- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Maşallah canım senin kilon bana gore azmış.sanad hizli kilo vermelerHoşgeldin bende emziren anneyim ama benimki dana kadar oldu 16 aylığız çok şükür. Bu arada 13. Grup öğretmen grubu gibi oldu çok öğretmen var 'dı hala öyleyse bende izindeyim yeni döndüm bakalım son hız devam. Size de hızlı kilo vermeler
Hosbuldum canım inş.bakalim.Hoşgeldinnn .. Hepbirlikde başaracağız bu işi. Yeterki motivasyonumuzu kaybetmeyelim . Birlikden kuvvet doğar
Kesinlikle gitmiyor canım.ama kaptan net bisey söylemedi beni yarışmaya alacakmi.nekadar sürem var acaba..kaptannnn beni duyuyormusun .deneme sürecine girdimmi. Ona gore.liste vereyim düzenli.bak sen hiç bisey demezsen salarim ben biliyorsun.Hoşgeldin canım.. İyiki döndün zira burası olmadan kilo gitmiyor. Güzel bir otokontrol oluyor takım sorumluluğu.
Inş.canim valla motive ettin beni.sanki bu kilo yapışmış hiç gitmeyecek gibi geliyor..kollarimdan kilo aldım resmen cikdiricam ilk defa böyle oldu..göbek basen popo hep vardı zaten..ayakalrimin üzerime basamıyorum sanırım kilodan kaynaklanıyor.mesela yataktan kalkarken falan çok zorlaniyorum.sendeleye sendeleye yürüyorum lavoboya kadar..oy oy...Allahım sen vermeyi nasip et inş.Aramıza hoşgeldin ben 5 aydır buralardayım inşallah birlilte güzel kilolr veririz. Doğum kilosunun kararlı olduktan sonra dikkat ederek daha hızlı şekilde gitiğini bizzat 3 yıl önce teyit ettim. Kolaylıklar ve azim diliyorum. Yolun başındasın 3 çocuklu anne olarak hareket kısmı bence bolca vardır biraz daha hafif yürüyüşler yaparak destekler planlı sağlıklı beslenirsen, önceden de başarmışsın yine başarırsın tekrardan hoşgeldin
Hosbuldum canım.hemen hemen herkes msj yazmış bana hoşgeldin diye ay nekadar mutlu oldum anlatamam.bir an benimsenmem gibi geldi hatta oyuzden pek giresim gelmedi bide memlekete gittik bayramda gidemeyince..inş.bundan sonra vakit buldukça düzenli yazarım.Hoşgeldin ben yeniyim şubatta katıldım :) 2 yaşında bi oğlum var hala emiyor inş yaz başında bırakma çalışmalarına başlayacağım :) bayramda düzenimiz bozulunca iyice memeye sardı, üstümden inmiyor
Valla hep beraber toplicaz eyslg cimiki akşamdır yediğim bişi dokunuyo midem bulanıyo şimdi menümü yazıcam ben de
Sağolun Allah razı olsun evet ilaçlarımı düzenli alıyorum zaten .Allah şifa versin canımBeslenmene dikkat et lütfen. Mutlaka beslenme düzeni her hastalığı etkiliyordur. O yüzden senin daha dikkatli olman lazım. İlaçlarını da hiç ihmal etmemen gerekiyor zaten biliyorsun
Evet orası öyle güzel kilolar veriliyor . Ama dediğim gibi 2-3 hafta uygulayıp sonrasında protein ağırlıklı yada Karatay menüsüyle devam edecem inşAllahBen diyetisyen kontrolundeyim zaten ve böyle bir diyeti zamanında yapmıştım evet güzel kilo veriyorsun ilk zamanlar sonra bırakınca çok hızlı alıyorsun hayatının sonuna kadar da böyle devam edeceksen sorun yok tabii ama ben bıraktım sonra hızla kilo aldım ve diyetisyen şuan diyet yaptırırken çok zorlanıyor çünkü çok kısıtlı beslenmeye alıştığı için vücudum şuan kısıtlı beslenme veremiyor haliyle kilo vermem yavaş aynı zamanda duygusal açlığım arttı sebep diyet için direnç gücümü çok harcadigim için
Doktor kontrolünde yapmanı tavsiye ediyorum canım çok zor bir yol çünkü
Hosgeldin canım bende yeni katıldım inşAllah başaracağız merak etmeHosbuldum canım.hemen hemen herkes msj yazmış bana hoşgeldin diye ay nekadar mutlu oldum anlatamam.bir an benimsenmem gibi geldi hatta oyuzden pek giresim gelmedi bide memlekete gittik bayramda gidemeyince..inş.bundan sonra vakit buldukça düzenli yazarım.
Kaptanım verdiğiniz linki inceledim beni 66küsürle başladığım yazıyor 65.5 la kendi çapımda başlayıp bir hafta sonra takıma 64 kilo ile giriş yaptım. Giriş kilom 64 olmalıLAydLiNe benim için sorun değil ooo 9 kilomu vermişim diye motive bile oldum kendimi inandırıp
Kesinlikle gitmiyor canım.ama kaptan net bisey söylemedi beni yarışmaya alacakmi.nekadar sürem var acaba..kaptannnn beni duyuyormusun .deneme sürecine girdimmi. Ona gore.liste vereyim düzenli.bak sen hiç bisey demezsen salarim ben biliyorsun.
