- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 40
nasil huzur veren bir fotograf. binalar arasinda o kadar hasretiz ki dogaya.Günaydınlar hepinize bugün yürüyüşüme erken başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil huzur veren bir fotograf. binalar arasinda o kadar hasretiz ki dogaya.Günaydınlar hepinize bugün yürüyüşüme erken başladım
Hem de nasıl teşekkürler canım. Takımca vericez kilolarıohh rahatlamissindir simdi. insallah cok guzel notlar da alirsin. bu rahatlama menulerine de yansiyacaktir. guzel guzel verirsin artik kilolari.
Çok çok üzgünüm fotoğraf çekmeme rağmen berbat bir nöbette olduğumdan atmak aklıma bile gelmedi.Herkesten çok özür diliyorum bir daha evden çıkmadan fotoğrafı çektiğim gibi atacağımK kahvevekitapsever canım bildirim yapmayı unutma lütfen. Sadece sen kaldın.
Çok çok çok kıskandım neresi burasiiii harikaGünaydınlar hepinize bugün yürüyüşüme erken başladım
Ekrana yapışışıp izlediğim lost dizisini anımsadım bu manzarayı görünce.. Hem çok güzel hem çok ürkütücü.. Nasıl yürüdün burda. Ben olsam tırsardımGünaydınlar hepinize bugün yürüyüşüme erken başladım
Malatyanın köyü canım gerçekten çok güzel bi yer huzur dolu yarın inşallah farklı resimler de atarımÇok çok çok kıskandım neresi burasiiii harika
Resmini çektiğim yerin her iki tarafı da uzuunca kaynanamın tarlası yabancı kimsecikler yok Bi tarlada kayınlarım diğer tarlada da kaynanamlar sebze ekiyordu bende fırsatını buldum gezdim gezdim durdum. Senede 1 kez gelebiliyorum her sene gelmişken gezmediğim yer kalmıyorEkrana yapışışıp izlediğim lost dizisini anımsadım bu manzarayı görünce.. Hem çok güzel hem çok ürkütücü.. Nasıl yürüdün burda. Ben olsam tırsardım
Benim nerede sapıtacağım belli olmuyor, eğer önüne hoşuma giden şeyler çıkarsa affedemiyorum genelde. Regle özel sanırım böyle çikolata falan vuruyor arada ama benim problemim abur cuburdan ziyade ana yemeklerle alakalı, porsiyon ayarı yapmakta zorlanıyorum sevdiğim şeyler olunca, Allaha şükür iyi gidiyorum ama 2 ay olmadan 4 kilo gitti, hedefim doğum günümde 60 altına düşmekBenim kendimle ilgili bi tespitim var ozellikle 2 regl arasinda yediklerime dikkat edersem inanilmaz guzel kg veriyorum tabi yapabilirsem regl iken de bozmamak gerekiyor