• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın arkadaşlarım 🤗
Bu zamana kadar güzel yedik içtik, tadına bakmadığımiz bir şey kalmadı 😁ama artık yemek yemeden önce 1 dk durup düşünelim,bu lokma benim sağlığımı bozmaya değiyor mu, bir anlık damak zevki , sevdiğim pantolona girmemden daha mı mutlu edecek beni? O yiyeceğim sağlıksız yemegün tadı ne kadar kalaçak damağımda , 1 saat kalması mümkün mü? Sağlığımız düzelirse, istediğimiz bedene sahip olursak, yine tadına bakabiliriz, yani sadece erteleyecegiz öyle düşünün.yaz da geldi artık, fazlaligimizi gizleyen kıyafetler incelenecek. Ben şahsen misafirlikte beni sıkan pantolonla otururken çok zorlanıyorum, evde pijama ile rahatız tabi. Kilo ile ilgili kötü anılarınızı düşünün, bi de hayallerinizi 🤔haydi kızlar haftasonuna güzel başlayalım tatlı anılar biriktirin ama sizi sonra üzecek kilolar değil, hepinizi öpüyorum 😘😘😘

Günaydın arkadaşlar, Kayseri'ye kar yağıyor şuan, kış geri geldi. Aslında kış bu yıl hiç gitmedi zaten Kayseri'den...
Sizin oralar nasıl? Bahar, yaz geldi mi? 1 hafta önce bugün K.Maraşta yaz mevsimi gibiydi, pikniğe bile gitmiştik, bazı çocuklar kısa kollu giymeye başlamışlardı orda..
Bu yıl sanki kış mevsimi bahara doğru kaydı gibi geldi bana 🤔

Biz kizimla Dr a gittik evet Vitiligo dedi ve krem verdi bu hastalığın sebebi bilinmiyor dedi ya gecer yada artar dedi içerden bı ilaç vermedi çıkan yerlere surucez bu bana saçma geldi demekki hastaligin çıkış sebebi bilinmediği gibi tedaviside bilinmiyor
Allah'tan kuzum süt beyaz çok belli olmuyor ama inşallah yüzünde çok belirgin çıkmaz diye dua ediyorum
Dün gece yarısından sonra kasiklarimda acayip bı ağrı oldu acisina dayanamadım acile gidecektik geçti şükür ama bugün karnım acayip sis niye böyle oldu bilmiyorum bı kadın doğuma gitmem lazım sanırım
Benim oglumdada beyaz nokta var endiselendim. Kizinizda gectimi vitiligo

Günaydın arkadaşlar, Kayseri'ye kar yağıyor şuan, kış geri geldi. Aslında kış bu yıl hiç gitmedi zaten Kayseri'den...
Sizin oralar nasıl? Bahar, yaz geldi mi? 1 hafta önce bugün K.Maraşta yaz mevsimi gibiydi, pikniğe bile gitmiştik, bazı çocuklar kısa kollu giymeye başlamışlardı orda..
Tam güneşi görüyoruz bahar geldi diye seviniyoruz hopp hava kararıyor kar yağmur başlıyor.Ama çarşamba burda da hava çok sıcaktı çocuklar burda da tişörtle geziyordu canım.Onceden martin yarısı kış yarisi bahardı.Simdi bu durum nisana doğru kaydı sanki.

Tam güneşi görüyoruz bahar geldi diye seviniyoruz hopp hava kararıyor kar yağmur başlıyor.Ama çarşamba burda da hava çok sıcaktı çocuklar burda da tişörtle geziyordu canım.Onceden martin yarısı kış yarisi bahardı.Simdi bu durum nisana doğru kaydı sanki.
Evet, çarşamba günü birden sıcak hava basmıştı, hatırladım. Gün günü tutmuyor😅

İstanbulda da dün kar yağdı cnm 😁 bende şoka girdim mevsimlerde değişti artık

Gunaydin canim ben Maraş'ın Afşin ilcesindeyim buranin havasi pek Maraş'ın ki gibi degil daha cok karasal ama burasi da gunesli baya ☺️

Canım lavaş ve ekmeği tam buğday olanlardan alırsan eğer çok sorun olmaz. Ben evde tam tahıllı lavaş ve ekmek bulunduruyorum eğer canım çok isterse çok aşırıya kaçmadan yiyorum.
Bende tam buğday lavaş alıyorum buzluga atiyorum bazen canim dürüm falan istediginde onunla yapiyorum ya da sandviç falan

Gunaydin canim ben Maraş'ın Afşin ilcesindeyim buranin havasi pek Maraş'ın ki gibi degil daha cok karasal ama burasi da gunesli baya ☺️
Ben corumdayim dün buraya kar yağdı :işsiz: kuraklık olmadın diyorum bir yandan da meyve sebzeler de donacak diye korkuyorum bu yaz sıkıntı olmasın inşallah

Ben corumdayim dün buraya kar yağdı :işsiz: kuraklık olmadın diyorum bir yandan da meyve sebzeler de donacak diye korkuyorum bu yaz sıkıntı olmasın inşallah
Ay inşallah olmaz canım ya😔
Geçen hafta, burda kayınvalidemin bahçesindeki bazı kayısı ağaçlarının çiçeklerini soğuk almıştı, bugünki kara dayanırlar mı bilmiyorum. Şuan hala kar yağıyor burda..

Back