Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bugün nöbetçiyim diye böyle saatler kaptanımSu 2 lt içmişimdir sanıyorum bi yarım daha içerim şimdi.Evet püre ve mısır pek uygun değil ama miktarı az diye yedim bugünlük

Sabah 10 :30
1 haşlanmış yumurta 1 kapya.biber 3 zeytin
Ara 13:00 Türk kahvesi
Nar çayı
Aksam 18:00 Exo gelin çorba pide ( hasta olduğumdan disardan söyledi eşim ) salata
Su 2 litre
Spor Tibet egzersizleri 5 tekrar
Nar çayı ne müthiş bi buluş değil mi ben de pek fena sardırdım da bu ara

Sadece karbonhidrat olsa iyi full yağlı bir menü olmuş canım. Su az olmuş. Bugün mutlaka suyu 2,5 litreye tamamla. Çok sağlıksız bir menü.
Aynen öyle oldu canım bugün çılgınlık yapmışım resmen. Suyu 2.5 a tamamlayacağım

Iyi aksamlar kızlar.
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan patatesli baharatli omlet
Dereotu nane 1dilim peynir
1fincan çay yarim dilim tb ekmek

12 30 sekersiz türk kahvesi

15 30 1 fincan nescafe +küçük 1dilim browni

18.30 Akşam
1firinda tavuk baget 3kucuk mantar fiirnda
2kasik pilav +Salata

2.5lt su..Spor yok.

Benim bugün çok ekstrem bi durumdu ya hala midem rahatsız. Normalde kaçırsam bile bu kadarını beceremem yani.neyse artık bol su içip temizlenicez inşş
Yaz canım yediğin her şeyi. Yüzleşmemiz lazım.
Valla yazayım ben zaten yüzleştim kendimle hepinizle de yüzleşeyim
Bugün nedense bende öyleyim, birde sabahki tartı da sabit görünce oda eksi moral verdi

menüm kötü benimde
Olsun yarın hafif yer toparlarız inşallah, can sıkmayalım

Bugünki çılgın menüm şimdi geliyor. Bugüm evren bana simit verdi dört bi koldan, ben de ne yaptım yedim.

08.30 yarım simit
10.00 1.5 simit, 3 yk labne, 2 yk acılı kahvaltılık sos, 1 kupa çay
13.30 2 si bi arada kahve
15.45 1 simit, 1 yk labne, 1 yk acılı kahvaltılık sos, 1 kupa çay, veee asıl bomba 10 tane küçük lokma tatlısı (normalde sevmem şimdi yazarken bile midem kalkıyo, biri ikram etti, sıcak ve çıtır çıtırdı, adet olmanın verdiği yerkiye de dayanarak nam nam nam yedim)
21.00 2 dilim unsuz şekersiz brownie, 1 kupa çay

2.5 lt su, 3000 adım,3 tibet

Daha önce denemiş miydin? Çok yakın bir arkadaşım onun gruplarına katıldı. Ama maalesef bir süre sonra verdiklerini misliyle aldı. Senin de öyle olmanı hiç istemem. O nedenle dikkatli ol lütfen
Kısa bir süre denedim evet ama bu sefer 9.seviyeye kadar gitmek hedefim..
Vücut resetlendiği için yarıda bırakılırsa, çok çabuk kilo alınıyor evet. Senin arkadaş da öyle yaptı mutlaka.. Çünkü 9.seviyede sabitleniyor insan ve kilo almak mümkün değil. Bulunduğun kiloda kalıyosun.

Afiyet olsun diyelim o zaman

Bugünkü menüm;
10:00 ıspanak + maydanoz + salatalık + muz + elma + 1 bardak laktozsuz süt ile detoks içeceği
12:30 sütlü kahve + protein bar
14:30 1 elma
16:00 salata + tahıllı ton
Öğlen yemegimi çok geç yediğim için akşamı atladım. Akşam roibos çayı içtim + kombucha çayı
2 litreye yaklaştı içtiğim su
Spor henüz yapamadım ama birazdan kalkıp bisiklet çevireceğim.

Canım lavaş ve ekmeği tam buğday olanlardan alırsan eğer çok sorun olmaz. Ben evde tam tahıllı lavaş ve ekmek bulunduruyorum eğer canım çok isterse çok aşırıya kaçmadan yiyorum.

Bu bakış açısına bayıldım ben

Canım lavaş ve ekmeği tam buğday olanlardan alırsan eğer çok sorun olmaz. Ben evde tam tahıllı lavaş ve ekmek bulunduruyorum eğer canım çok isterse çok aşırıya kaçmadan yiyorum.
İkisi de tam buğday canım o yüzden gönül rahatlığıyla yedim

İyi geceler

12:30
Yarım kase kısır, bol marul, 3-4 lokma tahinli pide

15:00
2 küçük gofret

16:00
1 kase arabaşı çorbası

18:00
1 kupa rezene çayı

19:30
1 tabak arabaşı çorbası, 2 lokma ekmek

20:30
1 ince dilim yaş pasta, çay

2 litre su, spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…