Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim bu hafta biraz stresliydim istahim yoktu onun etkisi acikcasi stres sıkıntı da bolca lavaboya çıkardı onun etkisi var ama 2. 3 gune 1 spor yapiyorum 30 dk birde sahurda su icip yatiyorum sadece

Günaydın arkadaşlar. Geçen hafta tartılamamıştım. 2 hafta önceye göre +100 gram ama bu haftaki aşırı bozmama rağmen böyle olması beni mutlu etti açıkçası

23 nisan: 82.7
7 mayıs: 82.8
Fark: +100
14 mayıs hedef: 82

Eklentiler

• 7mayıs.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 19
G0naydın kızlar geçen haftayı hatırlayamadım ama bugün 54.8 çıktım, eşim pozitif çıktı bu hafta evde bi curcuna var gelemedim buraya, 2 gündür bende bi kötü gibiyim ama psikolojikmi bilmiyorum
Yaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin umarım hasta değilsindir sen de

G0naydın kızlar geçen haftayı hatırlayamadım ama bugün 54.8 çıktım, eşim pozitif çıktı bu hafta evde bi curcuna var gelemedim buraya, 2 gündür bende bi kötü gibiyim ama psikolojikmi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım.

Canım sen de farkındasın zaten neden tatlı isteğinin bu kadar çok olmasının sebebini. Yedikçe yiyesi geliyor insanın. O yüzden daha sağlıklı beslenmelisin ve su tüketimine dikkat etmelisin. Mezuniyetine çok az kaldı. Ramazanın bitmesini bekleme lütfen.

Çok çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine lütfen. Numaram olması lazım sende. Bir sıkıntın olursa ara lütfen. Maskeni asla çıkartma. İzolasyona dikkat et. Korkma bulaşmamıştır inşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…