Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

polokey2244 polokey2244 izne ayrıldığın kiloya çok yaklaştın canım. İnşallah en kısa zamanda ana listede de göreceğiz seni, ne dersin?
Ayy canım inşallah ya bende çok istiyorum :KK200::KK200: :KK68: şaka maka yaklaştım yaa listede olmayı özlemişim. Düz 68 mi olmam gerekiyor yoksa küsürat dahi olsa olur mu? Gerçi hedefim bu hafta 68 olmak ama yine de sorayım

Sanırım bu haftanın enlerinde en erken menü bildiren olarak yazılacağım :KK37:

Kahvaltı 10.30
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim ekmek
Peynir
Domates salatalık çay

Saat 13.30
1 bardak ev yapımı vişne suyu

Akşam 16.20
1 tabak otlu makarna
Bol yoğurtlu sarımsaklı semiz otu

2 litre su
200 ip atlama

Sanırım bu haftanın enlerinde en erken menü bildiren olarak yazılacağım :KK37:

Kahvaltı 10.30
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim ekmek
Peynir
Domates salatalık çay

Saat 13.30
1 bardak ev yapımı vişne suyu

Akşam 16.20
1 tabak otlu makarna
Bol yoğurtlu sarımsaklı semiz otu

2 litre su
200 ip atlama
Günü erken kapatmışsın. Çok azimli gördüm seni.. Maşallah diyelim daim olsun🌼🌼

Günü erken kapatmışsın. Çok azimli gördüm seni.. Maşallah diyelim daim olsun🌼🌼
Evet canım bi coşkudur geldi maşallah böyle devam etsin bakalım bi müddet deneyeyim. Artık sıkıldım yerimde saymaktan akrepcim ya. Hesap yaptım haftalık 1 kilo versem haziran sonunda 65 64 gibi rakamları görcem tabi inşallah bu düzeni bozmadan devam edersem.. Bu hesap beni gaza getirdi açıkçası :KK48:

Evet canım bi coşkudur geldi maşallah böyle devam etsin bakalım bi müddet deneyeyim. Artık sıkıldım yerimde saymaktan akrepcim ya. Hesap yaptım haftalık 1 kilo versem haziran sonunda 65 64 gibi rakamları görcem tabi inşallah bu düzeni bozmadan devam edersem.. Bu hesap beni gaza getirdi açıkçası :KK48:
Dur bakiim ben de yapayım aynı hesabı😆 haftada 1 kilo versem haziran sonuna 72 küsür felan oluyorum. Ya daa 71 küsür.. Çünkü 31 çekiyor Haziran😀😀
İyiymiş yaa.. Hadi bakalım daim olsun azmimiz🌸🌸🌸

2.menü de benden gelsin 😀

13:00
1 hurma
1 kase yoğurt

18:30
1 kase mercimek çorbası
2 porsiyon bulgurlu tavuk kapama
2 kase cacık
Çok az lahana turşusu

Su
3 litre

Spor
Tibet 13 tekrar
100 ip atlama
20 dk yürüyüş

Haftalık Kilo Sıralaması
1- Ellssa Ellssa 1,2 kilo
2- ekhion ekhion 0,95
3- LAydLiNe LAydLiNe 0,2

Haftanın ilk Üçü (yüzdeye göre)

1.ekhion %1,550 💐💐
2.Akrrep %1,538
3.LaydLiNe %0,307

Haftanın Sonuncuları
1- aysenurt3991 %-1,344
2- bi-zuzu %-1,230
3- Bravequeen %-0,728

Sonuncu olan arkadaşlar lütfen geçen hafta yaptığınız yanlışları yazın ve bu hafta neler yapacaksınız telafi için..
Ben aslında hep söylediğim gibi sınava çok az kaldı masadan kalkamıyorum yediklerime dikkat edemiyorum
Psikolojikmen daha az güçlü olduğum bu dönemde kendime sahip çıkamıyorum

11.00
- miktarını bilmiyorum ama ne az ne çok patates kızatması
-2 dilim sucuk
-domates çorbası
-bol domates salatalık

17.30: 3 lahmacun
- 2 bardak ayran

2 lt tamamlayacağım

Biliyorum fazla ama çok ölmüştüm gün boyu ev dizdik 😬😬😬

11.00
- miktarını bilmiyorum ama ne az ne çok patates kızatması
-2 dilim sucuk
-domates çorbası
-bol domates salatalık

17.30: 3 lahmacun
- 2 bardak ayran

2 lt tamamlayacağım

Biliyorum fazla ama çok ölmüştüm gün boyu ev dizdik 😬😬😬
Patates kızartması hariç güzel menü canım. Hayırdır gelin çeyizi mi?

Menümü yazıp kaçayım kızlar mesajlara bakamıyorum ne yazık ki, bugün çok yoğundu :)

11.30 2 dilim yumurtalı ekmek tavada çok az yağ ile yapıldı, 4 yk ot kavurması bol soğanlı, 2 kk beyaz peynir, 5 çizil zeytin, 1 çk pekmez

18.30 1 dilim ıspanaklı kıymalı börek(ama öyle bi börek ki yufkayı ıspanakla sarmışım gibi aşırı bol içi var yufkası az), 3 yk yoğurt, 2 mercimek köftesi, 8 yk peynirli roka salatası

Su 2lt, spor yok.

Yettim akrepcim bugün müthiş menümle geldim :))
Kahvaltı 10.00
2 dilim tb ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk kaşar peynir
Domates salatalık maydanoz

Öğle 15.30
1 porsiyon enginar yemeği

Akşam 19.00
3 yk kavurma
2 yk pirinç pilavı
200 ml ayran

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş

Benimde hedefim 68 olsun 1.2 kg :KK200: haftanın enleri fikrini çok begendim sanırım bu yarışta en çok su içeni olarak kendimi ayarlamaya çalışacağım sınır 3 litreydi 100 gram bile olsa

polokey2244 polokey2244 izne ayrıldığın kiloya çok yaklaştın canım. İnşallah en kısa zamanda ana listede de göreceğiz seni, ne dersin?
Izine ayrıldığı kiloylami ana listeye aliyorsun canım.ya ben kilo bildirimi yapıyorum.bazen listede yazamaya çalışıyorum kaptanım ama kendimi hiç buraya ait göremiyorum oyuzden girip yazasım gelmiyor.listeyide goremedim free listede adım geciyormu bilmiyorum inş.orda vardır.

X