Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00 de
2 h.yumurta
1 dilim Eski kaşar, 1 dilim hellim
Domates,salatalık
5 tane zeytin
Ara öğün 16.00 1 avuç çiğ badem
Espresso
Akşam 18.00 1 kase mercimek çorbası
1 tabak haşlanmış brokoli az zeytinyağlı
Su 1.5 litre
30 dk. Hafif tempo spor yaptım, sağlıklı beslenmeyi bırakmadım ama sporu bırakmıştım bu hafta geri başladım

Sahur: 1 tane tam 1 beyazı ( tavada) yumurta
-3 yk Yulaf ile lapa
- 1 büyük kb peynir
- 5 zeytin
- 1 domates çeyrek salatalık
- bol yeşillik
-1 hurma

İftar: 1 kase tarhana çorbası
5 yk Taze fasulye yemeği
Bol salata

20.50: türk kahvesi+ 1 hurma

2.5 lt su
500 ip atlarım

Sahurumu çekebildim(yumurtanın altında yulaf var)

Eklentiler

• IMG_20210508_032730.jpg
    IMG_20210508_032730.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 23
Ekrana yapışışıp izlediğim lost dizisini anımsadım bu manzarayı görünce.. Hem çok güzel hem çok ürkütücü.. Nasıl yürüdün burda. Ben olsam tırsardım😀
Resmini çektiğim yerin her iki tarafı da uzuunca kaynanamın tarlası :KK48: yabancı kimsecikler yok Bi tarlada kayınlarım diğer tarlada da kaynanamlar sebze ekiyordu bende fırsatını buldum gezdim gezdim durdum. Senede 1 kez gelebiliyorum her sene gelmişken gezmediğim yer kalmıyor :KK68:

Gelelim menüm e ramazandan önce izne ayrılmıştım bayrama döneyim dedim çünkü 2 kg aldım sonra geri verdim falan şimdi ayrıldığım kilodan 400, 500 gr eksiğim var sanırım ayrıldığın kilonun altında olman gerekiyor dönünce ya anca yarım kg eksilttim 😔@LAydLiNe

Menüm
Düm gece sahur da
6 dilim brokoli limonlu zeytinyağlı
1 dilim ev yapımı pizza
2 bardak çay
1 litre su

Bugün iftar
Yoğurt çorbası
2 dilim pizza
1salatalık
1litre su
1 sıkma portakal suyu
Kemalpaşa var ama çayla 1 tanecik yiyebilirim

Sahura kadar yine su içiyorum 3 ü bulur büyük ihtimalle ❤️

Menüler şöyle Ellssa Ellssa

Sabh 07.00 1 kup muzlu magnolia, sade kahve
12.00 1 karışık tost
17.00 avuç içim kadar humuslu domatesli ekmek
19.45 2 kepçe mercimek çorbası, 3 parça tavuk baget, 7 8 tane patates kızartması, 4 yk pirinç pilavı, 9 yk çoban salata, 1 kimbap

Su 2.5 lt, spor 10bin adım

Hayırlı kandiller kızlar

Benim kendimle ilgili bi tespitim var ozellikle 2 regl arasinda yediklerime dikkat edersem inanilmaz guzel kg veriyorum tabi yapabilirsem regl iken de bozmamak gerekiyor
Benim nerede sapıtacağım belli olmuyor, eğer önüne hoşuma giden şeyler çıkarsa affedemiyorum genelde. Regle özel sanırım böyle çikolata falan vuruyor arada ama benim problemim abur cuburdan ziyade ana yemeklerle alakalı, porsiyon ayarı yapmakta zorlanıyorum sevdiğim şeyler olunca, Allaha şükür iyi gidiyorum ama 2 ay olmadan 4 kilo gitti, hedefim doğum günümde 60 altına düşmek 🧡

X