ben light ürünleri tavsiye etmediklerini bilmiyordum. tv'de falan hep yok yağsız peynir yok yağsız süt diyor, ben de orda kasdedilenin light ürünler olduğunu sanıyordum. yarım yağlıya geçiş yapalım o zaman:)) işin garip yanı zaten light ürünlerin kalori olarak yarım yağlıdan uçurum derecesinde aşağı olduklarını söyleyemeyiz. yine bir piyasa kakalaması var desenize, bize light diye yutturuyorlar
ben de light kaşar alacaktım, tam zamanında yetiştin:))
o markanın süzme peyniriyse hiç problem yok, diğer arkadaşların da belirttiği gibi çok lezzetli bir peynir canım.
maden suyunu erteleme, ben hiç sevmediğim halde içiyorum ve faydası oluyor. iştahım kesiliyor:)
asumancım, senin gerçekten de kendin için bir şeyler yapman lazım. bunu yazdığın mesajlardan gittikçe daha iyi anlıyorum. bayramdan sonra biraz asılsan ve planladığın şeyleri uygulasan, ne güzel olur.
dosbacım, günde iradene güzel hakim olmuşsun tebrik ederim. kabak tatlısı konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum. 1 porsiyonun dörtte birini falan anca yemişsindir.
azıcık ye tabii ki ya helaldir:))
kil konusunda teşekkür ederim canım
en kısa zamanda yeşil kil alacağım inşallah. gerçi bugün mecburen beyaz kil ile yaptım. yarın da kil günüymüş ama üst üste zararlı olur mu?
bakım konusunda senden gayretlisi var mı ya:) bu arada ben kuru mayayı yapacağım inşallah. ancak bugün kil uyguladığım için cildimi bugünlük 2. birşeyle test etmeyim diyorum
yarına inşallah canım. bir de o pudra masken kafama yatmıştı.
hayırlı olsun ilk deneyimin canım.
teyzeler seni oğluna yazmıştır diyecektim ama diğer mesajında yazmışsın zaten
akşam yemeğin de çok güzel olmuş nurcum. :80: kepekli makarna iyi bir alternatif. afiyet olsun.
geçmiş olsun, inşallah ağrıların azalır. bizler uğraşıyoruz işte kilo verme mücadelesinde:) inşallah sen de katılırsın aramıza.