Takım listesinde isek, takım sorumluluğumuz olmalı. Ne özel günler ne serbest günler ne tatiller bu sorumluluğu bozmamalı.. Ben bunu birebir yaşadım maalesef ve ilk defa geçen hafta eksi ile geldim çok fena oldum. Kendimi geçtim takımı aşağı çekmenin üzüntüsünü yaşadım..LAydLiNe kaptanım okadar haklısınızki takımca bi toparlanmak lazım. Bende durumun +700gr olmasına evlilik yıldönümümüz için ufak bir kaçamak yaptık 2 günlük tatildi menüde yazamadım ne yedim hesaplamayayım dedim otelin yemeklerini tırtıkladım pek beğenmedim arada dışarıdan yedim muz çilek süt malesefki bisküvi kuruyemiş derken yolculukta eklenince ödemlendim bugün reglide var üstüne bukadar beklemiyorum. Bu son günüm bugünde dikkat edip haftaya inşallah hepimiz telafi edelim
Benimde hedefim 68 olsun 1.2 kgBen 75 i ucundan da olsa görmek istiyorum. Hedefim 75,9
YapalımHaftanın enlerini de yapalım mı kızlar ne dersiniz?
Bir de spor yarışı yapalım mı?
Durumumu yazmıştım aslında yolculuk regli iki gün de dikkatsiz yeme sonucu +700 çıktım şuan 57.6 hedefim 56.5 benim hatam sporu ve buraya menülerimi düzenli yazmayı bıraktım bugünden itibaren sporsuz kalmayacağım ve menülerimide yazacağım. Hadi bu hafta hepbirlikte dikkat ederek haftanın birincisi olalım. Akrepcim yaptığın haftanın enleri çok güzel bi uygulama olmuş haftaya en çok kilo verenlerden olarak listede yerimi alıcam inşallah.Haftalık Kilo Sıralaması
1-Ellssa 1,2 kilo
2-ekhion 0,95
3-LAydLiNe 0,2
Haftanın ilk Üçü (yüzdeye göre)
1.ekhion %1,550
2.Akrrep %1,538
3.LaydLiNe %0,307
Haftanın Sonuncuları
1- aysenurt3991 %-1,344
2- bi-zuzu %-1,230
3- Bravequeen %-0,728
Sonuncu olan arkadaşlar lütfen geçen hafta yaptığınız yanlışları yazın ve bu hafta neler yapacaksınız telafi için..
Teşekkürler canım.. Haftaya seni ilk sıraya yazmayı heyecanla bekliyorum. Tabi benden sonra ilk sırayaDurumumu yazmıştım aslında yolculuk regli iki gün de dikkatsiz yeme sonucu +700 çıktım şuan 57.6 hedefim 56.5 benim hatam sporu ve buraya menülerimi düzenli yazmayı bıraktım bugünden itibaren sporsuz kalmayacağım ve menülerimide yazacağım. Hadi bu hafta hepbirlikte dikkat ederek haftanın birincisi olalım. Akrepcim yaptığın haftanın enleri çok güzel bi uygulama olmuş haftaya en çok kilo verenlerden olarak listede yerimi alıcam inşallah.