• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ooo ekip toplanmış hepinize günaydın
valla kahvaltılar ve akşam menüleri çok güzel olmuş
bende sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve şu an çay içiyorum...
bayrama kadar görüşürüz masalcım ben hep burdayım ama c.tesi giremezsem iş yerinden bağlanan arkadaşlarla görüşemezsem diye ii dileklerde bulundum

evet dosba az yemişin canım günaydın bu arada afiyet olsun

iyiyim çok şükür nihancım. nette takılıyorum biraz:) sen nasılsın?

iyiyim bende canım sağol:61:

kızlar bayramda balıkesire gidiyoruz. bu sefer ilçelerini gezelim diyoruz. nereleri gezelim? balıkesir hakkında bilgisi olan var mı?

İnşallah bakalım ..
acele etmiyorum artık düzenli beslenmemi sağlamaya çalışıyoruz ..
evet Ankarada oturuyorum şuan ( öğrenciyim)
Siz ne kadar da veridiniz?
canim ben nerdeyse 1 sene oldu ilk baslarda hep aldim verdim
bayrama kalmadan başladım ufaktan ufaktan,ben aten eski üyelerdenim,arada bakıyorum yazılara ama artık bu uzzzzzzuuuun tatil sona ermeli,inş. bu sefer başarılı olur ve mutlu olurum:84:
melankoli nerhaba canim bende ayni oldum bir ayrildim takimdan daha dönemedim naslsin iyisindir insallah
ben light ürünleri tavsiye etmediklerini bilmiyordum. tv'de falan hep yok yağsız peynir yok yağsız süt diyor, ben de orda kasdedilenin light ürünler olduğunu sanıyordum. yarım yağlıya geçiş yapalım o zaman:)) işin garip yanı zaten light ürünlerin kalori olarak yarım yağlıdan uçurum derecesinde aşağı olduklarını söyleyemeyiz. yine bir piyasa kakalaması var desenize, bize light diye yutturuyorlar:20:

ben de light kaşar alacaktım, tam zamanında yetiştin:))

o markanın süzme peyniriyse hiç problem yok, diğer arkadaşların da belirttiği gibi çok lezzetli bir peynir canım.

maden suyunu erteleme, ben hiç sevmediğim halde içiyorum ve faydası oluyor. iştahım kesiliyor:)

asumancım, senin gerçekten de kendin için bir şeyler yapman lazım. bunu yazdığın mesajlardan gittikçe daha iyi anlıyorum. bayramdan sonra biraz asılsan ve planladığın şeyleri uygulasan, ne güzel olur.

dosbacım, günde iradene güzel hakim olmuşsun tebrik ederim. kabak tatlısı konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum. 1 porsiyonun dörtte birini falan anca yemişsindir.

azıcık ye tabii ki ya helaldir:)):9:

kil konusunda teşekkür ederim canım:71: en kısa zamanda yeşil kil alacağım inşallah. gerçi bugün mecburen beyaz kil ile yaptım. yarın da kil günüymüş ama üst üste zararlı olur mu?

bakım konusunda senden gayretlisi var mı ya:) bu arada ben kuru mayayı yapacağım inşallah. ancak bugün kil uyguladığım için cildimi bugünlük 2. birşeyle test etmeyim diyorum:9: yarına inşallah canım. bir de o pudra masken kafama yatmıştı.

hayırlı olsun ilk deneyimin canım.:34: teyzeler seni oğluna yazmıştır diyecektim ama diğer mesajında yazmışsın zaten:54:

akşam yemeğin de çok güzel olmuş nurcum. :80: kepekli makarna iyi bir alternatif. afiyet olsun.

geçmiş olsun, inşallah ağrıların azalır. bizler uğraşıyoruz işte kilo verme mücadelesinde:) inşallah sen de katılırsın aramıza.
sagol canim yasadigim yerin ve havalarin etkisi iste insallah canim katilmayi cok istiyorum ama zamanim fazla olmuyor
günaydıııınnnn...
selam güzel takımım
umarım keyifler yerindedir..
benim şu an misafirlerim yolda geliyorlar ve ablam eniştem bende kalacaklar yarın sabah kesin kahvaltı telaşım olcak...ve bildirime geç kalma ihtimalim olur bu nedenle kaptancım affına sığınarak biraz erken bildirimde bulunuyorum
kilom 67.9
bildiğim kadarıyla haftaya bildirim olmaz bayram nedeniyle... cumadan sonra takıma uğrayamayan olursa şimdiden ii bayramlar
günaydin dosbacim yeni sacini ve kasini güle güle kullan sana simdiden kolay gelsin
günaydın herkese.

