- 24 Nisan 2021
- 312
- 1.004
- 54
Eyvah şekeriniz mi düşüyor acaba ? Tatli ataklari büyük sorun .ara ara banada oluyorİyi akşamlar kızlar menümü utanarak yazıyorum..
Sahur 03.00
1 dilim nugalı ekmek
2 üçgen karper peynir
1 dilim beyaz ekmek daha
5 zeytin
İftar 20.10
1 porsiyon fajita
3 yk pirinç pilavı
Akdeniz salata
Ara 21.00
3 kare sütlü çikolata
3 kare beyaz çikolata
Su 2 lt
Spor 30dk yürüyüş
Yedikçe yiyesim geliyor çikolatayı katı kurallarla sıfıra indirmeliyim yoksa sonum fena.. Farkında olarak hala daha yiyorum. İftar sonrası bir baş ağrısı vuruyor anlatamam çikolata yiyince pamuk gibi oluyorum.. Ramazan bitene kada rmenü yazmasmmı paketin kalanı duruyor sahura çok var çayın yanında Erzurum kıtlaması gibi bi kaç kare çikolata yemeden yapamıyorum
Badem şekeri haricinde çokda problem görünmüyor esasinda .Sakin moral bozma . Kaldiki Bozsanda onu unut saglikli beslenmeye devamm..Selam kızlar. Son 2 günüm çok kötü geçti. Ödevleri yetiştirme derdiyle aşırı stresliydim. Üstüne bi de sevgilimle kavga ettik. 2 gündür ağlayarak çikolata kaşıklıyorumaşırı bozdum aşırı. Şu hafta bi geçse nasıl rahatlicam anlatamam. Neyse, birkaç gündür yazamıyodum bugünü bari yszıyım dedim.
Kahvaltı 14.45 (ödevler için bu ara gececiyim)
Domates
Salatalık
2 kk süzme peynir
2 dilim tb ekmeği
Çay
Ara 16.30
Kahve
1 avuç badem şekeri
Akşam 20.30
2 kepçe bezelye
2 servis kaşığı basmati pirinç pilavı
Geçmiş olsun canım kulak iltihabı çok fena Allah şifa versin tez zamandaselam kizlar
bu hafta menulerim cok kotuydu. toparlayamadim. kulagim iltihaplanmisti ustune bi de regl oldum. motivasyonum da cok dusuk.LAydLiNe izne ayrilabilir miyim
Ya sen harika bi insansınÇok üzüldüm canım sevgilinle tartisabilirsin hatta ayrılabilirsin (Allah göstermesin) ama senin önemli olan sınavların önceliğin sevgililer gelir gecernelere üzüldük kimlere acı çektik iyiki olmamış iyiki diyorum birçok şeye kimsenin seni uzmesine izin verme bir kere geliyoruz dünyaya ve kimsenin de seni mutlu etmesini bekleme kendi huzurunu ve mutluluğunu kendin yarat yan yana olsak neler anlatırdım sana
Badem şekeri haricinde çokda problem görünmüyor esasinda .Sakin moral bozma . Kaldiki Bozsanda onu unut saglikli beslenmeye devamm..
Sakinnnn moral bozma
Aferin canımYa sen harika bi insansınçok teşekkür ederim desteğin için inan gözlerim doldu okurken.
Ben derslerin hepsini veriyim aman kalmasın diye çok stres yaptım, önceliğim tamamen bu. Kavga üstüne tuz biber oldu.
Umarım denk gelir de bir gün oturup sohbet edebiliriz karşılıklı
Biraz salmışlık var bende hatta baya baya saldım. Tüm gün açlığı hissetmeden tatlı isteğim olmadan ayaktayım iftar olunca dırdurulamaz bir iştah patlaması yaşıyorum. Menüleriminde sağlıksız olmasıda etken karbonhidratı çok tüketiyorum şeker yedikçe yiyesim gelmesi çok normal oluyor. Hatamın farkındayım sporu bıraktım, su eskisi gibi içmiyorum diyet yapmıyorum derken günler geçiyor ramazan bitince daha iyi olacağım inşallah.. Hurma bal meyve kuruyemiş yiyerek tatlı krizlerini atlatmam lazım ama bende o istekte azaldı yiyivereyim diyorum..Eyvah şekeriniz mi düşüyor acaba ? Tatli ataklari büyük sorun .ara ara banada oluyor
3 ders miii bitmiş bile bence, sen yaparsın bak gece 4 5 lere kadar oturup çalışıyorsun, Allah emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah hocalar en çok çalıştığın yerlerden sorsun aa ile geç hepsiniÇok sağ ol canım biraz daha iyiyim ama son 3 ders kaldı, onları da halletsem hop her şey eskiye dönücek
3 ders miii bitmiş bile bence, sen yaparsın bak gece 4 5 lere kadar oturup çalışıyorsun, Allah emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah hocalar en çok çalıştığın yerlerden sorsun aa ile geç hepsini