Netten bakıyorum zatende işte bendeki yamukluk hastalığıİşin zor gibi hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu internette yok mu yapılışı
Çok fenasiniz gerçektenNetten bakıyorum zatende işte bendeki yamukluk hastalığıillaki çok güzel olacak
Gördüm gördümHarika bir yürüyüş olmuş desene
Benim manzaraları da instagram hikayelerinde görmüşsündür
Mezuniyetine çok az kaldı canım biliyorsun di mi? Hadi biraz asıl bitsin artık bu iş. Korumaya geç. Spagetti, bazlama ve çikolata olmamış.
Çok güzelmiş ben de runner orecem başlayabilirsem Merkür retrosu dan önce başlamalıyım
Ör tabii.. Acaip rahatlatıyor..Çok güzelmiş ben de runner orecem başlayabilirsem Merkür retrosu dan önce başlamalıyım
Ekhion donutu tamamda yogası nasıl oluyor çok merak ettimPazartesi menüm
Sahur 12 yk rus salatası
İftar 1.5 kepçe mercimek çorbası, tavuk baget fırında 2 tane, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Su 1.7 lt, spor 25 dk tibetimsi ekhion yogası
Bu kış 1 hırka ördüm aslında aynı hirkayi iki kere ördümÖr tabii.. Acaip rahatlatıyor..
Ufak fırsatları değerlendirmenin en güzel yolu
Ayy ben seni çok seviyorum ya ekhion tibeti deyince aklıma hani yasemin sakallioglu varya o geldi aklıma sanki onun tiplemesi gibi ordan oraya yuvarlanan biriymiş gibiPazartesi menüm
Sahur 12 yk rus salatası
İftar 1.5 kepçe mercimek çorbası, tavuk baget fırında 2 tane, 4 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Su 1.7 lt, spor 25 dk tibetimsi ekhion yogası
HarikasınBu kış 1 hırka ördüm aslında aynı hirkayi iki kere ördümsana diyorum ama içime sinmezse ben de tamamını sökuyorum uzun hırka ördüm her kış bir kazak örüyorum çok rahatlatıyor beni
Yazın da dantel örmeyi sevmiyorum ama terapi lazım ben de runner örmeye karar verdim