Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eyvah şekeriniz mi düşüyor acaba ? Tatli ataklari büyük sorun .ara ara banada oluyor

Bugün menüm

Sahur yeşil zeyrin salatası 6 tk, fasulye kavurması 4 yk

İftar 1 kepçe tavuk suyu çorba, 7 yk kuru fasulye, 8 yk çoban salata, 5 tane kimbap, çok acı minik biber turşusu 5 6 tane ve suyundab 2 yk

Su 1.2 lt, içemiyorum artık uyuyacağım, bugün böyle oldu ne yapalım
Spor 20 dk yoga, 5 10 dk kalça bacak hareketleri

Badem şekeri haricinde çokda problem görünmüyor esasinda .Sakin moral bozma . Kaldiki Bozsanda onu unut saglikli beslenmeye devamm..
Sakinnnn moral bozma

Sahur
1 haşlanmış patates 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin küçük parça peynir
Domates salatalık
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası salata 2 poğaça
Spor tibet egzersizleri 13 tekrar
Su 2 lt
Ellssa

Ya sen harika bi insansın çok teşekkür ederim desteğin için inan gözlerim doldu okurken.

Ben derslerin hepsini veriyim aman kalmasın diye çok stres yaptım, önceliğim tamamen bu. Kavga üstüne tuz biber oldu.

Umarım denk gelir de bir gün oturup sohbet edebiliriz karşılıklı

Badem şekeri haricinde çokda problem görünmüyor esasinda .Sakin moral bozma . Kaldiki Bozsanda onu unut saglikli beslenmeye devamm..
Sakinnnn moral bozma

Çok sağ ol canım biraz daha iyiyim ama son 3 ders kaldı, onları da halletsem hop her şey eskiye dönücek

Herkese selamlar, menü kontrol listesi paylaşılmış ama ben yine de yazayım anca girebildim

Kahvaltı 10.30
2 dilim tb ekmeğine kaşarlı tost
Çay

Ara 14.00
Türk kahvesi
1 tk çikolata

Akşam 17.45
1 kepçe bezelye yemeği
1,5 servis kaşığı basmati pirinci pilavı
Salata

Akşam 22.00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 dilim köy peyniri
Çay

2.akşam yemeği sabahladığım için oldu. Sabah 4-5 gibi uyuyorum. Aslında 17.45teki öğle yemeği sayılabilir.

Günlük menüm 04.05.2021
Sahur: Yok
İftar:2kepce ekşili köfte cornasi
2tane çanak patates
4tane ev yapımı çiğ köfte
1kasik pirinç pilavı
4kofte patlıcan
Ev yapimi hibiskus şerbeti 1bardak
Ara: 21.00
1tane kıvrım tatli
Su: 1 lt su
Spor: 30dk yürüyüş

Günlük menüm 05.05.2021
Sahur: Yok
İftar:2tane tavuk kanat
3tane ev yapımı cig köfte
6kasik makarna üstüne 5kadik mantar soteyle
Ara: 21.00
3tane baklava
Su: 1 lt su
Spor: yok

Aferin canım öncelik kendin ve geleceğin ve seni bu en önemli zamanda kendi bencilliğinden dolayi desteklemiyorsa boşver gitsin önce sensin çünkü İnşallah bir gün karşılıklı kahvelerimizle güzel sohbet ederiz bir de gözlerin dolmadon hep gülsün her şeye inat çok güzel zamanlarını depresyonda geçirme ne gerek var hepsi boş

Eyvah şekeriniz mi düşüyor acaba ? Tatli ataklari büyük sorun .ara ara banada oluyor
Biraz salmışlık var bende hatta baya baya saldım. Tüm gün açlığı hissetmeden tatlı isteğim olmadan ayaktayım iftar olunca dırdurulamaz bir iştah patlaması yaşıyorum. Menüleriminde sağlıksız olmasıda etken karbonhidratı çok tüketiyorum şeker yedikçe yiyesim gelmesi çok normal oluyor. Hatamın farkındayım sporu bıraktım, su eskisi gibi içmiyorum diyet yapmıyorum derken günler geçiyor ramazan bitince daha iyi olacağım inşallah.. Hurma bal meyve kuruyemiş yiyerek tatlı krizlerini atlatmam lazım ama bende o istekte azaldı yiyivereyim diyorum..

Çok sağ ol canım biraz daha iyiyim ama son 3 ders kaldı, onları da halletsem hop her şey eskiye dönücek
3 ders miii bitmiş bile bence, sen yaparsın bak gece 4 5 lere kadar oturup çalışıyorsun, Allah emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah hocalar en çok çalıştığın yerlerden sorsun aa ile geç hepsini

Yaaaa çok teşekkür ederim an itibariyle de kaldı 2. Hafiflemeye başladım şimdiden. Ama fiziksel olarak olmadığı kesin onunla yarın yüzleşicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…