Menün gayet güzel olmuş canım. Yürüyüş de çok güzel ama su az olmuş. Onu çoğaltmamız lazım.Günlük menüm 17.05.2021
Sabah: 2dilim tam buğday ekmeği
1tereyaginda yumurta
1dilim peynir
6tane zeytin
Öğle:1bardak süt
2hurma 2ceviz
Aksam:2parca haşlanmış tavuk 5kasik makarna
1dilim karpuz
Su: 1,5 lt su
Spor: yarım saat yürüyüş
Teşekkür ederim canım. Cuma günü bildirim yapmayı unuttun galiba?Geçmiş olsun
Menün oldukça güzel. Ama senin de suyun çok az olmuş.Iyi aksamlar arkadaslar
Bugünün listesini paylaşiyorum .
Sabah 9.30 _ 3 kasik yulaf lapasi + 4 tane cilek + ceviz
Öglen _ 1 tane zeytinyagli enginar
Aksam 18 .30 1 dilim kemiksiz but izgara + bol salata
1.5 litre su icdim
Biraz yürüyüş yaptim
Probis haricinde çok güzel bir menü. Su maalesef senin de çok az.18 Mayıs Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk süzme peynir
Salatalık domates
Öğle 12.00
1 sk taze fasulye yemeği
Ara 16.30
1 probis
Akşam 17.00
1 pors kuru fasulye
1 sk pirinç pilavı
1 bardak ayran
Ara 22.00
10 tane can erik
Su 1. 5 lt
Spor 20 dk egzersiz
Sağol canım hoşbuldumHoşgeldin canım.
Canım takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaş lütfen. Hoş geldin aramızaGünaydin,
Baslangic bilgilerimi veriyim
Yas 31
Boy 161
Kilo 65.6
Hedef 50
3 cocuk annesiyim(10 y,8y,3 aylik)
Sabah kahvaltimi 2yumurta,2 dilim esmer ekmek,cok az peynir ve cayla yaptim.Haftada bir ölcüm yapmayi düsünüyorumHerkese cooookkk basarilar
Günaydın kızlar , bugün tatil olunca alışverişe çıkacağız yoğun bir gün beni bekliyorfırsat buldukça gelirim ..
Jtaime020626
Yaş 26
Boy 1.57
Kilo 67.5
Hedef kilo 58
Meslek ev kadını
Kilo alma sebebi hamilelikler
Evli
3 cocuk
Fransa
Sağlıklı ve fit bir fiziğe sahip olmak istiyorum inşAllah
Takım kurallarını kabul ediyorum
HoşbuldumHoş geldin canım aramızaDaha önce yarışmış mıydın bu yarışmada ?
Hoşgeldin canım merak ettim nasıl bir sistemmis bu uyguladiginHoşbuldumben daha önce 10 Cu takım daydım. Ama aile sorunlardan dolayı sonucuma ulaşamadım . Ve Ocak ayında apayrı yaşam sistemini uyguladım . 87 kilodan 64 kiloya ulaştım 7.ci seviyeden sonra . Herkes 8.ci seviyeye başladı ama ben baya kilo verince ve hastalığım nüksetti edince eşim bırak artık dedi . Ama ben şuan 3.cü seviyeyi uyguluyorum 2 gündür ve gayet güzel gidiyor çok şükür ve motivasyon için buraya gelenim yoksa tek başıma başaramicam. Sizinle birlikte hedefime inşAllah emin adımlarla
Canimmm hosgeldinnn seni gördüğüme çok sevindimTesekkür ederim canim.Yarin ölcüm yapip basliycam.Umarim sütüm azalmazDengeli beslenmeye dikkat edicem
Canım facede yada telegramda apayrı yaşam sistemi yaz çıkar çünkü uzun baya 9 seviyeden oluşuyor yasaklı şeyler var giyemediğini ekmek şeker yok sıfır . Yani anca okuyunca anlarsın eğer katılmak istersen özelden numaranı yaz grup var oraya aldirim seni telegramdaHoşgeldin canım merak ettim nasıl bir sistemmis bu uyguladigin