- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
Kızlar hamileyim ama bebeğin nerde olduğu belli olmadığı için . Birde spiral olduğu için . 48 saatte bir hastaneye gidecem . Benden durumlar böyle uykusu be halsizim
Evet ya... Şimdi gördüm listeyi. İç açıcı değil maalesef..Kızlar bugün burası için canım çok sıkıldı. Son bir aydır sonuçlarımız hiç iyi değil. Bu nedenle artık herkesten gereken önemi ve özeni bekliyorum takım için. Eğer kendimize çeki düzen vermezsek takımda daha fazla kalmamızın bir anlamı yok. Boşa zaman harcıyoruz böyle şekilde. Akşam bu konuyla ilgili detaylı olarak konuşacağım. Maalesef bu hafta takımdan bir kişiyi diskalifiye etmek zorunda kaldım ki bu benim yapacağım en son şeydir. Başka arkadaşları da diskalifiye etmek istemiyorum. O nedenle önlemimizi almamız lazım.
Ben de dışardayım. Akşam yemeği geçti.. Eve geç dönücem. Kaldı bugün akşam menüsü..İyi akşamlar hepinize
Saat 8.30
1 kayısı çikolatası ve çay
Kahvaltı 10.15
1 kıymalı yumurta
1 ısırık lavaş ekmek
1 bardak ev yapımı vişne suyu
Saat 15.30 da
1 kase pul biberli yoğurt
Saat 16.30
1 paket sunta bisküvi
Saat geçti akşam yemeğini yemeyeceğim zaten açta değilim
Akşam 1 bardak süt içerim.
Sporum yok
2 litre su
Aslında bu da bizim için bir fırsat bence bir menü bir menüdür mantığıBen de dışardayım. Akşam yemeği geçti.. Eve geç dönücem. Kaldı bugün akşam menüsü..
Kaptanım diskalifiye olan arkadaşın hesabı aktif değil sanırım rengi gri görünüyordu geçen isminin geçtiği bir paylaşımda. Ve evet haklısın takıma daha fazla vakit ayırmak kendimize dikkat etmek lazım. Ben toparlayamiyorum şu projelerim tam olarak bitsin rahatlayacak kafam kendim için yemek düzenleyecek vaktim bile yok maalesefKızlar bugün burası için canım çok sıkıldı. Son bir aydır sonuçlarımız hiç iyi değil. Bu nedenle artık herkesten gereken önemi ve özeni bekliyorum takım için. Eğer kendimize çeki düzen vermezsek takımda daha fazla kalmamızın bir anlamı yok. Boşa zaman harcıyoruz böyle şekilde. Akşam bu konuyla ilgili detaylı olarak konuşacağım. Maalesef bu hafta takımdan bir kişiyi diskalifiye etmek zorunda kaldım ki bu benim yapacağım en son şeydir. Başka arkadaşları da diskalifiye etmek istemiyorum. O nedenle önlemimizi almamız lazım.
Sabah bunu yazip ve tartilip cevapla butonuna basmamak ... offf aksam aksam canim sıkıldı.Günaydin arkadaşlar...
Kaptanım bu süreçte bende takımı kötü etkileyenlerdenimKızlar bugün burası için canım çok sıkıldı. Son bir aydır sonuçlarımız hiç iyi değil. Bu nedenle artık herkesten gereken önemi ve özeni bekliyorum takım için. Eğer kendimize çeki düzen vermezsek takımda daha fazla kalmamızın bir anlamı yok. Boşa zaman harcıyoruz böyle şekilde. Akşam bu konuyla ilgili detaylı olarak konuşacağım. Maalesef bu hafta takımdan bir kişiyi diskalifiye etmek zorunda kaldım ki bu benim yapacağım en son şeydir. Başka arkadaşları da diskalifiye etmek istemiyorum. O nedenle önlemimizi almamız lazım.