Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım Eyslg mezun oluyor o baya kilo vermiş bu hafta maşallah ben de o kadar uzun zamandir veremiyorum ki 550 Gr ilaç gibi geldi bu hafta. İnşallah artık eksilere geçiyorum dur

selam arkadaşlar. sonunda sınavlarım bitti ve aşıııırı rahatladım. +100 gramla kapattım 2. haftayı. kötünün iyisi bi durum ama haftaya toparlicam

kahvaltı 09.30
yarım dilim tb ekmeği
1 çk tereyağ
1 kk süzme peynir
çay

ara 12.00
Türk kahvesi
1 çk çikolata

öğlen 14.45
yumurtalı patates (2yumurta+1patates)

ara 16.00
1 küçük şekerpare

ara 17.45
3 kandil simidi
2 dilim karpuz

akşam 19.15
1 paket noodle

bugün son ödevi de yetiştirme stresine girince bütün gün bi şeyler yedim.
yarından itibaren menülerimi güzelleştiricem
2 litreye yakın su içtim. yatana kadar 2yi geçerim.
1 saat dışarda dolandım

Yarından itibaren artık daha güzel ve sağlıklı menüler bekliyorum senden. Su yine çok az. Suyu çoğaltman lazım.
Maşallahhh maşallaahh kaptanım döneyim diyorum izninle LAydLiNe
Tabii ki dönebilirsin canım. Yarından itibaren menü yazmaya başla lütfen.
Sadece humus fazla olmuş. Onun haricinde güzel bir menü. Sahur yapsan eminim çok daha iyi olacak senin için. Neden yapmıyorsun? Suyun az farkındasın zaten. Daha çok içmeye çalış.
Akşamın çok kötü olmuş. Bugünden sonra artık daha güzel menüler ve daha güzel sonuçlar bekliyorum canım senden.

ohh rahatlamissindir simdi. insallah cok guzel notlar da alirsin. bu rahatlama menulerine de yansiyacaktir. guzel guzel verirsin artik kilolari.

Kızlar bu çınar yaprağı takımımızın sembolü. Normalde her üye alımında bildiriyordum yönetime ama bu kez bekledim biraz, toplu bir şekilde bildireyim diye. O yüzden gecikti rozetleriniz. Ayrıca yarışmadaki her takımın ayrı sembolü var. Böylelikle kim hangi takımda daha kolay anlayabiliyoruz. Ayrıca mezun olduğunuzda da mezun rozeti alacaksınız. Ona göre dikkat edin yediklerinize

Takımımın güzide insanları inşallah iyisinizdir
ben pek iyi değilim bu aralar Sağlıklı beslenme hayatım berbat sallantıdaaa...
Aslında köye gelmeden önce ne güzel hayatıma adapte ettim sanıyordum ama anladımki edememişim(aslında bu yola baş koyma sebebim buydu yoksa kilo verilir alınır önemli olan sağlıklı olmak ve sürdürülebilir bi şekilde olması) ortam değişti geriye ne spor ne sağlıklı beslenmenin s si kaldı bu beni gerçekten üzüyor
Az önce ip atlayayım dedim 200 atlayınca dizlerim bir kötü oldu nerdeeee 1000 ip atlayıp üstüne bölgesel çalışan kız (sanki ondan eser kalmadı sağlıksız beslenme ve hareketsizlikte)
Bilmiyorum neden böyle saçmaladım ramazan diye mi ortam değişti diye mi sınavım yaklaşıyor onun stresi var diye mi inanın bilmiyorum
Tartıda eksi gördüm bu hafta ama yağdan olması imkansız eminim kastan çünkü 1 2 gün ip atlama ve temizlik dışında full yattım ve yedim ( böyle yazmaktan mutlu değilim)
Umuyorum şuan itibariyle kendime çeki düzen verip düzenime tekrar uyum sağlayabilirim
biraz uzun yazdım sanırım.Bir miktar kendimle konuşmalı ve size kendimi anlatmalı olduuu
Kendinizee iyi bakınn

Güzel bir yüzleşme yazısı olmuş. En azından doğru olanı biliyorsun. Eninde sonunda sağlıklı beslenmeyi ve yaşamayı öğreneceğiz. Doğru yoldayız şu an

Ben de bana Özel zannettim teşvik için sonuçta demirbaş oldum
inanmıyorum aynı düşünmüşüz.. Şimdi takıma girip herkesin rozetlendiğini okuyunca bozuldum ya hu hayır hemen havaya girmeye hazır olmam
Ama en güzeli afrasyab08 nın düşğncesi ne güldüm gece gece

Birşeyler yiyip yatınca rahatsız oluyorum o yüzden yemiyorum, humusu çok seviyorum o yüzden biraz gömüldüm, kapuska yemeyecektim ama annem yapmış yedim onu da böyle bi menü oldu

Suyun farkındayım elimden geldiğince içiyorım ama çoğu zaman erken yattığımdan içemiyorum, sahura kalkıp su içip yatıyorım tekrar orda da en fazla 2 bardak oluyor. Ramazan sonrası 2 lt altına düşmem tekrar inşallah. Elhamdülillah ödemim yok ama iyiyim ramazan olduğundan sanırım içtiğim yetiyor sanki

tebrik ederim canim. darisi hepimizin basina.
Tesekkurler canim insallah en kisa surede
tebrikler :) darısı başımıza inşallahh
Amiiiiinn insallah canim tesekkur ederim
Tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza. 5 6 ay buralard akalıp kilonu korumalısın..
Canim tesekkur ederim sende mezuniyet sinirlari icindesin 56 degilmiydi hedefin aynen koruyabilirsem sahane olur yazs kardesimin dugunu var o beni dizginler diye dusunuyorum☺
Yok canım Eyslg mezun oluyor o baya kilo vermiş bu hafta maşallah ben de o kadar uzun zamandir veremiyorum ki 550 Gr ilaç gibi geldi bu hafta. İnşallah artık eksilere geçiyorum dur
Bende tatliyi kesemedigim icin azıcık kiloyu vermekte debeldnim durdum aylarca seninde yapabilecegini biliyorum canim

Regl oldum ve sabah dolaba bakınırken buldum kendimi, güne bir kup muzlu magnolia ile başladım şuan kalem kemiriyorum
Benim kendimle ilgili bi tespitim var ozellikle 2 regl arasinda yediklerime dikkat edersem inanilmaz guzel kg veriyorum tabi yapabilirsem regl iken de bozmamak gerekiyor

İnsallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…