Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecenlerde bende bas agrisinin acisini kurabiye cikolata yiyerek cikarmaya çalıştım ve cafein tabikiİyi akşamlar kızlar menümü utanarak yazıyorum..
Sahur 03.00
1 dilim nugalı ekmek
2 üçgen karper peynir
1 dilim beyaz ekmek daha
5 zeytin
İftar 20.10
1 porsiyon fajita
3 yk pirinç pilavı
Akdeniz salata
Ara 21.00
3 kare sütlü çikolata
3 kare beyaz çikolata
Su 2 lt
Spor 30dk yürüyüş
Yedikçe yiyesim geliyor çikolatayı katı kurallarla sıfıra indirmeliyim yoksa sonum fena.. Farkında olarak hala daha yiyorum. İftar sonrası bir baş ağrısı vuruyor anlatamam çikolata yiyince pamuk gibi oluyorum.. Ramazan bitene kada rmenü yazmasmmı paketin kalanı duruyor sahura çok var çayın yanında Erzurum kıtlaması gibi bi kaç kare çikolata yemeden yapamıyorum
Kuymak için oldukça büyük bir porsiyon olmuşBenim için 1 porsiyon=6 yk kaptanım
Çok üzüldüm canım sevgilinle tartisabilirsin hatta ayrılabilirsin (Allah göstermesin) ama senin önemli olan sınavların önceliğin sevgililer gelir gecer nelere üzüldük kimlere acı çektik iyiki olmamış iyiki diyorum birçok şeye kimsenin seni uzmesine izin verme bir kere geliyoruz dünyaya ve kimsenin de seni mutlu etmesini bekleme kendi huzurunu ve mutluluğunu kendin yarat yan yana olsak neler anlatırdım sanaSelam kızlar. Son 2 günüm çok kötü geçti. Ödevleri yetiştirme derdiyle aşırı stresliydim. Üstüne bi de sevgilimle kavga ettik. 2 gündür ağlayarak çikolata kaşıklıyorum aşırı bozdum aşırı. Şu hafta bi geçse nasıl rahatlicam anlatamam. Neyse, birkaç gündür yazamıyodum bugünü bari yszıyım dedim.
Kahvaltı 14.45 (ödevler için bu ara gececiyim)
Domates
Salatalık
2 kk süzme peynir
2 dilim tb ekmeği
Çay
Ara 16.30
Kahve
1 avuç badem şekeri
Akşam 20.30
2 kepçe bezelye
2 servis kaşığı basmati pirinç pilavı
Ben şunu merak ediyorum canım benim diyetisyen günüm bugün ve bugün ve perşembe rahat şeyler yemem lazım tartıya yüksek çıkabilir cumartesi başlıyoruz diyet listesine falan sonuçta diyetisyene uman gerekiyor akşama mantı var da o yüzden dedimKızlar yaaa sizlerden bişey isteyeceğim. Bundan sonra menü yazarken bir kaç gün sizlerden porsiyon fotoğraflarınızı bekliyorum. Çekip atabilen atsın lütfen. Bakalım porsiyonlarınızın ölçünü nasıl
Ben şunu merak ediyorum canım benim diyetisyen günüm bugün ve bugün ve perşembe rahat şeyler yemem lazım tartıya yüksek çıkabilir cumartesi başlıyoruz diyet listesine falan sonuçta diyetisyene uman gerekiyor akşama mantı var da o yüzden dedim
Bu iki gün serbestim ondan sonra kamptayim ramazan bitiyor zaten hakkımızda hayırlısı sonrası içinBen de serbestim bu iki hafta ama tartı gününü dikkate alıyorum. Madem yiyeceksin porsiyonunu küçük tut. Tadımlık olsun bence. Geçen hafta sonucumuz çok kötüydü. Bu hafta iyi bir sonuç alsak hiç fena olmaz.
Süpermiş önemli olan bol oksijenli yürüyüş su anda super kalori yaktın Çanim tebriklerTaptaze kekikleri toplamak için dağ bayır geziyorum kızlar bundan ala yürüyüş yapamam diye düşünüyorum
Ahaha ya canım güldüm sağolasın, beyaz teni tutturdun ama gerisi biraz öznel uzun mu kime göre alımlı mı neye göre bence uzun ve alımlıyımdır hıhı evedYaa işte var sende biseyler o kadar film seyrederim hatta defalarca seyrettiklerim de bile replik kalmaz aklımda ama böyle heybesinde replik taşıyan kişilere çok özeniyorum seni seviyorum güzel kadın seni nedense hep uzun balık etli beyaz tenli alımlı biri olarak hayal ediyorum
Evet kaptanım, toplamak gerekiyor. Vlla bu kendimi tuttuğum halim , normalde bunun kaç katını yerğm normalde kantarın topuzunu sen düşün nerdeBir porsiyon kuymak ne kadar oluyor merak ettim
Rus salatasının miktarı oldukça fazla olmuş maalesef
Hedefe ulaşman için çikolatadan uzak durman şart canım. Hedefine bu kadar az kalmışken biraz uğraşman lazım. Böyle gidersen ben senden önce mezun olacağım ona göre
Yoğurt, salata bunlar mutlaka olmalı menülerde. Onlar eksik olunca kaçamaklar kaçınılmaz oluyor.
Bak ya kadın gerçekten aştı kendini bu kadarı bugün mü ördün ben bugün paso hıdırellez hazirliklariyla uğraştım birazdan güllere dilek takacaz komşuylaBir takım çanta yapma çalışmaları berceste_ limonlu çay eşliğinde Eki Görüntüle 2842535
Eki Görüntüle 2842528 Eki Görüntüle 2842530
Bugün değil canım. Gün içinde fırsatım olmuyor koşturmadan. Akşam dizi izlerken işte..Bak ya kadın gerçekten aştı kendini bu kadarı bugün mü ördün ben bugün paso hıdırellez hazirliklariyla uğraştım birazdan güllere dilek takacaz komşuyla