LAydLiNe
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Dış gebelik geçirdiğin dönem görüşmüştük en son. Yeniden hamile olduğundan haberim yoktu. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Kilon oldukça çoğalmış. İyi etmişsin tekrar gelmekle. İnşallah bizimle birlikte yine eski haline dönersin
Kaptanım açlığımla başım belada tatlı krizleri çok zorluyor eskisi gibi irademe hakim olamıyorum 56 ideal kilom 54 55 le garantileyip koruma evresine geçmek hedefim bu gidişle yapamayacağım diye korkuyorum. Altı üstü 3 kilo daha vermem gerek hadi diyorum 2 gün uygulasam 3 te bozuluyor.. Aklıma bişey geldi sizinde fikrinizi sorayım her...f tok tutan öğün yerine geçen mamalar varmış. Arkadaşlarım 5 saat 200 kalorilik mamayla tok kaldıklarını söylediler içtimde tadı çok güzeldi şeker isteğimide bastırır salep gibihoş bişeydi sadece akşam öğünü kullanmayı düşünüyorum kahvaltı ve yaparsam öğle yemekleri bol proteinli az yağ ve az karbonhidratlı menülerden oluştursam. Buna para verince bir ay diyet düzeni kurabilirim gibi geliyor:)) Siz ne dersiniz yada takımdan varmı önerisi olan kızlar son 3 kilomun gitmesi için irademi toplayıp devam edemiyorm bi türlü motive olabilirmiyim bu içececekle işe yararmı kullanan varmı aramızda.
Hamburgerlerin boyutunu çok merak ettim şu anDün menümü yazamadım kontrolsüz ve abartılıydı tatlı konusunda durduramadım kendimi yemedikçe yiyesim geldi yedikçe de daha çok yiyesim geldi değişik bir kısırdöngünün içindeydim. Bugünde iyi değil ama en azından miktarlarım aklımda... Menüm
Kahvaltı 10.30
1 simit
1 üçgen karper peynir
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates salatalık
Ara 13.00
2 top dondurma
Öğle 15.00
3 - 4 ıslak hamburger
3 yudum kola
İyiki tadını beğenmedim yoksa hepsini yerdim
Ara 16.30
1 avuçtan az fazla karışık kuruyemiş
Akşam 18.30
1 Pors Sulu köfte
4 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 120 dk yürüyüş
Farkındasın zaten canım saatlerin geç olduğunun. İzinli günlerde maalesef öyle oluyor. Genel anlamda menün çok güzel. Sadece zeytin miktarın çok fazla olmuş. 5 i geçmemeye çalış.Kızlar menümü yaziyorum
saba 12:30 kahvaltı
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Az sucuk
Bir küçük peynir
Bol domates ve salatalık
Öğlen 16:00
Kahve + iki hurma
Ara 17:30
1 activia+1 tk keten tohumu
Akşam 20:00
Salata+ton balığı
Şu 2+
Hava güzeldi dolaştık biraz ama özel olarak spor yapamadım.
Bugün tatil olduğu için yemeklerimin saatleri çok şaştı maalesef
Bugünki menümü yazayım, dün akşam yine sızıp kaldım, döndüm deyip yine dönemedimyorgunluğum ancak geçiyor
Sabah kahvaltı yok, sadece su
12.00 150 ml karpuzlu limonata
15.30 6 yk makarna 5 yk yoğurt
19.30 2 kepçe pırasa çorbası, 6 yk fasulye kavurması,1 dilim ekmek, 5 yk havuç kabak yoğurtlusu
Su 2 lt, spor yok
Sabah evde olduğumda kahvaltı uzun sürüyor ben de o arada bol zeytin kaçırıyorum. Börekler ve simitlere dokunamadikca ağzımda zeytin geveliyorum resmen :) ama haklısın dikkat edeceğim.Hamburgerlerin boyutunu çok merak ettim şu an
Farkındasın zaten canım saatlerin geç olduğunun. İzinli günlerde maalesef öyle oluyor. Genel anlamda menün çok güzel. Sadece zeytin miktarın çok fazla olmuş. 5 i geçmemeye çalış.
Kahvaltı neden yok? Çok dengesiz olmuş bugün menün. Bütün yiyecekler akşama yığılmış. Karpuzlu limonatayı sen mi yaptın? Bu kadar karbonhidrata spor mutlaka olmalıydı.
İnşallah kaptanım artık güzel kilolarda olmak istiyorumGünaydın kızlar
Bugün perşembe. Herkes dikkat etsin lütfen bugün ki menülerine. Yarın inşallah hep birlikte güzel sonuçlar göreceğiz
Benim kilom çok dalgalaniyor ve eksileri göremiyorum hergun o yüzden haftada tartilmak en iyisi ama dalgalanma ödem sorunun yoksa belki motive edici olabilir ben hiç ocmitivasyonu yaşamadımKızlar ya siz de benim gibi her sabah tartiliyor musunuz? Ben her sabah işe gitmeden tartiliyorum meraktan :) eksileri gördükçe mutlu oluyorum. 1 hafta tartilmadan bekleyebilmek bana çok uzak...
2 saat yürüyüş var kaptanımHayırdır ne siniri? Genel anlamda güzel bir menü olmuş. Spor yok mu?