Bende aynıyım bugün cnm yaEllssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler
Ellssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler
Bugün cuma kızlar, önümüzde koca 1 hafta varBende aynıyım bugün cnm ya
Yaz canım yediğin her şeyi. Yüzleşmemiz lazım.Ellssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler
Sen de yaz lütfen menünüBende aynıyım bugün cnm ya
Canım ama listeye yetişmesi için erken atmaliydin diye biliyorumLAydLiNe kaptanim guncel fotoyu atiyorum
eve simdi girdim hemen fotoyu attim. sabah ac karna tartilmistim giyinip hazirlandigim icin de kiyafetlerle tartildim ama bu kadar fark olmasi tuhaf. takimin sonucunu kotu etkiledim herkesten ozur dilerimCanım ama listeye yetişmesi için erken atmaliydin diye biliyorumsorun tarti da miydi peki
Tatlım hepsini anladımda hava yürüyüşü nasıl oluyorCanım ben açık bazen hava yürüyüşü bazen koşu bandı bazen eliptik bazen egzersiz, bazen 2si bir arada ortaya karışık
Anladım ama işte meyve ve meyve içerikli olanlar yasak ilk seviyede..Meyvesi değil kuzum bahsettiğim çayıydı bendeki kayısılı biçokta zayıflamaya yardımcı bitkiler bulunan çay. Tabi genede danışarak kullanmak lazım. Haftada 1 kullandığım için bağırsak tembelliğide yapmıuor kimi haftalarda içmiyorum
Ellssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler
Bazen açık hava nin arasına girmişTatlım hepsini anladımda hava yürüyüşü nasıl oluyor
O izni yemeden önce alsaydın keşkeEllssa ben bugün kendimden geçercesine yiyorum, sanki içimde bi karadelik var yediklerimi çekiyor. ay valla yediklerimi düşündükçe kafam atıyor, resmen karbonhidrat krizine falan girdim, öyle çok yedim ki bildiğin o sarhoşluk çöktü üzerime. Ben bugün izninile menümü paylaşmicam o yüzden kalori sayara yazmadım ama şuan 2000'i kesin geçmişimdir, çünkü isimlerini anmiyim ama bazı şekerli şeyler de yedim. hiç bana yakışmıyo böyle hareketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?