dosbacım kolay gelsin canım.

günaydın kızlar
akşam yemeğim
3 yk pilav
1 bagetyarım kase yoğurt

sabah
2 dilim ekmekklasik kahvaltı

akşam 1 saat yürüyüş

günaydin aksam yemegi ve kahvalti süper birde yürüyüs tam olmus

hepnize günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim birazdan ise gidecem gitmeden bir bakayim dedim kendinize iyi bakin :16:

melankoli nerhaba canim bende ayni oldum bir ayrildim takimdan daha dönemedim naslsin iyisindir insallah

sagol canim yasadigim yerin ve havalarin etkisi iste insallah canim katilmayi cok istiyorum ama zamanim fazla olmuyor

günaydin dosbacim yeni sacini ve kasini güle güle kullan sana simdiden kolay gelsin

günaydin aksam yemegi ve kahvalti süper birde yürüyüs tam olmus

hepnize günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim birazdan ise gidecem gitmeden bir bakayim dedim kendinize iyi bakin :16:

günaydın karamanlı sağol canım
Allah kolaylık versin işlerinde:80:

balıkesirde erdek bandırma ve ayvalığa gitim güzel yerler size hangisi yakın akçayda çok güzel diyorlar

canım, biz balıkesir merkeze gideceğiz. oradan da kendimize bir rota belirleyeceğiz. akçaya yıllar önce gittim. akçay merkeze biraz uzak sanırım. erdek, bandırma bir ucu, edremit ayvalık da diğer ucu sanırım. rota olarak bir tanesine karar vermek lazım gibi anladım ben.

hayırlı işler canım, Allah kolaylık versin. bekliyoruz yine.

canım, biz balıkesir merkeze gideceğiz. oradan da kendimize bir rota belirleyeceğiz. akçaya yıllar önce gittim. akçay merkeze biraz uzak sanırım. erdek, bandırma bir ucu, edremit ayvalık da diğer ucu sanırım. rota olarak bir tanesine karar vermek lazım gibi anladım ben.

hayırlı işler canım, Allah kolaylık versin. bekliyoruz yine.

evet canım aynen ikiside diğer uçta ozaman ege tarafına doğru gidin bence marmaraya doğru gitmeyin
ben olsam öyle yapardım:1:
keşke bizde biyerlere gidebilsek ama eşim çalışıyor bayramda:59:

kahvaltımı diyetisyenim azalttı ama bende bugün az yedim
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
ve yeşillikler var
evde çok fazla sebze bulundurmuyorum gidceğiz diye bu nedenle yeşillik almadım eve :((

