Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Step yapmışsın tartıda ama bravo çok güze sonuçlar tebrikler canım
Çok haklısın tam da stepti
Teşekkürler balımm. Bu hafta artıda çıksam üzülmicem dedimdi. Çünkü Ramazan ayı sona geldi ve ben cidden çok takatsiz hissediyorum. Bugün unutmadan multi içmeyi düşünüyorum.. Sanırım vücutda dirençte. Gram gram gitmekte. Aslında gayet süper.. Çünkü önceleri Ramazan ayında kilo vermek şöyle dursun alırdım epey.. Akrep harikasın bak gaza geldim bile

selam kizlar
menum
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek uzerine ezme
oglen: 3 kasik pilav biraz kurufasulye
aksam: karisik kizartma
bool bol su iciyorum
bu haftayi kotu gecirdim ama en azindan suya alistim biraz.

selam kizlar
bikac gundur kotuydum. bugun biraz toparladim izne ayrilmayi dusundum ama ayrilirsam 70 leri gorurum kesin. motivasyonum dustu ama olsun hedefime ulasmadan ayrilmiycam burdan.
Yok kuzum sakın ayrılma buralardan dediğin gibi geri gelir kilolar onca emek çöp olmasın ramazan rehaveti olabilir sokağada çıkamıyoruz yürüyrlim iki enerji atalım evlerde kaldık yasaklar bitsin bol yürüyüşlü sulu az yemeli yapınca bitiririz diyeti korumaya geçeriz. Bende aynı durumdayım çünkü menüyü şuraya yazmasam bi okadar daha yerim yani utanıyorum bunu nasıl yazayım zaten şunu yedim diye iştahım gitmesede yüzüm olmuyor yemeye
Ilk kilo bildirimini ben yapiyorum galiba
Gecen hafta 58.35 ti galiba
Guncel 55.95 varmi rekorumun ustune bakalim
Tebrik ederim kuzum benim hedefim oluyordu kendileri sen ulaşmışsın.. Kararlıydım bu hafta kilo vermeye ama maalesefki bişey değişmedi bende. Bu hafta nasıl beslendiğine sporuna ayrıca sayfandan bakıcam kapalı değilse

Yaaaa çok teşekkür ederim an itibariyle de kaldı 2. Hafiflemeye başladım şimdiden. Ama fiziksel olarak olmadığı kesin onunla yarın yüzleşicem artık
Sınavları atlat gerisi halledilir ya inşallah
Ilk kilo bildirimini ben yapiyorum galiba
Gecen hafta 58.35 ti galiba
Guncel 55.95 varmi rekorumun ustune bakalim
Yaaa sen naaabtın bacıım, harikasın

Menüm

Sahur
3 hurma+su

İftar
1 porsiyon etli bezelye
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon karnıyarık
1 kase cacık
1 kase yoğurt
3 dut
Bir kaç kaşık yoğurtlu mercimek çorbası

Spor
1 saat yürüyüş
Tibet 7 tekrar
Yüz yogası 15 dk

Su
2 litre

Menüm
Sahur 03.30
8 10 dilim patates kızartması
1 tereyağınd ayumurta
1 dilim pide
1 kk süzme peynir
4 zeytin

İftar 20.00
1 porsiyon mantı çorbası (çorum usulü)
1 kase kereviz salatası
200 ml çikolatalı puding

Su 1.5 lt
Spor yok

Herkese selam

Kahvaltı 10.30
1 simit
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çay

Öğlen 14.45
Krem peynirli yeşil biber kavurma
2 dilim tb ekmeği

Ara 16.30
Türk kahvesi
1 tk çikolata

Akşam 19.00
Çeyrek pide
Domates
Salatalık
Yarım kalıp süzme peynir

Merhabalar Bugünkü menüm:
Saat 11:
Domates salatalık
3 dilim peynir
2 adet kepekli sunta bisküvi

Saat 13:
3 adet mercimek köftesi marulla

Saat 15:
3 adet ceviz 3 adet kuru kayısı 2 adet hurma 1 avuç leblebi

Saat 17:
5 adet orta ızgara tavuk
3 adet ızgara biber ve az soğan
4 yk sütlü patates püresi
1 kase domates çorbası

2 lt su

Haklisin canim bahsettigin sebeplerden galiba. aylardir yerimde saymam da motivasyonumun dusmesine sebep. toparlamaya calisicam artik.

Iftarda protein agirlikli yesen . Tatli ihtiyacinida meyveyle kapatmaya çalışsan olur bence. Spor yapamaman dogal vucut sarsiliyor ama su icmeye caliş. Ramazan bitiyor zaten toparlarsin bence .moral bozmuyoruz.

Köye geldiğimden beri menü yazamıyorum canım maşallah hep zaman dolu dolu geçiyor akşam yatarken anca telefonu elime alıp mesajlarınıza bakıyorum genelde de bakarken uyuya kalıyorum
Tatlı pasta kurabiye gibi kaçamaları yapmıyorum ama şu sacda gözlemeye dayanamıyorum bugün kaynanama dedim anne nolur yapma bak dayanamayıp yiyorum. O da senede 1 kere geliyonuz yapmazsam aklımdan hiç çıkmaz diyo ona da kıyamıyorum affff.
Yarın dağ etekleri beni bekler yürüyüşten resim atarım size. Edirnede doğdum büyüdüm hiç dağ görmemişim şimdi buradakiler bana öyle güzel geliyor ki hep tırmanasım var Ay çok yazmışım sabah olacak kendinize iyi bakin kızlaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…