy canım inşallah ya bende çok istiyorum şaka maka yaklaştım yaa listede olmayı özlemişim. Düz 68 mi olmam gerekiyor yoksa küsürat dahi olsa olur mu? Gerçi hedefim bu hafta 68 olmak ama yine de sorayım
68 in altına inmen lazım canım ama az kaldı, biraz daha böyle devam edersen kısa sürede girersin ana listeye
Canım lahmacunun boyutu ne kadardı bilmiyorum ama 3 tane fazla olmuş. Patates kızartması hiç olmamış. Akrebin de dediği gibi bu koşuşturmacayı lehine çevirebilirsin. Masa başı çalışıyor olmanın da seni kötü etkilemesine izin verme lütfen. Geçtiğimiz haftayı kilo alarak kapattın bu hafta biraz çaba bekliyorum senden. Dikkat edersen az da olsa kilo vereceğine inanıyorum. Sadece sağlıklı beslen ve porsiyon kontrolü yap lütfen.

Dikkat etmeye çalışacağım kaptanım

Günaydın kızlar malesef cuma günü dedem vefat etti evime yeni geldim inşallah bundan sonra dikkat etmeye calisicam cuma gününden oncede bir bosvermişlik vardi maalesef ki Takim sonuncusu oldum hepinizden özür diliyorum inşallah bu hafta telafi edicem

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin. Toparlarsin merak etme

Günaydın kızlar bugün ben de kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum umarım basarabilirim. Yetiştirme gereken işlerin stresi çok fena yedi bitirdi beni hayırlısıyla onları da bu hafta bitirmek istiyorum artık.hadi bakalım hayırlı haftalar olsun

Allah rahmet etsin dedene canım başınız sağ olsun.

Günaydın canım hadi bakalım bi bismillah de başla bak başaracaksın

Başın sağolsun canım

Bugün başlangıcın olsun o halde

Dün sabah 69 gören ben bu sabah 71 gördüm tartı bozuk mu diye test ettim ama değil adetime de var anlamadım
69 a tekrar düşeceğime inanarak 68.8 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…