Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü utanarak yazıyorum..
Sahur 03.00
1 dilim nugalı ekmek
2 üçgen karper peynir
1 dilim beyaz ekmek daha
5 zeytin

İftar 20.10
1 porsiyon fajita
3 yk pirinç pilavı
Akdeniz salata

Ara 21.00
3 kare sütlü çikolata
3 kare beyaz çikolata

Su 2 lt
Spor 30dk yürüyüş

Yedikçe yiyesim geliyor çikolatayı katı kurallarla sıfıra indirmeliyim yoksa sonum fena.. Farkında olarak hala daha yiyorum. İftar sonrası bir baş ağrısı vuruyor anlatamam çikolata yiyince pamuk gibi oluyorum.. Ramazan bitene kada rmenü yazmasmmı paketin kalanı duruyor sahura çok var çayın yanında Erzurum kıtlaması gibi bi kaç kare çikolata yemeden yapamıyorum
Eyvah şekeriniz mi düşüyor acaba ? Tatli ataklari büyük sorun .ara ara banada oluyor :KK43:

Bugün menüm

Sahur yeşil zeyrin salatası 6 tk, fasulye kavurması 4 yk

İftar 1 kepçe tavuk suyu çorba, 7 yk kuru fasulye, 8 yk çoban salata, 5 tane kimbap, çok acı minik biber turşusu 5 6 tane ve suyundab 2 yk

Su 1.2 lt, içemiyorum artık uyuyacağım, bugün böyle oldu ne yapalım
Spor 20 dk yoga, 5 10 dk kalça bacak hareketleri

Selam kızlar. Son 2 günüm çok kötü geçti. Ödevleri yetiştirme derdiyle aşırı stresliydim. Üstüne bi de sevgilimle kavga ettik. 2 gündür ağlayarak çikolata kaşıklıyorum 😥😥 aşırı bozdum aşırı. Şu hafta bi geçse nasıl rahatlicam anlatamam. Neyse, birkaç gündür yazamıyodum bugünü bari yszıyım dedim.

Kahvaltı 14.45 (ödevler için bu ara gececiyim)
Domates
Salatalık
2 kk süzme peynir
2 dilim tb ekmeği
Çay

Ara 16.30
Kahve
1 avuç badem şekeri

Akşam 20.30
2 kepçe bezelye
2 servis kaşığı basmati pirinç pilavı
Badem şekeri haricinde çokda problem görünmüyor esasinda .Sakin moral bozma . Kaldiki Bozsanda onu unut saglikli beslenmeye devamm..
Sakinnnn moral bozma🥰

Sahur
1 haşlanmış patates 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin küçük parça peynir
Domates salatalık
İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası salata 2 poğaça
Spor tibet egzersizleri 13 tekrar
Su 2 lt
Ellssa Ellssa

Çok üzüldüm canım sevgilinle tartisabilirsin hatta ayrılabilirsin (Allah göstermesin) ama senin önemli olan sınavların önceliğin sevgililer gelir gecer:işsiz: nelere üzüldük kimlere acı çektik iyiki olmamış iyiki diyorum birçok şeye kimsenin seni uzmesine izin verme bir kere geliyoruz dünyaya ve kimsenin de seni mutlu etmesini bekleme kendi huzurunu ve mutluluğunu kendin yarat yan yana olsak neler anlatırdım sana :olamaz::KK48:
Ya sen harika bi insansın 🥺🥺 çok teşekkür ederim desteğin için inan gözlerim doldu okurken.

Ben derslerin hepsini veriyim aman kalmasın diye çok stres yaptım, önceliğim tamamen bu. Kavga üstüne tuz biber oldu.

