• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım şunu söleyeyim sen gidersen bende giderim... kilom sana bağlı değil ama sebebimiz aynı olur...2 yıldır burdayım ve veremiyorum hemde 6-7 kilo fazlam var...senin ise hedefine sadece 2 kilo :)) yani sen çıkarsan senden önce benim gitmem gerkir bu nedenle moral bozmuyoruz ve hep beraber devam ediyoruz yılmak yok bize yakışmıyor
ya mezun olmak istiyorum önce sen sonra da ben...bak nac ne kadar uğraştı ve sonunda hedefine ulaştı...
yaptığımız şey bence çok zor lütfen biraz daha sabır....sen bıralırsan benimde azmim kırılır inan
canım çok haklısın. bencillik ettim,sen yazdıklarıma bakma hayatım.özürdilerim. biraz da sıkıntılıyım ya o yüzden iyice bunaldım. :59: bayramdan sonra daha iyi olucam inşallah. burada sizlerle olmayı seviyorum rahatlıyorum. aaahhhh tamam bundan sonra kendimi bırakmıcam,bak göreceksin vericez bu gıcık kiloları. :88:
bu arada eniştemi gönderdim yarında ablamla yola çıkıyoruz
haftasonu sanırım giremem ama arife günü uğrarım
ii akşamlar

şimdiden hayırlı yolculuklar size. arefe günü bende gelmeye çalışırım. gelemezsemde iyi,güzel ve hayırlı bayramlar diliyorum canım. Allah'a emanet olun. :54:

adcım canımmm arkdaşım özür dilenecek bi durum yok biz güçlü ve kendine güvenen kadınlarız...üzülme valla üzülürüm
bende şimdiden eşinle çocuğunla ve sevdiklerinle güzel bi bayram diliyorum
dinlenmiş olarak geri dön hayatım hepimiz zaman zaman yorluyoruz bazen fiziksel bazen ruhsal.. seni çok seviyorum canım arkadaşım

az önce 1 porsiyon salatamı,100 gr yoğurdumu ve ince 1 dilim ekmeğimi yedim. bu akşam yeşil çay ve şekersiz kahveden başka birşey düşünmüyorum. birde bol su tabiki.
birazdan çıkarım kızlar yarın burada olacağım ama biraz geç olur gelmem her zamanki gibi.
hepinizi öpüyorum,iyi akşamlar.

adcım canımmm arkdaşım özür dilenecek bi durum yok biz güçlü ve kendine güvenen kadınlarız...üzülme valla üzülürüm
bende şimdiden eşinle çocuğunla ve sevdiklerinle güzel bi bayram diliyorum
dinlenmiş olarak geri dön hayatım hepimiz zaman zaman yorluyoruz bazen fiziksel bazen ruhsal.. seni çok seviyorum canım arkadaşım

bende seni çok seviyorum desem inanır mısın. :70:

inanmaz mıyız asumancım:13: kendini daha iyi hissetmene çok sevindim.

:71:
canım çok sağol. iyiyim rabiacım çok şükür. sen nasılsın. bende birazdan işten çıkıp eve gidip kalan işlerimi halledicem. oğlumu yıkayıp koklayayım diyorum. gerçi onun teri bile gül kokusundan güzel ama sadece bana göre böyle tabi bu durum. :9:
:16:

asumancım, ben de gündüz bir ara yine gerildim ama şimdi daha iyiyim. regl dönemlerimde biraz gergin oluyorum. çabuk sinirleniyorum vs.

ben de oğluma banyo yaptırdım bugün. mis oldu mis:16: ama 3 defa pantolonuna çişini kaçırdı ve yine pis oldu:9: bana da her zaman mis kokuyor gibi geliyor, bu yüzden hep banyo gününü kaçırıyoruz:)) bir de kış olunca anca haftada 1 kere yıkıyorum. aslında 2 kere falan yıkasam daha iyi mi olur?

kahvaltı: 1 kk peynir, 3 yeşil 2 siyah zeytin, biraz çemen ve ekmek. dilim değildi ama her zamanki kadar yemişimdir. 2 kupa ıhlamur

ara: 1 hurma, 1 elma ve 1 mandalina az ayran

öğle: hamsi:56: ve patates salatası

ara: 2 badem

ikindi: küçük bir kase erişteli yeşil mercimek

3 kupa yeşil çay

ara: 1 mandalina, 1 badem

akşam: salata

gündüz hem bitki çayı hem yeşil çay içtim. şimdi ne içsem ki:))

asumancım, ben de gündüz bir ara yine gerildim ama şimdi daha iyiyim. regl dönemlerimde biraz gergin oluyorum. çabuk sinirleniyorum vs.

