Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sonunu merak ettiğimden elimden birakmiyorum ben bunu da merak ediyorum ne olarak kullanacaksın peki
Kızımın odasında... Genç odası almıştım. Gri beyaz ve bu renk ile ufak detayları var..
Güzel uyar..
İlk başladığımda fırlatıp atmak istedimdi ama şu an ihracat yapabilirim. Öyle sevdim öyle güven geldi yanii

Çok güzel oluyor valla apana kadar pratiklestikten sonra neden olmasın ihracat da olur neden olmasın

İyi akşamlar kızlar menümü utanarak yazıyorum..
Sahur 03.00
1 dilim nugalı ekmek
2 üçgen karper peynir
1 dilim beyaz ekmek daha
5 zeytin

İftar 20.10
1 porsiyon fajita
3 yk pirinç pilavı
Akdeniz salata

Ara 21.00
3 kare sütlü çikolata
3 kare beyaz çikolata

Su 2 lt
Spor 30dk yürüyüş

Yedikçe yiyesim geliyor çikolatayı katı kurallarla sıfıra indirmeliyim yoksa sonum fena.. Farkında olarak hala daha yiyorum. İftar sonrası bir baş ağrısı vuruyor anlatamam çikolata yiyince pamuk gibi oluyorum.. Ramazan bitene kada rmenü yazmasmmı paketin kalanı duruyor sahura çok var çayın yanında Erzurum kıtlaması gibi bi kaç kare çikolata yemeden yapamıyorum

Vee bittiiii
Gayet güzel oldu.. Daha büyük veya daha küçükde yapılabilir.. Bunun büyüklüğü de güzel.. Mutfak havlularımı koymak için de yapabilirim aslında.. Yıkanıyomuşda.. Ohh misss..

Eklentiler

• 16201607735871647533385.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 14
Ellerine sağlık rengi çok güzel, ben iki sene önce yapıp yapıp eşe dosta dağıtmıştım, özlemişim şimdi burada görünce anladım
Ekhion donutu tamamda yogası nasıl oluyor çok merak ettim
Şöyle oluyo tibet diye başlayıp sonra sapıtmaya başlıyorsun, kobradan warriora oradan ayak baldırda dağ, ne bileyim plank türevleri ama harekete değil dengeye odaklı, böyle bişiy :)
Ben de seviyom o kızı instagramı sildiydim ama modum düştükçe tarayıcıdan girer çektiklerini izlerim güleyim diye ahahah, en sevdiğim de spor yapan ev hanımı tiplemesi cidden ayhmeeet gardeşinib çikolatasınınyimeee
Bence bol su iç ve yiyeceğin çikoları sınırlamaya odaklan, başarablirsin. Gerekirse eşine söyle saklasın kaldırsın nerde olduğunu bilme

Bugünki menümü yazam kaçam canlar

Sahur yok
İftar 6 yk kuru fasulye, 5 yk pirinç pilavı , 1 dilim pırasalı börek, 2 yk mantı
Biraz karbonhidratlı bi akşamdı, tek tesellim sahur yoğidi kalorimi aşmadım..

Su 1.6 lt, spor 6bin adım, 20 dk denge yoga

Yaa işte var sende biseyler o kadar film seyrederim hatta defalarca seyrettiklerim de bile replik kalmaz aklımda ama böyle heybesinde replik taşıyan kişilere çok özeniyorum seni seviyorum güzel kadın seni nedense hep uzun balık etli beyaz tenli alımlı biri olarak hayal ediyorum

Bugünkü menüm bir miktar cıslı
Saat 16:
1 adet latte nescafe

Saat 18:
2 orta şnitzel
3 kaşık makarna
1 ekmek kadayıfı dilimi

Saat 20:
1 adet soğuk baklava

Saat 22:
1 avuç kuruyemiş

Saat 23:
1 elma 1 salatalık ve biraz marul

Hem nöbetteyim hem mensim kaçamaklarım için haklı sebeplerim var diyebilirim sankim bugünlük

Sporum bolca ordan oraya koşturmaca
Suyum 2 lt

Selam kızlar. Son 2 günüm çok kötü geçti. Ödevleri yetiştirme derdiyle aşırı stresliydim. Üstüne bi de sevgilimle kavga ettik. 2 gündür ağlayarak çikolata kaşıklıyorum aşırı bozdum aşırı. Şu hafta bi geçse nasıl rahatlicam anlatamam. Neyse, birkaç gündür yazamıyodum bugünü bari yszıyım dedim.

Kahvaltı 14.45 (ödevler için bu ara gececiyim)
Domates
Salatalık
2 kk süzme peynir
2 dilim tb ekmeği
Çay

Ara 16.30
Kahve
1 avuç badem şekeri

Akşam 20.30
2 kepçe bezelye
2 servis kaşığı basmati pirinç pilavı

Günaydın kızlar

Dün yoktum umarım her şey yolundadır. Şimdi hızlıca bir geçmiş yapıp geleyim.

Bu arada ben bu yıl ramazana geç başlayıp, erken bitirdim. Allahtan tam cumaya denk gelmedi.

Geçen cuma : 66

Bugün : 66.3

Umarım cumaya biraz hafiflemiş olurum

Kızlar yaaa sizlerden bişey isteyeceğim. Bundan sonra menü yazarken bir kaç gün sizlerden porsiyon fotoğraflarınızı bekliyorum. Çekip atabilen atsın lütfen. Bakalım porsiyonlarınızın ölçünü nasıl

Ben ilk kez pazartesi iftara kaldım hastanede. Yediklerimden hiçbir şey anlamadım. Soğuk, soğuk. Evin kıymetini nasıl anladım anlatamam. Allahtan cuma günü oruç olmayacağım

Mens'i de haklı bir sebep olarak kabul ediyorum ama emsal teşkil etmesin lütfen

Bir porsiyon kuymak ne kadar oluyor merak ettim
Pazartesi menüm

Sahur 12 yk rus salatası
İftar 1.5 kepçe mercimek çorbası, tavuk baget fırında 2 tane, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık

Su 1.7 lt, spor 25 dk tibetimsi ekhion yogası
Rus salatasının miktarı oldukça fazla olmuş maalesef
Hedefe ulaşman için çikolatadan uzak durman şart canım. Hedefine bu kadar az kalmışken biraz uğraşman lazım. Böyle gidersen ben senden önce mezun olacağım ona göre

Yoğurt, salata bunlar mutlaka olmalı menülerde. Onlar eksik olunca kaçamaklar kaçınılmaz oluyor.

Benim için 1 porsiyon=6 yk kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…