Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah canım senin kilon bana gore azmış.sanad hizli kilo vermeler

Hoşgeldin canım.. İyiki döndün zira burası olmadan kilo gitmiyor. Güzel bir otokontrol oluyor takım sorumluluğu.
Kesinlikle gitmiyor canım.ama kaptan net bisey söylemedi beni yarışmaya alacakmi.nekadar sürem var acaba..kaptannnn beni duyuyormusun .deneme sürecine girdimmi. Ona gore.liste vereyim düzenli.bak sen hiç bisey demezsen salarim ben biliyorsun.
LAydLiNe

Inş.canim valla motive ettin beni.sanki bu kilo yapışmış hiç gitmeyecek gibi geliyor..kollarimdan kilo aldım resmen cikdiricam ilk defa böyle oldu..göbek basen popo hep vardı zaten..ayakalrimin üzerime basamıyorum sanırım kilodan kaynaklanıyor.mesela yataktan kalkarken falan çok zorlaniyorum.sendeleye sendeleye yürüyorum lavoboya kadar..oy oy...Allahım sen vermeyi nasip et inş.

Hosbuldum canım.hemen hemen herkes msj yazmış bana hoşgeldin diye ay nekadar mutlu oldum anlatamam.bir an benimsenmem gibi geldi hatta oyuzden pek giresim gelmedi bide memlekete gittik bayramda gidemeyince..inş.bundan sonra vakit buldukça düzenli yazarım.

Allah şifa versin canım Beslenmene dikkat et lütfen. Mutlaka beslenme düzeni her hastalığı etkiliyordur. O yüzden senin daha dikkatli olman lazım. İlaçlarını da hiç ihmal etmemen gerekiyor zaten biliyorsun
Sağolun Allah razı olsun evet ilaçlarımı düzenli alıyorum zaten .
beslenmeme de dikkat etmem. Lazım belirtilin gibi inşAllah olacak .
Evet orası öyle güzel kilolar veriliyor . Ama dediğim gibi 2-3 hafta uygulayıp sonrasında protein ağırlıklı yada Karatay menüsüyle devam edecem inşAllah
Hosgeldin canım bende yeni katıldım inşAllah başaracağız merak etme

Canım takıma ilk geldiğinizde kilo yazıyorsunuz ya, o kilo o kilodur. Yoksa kafadan yazılmaz o başlangıç kilosu. Şimdi senin ilk mesajını buldurma bana

Sen zaten son zamanlara kadar çok iyi gidiyordun. Bir yerde bozuldu düzenin ama ben yine yapabileceğine inanıyorum. Biraz sabretsen kurtulacaksın bütün fazlalıklardan. Tatlı krizi hepimizin başına geliyor ama sağlıklı yiyeceklerle atlatıyoruz. Mesela benim kurtarıcım hurma. Seviyor musun bilmiyorum ama denemelisin. Ya da kuru üzüm. Ana öğünlerini sağlam yaptığın zaman tatlı krizi gelmiyor ayrıca. O yüzden öğünler çok önemli. Protein, karbonhidrat dengesini iyi sağlamalıyız. Mama soruna ayrıca cevap vereceğim

Aşk olsun yaaaa takıma kim geldi de listeye almam dedim. Amaç kilo vermek zaten. Sen önce düzenli olarak geleceksin, menü yazacaksın, uygun zamanda da listeye alacağım. Bak şimdi olmadı bu mesajın. Bi de sen çok eskisin ve beni tanıyorsun. Üzüldüm ben şimdi bu mesaja. Ayrıca cevap vermiş olmam lazım senin mesajına. Bakacağım birazdan geçmişe