ben de oğluma banyo yaptırdım bugün. mis oldu mis:16: ama 3 defa pantolonuna çişini kaçırdı ve yine pis oldu:9: bana da her zaman mis kokuyor gibi geliyor, bu yüzden hep banyo gününü kaçırıyoruz:)) bir de kış olunca anca haftada 1 kere yıkıyorum. aslında 2 kere falan yıkasam daha iyi mi olur?
bayan olmak gerçekten kolay değil. dün akşam iş çıkışı arkadaşla konuştukta,herşey bizim sorumluluğumuzda ve gerçekten herşeyi düşünmek zorundayız. rahatlamak adına bir arkadaşımıza gitmek istesek benim müsait olduğumda o müsait olmuyor,onun müsait zamanındada ben. çoook uzun konu bunlar. ama ne yalan söyliyim,soğuk kanlı,gayet rahat kadınlarda gördüm.
güle güle kirlensin yakışıklı prens. gerçi kirlenmişte. ama olsun annesi gene yıkanır gene kirlenir. öyle öyle büyüyecekler. :)))) bende kışın haftada 1 kere yıkıyorum ama yazın her fırsatta banyodayız.
kahvaltı: 1 kk peynir, 3 yeşil 2 siyah zeytin, biraz çemen ve ekmek. dilim değildi ama her zamanki kadar yemişimdir. 2 kupa ıhlamur

ara: 1 hurma, 1 elma ve 1 mandalina az ayran

öğle: hamsi:56: ve patates salatası

ara: 2 badem

ikindi: küçük bir kase erişteli yeşil mercimek

3 kupa yeşil çay

ara: 1 mandalina, 1 badem

akşam: salata

gündüz hem bitki çayı hem yeşil çay içtim. şimdi ne içsem ki:))
afiyet olsun canım. düzenli bir şekilde gidiyorsun kendini aç bırakmıyorsun. bu yüzdendirki menülerin çok iyi ve en önemlisi kendini şişirmiyorsun bence kilo vermendeki en önemli faktör bu. bende sebze meyve yiyorum diyorum ama abartıyorum sanırım. azaltmam lazım. belki fatdasını görürüm.
tatil havası başladı sanırım:) ben de kaçıyorum artık, saat geç oldu. iyi geceler.
şu hali seviyorum aslında. yani buranın sessiz kalması halini değil tabi. :9: bayram telaşı hazırlığı,temizliği. ne bileyim içim o kadar rahatlıyorki(dış etkenler olmasa daha iyi tabi)
bayramları seviyorum,iyiki varlar. :46:

gelen giden olmamış. ah benim canım takımcığım böyle boşmu kalacaktın.
ellerim böyle booooş boşmu kalacaktıııı
gözümde hep böyle yaaaaşş yaş mı olacaktııı.
aramızda sıra daağğlar dağlarmı olacaktııı
üzülme sen meleğiiim gün olur kavuşuruz z
ecel ayırsa bileeee mahşerde buluşuruuuuz
sizler için söyledim canlaaarrr...

benden sizeee..

dosbaam ♥♥♥ :54:
elacım ♥♥♥ :54:
rabiacım ♥♥♥ :54:
masalıım ♥♥♥ :54:
nihanım ♥♥♥ :54:
nurum ♥♥♥ :54:
aslıcıım ♥♥♥ :54:
bayecim ♥♥♥ :54:
hulkum ♥♥♥ :54:
dombiliim ♥♥♥ :54:
karamanlıım ♥♥♥ :54:
melzeyiitt ♥♥♥ :54:
nachtigaallim ♥♥♥ :54:
melisim ♥♥♥ :54:

daha aklıma gelmeyen nice arkadaşlar hepinizi öpüyorum. mutlu olun emi. üzülmeyin, ağlamayın çoook ama çooook güzel bir bayram geçirin inşallah. öpüyorum ciğer parelerim.

Son düzenleme:
asumancım şarkılar bile söylemiş:)) yetişemedim ama sana da iyi bayramlar canım. pazartesi belki gelemezsin. ben buralarda olurum sanırım. inşallah diyelim.

bayan olmak gerçekten kolay değil. dün akşam iş çıkışı arkadaşla konuştukta,herşey bizim sorumluluğumuzda ve gerçekten herşeyi düşünmek zorundayız. rahatlamak adına bir arkadaşımıza gitmek istesek benim müsait olduğumda o müsait olmuyor,onun müsait zamanındada ben. çoook uzun konu bunlar. ama ne yalan söyliyim,soğuk kanlı,gayet rahat kadınlarda gördüm.
güle güle kirlensin yakışıklı prens. gerçi kirlenmişte. ama olsun annesi gene yıkanır gene kirlenir. öyle öyle büyüyecekler. :)))) bende kışın haftada 1 kere yıkıyorum ama yazın her fırsatta banyodayız.

afiyet olsun canım. düzenli bir şekilde gidiyorsun kendini aç bırakmıyorsun. bu yüzdendirki menülerin çok iyi ve en önemlisi kendini şişirmiyorsun bence kilo vermendeki en önemli faktör bu. bende sebze meyve yiyorum diyorum ama abartıyorum sanırım. azaltmam lazım. belki fatdasını görürüm.