Kızlar bu arada bugün Anketörlükte ilk deneyimimdi :))
Hoşuma gitti şimdilik.
Çok değişik insanlarla karşılaşıyorsun.
Bir de ev hanımları üzerindeydi yaşlı teyzeler falan vardı.
Beni de biraz tatlı dilli görünce baya sohbet ettik :)
hayırlı uğurlu olsun masalcım, basamakların sonunda inşallah çoook güzel işler başarmış olursun.
Kızlar iyi akşamlar
adcım benim kızım patatesi çok seviyor ama tam bi makarna canavarı bayılıyor makarnaya ama yağsız salçasız olacak haşla koy önüne
Masalcım güzel bi iştir eminim büyükşehirde okumanın faydalarını görüyorsun benim küçük bi yerde okudum o yüzden pek avantajımız yoktu ama biz ev arkadaşımla kimseyede ihtiyaç duymuyorduk yetiyorduk birbirimize
Dosbacım iradenden dolayı tebrik ediyorum seni böyle devam edersen filinta gibi olacaksın eminim
Akşam yemeğimi yedim küçük bir kase kepekli makarna sadece haşlanmış
yanındada turşu ve sıkma portakal
birazdanda çay içecem
meyvayıda yiyince yazarım artık
suyumda 2.5 litreyi geçti
valla benim oğluma yeterki patates hatta ve hatta sadece makarna olsa bir tek onları yiyerek yaşar sanırım itiraz etmez ama ben sebzelerede alışsın diye sevmediğinin içine sevdiğinide ekleyerek yapıyorum. patatesli bezelye,patatesli yeşil mercimek,patatesli karnabahar vs. dün akşam biraz ıspanaktan yedireyim dedim ama banamısın demedi kokuyoo muş öyle diyor beyefendi. sanırım onuda bol patatesli yapıp yedirecem. :9:
iyi aksamlar citir kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilarim artti cok calisiyorum sizler nasilsiniz gecmise bioraz göz attiimm ama herkese cevap yazamadim takima dönmek istiyorum ama fazla vaktim olmuyor kilo almaya basliyorum nasil yaparim bilmiyorum
hasta olan arkadaslar var galiba onlara gecmis olsun
adcim ceza yemisin hayirli olsun
tanismadigim arkadaslar var onlar da iyidir umarim
canım hastalıkların konusunda geçmiş olsun demekten başka birşey yapamıyorum,senin için gerçekten üzülüyorum hayatım,sürekli ağrı içindesin. inşallah birgün kurtulursun şu sıkıntıdan. canım takıma gel dicem ama biliyorsun ilk kuralımız bol paylaşım. yapabilirim dersen bekleriz hayatım. :16:
ben yedim cezayı ama iyi oldu böylesi,yoksa başka türlü düzeleceğim yok su konusunda.

biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbeti kaçırmışım :(( bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum,çok saldım kendimi çooookkk :(( hiçbir elbisem olmuyo 2 kat kıyafetle işe gidip geliyorum:(( ben nasıl bu hale geldim onuda anlamış değilim :(( arkadaşlar desteeekkkk takviyesine ihtiyacım var:14:kış saat uygulamasından dolayı sporumada gidemiyorum ama bayram sonrası bakıcam çaresine inşALLAH.yeme düzenimi yavaş yavaş düzenliyorum en azından hayatıma ara öğünleri sokuyorum,vermem gereken şimdilik 15kg var,ne kadar da çok :(((( ve bunun daha sonrası da var arkadaşlar :14:
sayfalar çabuk birikiyor melankolim oku oku bitiremezsin. valla ben bile akşamdan saba olan muhabbeti okumakta zorlanıyorum bazen. :81:
canım sen ipin ucunu kaçırmışsın anlaşılan,aslında burdayken iyi gidiyordun hatta ben seni kilo vermiştir daha kalmamıştır bile diyordum. melankolim bizde herzaman destek var önemli olan sen bunu almaya hazırmısın. ilk kuralımız bol paylaşım herzaman biliyorsun hayatım. ne kadar bol paylaşım olursa motivasyon artar ve kilo veririz. kendini hazır hissettiğinde bekleriz canım. :16:

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
birşey kaçırmadım değilmi,arkadaşın yazdıkları ile ilgili acaba yorum falanmı bekledi ki. :26:

o markanın süzme peyniriyse hiç problem yok, diğer arkadaşların da belirttiği gibi çok lezzetli bir peynir canım.
maden suyunu erteleme, ben hiç sevmediğim halde içiyorum ve faydası oluyor. iştahım kesiliyor:)asumancım, senin gerçekten de kendin için bir şeyler yapman lazım. bunu yazdığın mesajlardan gittikçe daha iyi anlıyorum. bayramdan sonra biraz asılsan ve planladığın şeyleri uygulasan, ne güzel olur.
azıcık ye tabii ki ya helaldir:)):9:
il konusunda teşekkür ederim canım:71: en kısa zamanda yeşil kil alacağım inşallah. gerçi bugün mecburen beyaz kil ile yaptım. yarın da kil günüymüş ama üst üste zararlı olur mu? bakım konusunda senden gayretlisi var mı ya:) bu arada ben kuru mayayı yapacağım inşallah. ancak bugün kil uyguladığım için cildimi bugünlük 2. birşeyle test etmeyim diyorum:9: yarına inşallah canım. bir de o pudra masken kafama yatmıştı.
canım peyniri kesinlikli denicem,bu hafta sonu alayım istiyorum. lezzetini inşallah bende beğenirim hayatım ama sizler beğendiyseniz beğenirim diye düşünüyorum. :61:
maden suyunu ve peyniri şuan yaptığım listeme ekledim hayatım(çok unutkanımdır)
rabiacım,kendimi bir anlatmaya başlasam,bir dokun bin ah işit dersin ki bu yüzdendir hep kendimi 2. plana attığım için bu hallerdeyim. ama az kaldı diye düşünüyorum,Rabbim hastalık,dert keder vermezse (dilerim vermesin cümlemize) birşeyler yoluna girecek inşallah ama biraz daha sabretmek ve başka çocuk yapmamak zorundayım :))) kendimle ilgili yapmak istediğim çok şey var ki bunların başında ömrümün sonuna kadar spor yapmak var. sonra folklör ve TSM kursları. gerçekten çok istiyorum. ama nasip.
günaydıııınnnn...
selam güzel takımım
umarım keyifler yerindedir..
benim şu an misafirlerim yolda geliyorlar ve ablam eniştem bende kalacaklar yarın sabah kesin kahvaltı telaşım olcak...ve bildirime geç kalma ihtimalim olur bu nedenle kaptancım affına sığınarak biraz erken bildirimde bulunuyorum
kilom 67.9
bildiğim kadarıyla haftaya bildirim olmaz bayram nedeniyle... cumadan sonra takıma uğrayamayan olursa şimdiden ii bayramlar
günaydııın. çok şükür herşey yolunda hayatım,sende iyisin anladığım kadarıyla,telaşende var ne güzel. kilonu not aldım hayatım. işlerinde kolay gelsin, gerçi yine görüşürüz ama insanlık hali tabi görüşemezsek,sanada iyi eğlenceler,iyi bayramlar dilerim canım vede hayırlı yolculuklar. herkese çok çok selam. çok öpüyorum. :16:
Ben de su ile basladım güne.
kahvaltımı yapıp çıakcağım.
ama size günaydın demeden çıkmak istemedim.
Hepinize iyi günler ..
iyi günler canım benim :16:
günaydın herkese.
dosbacım kolay gelsin canım.
günaydın hayatıım :16:

günaydın kızlar
akşam yemeğim
3 yk pilav
1 bagetyarım kase yoğurt
sabah
2 dilim ekmekklasik kahvaltı
akşam 1 saat yürüyüş
günaydın canıım. afiyet olsun süpersin gerçekten. :46:
ooo ekip toplanmış hepinize günaydın
valla kahvaltılar ve akşam menüleri çok güzel olmuş
bende sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve şu an çay içiyorum...
bayrama kadar görüşürüz masalcım ben hep burdayım ama c.tesi giremezsem iş yerinden bağlanan arkadaşlarla görüşemezsem diye ii dileklerde bulundum
ekipte ben eksiktim amaaa. :5:
afiyet olsun hayatım,iyi gidiyorsun maşallah. güzel sonuçlar seni bekliyor sanırım.:46:
kızlar bayramda balıkesire gidiyoruz. bu sefer ilçelerini gezelim diyoruz. nereleri gezelim? balıkesir hakkında bilgisi olan var mı?
canım ben ilk defa altınolukda kaldım akçayada gittim. güzeldi açıkçası beğendim. gerçi akçay daha hareketliydi altınoluğa göre.otelde falanmı konaklıcaksınız hayatım.
kahvaltımı diyetisyenim azalttı ama bende bugün az yedim
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
ve yeşillikler var
evde çok fazla sebze bulundurmuyorum gidceğiz diye bu nedenle yeşillik almadım eve :((

azında azını yiyorsun dosbacım sonradan sıkıntı yapmasın ama yapmaz ya hevesli gördüm seni .insan hevesli olunca birşey yiyesi gelmiyor. :10:

