Sonunu merak ettiğimden elimden birakmiyorum ben
Kızımın odasında... Genç odası almıştım. Gri beyaz ve bu renk ile ufak detayları var..Sonunu merak ettiğimden elimden birakmiyorum benbunu da merak ediyorum ne olarak kullanacaksın peki
Çok güzel oluyor valla apana kadar pratiklestikten sonra neden olmasınKızımın odasında... Genç odası almıştım. Gri beyaz ve bu renk ile ufak detayları var..
Güzel uyar..
İlk başladığımda fırlatıp atmak istedimdi ama şu an ihracat yapabilirim. Öyle sevdim öyle güven geldi yanii
Eline sağlık kuzum çok güzel duruyor bitince ne olacak merak ettim.. Bende banyoya havlular için sepet alacaktım örüp içine koyabilirim aslında.. Bitmiş halini merak ediyorum. Çok bekletme bizi bitir hemen örgü akımı yapalımOoooooo kadın aştı kendiniiiazmin elinden ne kurtulur..
Başardımmm sepet bitmek üzeree
Eki Görüntüle 2841615 Eki Görüntüle 2841616
Ellerine sağlık rengi çok güzel, ben iki sene önce yapıp yapıp eşe dosta dağıtmıştım, özlemişim şimdi burada görünce anladım
Şöyle oluyo tibet diye başlayıp sonra sapıtmaya başlıyorsun, kobradan warriora oradan ayak baldırda dağ, ne bileyim plank türevleri ama harekete değil dengeye odaklı, böyle bişiy :)Ekhion donutu tamamda yogası nasıl oluyor çok merak ettim
Ben de seviyom o kızı instagramı sildiydim ama modum düştükçe tarayıcıdan girer çektiklerini izlerim güleyim diye ahahah, en sevdiğim de spor yapan ev hanımı tiplemesi cidden ayhmeeet gardeşinib çikolatasınınyimeeeAyy ben seni çok seviyorum ya ekhion tibeti deyince aklıma hani yasemin sakallioglu varya o geldi aklıma sanki onun tiplemesi gibi ordan oraya yuvarlanan biriymiş gibinezaketini sığınarak benzetme yapıyorum yanlış anlama çok seviyorum yasemozu senin de onun gibi komik olduğunu düşünüyorum
Bence bol su iç ve yiyeceğin çikoları sınırlamaya odaklan, başarablirsin. Gerekirse eşine söyle saklasın kaldırsın nerde olduğunu bilmeİyi akşamlar kızlar menümü utanarak yazıyorum..
Sahur 03.00
1 dilim nugalı ekmek
2 üçgen karper peynir
1 dilim beyaz ekmek daha
5 zeytin
İftar 20.10
1 porsiyon fajita
3 yk pirinç pilavı
Akdeniz salata
Ara 21.00
3 kare sütlü çikolata
3 kare beyaz çikolata
Su 2 lt
Spor 30dk yürüyüş
Yedikçe yiyesim geliyor çikolatayı katı kurallarla sıfıra indirmeliyim yoksa sonum fena.. Farkında olarak hala daha yiyorum. İftar sonrası bir baş ağrısı vuruyor anlatamam çikolata yiyince pamuk gibi oluyorum.. Ramazan bitene kada rmenü yazmasmmı paketin kalanı duruyor sahura çok var çayın yanında Erzurum kıtlaması gibi bi kaç kare çikolata yemeden yapamıyorum
Çok beğendim çok hoş duruyor bir de elişi sepeti de yapabilirsin mesela ayy sevdim ben bu sepetiVee bittiiii
Gayet güzel oldu.. Daha büyük veya daha küçükde yapılabilir.. Bunun büyüklüğü de güzel.. Mutfak havlularımı koymak için de yapabilirim aslında.. Yıkanıyomuşda.. Ohh misss..