şu hali seviyorum aslında. yani buranın sessiz kalması halini değil tabi. :9: bayram telaşı hazırlığı,temizliği. ne bileyim içim o kadar rahatlıyorki(dış etkenler olmasa daha iyi tabi)
bayramları seviyorum,iyiki varlar. :46:

oysaki eşim bir arkadaşı ile görüşmek istese o onun işyerine geliyor veya yemekte buluşuyorlar vs. veya iş çıkışı beraber biraz takılıyorlar. beylerin arkadaşlıkları neden bu kadar uzun sürüyor şaşırmamak lazım. bizim gibi bir buluşma için uzun efor sarfetmeleri gerekmiyor:))

canım, diyette biliyorsun uzun süre uygulayınca vücut buna alışabiliyor. sen de belki biraz değişiklik yapmalısın. değişik sebze gruplarını dahil edebilirsin beslenmene. veya proteini yoğunlaştırabilirsin. sebze meyveyi azaltma bence, çeşitliliğini artır derim.

ben de seviyorum bayramları. herkesi bir telaşın sarmasını, o heyecanı..

selam kardeş takımın güzelleri asumancım duygusalsın bugün canım dur yıpratma kendini arkadaşım

neyneysecim haklısın valla bizimkide canı ne zaman istese görüşüyor arkadaşlarıyla hayret ediyorum yaaa nasıl fırsatlar buluyor bu herifler :)))) biz yok temizlik yok alışveriş yok çocuklar yok bilmemne hayat onların valla :((((

aynen öyle takyoncum. ben aylardır bir arkadaşımla bir çay içemedim:)) dışarı çıksak o da sorun oluyor. çocuk nereye gitti, başına bir şey mi gelir vs geçiyor günler.

ben yine de yediklerimi yazayım, kimse olmasa da.

kahvaltı: 1 kk peynir, 3 yeşil 2 siyah zeytin, 1 yumurta ve 2 dilim ekmek

ara: 1 elma, 1 mandalina ve 1 hurma

öğle: 1 kase yayla çorbası

2 saat sonra 1 kase yeşil mercimekli erişte

ara: 1 mandalina, 1 maden suyu, birkaç badem

ara: 1 elma, 1 mandalina ve yarım avuç fındık

akşam: 1 kase yayla çorbası

şimdi n.s.tle'nin yeni bir içeceğini gördüm. vita life gibi bir şey. siyah üzüm çekirdekli kahve karışımı özetle:)) onu içiyorum. ben yarım bardak sütle karıştırdım. 1 tane de k-bar yedim. birazdan yeşil çay içmeyi düşünüyorum inşallah tabi.

kızlar mehaba ben geldım ızmıdeyım bayram dolayısı ıle ..........
bınada 5 yt verıp ınternet kullanıyordum turk telekom tespıt etmıs ortak kullanmak kacak hukmundeymıs bır anda net gıttı 15 gundurde yok
buraya geldım bebek yolda cok yordu kendıme gelır gelmez hemen pc nın basına oturdum
bayram suresınce buradayım ınsallah evımde çabuk baglanır
bu surede kılo almadım hatta gecen hafta kardesımle bıldırım yapmııstım 71.5 bu hafta 70.7
bu aykı hedefıme geldım
kasım sonuaralık bası 5 aalık gıbı 69 lu kg
ocagın ılk hahftası 66
subat 63
8 mart 60 kg

hoşgeldin dombili. kilo da vermişsin maşallah. umarım netle ile ilgili sorunlar çözülür. iyi bayramlar diliyorum sana.

hosbulduk tatıl dolayısı ıle burası ıyıce tenha
brnımde temennım net sorunu cozume ulassın
ızmıri ozlemısım
4 gundur oruc tutyorum
bugun ıftarda 1 kase corba
2 saat sonra 3 yk patates kofte 3tane kestane sekeri
3 yk yogurt 5 tane sarma
bu arada benım tartım 1.5 kg eksik tartıyormus :50:

Kızlar nasılsınız hiç fırsat bulup bakamadım ..
Ufak tefek kaçamaklar oluyor ama pek bir şey yememeye çalışıyorum.
Bugünde trekkinge gittim
22 km falan yürümüşüz.
Fotoğraf da çektim ekleyeceğim burayada inşallah.
Umarım hepiniz iyidir bir problem yoktur.
Neyneysecim girmeye çalışırım ama giremezsem şimdiden iyi yolculuklar.
Kaptancığım bizim için şarkılar mı yazmış ...

Back