Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün bana çok tanıdık gelmişti ben de apayrı yaşam sistemi yapmaktayım. 3.seviyeye geçtik bu hafta ama senin menü 3 değilde 2.seviye menüsü.. Bugün mü geçtin 3.seviyeye?

Seni gördüğüme sevindim canım. Toparlarsın inşallah bian önce.

Geçmiş olsun canım öncelikle İzinli mi ayrılmıştın 10. Takımdan? Uyguladığın seviye ne seviyesi? Ahmet Apa'nın diyeti mi? Hastalığın ne hastalığı? Ne çok soru sordum böyle

Biraz daha gelmesen arayacaktım seni nerelerdesin diye

Diyetisyene gittin mi?

Menüm

10:00
Sade kahve

11:00
Zencefil zerdeçallı yeşilçay 1 kupa

16:00
Sade kahve

18:00
1 kase yoğurt çorbası
5-6 tane yaprak sarma
1 porsiyon patlican kebabı
Tere

Su
3 litre

Spor
Tibet 11 tekrar
1 saat yürüyüş

Sporun çok güzel, suyun da öyle ama böyle beslenerek kas yapamazsın. Biraz daha protein lazım bence. Yediklerin oldukça az. Ben böyle beslenmeyi çok doğru bulmuyorum.

Nasılsın canım? Bu aralar seni biraz durgun görüyorum, sorun yok inşallah?

Bugün menü
Sabah 10.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.15
3 yk bulgur pilavı
1 tavuk baget
1 dilim ekmek

2 lt su içildi..

Spor
Çarşıda uzun gezdik
Akşam
1.5 saat tempolu yürüyüş yapıldı.

Gayet güzel bir menü canım. Zeytini azalt biraz. Gün aşırı yemeye çalış. Düşündüğümüz kadar masum değil maalesef. Süt, yoğurt tarzı yiyecekler de ekle menüne. Peynir yiyemiyorsun diye hatırlıyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum?

Menüm

Kahvaltı (07:45)
1 tane az yağda yumurta
1 parmak kalınlığında peynir
1 tane salatalık, 4 tane cherry domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle (11:45)
4-5 yk patlıcan oturtma
4 yk pirinç pilavı
1 kepçe cacık

Ara (15:00)
8 tane çiğ badem
2 tane hurma

Akşam (18:15)
1 tane tavuk but
1 kepçe domates çorbası

3 lt su 11847 adım

Menüm
Saat 9 da sert bir filtre kahve

Sonra 3 e kadar bişe yemedim sinirden

3 te yarım simit biraz beyaz peynir yedim

2 saat falan yürüyüş yaptım

Akşam 19.30 da
Tavuk göğsü bir kaç parça
1 dilim ekmek
Bir iki kaşıkta krema lı makarna

Su 3lt olmuş olabilir olmamışsada uyuyana kadar olur

Biraz daha gelmesen arayacaktım seni nerelerdesin diye

Diyetisyene gittin mi?
Canım sıkıldı napayım sporu yapıyorum diyeti yapıyorum ki bayramda bile çok bozmadım ama ödem artışı çok diyetisyen yağdan hiç almamissin ama ödem artışı şuan 4 kilo bu sefer diyetisyen arayı açtı 2 hafta sonra görüşeceğiz ve diyetimi ödem atıcı şeklinde yapiyorum

Kaptanım hiç iç açıcı değil durumlar
Yarın arkadaşlarımla gezeceğim ama ondan sonra kendimi eski düzene sokmak istiyorum İnşallah + olmam zararım dokunmaz gruba

Menün bana çok tanıdık gelmişti ben de apayrı yaşam sistemi yapmaktayım. 3.seviyeye geçtik bu hafta ama senin menü 3 değilde 2.seviye menüsü.. Bugün mü geçtin 3.seviyeye?
Evet fark ettim yok seviye 2 uyguluyorum sadece . 2-3 hafta uygulicam . Sonra protein ağırlıklı beslenip kas yapmak niyetim inşAllah.
Geçmiş olsun canım öncelikle İzinli mi ayrılmıştın 10. Takımdan? Uyguladığın seviye ne seviyesi? Ahmet Apa'nın diyeti mi? Hastalığın ne hastalığı? Ne çok soru sordum böyle
Yok izin almadım komple çıktım . 1 sene giremezsin dediler 1 seneyi geçti zaten .
evet Ahmet apa seviyeleri . Sara hastasıyım epilepsi kriz flan geçiriyorum . Çok sağolun
Sporun çok güzel, suyun da öyle ama böyle beslenerek kas yapamazsın. Biraz daha protein lazım bence. Yediklerin oldukça az. Ben böyle beslenmeyi çok doğru bulmuyorum.
Kaptanım inşAllah 2-3 hafta seviye 2 uygulayıp sonra protein ağırlıklı beslenicem çünkü hedefim kas yapmak inşAllah. Veya Karatay diyeti .
Hedefe hem kas kazanarak hemde vucüt yağlarını en aza düşürerek bitirip korumak istiyorum inşAllah

Sıkma canını. Elbet gidecek o ödemler. Menünü yazmadın galiba? Menünü de yaz canım.

Allah şifa versin canım Beslenmene dikkat et lütfen. Mutlaka beslenme düzeni her hastalığı etkiliyordur. O yüzden senin daha dikkatli olman lazım. İlaçlarını da hiç ihmal etmemen gerekiyor zaten biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…