Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayet güzel bir menü olmuş. Spor yaparsan harika olur. Su da güzel. Haftaya listeye gireceğin için iyi bir sonuç bekliyorum inşallah senden

Menüm

Kahvaltı (07:30)
1 yk menemen
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
1 parmak büyüklüğünde peynir
2 tane çilek

Öğle (12:00)
2 yk mercimek çorbası
1 sk kibrit kebabı (Et ve patates vardı)
1 kepçe yoğurt

Akşam (19:30)
1 kepçe yoğurt çorbası
4 yk tavuk yemeği
1 sk salata
3 yk makarna

3 lt su, 1 fincan yeşil çay, 1 bardak siyah çay

selam kizlar
bu hafta da sonuncu olmusum. hicbisey diyemiyorum artik kendime.
sabah: omlet
oglen: yogurtlu kabak
aksam: bi tane adana durum
1 lt su
sabahtan beri mutfagi temizliyorum. yemek yapmaya vakit bulamadim mecbur durum yedim. neyseki yarindan itibaren oruclu olucam.

Maşallahhh maşallaahh kaptanım döneyim diyorum izninle LAydLiNe

mönümü yazıp çalışmaya kaçayım kısçelerim Ellssa

sahur sadece su
iftar 2 kepçe tavuk suyu çorbası, 5 yk bulgur pilavı, 6 yk kapuska, 5 yk humus ve onlarca yaprak mini marul, 1 çiğköfte

yalnız iyi yemişim yazınca farkettim :)
çocuklara mısır patlattım, ağzıma sadece 2 tane attım tebrik bekliyorum bu konuda, normalde affetmezdim çünkü

su 1.5 lt yi geçemicem gibi, spor 20 dk yoga yapacağım yatmadan

hayırlı geceler canlar

Bende onu diyecektim daha gitmem ramazan da verdigim kiloyu korumak cok zor kovmayin beni bütün arkadaslarda en kisa surede mezun olabilirler umarim herkese nasip olsun
Tebrik ederim arkadaşım darısı başımıza. 5 6 ay buralard akalıp kilonu korumalısın..

Menüm
Sahur 03.00
1 dilim pide
1 tereyağında yumurta
4 zeytin
1 kk süzme peynir

İftar 20.10
1 dilim ızgara antrikot
1 mini baget ekmek
5 dilim patates kızartması
Közlenmiş domates biber soğan sarımsak

21.00
1 dilim güllaç
2 çilek
2 ceviz

Su 1 lt
Spor yok

G0naydın kızlar geçen haftayı hatırlayamadım ama bugün 54.8 çıktım, eşim pozitif çıktı bu hafta evde bi curcuna var gelemedim buraya, 2 gündür bende bi kötü gibiyim ama psikolojikmi bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun

Ödemim var malesef .artı da gözüküyorum.

ben de artıdayım bu hafta önümüzdeki hafta eksite geçelim yapabiliriz bunu

30 Nisan Cuma 57.2
7 Mayıs Cuma 57.1
Fark - 100 gr

artı olmaktan iyidir canım daha iyisini de yapabiliriz

kesinlikle kaptanım ben de çok çok az içiyorum yakında böbreklerim gidicek diye korkuyorum havalar ısınmaya başladığı için artırabilirin diye umuyorum

Gecen hafta 74.950idim

en azından artıda değilsin canım ama haftaya daha iyisini yapabiliriz

geçmiş olsun canım umarım daha fazla zorlanmadan çözüme ulaşırsın

İyi akşamlar kızlar ben uyuyakalmisim tartı bildirimim gecikti özür dilerim
Geçen hafta 67.05
Bugün

tebrikler canım sanırım bu hafta en iyi sonuç alan sensin gördüğüm kadarıyla

artı olmaktan iyidir canım daha iyisini de yapabiliriz
Aslında artı sayılırım ramazandan bikaçgün önce 56.2yi görmüştüm ramazanda artı 1 kiloyum iniş çıkışlardan gözden kaçıyor. Bayrama inşallah ramazana başladığım kiloya inebilirim. Hernekadar heveslensemde hareketsizlik iftarda yemekleri çok yiyip hergün tatlı yiyince gene iyi çıkıyorum normalde ramazanda 3 4 kilo alabilme kapasitem var.

afiyet olsun canım eğer abartmadıysan dondurma bence de çoğu tatlıya göre daha sağlıklı bir seçenek

afiyet olsun canım cuma olunca tatlı, kola normal bence

afiyet olsun kaptanım ne güzel su içmişsin öyle ya darısı başımıza

afiyet olsun canım. bence moral bozma ve düzenini bir gözden geçir. bir şeyleri değiştirmen gerekiyor demek ki. onu bulup değiştirirsen eksilere düşeceğini düşünüyorum

afiyet olsun canım evet çeşit çok olmuş ama sağlıksız ve abartı bir şey göremedim ben. mısırda 2 taneyle kalman da çok iyi, bravo

afiyet olsun canım. su çok az onu artırmalıyız

Kızlar rozet almışım bende 13. Takım rozeti bi onure oldum çokta anlamasamda ne işe yaradığını

ben de almışım bugün muhtemelen ana listeye geçenlere veriyorlar yerimiz belli olsun yine ahah

ramazanda genelde kilo alınıyor zaten 1 kiloysa yine iyi 3-4 kiloya göre. umarım bayrama sonuç iyi olur. bunun için çabalamamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…