Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Takım listesinde isek, takım sorumluluğumuz olmalı. Ne özel günler ne serbest günler ne tatiller bu sorumluluğu bozmamalı.. Ben bunu birebir yaşadım maalesef ve ilk defa geçen hafta eksi ile geldim çok fena oldum. Kendimi geçtim takımı aşağı çekmenin üzüntüsünü yaşadım..
Biz takımız. Hep birlikte elele verir isek yükseltiriz takımı, kendimizi...
Hadi bugün başlangıcımız olsun.
Bismillah deyip güncelleyelim kendimizi..

Hedeflerinizi yazın güzellikler ve o hedefe ulaşmak için çabalayın..

Ben 75 i ucundan da olsa görmek istiyorum. Hedefim 75,9
Benimde hedefim 68 olsun 1.2 kg haftanın enleri fikrini çok begendim sanırım bu yarışta en çok su içeni olarak kendimi ayarlamaya çalışacağım sınır 3 litreydi 100 gram bile olsa fazlası olmalıyımmmm

Hepinize selamlar kızlar niye buralar böyle sessiz bugünkü menümü yazayım açılış benden

Kahvaltı 10.30
1 simit
Peynir
Domates salatalık
1 çatal yumurtasız menemen

Saat 13.30
Küçük bir bardak sütlü menengiç kahvesi

Akşam 16.45
Bol cacık
Yarım dilim ekmek

Saat 20 de
Haşlanmış Küçük bir mısırın 3 te 1 i (tadına bakmak gibi bişey oldu)

30 dakika yürüyüş
2 litre su (daha içerim)

Akşam 9.30 gibi yeşil çay içerim
Benden bu kadaarr

Niye kimse menü yazmıyor artık? Üstümüzdeki ölü toprağını silkelemeliyiz bence önce

Sabah yarım kaşarlı tost, 1 kupa yarı yarıya sütlü türk kahvesi, 5 çizik zeytin

14.30 yarım lavaş(2 elim kadar incecik) ile ev yapımı tavuk döner bol yeşillik maydonoz soğan ile

19.30 1 tabak tazefasulye,1tabak tonbalıklı marul salatası

2 lt su
20 dk yoga
6 bin adım

Haftalık Kilo Sıralaması
1- Ellssa 1,2 kilo
2- ekhion 0,95
3- LAydLiNe 0,2

Haftanın ilk Üçü (yüzdeye göre)

1.ekhion %1,550
2.Akrrep %1,538
3.LaydLiNe %0,307

Haftanın Sonuncuları
1- aysenurt3991 %-1,344
2- bi-zuzu %-1,230
3- Bravequeen %-0,728

Sonuncu olan arkadaşlar lütfen geçen hafta yaptığınız yanlışları yazın ve bu hafta neler yapacaksınız telafi için..

Durumumu yazmıştım aslında yolculuk regli iki gün de dikkatsiz yeme sonucu +700 çıktım şuan 57.6 hedefim 56.5 benim hatam sporu ve buraya menülerimi düzenli yazmayı bıraktım bugünden itibaren sporsuz kalmayacağım ve menülerimide yazacağım. Hadi bu hafta hepbirlikte dikkat ederek haftanın birincisi olalım. Akrepcim yaptığın haftanın enleri çok güzel bi uygulama olmuş haftaya en çok kilo verenlerden olarak listede yerimi alıcam inşallah.

Teşekkürler canım.. Haftaya seni ilk sıraya yazmayı heyecanla bekliyorum. Tabi benden sonra ilk sıraya

Günaydın kızlar

Dün regl oldum. Pek keyfim yerinde değil. Sancılı geçirenlerdenim ben de. Tartıya da kötü yansıdı ama allahtan daha cumaya çok var. Bu hafta artık kendimizi sıkı tutmanın zamanı geldi. Hafta sonu diye umarım bugün kimse kaçırmaz yediklerini.

Bugünden itibaren artık mesaj saymaya da başlıyoruz. Günlük en az herkes 5 mesaj yazsın lütfen. Takım kurallarımızı uygulamanın zamanı geldi artık. Özellikle cuma günleri bildirim yapmayanları uyarıyorum, artık kendilerine çeki düzen versinler lütfen. Şimdiye kadar kimseye kırıcı olmamak, kimseyi üzmemek için uğraştım ama karşılığı çok iyi olmadı. Biz bir takımsak ve hepimiz kendimiz için buradaysak, herkes birbirine gereken özeni ve saygıyı göstermek zorunda. O yüzden ağzınıza attığınız her lokma da takımı düşünün lütfen. 13. TAKIMIN ARTIK SONUÇ LİSTELERİNDE SONUNCU OLMASINI İSTEMİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…