Eki Görüntüle 2841643 Eki Görüntüle 2841644 Eki Görüntüle 2841644
Yaa işte var sende biseyler o kadar film seyrederim hatta defalarca seyrettiklerim de bile replik kalmaz aklımdaEllerine sağlık rengi çok güzel, ben iki sene önce yapıp yapıp eşe dosta dağıtmıştım, özlemişim şimdi burada görünce anladım
Şöyle oluyo tibet diye başlayıp sonra sapıtmaya başlıyorsun, kobradan warriora oradan ayak baldırda dağ, ne bileyim plank türevleri ama harekete değil dengeye odaklı, böyle bişiy :)
Ben de seviyom o kızı instagramı sildiydim ama modum düştükçe tarayıcıdan girer çektiklerini izlerim güleyim diye ahahah, en sevdiğim de spor yapan ev hanımı tiplemesi cidden ayhmeeet gardeşinib çikolatasınınyimeee
Bence bol su iç ve yiyeceğin çikoları sınırlamaya odaklan, başarablirsin. Gerekirse eşine söyle saklasın kaldırsın nerde olduğunu bilme
Bugünkü menüm bir miktar cıslı
Saat 16:
1 adet latte nescafe
Saat 18:
2 orta şnitzel
3 kaşık makarna
1 ekmek kadayıfı dilimi
Saat 20:
1 adet soğuk baklava
Saat 22:
1 avuç kuruyemiş
Saat 23:
1 elma 1 salatalık ve biraz marul
Hem nöbetteyim hem mensim kaçamaklarım için haklı sebeplerim var diyebilirim sankim bugünlük
Sporum bolca ordan oraya koşturmaca
Suyum 2 lt
Bir porsiyon kuymak ne kadar oluyor merak ettimMerhabalar3 Mayıs pazartesi menümü yazamadan uyuyakalmışım onu yazayım:
Saat 11:
1 porsiyon kuymak
5 adet kepekli sunta bisküvi
1 dilim peynir
3 yeşil zeytin
Domates biber
Saat 16:
2 kase nohutlu yoğurt çorbası
1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı
3 kaşık kavrulmuş pazı
Salata
Ve 2 lt su
Rus salatasının miktarı oldukça fazla olmuş maalesefPazartesi menüm
Sahur 12 yk rus salatası
İftar 1.5 kepçe mercimek çorbası, tavuk baget fırında 2 tane, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Su 1.7 lt, spor 25 dk tibetimsi ekhion yogası
Hedefe ulaşman için çikolatadan uzak durman şart canım. Hedefine bu kadar az kalmışken biraz uğraşman lazım. Böyle gidersen ben senden önce mezun olacağım ona göreİyi akşamlar kızlar menümü utanarak yazıyorum..
Sahur 03.00
1 dilim nugalı ekmek
2 üçgen karper peynir
1 dilim beyaz ekmek daha
5 zeytin
İftar 20.10
1 porsiyon fajita
3 yk pirinç pilavı
Akdeniz salata
Ara 21.00
3 kare sütlü çikolata
3 kare beyaz çikolata
Su 2 lt
Spor 30dk yürüyüş
Yedikçe yiyesim geliyor çikolatayı katı kurallarla sıfıra indirmeliyim yoksa sonum fena.. Farkında olarak hala daha yiyorum. İftar sonrası bir baş ağrısı vuruyor anlatamam çikolata yiyince pamuk gibi oluyorum.. Ramazan bitene kada rmenü yazmasmmı paketin kalanı duruyor sahura çok var çayın yanında Erzurum kıtlaması gibi bi kaç kare çikolata yemeden yapamıyorum
Bugünki menümü yazam kaçam canlar
Sahur yok
İftar 6 yk kuru fasulye, 5 yk pirinç pilavı, 1 dilim pırasalı börek, 2 yk mantı
Biraz karbonhidratlı bi akşamdı, tek tesellim sahur yoğidi kalorimi aşmadım..
Su 1.6 lt, spor 6bin adım, 20 dk denge yoga
Benim için 1 porsiyon=6 yk kaptanımBir porsiyon kuymak ne kadar oluyor merak ettim
Rus salatasının miktarı oldukça fazla olmuş maalesef
Hedefe ulaşman için çikolatadan uzak durman şart canım. Hedefine bu kadar az kalmışken biraz uğraşman lazım. Böyle gidersen ben senden önce mezun olacağım ona göre
Yoğurt, salata bunlar mutlaka olmalı menülerde. Onlar eksik olunca kaçamaklar kaçınılmaz oluyor.