bu herse lezzetli bir şeye benziyorafiyet olsun canım. kilo verme bazen durabiliyor. moral bozukluğu olmasın aman biraz da sporu az yaptığın için de olabilir. yeşil çay içiyor musun sen ayrıca?
balıkesirde canım. 9 gün vermiyorlar maalesef2 gün verdiler. bayramın 2. günü gidiyoruz Allah nasip ederse.
çikolataları reddebildiğin için sana geliyor çiçekler
mamak tarafına gittin zannedersem. evet ordaki gecekondular falan kesinlikle bambaşka bir ankara. büyükşehirlerin ışıltısı ne kadar sahte onu görüyor insan. anket için mi ordaydın?
ben heyecanla hemen değiştiriyorum:)) bir dahaki sefere akşama değişirim canım. benim 900 gr giti canım. hoş tartıdan şüpheliyim. bir sefer 74.7 tarttı, 1 kere 74.4 ama ben büyük olanı aldım.
Kızlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben çok kötüyüm bugün sınav açıklanıyor çok stres yaptım o yüzden geçmişede bakamadım
kilom 64.4 100 gram gidebilmiş sadece
kahvaltımda 1 tane tost(yani 2 dilim kepek ekmeği)
içinede süzme peynirden kibrit kutusu kadar
yanındada çay
suyumda 1 litre
afiyet olsun nihancım. yeşil çay içsen güzel olur, biliyorsun değil mi:81:
asumanın moral bozulmuş. canım yani dikkat de ediyorsun niye artık bilmiyorum. ama 3 gündür su içiyorum hemen etkisini göstersin olmuyor canım maalesef. bunu alışkanlık haline getirmen gerektiğini biliyorsun. inşallah moralin düzelir de akşam bu moralle kaçamak falan olmaz
elacım hoş geldin.
nurcum inşallah güzel bir sonuç gelir canım.
İyi yolculuklar şimdiden Neyneysecim ben de yoldayım.bu herse lezzetli bir şeye benziyorafiyet olsun canım. kilo verme bazen durabiliyor. moral bozukluğu olmasın aman biraz da sporu az yaptığın için de olabilir. yeşil çay içiyor musun sen ayrıca?
balıkesirde canım. 9 gün vermiyorlar maalesef2 gün verdiler. bayramın 2. günü gidiyoruz Allah nasip ederse.
çikolataları reddebildiğin için sana geliyor çiçekler
mamak tarafına gittin zannedersem. evet ordaki gecekondular falan kesinlikle bambaşka bir ankara. büyükşehirlerin ışıltısı ne kadar sahte onu görüyor insan. anket için mi ordaydın?
[[/I]
ben heyecanla hemen değiştiriyorum:)) bir dahaki sefere akşama değişirim canım. benim 900 gr giti canım. hoş tartıdan şüpheliyim. bir sefer 74.7 tarttı, 1 kere 74.4 ama ben büyük olanı aldım.
Kızlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben çok kötüyüm bugün sınav açıklanıyor çok stres yaptım o yüzden geçmişede bakamadım
kilom 64.4 100 gram gidebilmiş sadece
kahvaltımda 1 tane tost(yani 2 dilim kepek ekmeği)
içinede süzme peynirden kibrit kutusu kadar
yanındada çay
suyumda 1 litre
selam kızlar
biraz olsun iyiyim. ama gerçekten canım çok sıkıldı. vermem gereken 2 kiloyu veremiyorum. sürekli bir zaman kaybı yaşıyorum. bir müddet daha sizlerle olayım,baktım veremiyorum aranızdan ayrılacam. 2 senedir buradayım ilk başladığımda 62 kiloydum 54 kiloya kadar gelmiştim ama pis boğazım yüzünden tekrar 58 lere çıktım şimdi ise 56 larda takılı kaldım. çok rahat düşünemiyorum. ama su olayımı yoluna koyacağım artık birazda böyle deneyeyim.
öğle yemeğim 1 tabak kabuska,100 gr yoğurt,1.5 dilim ekmek.
sabah kahvaltı etmedim. sadece minik kase puding yedim iş yerimde. ceza olarak ne verirsiniz bilmiyorum ama her türlü cezaya açığım.
buralarda olacağım.
selam kızlar
biraz olsun iyiyim. ama gerçekten canım çok sıkıldı. vermem gereken 2 kiloyu veremiyorum. sürekli bir zaman kaybı yaşıyorum. bir müddet daha sizlerle olayım,baktım veremiyorum aranızdan ayrılacam. 2 senedir buradayım ilk başladığımda 62 kiloydum 54 kiloya kadar gelmiştim ama pis boğazım yüzünden tekrar 58 lere çıktım şimdi ise 56 larda takılı kaldım. çok rahat düşünemiyorum. ama su olayımı yoluna koyacağım artık birazda böyle deneyeyim.
öğle yemeğim 1 tabak kabuska,100 gr yoğurt,1.5 dilim ekmek.
sabah kahvaltı etmedim. sadece minik kase puding yedim iş yerimde. ceza olarak ne verirsiniz bilmiyorum ama her türlü cezaya açığım.
buralarda olacağım.
tek istediğim hamilelik öncesi kiloma gelmek. merak ettiğim neden olmuyor. son bir haftadır daha çok dikkat ediyorum inan sebze yemekten içimde sebze ağacı çıkacak. durum böyle olunca canım sıkılıyor. 2 senedirde buradyım hayatım. ben gideyimde yerime daha azimli bir arkadaş gelsin diyorum.aaaaa asumancım ne demek ayrılırım felan cezanı alır oturursun sadece :)))))
hem bence senin abarttığın kadar aşırı bi kilon yok arkadaşım azıcık dikkat ederek kurtulursun olanlardan
üzülme kaptancım ya bende verememişim aynı kalmış okadarda dikkat ettim daha da dikkat ederiz..
ya senin çizelge niye kaybolmuş senmi sildin kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?