Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer eksiye berceste cim merak etme, diyeti bozma, devam et, düzelecekÇok üzgünüm ama ödem artışı diyet yapsam da devam ediyor demekki
İnşallah haftaya bol eksi görürsün. Ödemdir muhtemelen azcık ipinucu kaçtımı ilk ödem geliyor. Ben dayanamayıp bir kase tuzlu çekirdek yediğimde tuz hemen ödem yapıyor çorapların koncu iz yapıyor bileklerimde o derece şişiriyor. Tuzu az hamur işinide hiç yemeyince gidiyor kilolarEvet siftah benden bereketi Allah'tan arkadaşlar.
İki hafta önceye göre +300 gram.
Bu benim için bir ilk oldu, tartı farklılığından mı oldu, bayramda yediğim hamurişileri mi(ama porsiyon ayarlaması yaptıydım göya) yoksa yolculuk sonrası ödem mi bilemiyorum. Haftaya inş eksiler ile geleceğim
Canım genede çok iyi pazartesi ile fark hakketten baya ödem olmuşsun motiveni hiç kaybetme haftaya daha güzel sonuçlar alacağından eminimÜzgünüm hala ödem var. Pazartesi 80,4 tüm.. Önceki kiloma ulaşamadım.. Takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Eki Görüntüle 2853752
Sıkma canını canım olur öyle bazen yeter ki devamlılık olsun bende geçtim senin kilolarından İnan birde zaten seviyeleri yapıyorsun. İnan bana o 3 günlük açlıklardan sonraki kilolarına hayretle bakacaksın .Üzgünüm hala ödem var. Pazartesi 80,4 tüm.. Önceki kiloma ulaşamadım.. Takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Eki Görüntüle 2853752
Dikkat et canım . Haftaya eksileri görürsün inşAllah. Azmin sonu zaferdirSizlerin yine iyiymiş ödem de olsa ben artı bir kilodayım
Geçen hafta
66.90
Bugün
Geçen hafta bırak ya ne diyeti gibi bir moda girdim ama bıraksam nereye gider dedim bu kilo diyet yaparken böyleyse diyet yapmasam ne olur dedim ve yeniden silkelendim diyetisyen de dedi aşırı ödem yapma durumu var sakin vaz geçme önünü alamayiz dedi ki haklı oyuzden diyete devam haftaya cumartesiye kadar hiç aksatmadan ugrasacam insallahh canımGeçer eksiye berceste cim merak etme, diyeti bozma, devam et, düzelecek
Aynen ondan bahsetmiştim yazınca reklam falan diye ban yemeyeyim diye tam yazmadım.. Tüm set kullanma fikrim yok 1 hafta akşam yemeği yerine denemek istiyorum kaptanım yok diyor ama diyetime sıkı birşekilde devam etmem için bi yenilik değişiklikler yapmam lazım.. Eski konsantremi arıyorum
gunaydin herkese
LAydLiNe kaptanim izne ayrilabilir miyim. motivasyonum cok dustu aylardir 2 kg vermekten oteye gidemedim. toparlanmak icin biraz zaman istiyorum
İyi günler arkadaşlar
Geçen hafta 69.3
Bugün. 69.6
Fark. +300 Gr
Üzgünüm hala ödem var. Pazartesi 80,4 tüm.. Önceki kiloma ulaşamadım.. Takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Eki Görüntüle 2853752
inşallah bol eksiler görelim, artık spora da daha çok asılacağım. spor yapınca yediklerime de dikkat ediyorum çünküİnşallah haftaya bol eksi görürsün. Ödemdir muhtemelen azcık ipinucu kaçtımı ilk ödem geliyor. Ben dayanamayıp bir kase tuzlu çekirdek yediğimde tuz hemen ödem yapıyor çorapların koncu iz yapıyor bileklerimde o derece şişiriyor. Tuzu az hamur işinide hiç yemeyince gidiyor kilolar