Merhabalar şekerlerim nasılsınız bakalım
geçmişi okudum cevap yazdım ama benim cadı bilgisayarı kapattı hemde 2 kere o yüzden bi daha yazamadım
Ablam gelmiş hoşgeldin canım
adcım benim kızın bi günü bi gününü tutmaz valla herşeyi deniyorum yedirmek için bazen keçi inadı tutuyor ağzını kesinlikle açmıyor hala mamada içince ona düşüyor bende zorlamıyorum gönlü olunca yiyor zaten
dosbacım kolay gelsin canım misafirlerin mi gelecek kahvaltın çok az olmuş sanki
masalcım beslenmen çok güzel olmuş bugün devamını bekliyoruz
nihan nasılsın canım
neyneyse biz geçen yıl ayvalığa gidip gezdik
çok güzeldi hoşumuza gitmişti ama biraz fazla rüzgarlı oluyor
melankoli hoşgeldin canım
Gelelim kahvaltıma 3 dilim kepek ekmeği
biraz süzme peynir
2 tane zeytin
ve çay
evimi süpürdüm sildim şimdide çay içiyorum
kızım uyuyuncada sarma saracam pazartesi günü eşimin doğum günüydü ama bişey yapamadım sarmayı çok sever yapayımda yesin

bu arada kızlar herkese selam.

kimse yokken geçmişi okuyup yazayım istedim ama olmadı malesef,gelen gidenden ancak yazabildim.
dün akşam dediğim gibi yemekte,2 kaşık yoğurt kattığım,yarım tabak ıspanak yedim vede oğlumun ekmekli çorbasından 2-3 tatlı kaşığı yedim. doymadım ama yapacak birşey yoktu.bende bayram temizliğime devam ettim. herakşam biryeri temizliyorum. dün akşamda banyo ve mutfak duvarlarını sildim.beyaz eşyaları tamamiyle temizledim vs. aslında daha fazla yapabilirdim ama eşim evde yoktu arada oğlumla oynamak zorundaydım,çizgi film falan izledik. eşim yokken evde iş yapmayı seviyorm ama bu sefer oğlum yalnız kalacak korkusuyla çok fazla yapamıyorum. sürekli yanıma gelip birşeyler sorup yanında olmamı istiyor,kıyamıyorum haliyle yatasıya kadar ilgilenmeye çalışıyorum.neyse,oğlum uyutup, güzel bir duştan sonra film izlerken bir halt yedim kızlar. kilerde 1 pk cips vardı. onu aldım açtım ve 4 bilemediniz 5 tane yedim ama sonra ben ne yapıyorum diye kendime kızdım ve cipsi çöpe attım. eşimin bisküvilerini falanda dolabın en ücra ve en yüksek yerine koydum eşimede dedim yemek istersen ordan alırsın diye.maksat benim gözümün önünde olmasın. ama en güzelide suyumu 2.5 lt yakın içtim yani 1 bardak daha içsem 2.5 olacaktı. bugün dünkü kadar iyi değilim su konusunda ama birazdan asılmaya başlıcam henüz 250 ml de kaldım. kahvaltıyıda birazcık abarttım.krem peynir yok,2 dilimle ekmekle kahvaltı ettim,peynir ve yumurta ama ne bileyim çaydan herhalde çok şişiyorum ben ya.aslında midemi şişirmezsem daha güzel kilo veririm diye düşünüyorum.
çok konuştum,biraz çalışıp öğle yemeği yedikten sonra gelirim.

merhaba kızlar, Nasılsınız bugün diyetisyene gittim ilk diyet listemi aldım bunu c.ertesiye kadar yapcm ki bayram giriyo ya o zaman yesem de çok sıkıntı olmuycakmış.:))
Bakalım inşallah veririm bu sefer, diyet listem öle beni zorluyacak bir liste değil sabah normal kahvaltı ama ekmek bir dilim arada bir meyve öğlen 2 havuç çorba salata bir dilim ekmek ara da 2 meyve akşam salata çorba sebze yemeği 6 kaşık bir dilim ekmek ara 2 meyve baya iyi yani bakalım. Hastalığım yaklaşıyor benim de bu arada hamile gibi herşeyden istiyo canım ya zor duruyorum tatlıya ama bitter ye istediğin de yada bi kaç kaşık muhallebi dedi bakalım dayanamzsam yerim artık böyle işte kızlarr...

