- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım ama işte meyve ve meyve içerikli olanlar yasak ilk seviyede..
Ramazan ayında 2.seviye ile hurma girecek listeme inşallah
Sadece karbonhidrat olsa iyi full yağlı bir menü olmuş canım. Su az olmuş. Bugün mutlaka suyu 2,5 litreye tamamla. Çok sağlıksız bir menü.İyi akşamlar bugün benim menümde bol karbonhidratlı maşallah
Kahvaltı 11.30
1 orta boy lavaş
Krem peynir
3 çatal sucuklu yumurta
Saat 13
1 tane istiridye tatlısı
Çay
Akşam 17.00
1 dilim ekmek
10 tane patates kızartması
Saat 17.15
1 tane daha istiridye tatlısı
1.5 litre su
200 ip atlama
Bugün coşmuşum vallaa yazınca farkettim
etap sonuncusu oldum yine. o degil de takimin sonuncu olmasi uzdu. sebebi en cok da benim galiba
Günlük menüm
Sabah:
1dilim hindi füme
1dilim peynir
salatalik domates marul
İki dilim tam bugday ekmek ile sandviç
Ara: Şekersiz türk kahvesi 5badem
Öğle:
3kepce tavuk suyuna corba
Ara: Böğürtlen çayı
Aksam: Doğum günüm oldugu icin yarim dilim yaş pasta yedim yemek yemedim
Ara: Tarçınlı yeşil çay
Su: 2.5lt
Spor: 30dk yürüyüş
Tatlım bu durumu değiştirmek yine senin elinde.. Biliyosun dimi?etap sonuncusu oldum yine. o degil de takimin sonuncu olmasi uzdu. sebebi en cok da benim galiba
Evet onun kurduğu sistem ama Aidin Salih'in çizgisinde..Sen ne diyeti yapıyorsun canım? Şu Ahmet Apa diye bir adam var. Onun diyeti mi?
haklisin. menuler cisliydi. Allahtan ramazan geldi. insallah daha iyi olacak menuler.Tatlım bu durumu değiştirmek yine senin elinde.. Biliyosun dimi?
Bu hafta salı ve çarşamba menü bildirmedin. Dünkü menün de cıslıydı..
Bildirmediğin menülerin de iç açıcı değildi mutlaka..
Otokontrol sağlayamıyosan kendine, takımı düşüreceğin durumu düşün.. Hem kendine hem de takıma iyilik yapmış olursun.. 1 taşla iki kuş..
Evet onun kurduğu sistem ama Aidin Salih'in çizgisinde..
Diyet değilde sağlıklı beslenme düzeni canım
haklisin. menuler cisliydi. Allahtan ramazan geldi. insallah daha iyi olacak menuler.
Canım istersen artık işin olumlu tarafından bakalım. Bir haftada alinan bu kadar fazla kilonun büyük yüzdesi ödemdir. Bu hafta dikkat edersen, takımın en fazla kilo vereni sen olup, takimimizin yüzdesini en çok sen yükseltebilirsin.etap sonuncusu oldum yine. o degil de takimin sonuncu olmasi uzdu. sebebi en cok da benim galiba
Bol börekli kötü bir gün olmuş. Bu hafta artık başka kaçamak yapmazsınBomba gibi menümle günü kapatıyım bari kızlar
Kahvaltı saat 10 da, fotodaki börekler baya ufaktı allahtan
Saat 15.00 de 1 dürüm döner, ayran
Saat 17.00 da 2 dilim börek
Su şimdilik 1.5 litre yatmadan 2.5 yaparım
Spor yapcak halim yok hiç bugün
Güne çok geç başlamışsın canım. Nöbetin mi var bugün? Patates püresi ve mısırlı meksika fasulyesi hiç uygun olmamış diyete. Su ne kadar?Benim bugünkü menüm
Saat 12:
3 hurma,3 kayısı,2 ceviz
