Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Saat 9 da sert bir filtre kahve

Sonra 3 e kadar bişe yemedim sinirden 🤯

3 te yarım simit biraz beyaz peynir yedim

2 saat falan yürüyüş yaptım

Akşam 19.30 da
Tavuk göğsü bir kaç parça
1 dilim ekmek
Bir iki kaşıkta krema lı makarna

Su 3lt olmuş olabilir olmamışsada uyuyana kadar olur 🙈😵😵😵

Hayırdır ne siniri? Genel anlamda güzel bir menü olmuş. Spor yok mu?

Sabah
1haslanmis yumurta 5 zeytin domates salatalık
Ara misir püskülü
Türk kahvesi
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası ıspanak yemeği salata
Siyah çay yanında 3 küçük kurabiye
Yeşil çay 8 çilek icecem şimdi
Su 3 litre spor 1 saat yürüyüş

Bu hafta sizi biraz erken sokmak istiyorum cuma telaşına. Bakalım kimler ne durumda?

@afrasyab08 nasılsın canım, nasıl gidiyor? İnşallah bu hafta menüler güzeldir.

@Bravequeen senin durumlar nasıl?

Geçen hafta bildirim yapmayanların kiloları maalesef bu hafta ikiye bölünecek. Umarım güzel sonuçlar görürüz sizlerden.
Kaptanım iki gümdür ipin ucu kaçtı bende vahim bi durum olmasada yerimde sayıyorum 56.8 57.2 her sabah bu aralıklardayım üzgünüm eskisi gibi diyetime odaklanamıyorum unutuyorum diyet yaptığımı bile yiyince aklıma geliyor hep hedefim:KK43:(

Sabah
1haslanmis yumurta 5 zeytin domates salatalık
Ara misir püskülü
Türk kahvesi
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası ıspanak yemeği salata
Siyah çay yanında 3 küçük kurabiye
Yeşil çay 8 çilek icecem şimdi
Su 3 litre spor 1 saat yürüyüş

Gayet güzel bir menü olmuş canım :KK9::KK9:

Kaptanım iki gümdür ipin ucu kaçtı bende vahim bi durum olmasada yerimde sayıyorum 56.8 57.2 her sabah bu aralıklardayım üzgünüm eskisi gibi diyetime odaklanamıyorum unutuyorum diyet yaptığımı bile yiyince aklıma geliyor hep hedefim:KK43:(

Az kaldı canım hedefine. Hadi biraz zorla kendini de seni de mezun edelim. Koruma aşamasında rahatlarsın.

Evet fark ettim yok seviye 2 uyguluyorum sadece . 2-3 hafta uygulicam . Sonra protein ağırlıklı beslenip kas yapmak niyetim inşAllah.

Yok izin almadım komple çıktım . 1 sene giremezsin dediler 1 seneyi geçti zaten .
evet Ahmet apa seviyeleri . Sara hastasıyım epilepsi kriz flan geçiriyorum . Çok sağolun 🥰

Kaptanım inşAllah 2-3 hafta seviye 2 uygulayıp sonra protein ağırlıklı beslenicem çünkü hedefim kas yapmak inşAllah. Veya Karatay diyeti .
Hedefe hem kas kazanarak hemde vucüt yağlarını en aza düşürerek bitirip korumak istiyorum inşAllah
Ben diyetisyen kontrolundeyim zaten ve böyle bir diyeti zamanında yapmıştım evet güzel kilo veriyorsun ilk zamanlar sonra bırakınca çok hızlı alıyorsun hayatının sonuna kadar da böyle devam edeceksen sorun yok tabii ama ben bıraktım sonra hızla kilo aldım ve diyetisyen şuan diyet yaptırırken çok zorlanıyor çünkü çok kısıtlı beslenmeye alıştığı için vücudum şuan kısıtlı beslenme veremiyor haliyle kilo vermem yavaş aynı zamanda duygusal açlığım arttı sebep diyet için direnç gücümü çok harcadigim için
Doktor kontrolünde yapmanı tavsiye ediyorum canım çok zor bir yol çünkü

Gayet güzel bir menü olmuş canım :KK9::KK9:
Evet canım bugün iyiyim dün bırak herşeyi dedim ve mantı yedim gerçi diyetisyen görüşme sonrası için belki de ama bugün Sabah dedim ki bu sen değilsin Aslı kendine gel dedim ve daha iyi olmaya kararlıyım 86 kiloyu gördüm ben ya ramazan içinde:mad: ama vaz geçmek yok bazen metabolizma böyle gariplikler yapabiliyor ona küsmek yerine barış yapıp onu anlamaya çalıştım ve galip geldik birlikte:sampiyon: sonuç daha güzel olacak inşallah 😍

Gayet güzel bir menü canım. Zeytini azalt biraz. Gün aşırı yemeye çalış. Düşündüğümüz kadar masum değil maalesef. Süt, yoğurt tarzı yiyecekler de ekle menüne. Peynir yiyemiyorsun diye hatırlıyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum?
Canım zeytinleri suda bekletiliyor tuzu iyice çıkıyor ve kesinlikle ilave yağ falan koymuyorum öyle yiyorum 👍tam tersine peynir canavarıyım 🤗 hatta küçükken yengem derdi ki seni peynirciye vereceğiz 🤣😂🤣🙄