geçmişi okudum cevap yazdım ama benim cadı bilgisayarı kapattı hemde 2 kere o yüzden bi daha yazamadım
adcım benim kızın bi günü bi gününü tutmaz valla herşeyi deniyorum yedirmek için bazen keçi inadı tutuyor ağzını kesinlikle açmıyor hala mamada içince ona düşüyor bende zorlamıyorum gönlü olunca yiyor zaten
dosbacım kolay gelsin canım misafirlerin mi gelecek kahvaltın çok az olmuş sanki
nihan nasılsın canım
biraz süzme peynir
2 tane zeytin
ve çay
kızım uyuyuncada sarma saracam pazartesi günü eşimin doğum günüydü ama bişey yapamadım sarmayı çok sever yapayımda yesin

ilk pc yi açıp kapamayı öğrendiğinde benim yakışıklıda yapardı onu çok komikler yaaa. :16:olsun hayatım yazmış kabul ettik seni. bu minik canavarları zorlamaya gelmiyor gerçekten, benimkine çorbayı zor alıştırdım, ilk zamanlar yemezdi ama konuşa oynaya alıştı. ona alışınca vitaminli olsun diye içine herşey kattım,şükürki bazı şeylerede alışıyor luli tvyi izlerken yedirmesi daha kolay gerçekten..zamanla anlıyorum ki boşuna sıkıntı etmişim ama şuda var sıkıntı etmesem belki bugün yediklerini yemeyecekti. yemek konusunda seçici çocuklarla uğraşmak zor gerçekten (bu konuda çok dertliyim ya çenem düştü hayatım)
sen ev işlerini bitirdin ohmaşallah güle güle kirlet. valla dolma yemeyi özledim bende.
kahvaltı çok güzel olmuş afiyet olsun canım.

Son düzenleme:

kimse yokken geçmişi okuyup yazayım istedim ama olmadı malesef,gelen gidenden ancak yazabildim.
dün akşam dediğim gibi yemekte,2 kaşık yoğurt kattığım,yarım tabak ıspanak yedim vede oğlumun ekmekli çorbasından 2-3 tatlı kaşığı yedim. doymadım ama yapacak birşey yoktu.bende bayram temizliğime devam ettim. herakşam biryeri temizliyorum. dün akşamda banyo ve mutfak duvarlarını sildim.beyaz eşyaları tamamiyle temizledim vs. aslında daha fazla yapabilirdim ama eşim evde yoktu arada oğlumla oynamak zorundaydım,çizgi film falan izledik. eşim yokken evde iş yapmayı seviyorm ama bu sefer oğlum yalnız kalacak korkusuyla çok fazla yapamıyorum. sürekli yanıma gelip birşeyler sorup yanında olmamı istiyor,kıyamıyorum haliyle yatasıya kadar ilgilenmeye çalışıyorum.neyse,oğlum uyutup, güzel bir duştan sonra film izlerken bir halt yedim kızlar. kilerde 1 pk cips vardı. onu aldım açtım ve 4 bilemediniz 5 tane yedim ama sonra ben ne yapıyorum diye kendime kızdım ve cipsi çöpe attım. eşimin bisküvilerini falanda dolabın en ücra ve en yüksek yerine koydum eşimede dedim yemek istersen ordan alırsın diye.maksat benim gözümün önünde olmasın. ama en güzelide suyumu 2.5 lt yakın içtim yani 1 bardak daha içsem 2.5 olacaktı. bugün dünkü kadar iyi değilim su konusunda ama birazdan asılmaya başlıcam henüz 250 ml de kaldım. kahvaltıyıda birazcık abarttım.krem peynir yok,2 dilimle ekmekle kahvaltı ettim,peynir ve yumurta ama ne bileyim çaydan herhalde çok şişiyorum ben ya.aslında midemi şişirmezsem daha güzel kilo veririm diye düşünüyorum.

