- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Kaptanım hiç iç açıcı değil durumlar
Yarın kendini frenle lütfen. Cumaya son bir gün Menünü göremedim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım hiç iç açıcı değil durumlar
Menüm
Saat 9 da sert bir filtre kahve
Sonra 3 e kadar bişe yemedim sinirden
3 te yarım simit biraz beyaz peynir yedim
2 saat falan yürüyüş yaptım
Akşam 19.30 da
Tavuk göğsü bir kaç parça
1 dilim ekmek
Bir iki kaşıkta krema lı makarna
Su 3lt olmuş olabilir olmamışsada uyuyana kadar olur
Kaptanım iki gümdür ipin ucu kaçtı bende vahim bi durum olmasada yerimde sayıyorum 56.8 57.2 her sabah bu aralıklardayım üzgünüm eskisi gibi diyetime odaklanamıyorum unutuyorum diyet yaptığımı bile yiyince aklıma geliyor hep hedefim(Bu hafta sizi biraz erken sokmak istiyorum cuma telaşına. Bakalım kimler ne durumda?
@afrasyab08 nasılsın canım, nasıl gidiyor? İnşallah bu hafta menüler güzeldir.
@Bravequeen senin durumlar nasıl?
Geçen hafta bildirim yapmayanların kiloları maalesef bu hafta ikiye bölünecek. Umarım güzel sonuçlar görürüz sizlerden.
Sabah
1haslanmis yumurta 5 zeytin domates salatalık
Ara misir püskülü
Türk kahvesi
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası ıspanak yemeği salata
Siyah çay yanında 3 küçük kurabiye
Yeşil çay 8 çilek icecem şimdi
Su 3 litre spor 1 saat yürüyüş
Kaptanım iki gümdür ipin ucu kaçtı bende vahim bi durum olmasada yerimde sayıyorum 56.8 57.2 her sabah bu aralıklardayım üzgünüm eskisi gibi diyetime odaklanamıyorum unutuyorum diyet yaptığımı bile yiyince aklıma geliyor hep hedefim(
Ben diyetisyen kontrolundeyim zaten ve böyle bir diyeti zamanında yapmıştım evet güzel kilo veriyorsun ilk zamanlar sonra bırakınca çok hızlı alıyorsun hayatının sonuna kadar da böyle devam edeceksen sorun yok tabii ama ben bıraktım sonra hızla kilo aldım ve diyetisyen şuan diyet yaptırırken çok zorlanıyor çünkü çok kısıtlı beslenmeye alıştığı için vücudum şuan kısıtlı beslenme veremiyor haliyle kilo vermem yavaş aynı zamanda duygusal açlığım arttı sebep diyet için direnç gücümü çok harcadigim içinEvet fark ettim yok seviye 2 uyguluyorum sadece . 2-3 hafta uygulicam . Sonra protein ağırlıklı beslenip kas yapmak niyetim inşAllah.
Yok izin almadım komple çıktım . 1 sene giremezsin dediler 1 seneyi geçti zaten .
evet Ahmet apa seviyeleri . Sara hastasıyım epilepsi kriz flan geçiriyorum . Çok sağolun
Kaptanım inşAllah 2-3 hafta seviye 2 uygulayıp sonra protein ağırlıklı beslenicem çünkü hedefim kas yapmak inşAllah. Veya Karatay diyeti .
Hedefe hem kas kazanarak hemde vucüt yağlarını en aza düşürerek bitirip korumak istiyorum inşAllah
Evet canım bugün iyiyim dün bırak herşeyi dedim ve mantı yedim gerçi diyetisyen görüşme sonrası için belki de ama bugün Sabah dedim ki bu sen değilsin Aslı kendine gel dedim ve daha iyi olmaya kararlıyım 86 kiloyu gördüm ben ya ramazan içinde ama vaz geçmek yok bazen metabolizma böyle gariplikler yapabiliyor ona küsmek yerine barış yapıp onu anlamaya çalıştım ve galip geldik birlikte sonuç daha güzel olacak inşallahGayet güzel bir menü olmuş canım
Canım zeytinleri suda bekletiliyor tuzu iyice çıkıyor ve kesinlikle ilave yağ falan koymuyorum öyle yiyorum tam tersine peynir canavarıyım hatta küçükken yengem derdi ki seni peynirciye vereceğizGayet güzel bir menü canım. Zeytini azalt biraz. Gün aşırı yemeye çalış. Düşündüğümüz kadar masum değil maalesef. Süt, yoğurt tarzı yiyecekler de ekle menüne. Peynir yiyemiyorsun diye hatırlıyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum?
Evet canım bugün iyiyim dün bırak herşeyi dedim ve mantı yedim gerçi diyetisyen görüşme sonrası için belki de ama bugün Sabah dedim ki bu sen değilsin Aslı kendine gel dedim ve daha iyi olmaya kararlıyım 86 kiloyu gördüm ben ya ramazan içinde ama vaz geçmek yok bazen metabolizma böyle gariplikler yapabiliyor ona küsmek yerine barış yapıp onu anlamaya çalıştım ve galip geldik birlikte sonuç daha güzel olacak inşallah
Canım zeytinleri suda bekletiliyor tuzu iyice çıkıyor ve kesinlikle ilave yağ falan koymuyorum öyle yiyorum tam tersine peynir canavarıyım hatta küçükken yengem derdi ki seni peynirciye vereceğiz
Tamam kapatanım gün.içerisindeki sporuma orantılı dengelemeye çalışırımZeytinin kendi yağı sıkıntılı canım. Tuzu ya da ekstra yağı önemli değil. Her gün tüketme o yüzden.
Allah allah neden benim aklımda öyle kalmış acaba
Tebrik ederim kaptanım ammmaaaa atak yapıp her an geçebilirim )ada81 bu arada ben artık senden zayıfımmm
Kaptanım açlığımla başım belada tatlı krizleri çok zorluyor eskisi gibi irademe hakim olamıyorum 56 ideal kilom 54 55 le garantileyip koruma evresine geçmek hedefim bu gidişle yapamayacağım diye korkuyorum. Altı üstü 3 kilo daha vermem gerek hadi diyorum 2 gün uygulasam 3 te bozuluyor.. Aklıma bişey geldi sizinde fikrinizi sorayım her...f tok tutan öğün yerine geçen mamalar varmış. Arkadaşlarım 5 saat 200 kalorilik mamayla tok kaldıklarını söylediler içtimde tadı çok güzeldi şeker isteğimide bastırır salep gibihoş bişeydi sadece akşam öğünü kullanmayı düşünüyorum kahvaltı ve yaparsam öğle yemekleri bol proteinli az yağ ve az karbonhidratlı menülerden oluştursam. Buna para verince bir ay diyet düzeni kurabilirim gibi geliyor:)) Siz ne dersiniz yada takımdan varmı önerisi olan kızlar son 3 kilomun gitmesi için irademi toplayıp devam edemiyorm bi türlü motive olabilirmiyim bu içececekle işe yararmı kullanan varmı aramızda.Az kaldı canım hedefine. Hadi biraz zorla kendini de seni de mezun edelim. Koruma aşamasında rahatlarsın.
Ah bu da fenaymış be bacım, nadı verdiysek önceden yine vereceğiz inşallahDün akşam tok karnına 80,4 ü gördüm.. Serbest günler epey ödem yaptı sanırım. Cumaya tüm fazlalıklar gitsin razıyım..