Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım ben arkasındayım takıma 64 ile geldim ben bulup ilk mesajımı atıcam size zahmet vermeyeyim.. Hurma ve ceviz kuru üzüm olayına tekrar giricem. Bol proteinli öğünlerle kalori sayarak devam edicem. Cevaplarınız için teşekkür ederim.. Silkelenip geldim kendime günüm çok güzel dikkatli geçiyor.. Şimdide çocuklarla beden eğitimi dersi yapıcam sporuda böylelikle okulda hallederim eve gittiğimde enerjim kalmıyır bahanem olmaz

Kızlar ya siz de benim gibi her sabah tartiliyor musunuz? Ben her sabah işe gitmeden tartiliyorum meraktan :) eksileri gördükçe mutlu oluyorum. 1 hafta tartilmadan bekleyebilmek bana çok uzak...
Ya her gün kilo veriyorsan . Psikolojikmen rahat edesin ama her gün tartılıpta aynı kiloda kalırsan . Bu sefer alt üst olursun . Birde bedenin diline bak sen . Tartıda hiç bitşey fark etmeye bilir ama vücudunda incelme olabilir . Sen yinede haftada 1 tartıl

İyi akşamlar güzel hatunlar takımların en güzelleri.

bıgünüm 20.05
Sabah saat 10h30
Türk kahvesi içine yarım tatlı kaşığı Hindistan cevizi.
Öğle saat 12h00
3 kuru incir
3 ceviz

ara öğün 3 bardak siyah çay ( komşu çağırdı börek flan vardı ama yüzüne bile bakmadım )

akşam saat 17h00
1 kepçe ıspanak corbası
1 kase bulgur pilavı salçalı (7-8) yemek kaşıgı
2 tavuk bud .

su 3 litre olacak az kaldı .
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
20 dkk hafif yürüyüş
50 dkk eliptik bisiklet
20 dkk bölgesel hareket
Ha gayret kas yapmam lazım ya olacak ya olacak bu iş . Düşman çatlatacam inşAllah.
yarını sabırsızlıkla bekliyorum dikkat edelim kızlar .

LAydLiNe kaptanım mesajlara baktım ilk olark 12. Takımda 66.7 kilo ile başlamışım kaptansızlıktan takım kapanınca 14. Takıma geçmiştik kalan bikaçkişi tabi bunlar 2018 yılında o başlama kilomla 54 le mezun olmuştum.. Ben yıllar geçip kilo alınca karantina boğazından 2.5 yıl sonra bu takıma 64 kilo ile giriş yapmışım.. Ayrıntılara takılmam da lafını ettim diye aydınlatayım kendimide dedim..

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
5 yk yumurtalı menemen
2 dilim beyaz ekmek
1 yk balkaymak
4 dilim kızarmış patates
1 kk süzme peynir
2 tane ceviz
Domates salatalık

Öğle 14.30
200 ml light süt

Akşam 16.30
3 ince dilim tereyağında somon
8 tane makarna

Ara 20.00
1 kase yoğurt
2 yk yulaf

Su 2 lt
Spor 30 dk egzersiz

evet ben yaptım, sabah midem bulanıyordu yorgundum çocuklara yedirdim ama onların kalanlarını bile yiyemedim, bugün daha iyiyim çok şükür spor da var ama yemeklerim yine akşama kaldı, sabahları aç hissetmiyorum sanırım ramazandan kalma alışkanlık

böreğin yüzüne bakmamak, seni ayakta alkışlıyorum :)
8 tane makarna ne kız 8 makarna parçası mı yani

bugünki mönümü yazayım ama kaptanım görmesin çünkü yine kahvaltı yok

13.00 çok az sütlü filtre kahve
15.30 3 tk yoğurt, 3 tk pilav(bebişimden kalanlar tatlı kaşığı ayrıntısına dikkat )
19.30 2 kepçe yayla çorbası, 2 pırasa sarması, 5 yk fasulye kavurması, 4 yk kabak yoğurtlusu

spor 10bin adım, 20 dakika yoga, su 2 lt

birazdan ödem atmak için sodalı yeşilçaylı limonlu içecek içerim ona da 500 ml diyelim.
Bu sabah 62.2 idim yarına inş 61 leri göreceğim yine, son kilom 61.0 dı, artı çıkacağım için üzgünüm kızlar, benim için bir ilk olacak burada

Herşey güzelde 8 tane makarna nasıl oluyor acaba

Sabah
3 kayısı Türk kahvesi
Öğlen
1 kase yoğurt üstü iki kaşık nesfit
Ara Türk kahvesi
Ara misir püskülü
Akşam iki kepçe yogurt çorbası
Fırında Tavuk iki kaşık kabak patlıcan patates
Simdi iki ara yapacagim yeşil çay ve kiraz sapı arası meyve yerim birde
Şu 3 litre olur
Spor yürüyüş 1 saat

Canimmm hosgeldinnn seni gördüğüme çok sevindim 3. Mu geldi erkek mi kız mı eski dostumu gördüm nasıl mutluyummmm
Bercemcok mutlu oldum seni gördüyümeeEvet canim 3cü geldi.Iki prensesimden sonra minik oglan katildi bize.E bende kilo aldim malesef.Bir yerden basliyim dedim.Sen nasilsin?

Nazlma
Cinare
Ev hanimi
Yas 31
Evliyim
3 cocuk
Baku
161 boy
65.6 kilo
Hedef kilo 50 (48)
Hamilelik sonrasi kilo aldim
Kilo vermeyi kendim icin istiyorum.Kendimi daha mutlu hissetmek icin
Daha önce Cuma Zayiflama Yarismasina katilmadim.

Menüm
Kahvalti 2dilim siyah ekmek,1 kasik bal,süzme peynir,cay
Ara ögün1 ceviz,1 hurma,1 kayisi kurusz 6-7 tane kuru üzüm
Ögle 1 kase corba,1 ölcek bulgur pilavi
Ara ögünü elma
Aksam sütlü müsli ve muz
Not:emzirdigim icin menü ayarlamasini pek yapamiyorum.Sütüm azalir diye cekiniyorum

Benim kilom çok dalgalaniyor ve eksileri göremiyorum hergun o yüzden haftada tartilmak en iyisi ama dalgalanma ödem sorunun yoksa belki motive edici olabilir ben hiç ocmitivasyonu yaşamadım
Yemeği çok kaçırdığımda hemen tartıda ya eksi olmadığını ya da artıyı görüyorum bazen uzun süre 100gr aşağı 200gr yukarı oynuyor ama genelde yönelim aşağı yönlü olunca motive oluyorum. Bir de eksi görmeyince öz eleştiri yapıyorum ve hemen hatamdan dönüyorum :) ben sanırım fazla taktım kilolu olmayı.

MasaAllah canim menüm cok güzel.Gününü cok iyi degerlendirmissin

Afiyez olsun canim.Bercem ara ögünü az yapiyorsun sanki.Basin dönmüyor mu?Benim direk dönüyor basim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…