Evet canım bugün iyiyim dün bırak herşeyi dedim ve mantı yedim gerçi diyetisyen görüşme sonrası için belki de ama bugün Sabah dedim ki bu sen değilsin Aslı kendine gel dedim ve daha iyi olmaya kararlıyım 86 kiloyu gördüm ben ya ramazan içinde:mad: ama vaz geçmek yok bazen metabolizma böyle gariplikler yapabiliyor ona küsmek yerine barış yapıp onu anlamaya çalıştım ve galip geldik birlikte:sampiyon: sonuç daha güzel olacak inşallah 😍

Harikasın :KK68: :KK68: :KK68:

Canım zeytinleri suda bekletiliyor tuzu iyice çıkıyor ve kesinlikle ilave yağ falan koymuyorum öyle yiyorum 👍tam tersine peynir canavarıyım 🤗 hatta küçükken yengem derdi ki seni peynirciye vereceğiz 🤣😂🤣🙄

Zeytinin kendi yağı sıkıntılı canım. Tuzu ya da ekstra yağı önemli değil. Her gün tüketme o yüzden.

Allah allah neden benim aklımda öyle kalmış acaba :KK57::KK57:

Dün menümü yazamadım kontrolsüz ve abartılıydı tatlı konusunda durduramadım kendimi yemedikçe yiyesim geldi yedikçe de daha çok yiyesim geldi değişik bir kısırdöngünün içindeydim. Bugünde iyi değil ama en azından miktarlarım aklımda... Menüm
Kahvaltı 10.30
1 simit
1 üçgen karper peynir
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Domates salatalık

Ara 13.00
2 top dondurma

Öğle 15.00
3 - 4 ıslak hamburger
3 yudum kola
İyiki tadını beğenmedim yoksa hepsini yerdim

Ara 16.30
1 avuçtan az fazla karışık kuruyemiş

Akşam 18.30
1 Pors Sulu köfte
4 yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Spor 120 dk yürüyüş

Kızlar menümü yaziyorum
saba 12:30 kahvaltı
10 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Az sucuk
Bir küçük peynir
Bol domates ve salatalık
Öğlen 16:00
Kahve + iki hurma
Ara 17:30
1 activia+1 tk keten tohumu
Akşam 20:00
Salata+ton balığı
Şu 2+
Hava güzeldi dolaştık biraz ama özel olarak spor yapamadım.
Bugün tatil olduğu için yemeklerimin saatleri çok şaştı maalesef :KK43:

Az kaldı canım hedefine. Hadi biraz zorla kendini de seni de mezun edelim. Koruma aşamasında rahatlarsın.
Kaptanım açlığımla başım belada tatlı krizleri çok zorluyor eskisi gibi irademe hakim olamıyorum 56 ideal kilom 54 55 le garantileyip koruma evresine geçmek hedefim bu gidişle yapamayacağım diye korkuyorum. Altı üstü 3 kilo daha vermem gerek hadi diyorum 2 gün uygulasam 3 te bozuluyor.. Aklıma bişey geldi sizinde fikrinizi sorayım her...f tok tutan öğün yerine geçen mamalar varmış. Arkadaşlarım 5 saat 200 kalorilik mamayla tok kaldıklarını söylediler içtimde tadı çok güzeldi şeker isteğimide bastırır salep gibihoş bişeydi sadece akşam öğünü kullanmayı düşünüyorum kahvaltı ve yaparsam öğle yemekleri bol proteinli az yağ ve az karbonhidratlı menülerden oluştursam. Buna para verince bir ay diyet düzeni kurabilirim gibi geliyor:)) Siz ne dersiniz yada takımdan varmı önerisi olan kızlar son 3 kilomun gitmesi için irademi toplayıp devam edemiyorm bi türlü motive olabilirmiyim bu içececekle işe yararmı kullanan varmı aramızda.

Kaptanım verdiğiniz linki inceledim beni 66küsürle başladığım yazıyor 65.5 la kendi çapımda başlayıp bir hafta sonra takıma 64 kilo ile giriş yaptım. Giriş kilom 64 olmalı LAydLiNe LAydLiNe benim için sorun değil ooo 9 kilomu vermişim diye motive bile oldum kendimi inandırıp😅😅

Bugünki menümü yazayım, dün akşam yine sızıp kaldım, döndüm deyip yine dönemedim :KK43: yorgunluğum ancak geçiyor

Sabah kahvaltı yok, sadece su
12.00 150 ml karpuzlu limonata
15.30 6 yk makarna 5 yk yoğurt
19.30 2 kepçe pırasa çorbası, 6 yk fasulye kavurması,1 dilim ekmek, 5 yk havuç kabak yoğurtlusu

Su 2 lt, spor yok

X