Umarım denk gelir de bir gün oturup sohbet edebiliriz karşılıklı 💜🌸

Badem şekeri haricinde çokda problem görünmüyor esasinda .Sakin moral bozma . Kaldiki Bozsanda onu unut saglikli beslenmeye devamm..
Sakinnnn moral bozma🥰

Çok sağ ol canım biraz daha iyiyim ama son 3 ders kaldı, onları da halletsem hop her şey eskiye dönücek 🌸🌸

Herkese selamlar, menü kontrol listesi paylaşılmış ama ben yine de yazayım anca girebildim

Kahvaltı 10.30
2 dilim tb ekmeğine kaşarlı tost
Çay

Ara 14.00
Türk kahvesi
1 tk çikolata

Akşam 17.45
1 kepçe bezelye yemeği
1,5 servis kaşığı basmati pirinci pilavı
Salata

Akşam 22.00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 dilim köy peyniri
Çay

2.akşam yemeği sabahladığım için oldu. Sabah 4-5 gibi uyuyorum. Aslında 17.45teki öğle yemeği sayılabilir.

Günlük menüm 04.05.2021
Sahur: Yok
İftar:2kepce ekşili köfte cornasi
2tane çanak patates
4tane ev yapımı çiğ köfte
1kasik pirinç pilavı
4kofte patlıcan
Ev yapimi hibiskus şerbeti 1bardak
Ara: 21.00
1tane kıvrım tatli
Su: 1 lt su
Spor: 30dk yürüyüş

Günlük menüm 05.05.2021
Sahur: Yok
İftar:2tane tavuk kanat
3tane ev yapımı cig köfte
6kasik makarna üstüne 5kadik mantar soteyle
Ara: 21.00
3tane baklava
Su: 1 lt su
Spor: yok

Ya sen harika bi insansın 🥺🥺 çok teşekkür ederim desteğin için inan gözlerim doldu okurken.

Ben derslerin hepsini veriyim aman kalmasın diye çok stres yaptım, önceliğim tamamen bu. Kavga üstüne tuz biber oldu.

Umarım denk gelir de bir gün oturup sohbet edebiliriz karşılıklı 💜🌸
Aferin canım ♥️ öncelik kendin ve geleceğin ve seni bu en önemli zamanda kendi bencilliğinden dolayi desteklemiyorsa boşver gitsin önce sensin çünkü 😍 İnşallah bir gün karşılıklı kahvelerimizle güzel sohbet ederiz ♥️ bir de gözlerin dolmadon hep gülsün her şeye inat çok güzel zamanlarını depresyonda geçirme ne gerek var hepsi boş 😂😂😂😂😂

Eyvah şekeriniz mi düşüyor acaba ? Tatli ataklari büyük sorun .ara ara banada oluyor :KK43:
Biraz salmışlık var bende hatta baya baya saldım. Tüm gün açlığı hissetmeden tatlı isteğim olmadan ayaktayım iftar olunca dırdurulamaz bir iştah patlaması yaşıyorum. Menüleriminde sağlıksız olmasıda etken karbonhidratı çok tüketiyorum şeker yedikçe yiyesim gelmesi çok normal oluyor. Hatamın farkındayım sporu bıraktım, su eskisi gibi içmiyorum diyet yapmıyorum derken günler geçiyor ramazan bitince daha iyi olacağım inşallah.. Hurma bal meyve kuruyemiş yiyerek tatlı krizlerini atlatmam lazım ama bende o istekte azaldı yiyivereyim diyorum..

Çok sağ ol canım biraz daha iyiyim ama son 3 ders kaldı, onları da halletsem hop her şey eskiye dönücek 🌸🌸
3 ders miii bitmiş bile bence, sen yaparsın bak gece 4 5 lere kadar oturup çalışıyorsun, Allah emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah hocalar en çok çalıştığın yerlerden sorsun aa ile geç hepsini 🧡

3 ders miii bitmiş bile bence, sen yaparsın bak gece 4 5 lere kadar oturup çalışıyorsun, Allah emeklerinin karşılığını misliyle versin inşallah hocalar en çok çalıştığın yerlerden sorsun aa ile geç hepsini 🧡

Yaaaa çok teşekkür ederim 🙏💜 an itibariyle de kaldı 2. Hafiflemeye başladım şimdiden. Ama fiziksel olarak olmadığı kesin 😥 onunla yarın yüzleşicem artık

Ilk kilo bildirimini ben yapiyorum galiba
Gecen hafta 58.35 ti galiba
Guncel 55.95 varmi rekorumun ustune bakalim😕

Eklentiler

• 20210506_172024.jpg
    20210506_172024.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 30
X