Bence yeniden çek canım parlamış okunmuyor yaziBu hafta çok umutlu değildim ama azalmış kilom şükür.. Yarın da tartılcam. Daha az çıkabilirim belki.. Kimbilir
Eki Görüntüle 2843164
LAydLiNe
Bu 2.çekişimBence yeniden çek canım parlamış okunmuyor yazi
Step yapmışsın tartıdaberceste_ içime kurt düşürdün. Tekrar çektim sonunda odaklayabildim kamerayı. Tam odaklanıyor bu sefer kilo görüntüsü gidiyor. Hoop tekrar çık.. Zayıfladım vallaa
Eki Görüntüle 2843230
Çok haklısın tam da steptiStep yapmışsın tartıdaama bravo çok güze sonuçlar tebrikler canım
Yok kuzum sakın ayrılma buralardan dediğin gibi geri gelir kilolar onca emek çöp olmasın ramazan rehaveti olabilir sokağada çıkamıyoruz yürüyrlim iki enerji atalım evlerde kaldık yasaklar bitsin bol yürüyüşlü sulu az yemeli yapınca bitiririz diyeti korumaya geçeriz. Bende aynı durumdayım çünkü menüyü şuraya yazmasam bi okadar daha yerim yani utanıyorum bunu nasıl yazayım zaten şunu yedim diye iştahım gitmesede yüzüm olmuyor yemeyeselam kizlar
bikac gundur kotuydum. bugun biraz toparladim izne ayrilmayi dusundum ama ayrilirsam 70 leri gorurum kesin. motivasyonum dustu ama olsun hedefime ulasmadan ayrilmiycam burdan.
Tebrik ederim kuzum benim hedefim oluyordu kendileri sen ulaşmışsın.. Kararlıydım bu hafta kilo vermeye ama maalesefki bişey değişmedi bende. Bu hafta nasıl beslendiğine sporuna ayrıca sayfandan bakıcam kapalı değilseIlk kilo bildirimini ben yapiyorum galiba
Gecen hafta 58.35 ti galiba
Guncel 55.95 varmi rekorumun ustune bakalim
Sınavları atlat gerisi halledilir ya inşallahYaaaa çok teşekkür ederiman itibariyle de kaldı 2. Hafiflemeye başladım şimdiden. Ama fiziksel olarak olmadığı kesin onunla yarın yüzleşicem artık
Yaaa sen naaabtın bacıım, harikasınIlk kilo bildirimini ben yapiyorum galiba
Gecen hafta 58.35 ti galiba
Guncel 55.95 varmi rekorumun ustune bakalim
Haklisin canim bahsettigin sebeplerden galiba. aylardir yerimde saymam da motivasyonumun dusmesine sebep. toparlamaya calisicam artik.Yok kuzum sakın ayrılma buralardan dediğin gibi geri gelir kilolar onca emek çöp olmasın ramazan rehaveti olabilir sokağada çıkamıyoruz yürüyrlim iki enerji atalım evlerde kaldık yasaklar bitsin bol yürüyüşlü sulu az yemeli yapınca bitiririz diyeti korumaya geçeriz. Bende aynı durumdayım çünkü menüyü şuraya yazmasam bi okadar daha yerim yani utanıyorum bunu nasıl yazayım zaten şunu yedim diye iştahım gitmesede yüzüm olmuyor yemeye
Iftarda protein agirlikli yesen . Tatli ihtiyacinida meyveyle kapatmaya çalışsan olur bence. Spor yapamaman dogal vucut sarsiliyor ama su icmeye caliş. Ramazan bitiyor zaten toparlarsin bence .moral bozmuyoruz.Biraz salmışlık var bende hatta baya baya saldım. Tüm gün açlığı hissetmeden tatlı isteğim olmadan ayaktayım iftar olunca dırdurulamaz bir iştah patlaması yaşıyorum. Menüleriminde sağlıksız olmasıda etken karbonhidratı çok tüketiyorum şeker yedikçe yiyesim gelmesi çok normal oluyor. Hatamın farkındayım sporu bıraktım, su eskisi gibi içmiyorum diyet yapmıyorum derken günler geçiyor ramazan bitince daha iyi olacağım inşallah.. Hurma bal meyve kuruyemiş yiyerek tatlı krizlerini atlatmam lazım ama bende o istekte azaldı yiyivereyim diyorum..
Köye geldiğimden beri menü yazamıyorum canım maşallah hep zaman dolu dolu geçiyor akşam yatarken anca telefonu elime alıp mesajlarınıza bakıyorum genelde de bakarken uyuya kalıyorum6 Mayıs Perşembe menü kontrolü
afrasyab08 menü cıslı
Ellssa menü güzel+spor
bi-zuzu menü cıslı
yeninesilsosyolog menü cıslı
K kahvevekitapsever menü
@TanteRosaDenise menü cıslı
Bildirimde Bulunmayanlar
berceste_
Bravequeen
ekhion
Eyslg
Sibal57