60 sonrasında zor olacak, çünkü yaklaşık 4 yıldır falan 60 civarıyımBenim nerede sapıtacağım belli olmuyor, eğer önüne hoşuma giden şeyler çıkarsa affedemiyorum genelde. Regle özel sanırım böyle çikolata falan vuruyor arada ama benim problemim abur cuburdan ziyade ana yemeklerle alakalı, porsiyon ayarı yapmakta zorlanıyorum sevdiğim şeyler olunca, Allaha şükür iyi gidiyorum ama 2 ay olmadan 4 kilo gitti, hedefim doğum günümde 60 altına düşmek
Cok guzel vermissin canim hedefine ulasirsin bence bu hizlaBenim nerede sapıtacağım belli olmuyor, eğer önüne hoşuma giden şeyler çıkarsa affedemiyorum genelde. Regle özel sanırım böyle çikolata falan vuruyor arada ama benim problemim abur cuburdan ziyade ana yemeklerle alakalı, porsiyon ayarı yapmakta zorlanıyorum sevdiğim şeyler olunca, Allaha şükür iyi gidiyorum ama 2 ay olmadan 4 kilo gitti, hedefim doğum günümde 60 altına düşmek
Günaydın cnm daha iyi şükür ateşi çıkmıyo dünden beri öksürük kaldı biraz, pazartesi karsntinası bitiyor, tekrar gidip test yaptırcak, sanırım devlet yapmıyomuş tekrar canım doğrumu sen bilirsin ona göre özele gitcek
Günaydın cnm daha iyi şükür ateşi çıkmıyo dünden beri öksürük kaldı biraz, pazartesi karsntinası bitiyor, tekrar gidip test yaptırcak, sanırım devlet yapmıyomuş tekrar canım doğrumu sen bilirsin ona göre özele gitcek
Yok cnm bi süre daha ayrı takılırız zatenGittiğin doktora bağlı canım. Az önce yaptık biz bir hastaya. Şikayetleri devam ediyordu. Dediğim gibi 10 günde tam anlamıyla geçtiğini düşünmüyorum. Siz tedbirinizi elden bırakmayın
İyi olmasına da çok sevindim
Çok geçmiş olsun canım öksürük ilacı içmesin öksürmek iyi geliyor çünkü Allah şifa versinGünaydın cnm daha iyi şükür ateşi çıkmıyo dünden beri öksürük kaldı biraz, pazartesi karsntinası bitiyor, tekrar gidip test yaptırcak, sanırım devlet yapmıyomuş tekrar canım doğrumu sen bilirsin ona göre özele gitcek
Sağol cnm, dr. verdiği dışında bişey kullanmıyorÇok geçmiş olsun canım öksürük ilacı içmesin öksürmek iyi geliyor çünkü Allah şifa versin
Evet kuzum 55 56 ideal kilom ama garantileyip 54 53 ne düşebilirsem diyeti bırakır bırakmaz 1 kilo ödem kesin geliyor azd yiyincr 56 da bıtakırsam hrmen 58 ve 59 bandına ilerlerim diye korkuyorum.. Bende düğünde yok yer yer otururumCanim tesekkur ederim sende mezuniyet sinirlari icindesin 56 degilmiydi hedefin aynen koruyabilirsem sahane olur yazs kardesimin dugunu var o beni dizginler diye dusunuyorum☺
Yaa negüzelmiş koronada tamda olmak istediğim yerler.. Sokağa çıkmakta temiz hava almakta serbest çok şanslısın..Günaydınlar hepinizebugün yürüyüşüme erken başladım
Dün gece elime telefonu almak istemedim alınca bırakamıyorum önce ibadetimi yapayım dedim sonrası sahur derken yazmayıda unuttum.. Birazdn yazarım14 Nisan Cuma hedeflerimiz
@TanteRosaDenise 73 (74)
ekhion 60,2 (61)
Ellssa 76 (76,4)
berceste_ ?
bi-zuzu ?
@Bravequeen ?
K kahvevekitapsever ?
yeninesilsosyolog ?
aysenurt3991 ?