- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin bende emziren anneyim ama benimki dana kadar oldu 16 aylığız çok şükür. Bu arada 13. Grup öğretmen grubu gibi oldu çok öğretmen var 'dı hala öyleyse bende izindeyim yeni döndüm bakalım son hız devam. Size de hızlı kilo vermelerKızlar sizler nasılsınız.ben daha önce bu takımdaydım.gayet güzel istediğim kiloya ulaştım falan çok şükür.ama ardından dış gebelik geçirdim bir sene o sekilde kilo alimim oldu .ardından hamilelik oldu tekrar yine tabiki kilo aldım.. ikiz erkek cocukalrim var 6 yaşında.. 5 aylık da bir oğlum var emziren anneyim..ilahiyat mezunuyum ogretmenim suan ucretsiz izindeyim.kocaelide yasiyorum.şuan malasef 79 kılloyum tabi bayram tatlilarla inş.cikmamismdir bakalım tekrar güncel kilona bakarım.
Geçmiş olsunKızlar bugün hastane çok yoğundu gelemedim. Akşama geleceğim mutlaka. Menüleri bekliyorum.
Bu arada bugün ben kötü bir rakam gördüm tartıda. Cumartesi günü bacaklarım aşırı derecede şişmişti iş yerinde. Bugün muayene oldum doktora. Yarın ultrason çektireceğim inşallah.
Cuma : 65.5
Bugün : 66.6
Akşama menü bekliyorum herkesten. Artık kendimizi toparlama zamanı geldi.
Eger komposto çok şekerli degilse . Tavuklu patates yemeginde patates az tavuk çok yendiyse süper benceMenüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
2 ceviz
Öğle 12.30
Tavuklu patates yemeği 2 sk
Elma komposto
4köfte
Elma komposto
1 bardak çay
2,5l su
300 ip atlama 1saat yürüyüş
Hoşgeldin canım. Bebişin de hayırlı olsun..Selam herkese,bana da yer var mi aranizda?bebegimkn 7 aylik olmasini beklemek istiyordum ama dayanamiyorum artik baslamak istiyorum.Bebegim 4 ayi gecti.Brnce vakti geldi
17 Mayıs demek istedin dimi18 Mayıs Salı Menüm
Kahvaltı 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk süzme peynir
Salatalık domates
Öğle 12.00
1 sk taze fasulye yemeği
Ara 16.30
1 probis
Akşam 17.00
1 pors kuru fasulye
1 sk pirinç pilavı
1 bardak ayran
Ara 22.00
10 tane can erik
Su 1. 5 lt
Spor 20 dk egzersiz
Başın sağolsun canım..Merhaba LAydLiNe geçen ay korona olduğumuz için ara vermiştim tam artık devam edeyim dediğimde kuzenim vefat etti derken süreç uzadı.
Bu hafta devam edebilir miyim? Cumayı beklemeli miyim?
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun ada81
çok geçmiş olsun, kuzeniniz için de başınız sağolsun..Merhaba LAydLiNe geçen ay korona olduğumuz için ara vermiştim tam artık devam edeyim dediğimde kuzenim vefat etti derken süreç uzadı.
Bu hafta devam edebilir miyim? Cumayı beklemeli miyim?