Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar
Sabaha 40 dk ya yakin sporla basladim
Dunki iftar menum 1 tabak tarhana corba bugday ile yapilan 2 dilim su boregi 1 lt su 2 ad minik cikolata

Gunaydin kizlar
Sabaha 40 dk ya yakin sporla basladim
Dunki iftar menum 1 tabak tarhana corba bugday ile yapilan 2 dilim su boregi 1 lt su 2 ad minik cikolata
Yarina
Gecenlerde bende bas agrisinin acisini kurabiye cikolata yiyerek cikarmaya çalıştım ve cafein tabiki

Çok üzüldüm canım sevgilinle tartisabilirsin hatta ayrılabilirsin (Allah göstermesin) ama senin önemli olan sınavların önceliğin sevgililer gelir gecer nelere üzüldük kimlere acı çektik iyiki olmamış iyiki diyorum birçok şeye kimsenin seni uzmesine izin verme bir kere geliyoruz dünyaya ve kimsenin de seni mutlu etmesini bekleme kendi huzurunu ve mutluluğunu kendin yarat yan yana olsak neler anlatırdım sana

Ben şunu merak ediyorum canım benim diyetisyen günüm bugün ve bugün ve perşembe rahat şeyler yemem lazım tartıya yüksek çıkabilir cumartesi başlıyoruz diyet listesine falan sonuçta diyetisyene uman gerekiyor akşama mantı var da o yüzden dedim

Ben de serbestim bu iki hafta ama tartı gününü dikkate alıyorum. Madem yiyeceksin porsiyonunu küçük tut. Tadımlık olsun bence. Geçen hafta sonucumuz çok kötüydü. Bu hafta iyi bir sonuç alsak hiç fena olmaz.

Bu iki gün serbestim ondan sonra kamptayim ramazan bitiyor zaten hakkımızda hayırlısı sonrası için

Merhabalar Bugünkü menüm:
Saat 11:
2 yumurtadan peynirli omlet
1 paket kepekli sunta bisküvi
5 adet yeşil zeytin
Domates biber
1 tk fındık ezmesi doğal

Saat 16:
1 kase domates çorbası
2 adet biber dolma orta boy
3 adet mercimek köftesi marulla
Salata

Saat 20:
1 elma 1 salatalık ve roka

Suyumu 2 ltye tamamlayacağım

Iyi aksamlar
Iftar menum
1 yemek kasik pirinc pilavi
2yemek kasik kuri fasulye
Bol salata
1 peynirli yufka boregi
Istahim yok bu ara yersem 1 borek daha yerim 1de kahve yaninda 1 madlen cikolata
Spor 40 dk pilates
Su 1.5lt icmeye calisicam

Menü

Sahur
7 hurma+su

İftar
1 ceviz
1 porsiyon pilav
2 kaşık bezelye
1 kase cacık

Su
2,5 litre

Spor
30 dk yürüyüş
Tibet 7 tekrar

İyi akşamlar kızlar menüm

Gece 01.30
7 yuvarlak cips
200 ml limonata
3 kare çikolata
Hala daha sayabiliyorum neyseki kafa zehir yediklerimi unutamıyorum

Sahur 03.00
2 tereyağında yumurta
1 dlim beyaz ekmek
5 7 dilim kadar patates kızartması
1 üçgen karper peynir
4 zeytin

İftar 20.10
1 pors tavuk dünyası kekiklim
Benim porsiyonum bildiğiniz kayık salata tabağı hıncahınç dolu

1 dilim güllaç
Üzerine 2 ceviz 2 çilek koydum

Su 1.5 lt
Spor yok

Yarın tartı günü hedef 55.9 bırakın 56 yı göremiycem ramazan bitince güzel bir atak yapıp mezun olucam bir aya inşalalh yani.. Kaptanım cidden mezun olabilirsiniz neyseki son bir hafta ramazanda boğazımı tutamıyorum.

Ahaha ya canım güldüm sağolasın, beyaz teni tutturdun ama gerisi biraz öznel uzun mu kime göre alımlı mı neye göre bence uzun ve alımlıyımdır hıhı eved
Evet kaptanım, toplamak gerekiyor. Vlla bu kendimi tuttuğum halim , normalde bunun kaç katını yerğm normalde kantarın topuzunu sen düşün nerde

Bak ya kadın gerçekten aştı kendini bu kadarı bugün mü ördün ben bugün paso hıdırellez hazirliklariyla uğraştım birazdan güllere dilek takacaz komşuyla
Bugün değil canım. Gün içinde fırsatım olmuyor koşturmadan. Akşam dizi izlerken işte..
Ben hıdırellez çalışmasını yapamadım maalesef.. Okumasını yapabilirsem yatmadan önce, çok memnun olucam bakalım. Nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…