Adcim valla hem temizlik hem bebek iyi iş yapabilmişsin yine ellerine sağlık bayrama var daha yaparsın biter bayram temizliğin :34:

merhaba kızlar, Nasılsınız bugün diyetisyene gittim ilk diyet listemi aldım bunu c.ertesiye kadar yapcm ki bayram giriyo ya o zaman yesem de çok sıkıntı olmuycakmış.:))
Bakalım inşallah veririm bu sefer, diyet listem öle beni zorluyacak bir liste değil sabah normal kahvaltı ama ekmek bir dilim arada bir meyve öğlen 2 havuç çorba salata bir dilim ekmek ara da 2 meyve akşam salata çorba sebze yemeği 6 kaşık bir dilim ekmek ara 2 meyve baya iyi yani bakalım. Hastalığım yaklaşıyor benim de bu arada hamile gibi herşeyden istiyo canım ya zor duruyorum tatlıya ama bitter ye istediğin de yada bi kaç kaşık muhallebi dedi bakalım dayanamzsam yerim artık böyle işte kızlarr...

merhaba hayatım hoşgeldin. ben iyiym canım sağol.diyet listen hayırlı uğurlu olsun sevindim gerçekten,inşallah güzel sonuçlarda alıcaksın. bizde devam etmeye çalışıyoruz,kaçamak cezaları veriyoruz birbirimize,il cezayı ben aldım.su içemeyen biri olarak hergün 2 lt su içmeye başladım bu sayede,bayrama kadar en az 1 kilo gitsin istiyorum. inşallah gider.canım regl döneminde diyetisyenin dediği gibi tatlı tüketirsen çok zararın olmaz diye düşünüyorum bende,inşallahda öyle atlatırsın bu dönemi. :29:

Adcim valla hem temizlik hem bebek iyi iş yapabilmişsin yine ellerine sağlık bayrama var daha yaparsın biter bayram temizliğin :34:

valla canım yapmaya çalışıyorum. sağolsun oğlumda uysal bir çocuk yormuyor beni. aslında bayram bahane hulkum. evim çok kirlenmişti. hastalıklar,düğün oraya git buraya git derken hiç temizlik yapamadım. bilerek erken başladımki bayram arefesine hiçbir işim kalmasın yoksa sıkıntı ediyorum,o gün iş yapınca da bayrama yorgun uyanıyorum, artık akıllandım,1-2hafta öncesinden başlıcam bundan sonra. :66:

valla canım yapmaya çalışıyorum. sağolsun oğlumda uysal bir çocuk yormuyor beni. aslında bayram bahane hulkum. evim çok kirlenmişti. hastalıklar,düğün oraya git buraya git derken hiç temizlik yapamadım. bilerek erken başladımki bayram arefesine hiçbir işim kalmasın yoksa sıkıntı ediyorum,o gün iş yapınca da bayrama yorgun uyanıyorum, artık akıllandım,1-2hafta öncesinden başlıcam bundan sonra. :66:

tatil,bayram bi de ev temiz bayram sabahı kadar huzurlu bi sabah olmuyor gerçekten de ya ben de iple çekiyorum gerçekten biz de işten gidiyoruz annemle akşamları ufak tefek yapabildiğimiz kadar yapıyoruz ama ben eve pek bişey yapamıyorum hiç zamanım kalmıyor ki annem tek başına kaldı bu yıl :) Su içme cezan da iyi olmuş valla ne güzel işte bu saye de içersin suyunu her gün alışınca zaten farkında bile olmuyosun ben 1.5 litre içtim mesela sabahtan beri bir iki hafta sonra alışırsın su içmeye de :))

kesinlikle ayvalığa gitmelisiniz bence çok güzel ben lisedeyken gitmiştik yaz tatiline ama bence orası için mevsim farketmez çok güzel memleket ya :(( ben de istedin şimdi gitmek bir yerlere neyse sen tadını çıkar valla çok güzel yerler var oralarda.