3oglanannesi bak canım bu mesajın sonunda ne yazıyor? Bence bu tamamdır bizimle birlikte yarışabilirsin anlamına geliyor

candy_candy kaçağını gördüm aşağıda. Sana artık söyleyecek hiçbir cümle bulamıyorum maalesef. Hep kendi kendini sabote ediyorsun. Odaklarını hep yanlış yönlere çeviriyorsun. Sen sağlıklı olmazsan, sen rahat hareket edemezsen eğer ne evine, ne eşine ne de çocuklarına faydan olmaz. Evde herkese zaman ayır ama öncelikle kendine zaman ayır. İş yerinde bilgisayar başındayken burayı açıp yazmak gerçekten çok kolay, çünkü çoğu zaman ben de sadece o zamanlar vakit bulabiliyorum ama öyle olmaması gerekiyor. Bak mesela şu an evdeyim. Nöbet çıkışıyım. Dün nöbetçiydim. Hastane o kadar kalabalıktı ama ona rağmen bugün evde bilgisayar başındayım. Çünkü buraya zaman ayırmadığım zaman gereksiz şeyler yiyorum. Burada birbirimize karşı sorumluluğumuz olduğu sürece bir şekilde kaybolan motivasyon yeniden geliyor. Hadi bırak bütün bahaneleri ve her şeye yeniden başla. Mutluluk ve sağlık için şart bu.

Canım ben öyle şeylere çok ama çok karşıyım. Metabolizmayı bozuyor öyle müdahaleler. Sonra kilo vermekte tekrar zorlanıyorsun çünkü o tür yardımcılarla verilen kilolar gittiğinden daha hızlı geliyor. Yapman gereken tek şey, bir süre kaçamaklardan uzak durmak ve ihtiyacın olan kaloriden daha az kalori almak. Hareketini de çoğalttığın zaman iki haftaya kalmaz hedefe ulaşabilirsin. Sadece biraz sabretmen lazım. Bayramda ben de çok abarttım. Hatta üzerine anlamsız bir ödem geldi ama kararlı olup 2-3 gün kendimi tutunca hepsi gitti onların. Şu an tatlı isteğim de kalmadı. Çok ihtiyacım olursa ara öğünlerde hurmayla yatıştırıyorum o isteği. Ama bir süre sonra istek kalmıyor zaten. Vücut şekeri unuttuğu zaman.

Kızlar bu hafta yarışmanın son performans haftası ve bizim 3 tane uyarımız var. Cuma günü eğer ortalamamız 0,30 un altına düşerse ceza alacağız. O yüzden herkes bugün ona göre beslensin. 4 hafta sonuç listesi hazırlamak istemiyorum. Eğer ceza alırsak da bunu takımdaki herkese paylaştıracağım ona göre

Hamburgerlerin boyutunu çok merak ettim şu an
Farkındasın zaten canım saatlerin geç olduğunun. İzinli günlerde maalesef öyle oluyor. Genel anlamda menün çok güzel. Sadece zeytin miktarın çok fazla olmuş. 5 i geçmemeye çalış.

Kahvaltı neden yok? Çok dengesiz olmuş bugün menün. Bütün yiyecekler akşama yığılmış. Karpuzlu limonatayı sen mi yaptın? Bu kadar karbonhidrata spor mutlaka olmalıydı.

Sabah evde olduğumda kahvaltı uzun sürüyor ben de o arada bol zeytin kaçırıyorum. Börekler ve simitlere dokunamadikca ağzımda zeytin geveliyorum resmen :) ama haklısın dikkat edeceğim.

Kızlar ya siz de benim gibi her sabah tartiliyor musunuz? Ben her sabah işe gitmeden tartiliyorum meraktan :) eksileri gördükçe mutlu oluyorum. 1 hafta tartilmadan bekleyebilmek bana çok uzak...
Benim kilom çok dalgalaniyor ve eksileri göremiyorum hergun o yüzden haftada tartilmak en iyisi ama dalgalanma ödem sorunun yoksa belki motive edici olabilir ben hiç ocmitivasyonu yaşamadım

Hayırdır ne siniri? Genel anlamda güzel bir menü olmuş. Spor yok mu?
2 saat yürüyüş var kaptanım
Normalleşme ye geçtik ya bizim iş yerinizde işe dönmemiz istedi doğal olarak, öğrenci yok ama gelin dedim ben özelde öğretmenlik yapıyorum. Oğlum 16 aylık onu kayınvalide ye bırakma sorunsalı fazla sinir yaptı bende 2 gündür kahveyle geçiştiriyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…