Saat 16:
1 ızgara biftek
2 yemek kaşığı sütlü patates püresi
4 yemek kaşığı taze fasülye yemeği
3 yk mısırlı Meksika fasulyesi
Yeşil salata
Saat 22:
2 elma ve roka ile sabahlamaca olacak
Magnolia nasıl olursa olsun olmamalıydı canım. Suyu biraz daha içsen iyi olur. Sporun gayet güzel.08.30: limonlu yeşil çay
10.40: 2 yumurta beyazı
-3 yk yulaf ile lapa
-3 4 yk mercimek çorbası
-1 kk peynir
-7 zeytin
-1 domates
-maydanoz
13.00: türk kahvesi+ 3 badem 3 fındık 3 yer fıstığı 4 antep fıstığı 5 kayısı çekirdeği 15 tane leblebi
1 yk şekersiz kuşburnu marmelatı
16.20: 4 yk tavuk göğüsü
3 yk kırmızı lahana turşusu
2 yk yoğurt
17.00: türk kahvesi+ magnolia (az şeker az tereyağı az un kullandım)
2 lt su
20 dk tüm vücut+ 40 dk yürüyüş
Günahıyla sevabıyla menümm
Güne sütlaçla başlayınca tabii ki gerisi kötü gelir. Yarın daha güzel ve sağlıklı bir menü bekliyorum senden. Bir de lütfen menü yazarken yediklerinin miktarını da yaz. Mesela peynir demişsin ama ne kadar olduğu belli değil. Pilav üstü tavuk ne kadar mesela? Miktarlar ve porsiyonlar önemli biliyorsun.09.04.2021 Cuma menüm
Ellssa
07:30 Başlangıç Menü
1 Kase sütlaç
08:30 İkinci Kahvaltı
1 yumurta
peynir
5 zeytin
dolu bir avuç leblebi ve kuru üzüm
13:00 Öğlen yemegi
pilav üstü tavuk
salata
Biraz leblebi
17:30
yoğurt+tarçın+armut karışımı
spor: yok
Su: 2 litre
Menüm
10:00
Ceviz suyu+kahve
12:45
3 yumurta ile bol maydanozlu omlet, üzerine kaşar dilimleri
7 yeşil zeytin
1 ceviz+7 badem+7 fındık
Marul+yeşil soğan
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 7 tekrar
30 dk yürüyüş
Not:
Akşam yiyemedim. Misafir vardı. Koşturmaca ile fırsatım olmadı. Geç olunca da yemedim
Üzdü kaptanım . Suyu arttırmaya çalışırım
Bol börekli kötü bir gün olmuş. Bu hafta artık başka kaçamak yapmazsın
Güne çok geç başlamışsın canım. Nöbetin mi var bugün? Patates püresi ve mısırlı meksika fasulyesi hiç uygun olmamış diyete. Su ne kadar?
Magnolia nasıl olursa olsun olmamalıydı canım. Suyu biraz daha içsen iyi olur. Sporun gayet güzel.
Güne sütlaçla başlayınca tabii ki gerisi kötü gelir. Yarın daha güzel ve sağlıklı bir menü bekliyorum senden. Bir de lütfen menü yazarken yediklerinin miktarını da yaz. Mesela peynir demişsin ama ne kadar olduğu belli değil. Pilav üstü tavuk ne kadar mesela? Miktarlar ve porsiyonlar önemli biliyorsun.
Şu anki kilona göre çok az yemişsin canım. Su gayet güzel. Spor da öyle. Metabolizman güzel kilo vermeye başlamışken lütfen dikkatli ol. Öğün atlamamaya çalış.
tesekkur ederim canim guzel moral oldu yazdiklarin. haftaya daha iyi olacak insallahCanım istersen artık işin olumlu tarafından bakalım. Bir haftada alinan bu kadar fazla kilonun büyük yüzdesi ödemdir. Bu hafta dikkat edersen, takımın en fazla kilo vereni sen olup, takimimizin yüzdesini en çok sen yükseltebilirsin.