öğle yemeğim
dünden kalan tavuk ve pilav
3 yk pilav ve biraz tavuk göğsü
1 kase yoğurt

tavuk ve pilavla yoğrut yemeğe bayılıyorum:1:,

bu arada iyiyim nurcum sen nasılsın

kızlar hepiniz nasılsını iyisiniz inşallah öpüldünüz

evet canım aynen ikiside diğer uçta ozaman ege tarafına doğru gidin bence marmaraya doğru gitmeyin
ben olsam öyle yapardım:1:
keşke bizde biyerlere gidebilsek ama eşim çalışıyor bayramda:59:

ben de eşimi ziyarete gidiyorum:)) kendisi askerliğini bu yaşa bırakınca:9:

ayvalık diyen çok olmuş, ege tarafına gidiyoruz inşallah.

siz de gidebilseydiniz keşke ama eşinle güzel vakit geçirirsin inşallah canım.

birşey kaçırmadım değilmi,arkadaşın yazdıkları ile ilgili acaba yorum falanmı bekledi ki. :26:

canım peyniri kesinlikli denicem,bu hafta sonu alayım istiyorum. lezzetini inşallah bende beğenirim hayatım ama sizler beğendiyseniz beğenirim diye düşünüyorum. :61:
maden suyunu ve peyniri şuan yaptığım listeme ekledim hayatım(çok unutkanımdır)
rabiacım,kendimi bir anlatmaya başlasam,bir dokun bin ah işit dersin ki bu yüzdendir hep kendimi 2. plana attığım için bu hallerdeyim. ama az kaldı diye düşünüyorum,Rabbim hastalık,dert keder vermezse (dilerim vermesin cümlemize) birşeyler yoluna girecek inşallah ama biraz daha sabretmek ve başka çocuk yapmamak zorundayım :))) kendimle ilgili yapmak istediğim çok şey var ki bunların başında ömrümün sonuna kadar spor yapmak var. sonra folklör ve TSM kursları. gerçekten çok istiyorum. ama nasip.

canım ben ilk defa altınolukda kaldım akçayada gittim. güzeldi açıkçası beğendim. gerçi akçay daha hareketliydi altınoluğa göre.otelde falanmı konaklıcaksınız hayatım.

canım o arakadaş her bir yere o yazdığı şeyi kopyalamış. moderatörler nasıl farketmiyor anlamadım. benim baktığım her yerde denk geldi. biraz sinir bozucu yani. ben de o yüzden cevap falan yazmadım.

asumancım istediğin her şeyi gerçekleştirebilirsin inşallah canım. ben inanıyorum da gerçekleşeceğine, sadece zamanı gelmemiştir şu anda olmuyorsa.

altınoluk ne tarafa düşüyor canım? otelde kalırız evet.

nihan nasılsın canım
biraz süzme peynir
2 tane zeytin
ve çay

merhaba nurcum. ayvalık tarafı kesinleşti gibi. ben de netten bir fotolarına bakayım. nerde kalmıştınız canım?

kahvaltın da çok güzel olmuş maşallah. sarmadan biz de istiyoruz:39:

canım kahvaltın çok olmamış. ama o cipsi görmemiş olayım. abur cuburu da kaldırmakla çook iyi yapmışsın. lütfen bak az kaldı, biraz daha dayan.

merhabalar canım. diyet listen güzel gözüküyor. aslında bu diyetler insanı kesinlikle aç bırakmaz. biz kendi kendimize daha büyük zulüm yapıyoruz. inşallah güzel güzel gider kilolar canım.

ben de regl dönemindeyim. henüz tatlı krizim olmadı:)) dur bakalım.

kesinlikle ayvalığa gitmelisiniz bence çok güzel ben lisedeyken gitmiştik yaz tatiline ama bence orası için mevsim farketmez çok güzel memleket ya :(( ben de istedin şimdi gitmek bir yerlere neyse sen tadını çıkar valla çok güzel yerler var oralarda.

ayvalık diyen ne çok oldu:)) ben de oraya karar kıldım. kalacak yerlere falan bakayım. inşallah hava da güzel olur.

öğle yemeğim
dünden kalan tavuk ve pilav
3 yk pilav ve biraz tavuk göğsü
1 kase yoğurt

tavuk ve pilavla yoğrut yemeğe bayılıyorum:1:,

bu arada iyiyim nurcum sen nasılsın

kızlar hepiniz nasılsını iyisiniz inşallah öpüldünüz

ben de bayılırım pilav yoğurt ikilisine. ama ne zamandır pilav yapmıyorum:) özledim ha. bir gün azıcık yapayım bari. afiyet olsun canım.

Back