Canim bu hafta biraz stresliydim istahim yoktu onun etkisi acikcasi stres sıkıntı da bolca lavaboya çıkardı onun etkisi var ama 2. 3 gune 1 spor yapiyorum 30 dk birde sahurda su icip yatiyorum sadeceYok kuzum sakın ayrılma buralardan dediğin gibi geri gelir kilolar onca emek çöp olmasın ramazan rehaveti olabilir sokağada çıkamıyoruz yürüyrlim iki enerji atalım evlerde kaldık yasaklar bitsin bol yürüyüşlü sulu az yemeli yapınca bitiririz diyeti korumaya geçeriz. Bende aynı durumdayım çünkü menüyü şuraya yazmasam bi okadar daha yerim yani utanıyorum bunu nasıl yazayım zaten şunu yedim diye iştahım gitmesede yüzüm olmuyor yemeye
Tebrik ederim kuzum benim hedefim oluyordu kendileri sen ulaşmışsın.. Kararlıydım bu hafta kilo vermeye ama maalesefki bişey değişmedi bende. Bu hafta nasıl beslendiğine sporuna ayrıca sayfandan bakıcam kapalı değilse
Bende anlamadim canimSınavları atlat gerisi halledilir ya inşallah
Yaaa sen naaabtın bacıım, harikasın
Kaptancim günaydın regl dönemi gayet normal bu durum haftaya da beni bekliyor reglBen maalesef bu hafta regl kaynaklı eksi bir sonuç bildiremiyorum.
Geçen hafta : 66Eki Görüntüle 2843609
Kaptancim günaydın regl dönemi gayet normal bu durum haftaya da beni bekliyor reglbugün evde misin acaba bugünkü bildirimleri kaça kadar yapalim
selam kizlar
bu hafta menulerim cok kotuydu. toparlayamadim. kulagim iltihaplanmisti ustune bi de regl oldum. motivasyonum da cok dusuk.LAydLiNe izne ayrilabilir miyim
Tamam canım bugünkü duruma bakayım da bugünkü kilomla yapabilirim bildirimi. Dün pek beklediğim gibi değildiBugün çalışıyorum canım ama sürekli bilgisayar başındayım. Saat 18:00 e kadar bildirim yapabilirsiniz.
Sonradan ayrılmayayim demişti ama bilemedimafrasyab08 izin hakkın var canım. Bildirim yaptın mı? Ve hala izne ayrılmak istiyor musun?
Yaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin umarım hasta değilsindir sen deG0naydın kızlar geçen haftayı hatırlayamadım ama bugün 54.8 çıktım, eşim pozitif çıktı bu hafta evde bi curcuna var gelemedim buraya, 2 gündür bende bi kötü gibiyim ama psikolojikmi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım.G0naydın kızlar geçen haftayı hatırlayamadım ama bugün 54.8 çıktım, eşim pozitif çıktı bu hafta evde bi curcuna var gelemedim buraya, 2 gündür bende bi kötü gibiyim ama psikolojikmi bilmiyorum
Biraz salmışlık var bende hatta baya baya saldım. Tüm gün açlığı hissetmeden tatlı isteğim olmadan ayaktayım iftar olunca dırdurulamaz bir iştah patlaması yaşıyorum. Menüleriminde sağlıksız olmasıda etken karbonhidratı çok tüketiyorum şeker yedikçe yiyesim gelmesi çok normal oluyor. Hatamın farkındayım sporu bıraktım, su eskisi gibi içmiyorum diyet yapmıyorum derken günler geçiyor ramazan bitince daha iyi olacağım inşallah.. Hurma bal meyve kuruyemiş yiyerek tatlı krizlerini atlatmam lazım ama bende o istekte azaldı yiyivereyim diyorum..
G0naydın kızlar geçen haftayı hatırlayamadım ama bugün 54.8 çıktım, eşim pozitif çıktı bu hafta evde bi curcuna var gelemedim buraya, 2 gündür bende bi kötü gibiyim ama psikolojikmi bilmiyorum
Yaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin umarım hasta değilsindir sen de
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım.