- 25 Ekim 2008
- 52.586
- 114.665
Sağol canım ama bu hafta hiç şansın yok bomba gibi geliyorumAnka 3.lüğünü tebrik ediyorum canım
Bu hafta yendin beni ayrıca tebrikler..
Haftaya bakalım neler olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ama bu hafta hiç şansın yok bomba gibi geliyorumAnka 3.lüğünü tebrik ediyorum canım
Bu hafta yendin beni ayrıca tebrikler..
Haftaya bakalım neler olacak
Ayy canım inşallah ya bende çok istiyorum şaka maka yaklaştım yaa listede olmayı özlemişim. Düz 68 mi olmam gerekiyor yoksa küsürat dahi olsa olur mu? Gerçi hedefim bu hafta 68 olmak ama yine de sorayımpolokey2244 izne ayrıldığın kiloya çok yaklaştın canım. İnşallah en kısa zamanda ana listede de göreceğiz seni, ne dersin?
Hadi yaa bakalım görceezSağol canım ama bu hafta hiç şansın yok bomba gibi geliyorum
Hadi yaa bakalım görceez
Günü erken kapatmışsın. Çok azimli gördüm seni.. Maşallah diyelim daim olsunSanırım bu haftanın enlerinde en erken menü bildiren olarak yazılacağım
Kahvaltı 10.30
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim ekmek
Peynir
Domates salatalık çay
Saat 13.30
1 bardak ev yapımı vişne suyu
Akşam 16.20
1 tabak otlu makarna
Bol yoğurtlu sarımsaklı semiz otu
2 litre su
200 ip atlama
Evet canım bi coşkudur geldi maşallah böyle devam etsin bakalım bi müddet deneyeyim. Artık sıkıldım yerimde saymaktan akrepcim ya. Hesap yaptım haftalık 1 kilo versem haziran sonunda 65 64 gibi rakamları görcem tabi inşallah bu düzeni bozmadan devam edersem.. Bu hesap beni gaza getirdi açıkçasıGünü erken kapatmışsın. Çok azimli gördüm seni.. Maşallah diyelim daim olsun
Dur bakiim ben de yapayım aynı hesabı haftada 1 kilo versem haziran sonuna 72 küsür felan oluyorum. Ya daa 71 küsür.. Çünkü 31 çekiyor HaziranEvet canım bi coşkudur geldi maşallah böyle devam etsin bakalım bi müddet deneyeyim. Artık sıkıldım yerimde saymaktan akrepcim ya. Hesap yaptım haftalık 1 kilo versem haziran sonunda 65 64 gibi rakamları görcem tabi inşallah bu düzeni bozmadan devam edersem.. Bu hesap beni gaza getirdi açıkçası
Ben aslında hep söylediğim gibi sınava çok az kaldı masadan kalkamıyorum yediklerime dikkat edemiyorumHaftalık Kilo Sıralaması
1- Ellssa 1,2 kilo
2- ekhion 0,95
3- LAydLiNe 0,2
Haftanın ilk Üçü (yüzdeye göre)
1.ekhion %1,550
2.Akrrep %1,538
3.LaydLiNe %0,307
Haftanın Sonuncuları
1- aysenurt3991 %-1,344
2- bi-zuzu %-1,230
3- Bravequeen %-0,728
Sonuncu olan arkadaşlar lütfen geçen hafta yaptığınız yanlışları yazın ve bu hafta neler yapacaksınız telafi için..
Patates kızartması hariç güzel menü canım. Hayırdır gelin çeyizi mi?11.00
- miktarını bilmiyorum ama ne az ne çok patates kızatması
-2 dilim sucuk
-domates çorbası
-bol domates salatalık
17.30: 3 lahmacun
- 2 bardak ayran
2 lt tamamlayacağım
Biliyorum fazla ama çok ölmüştüm gün boyu ev dizdik
Sağolasın datlımmmmHaftanın birincisi ekhion tebrikler canım
Aynen kuzenim evleniyorPatates kızartması hariç güzel menü canım. Hayırdır gelin çeyizi mi?
Bu koşturmayı lehine çevirebilirsin canımAynen kuzenim evleniyor
Ne zor işlermiş mübarek
Benimde hedefim 68 olsun 1.2 kg haftanın enleri fikrini çok begendim sanırım bu yarışta en çok su içeni olarak kendimi ayarlamaya çalışacağım sınır 3 litreydi 100 gram bile olsa
Izine ayrıldığı kiloylami ana listeye aliyorsun canım.ya ben kilo bildirimi yapıyorum.bazen listede yazamaya çalışıyorum kaptanım ama kendimi hiç buraya ait göremiyorum oyuzden girip yazasım gelmiyor.listeyide goremedim free listede adım geciyormu bilmiyorum inş.orda vardır.polokey2244 izne ayrıldığın kiloya çok yaklaştın canım. İnşallah en kısa zamanda ana listede de göreceğiz seni, ne dersin?