Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyim canım sağol.seninde iyi olmanı dilerim. bu arada afiyet olsun hayatım. ben pilavı hayatımdan çıkartmak istiyorum, gerçekten bende acayip bir şişlik yapıyor ama nasıl olcak bilmiyorum çünkü çok seviyorum.

amanın eşin askerdemii. ama sanırım sen bunu yazdın ve ben unuttum. ne zaman bitiyor askerliği,sanırım kısa dönem yapıyor. e hayırlı tezkereler ozaman kendisine.
canım altınoluk neresinde kalıyor bilmiyorum ki ilk defa gittim o tarafa pek yol izde bilmem malesef. ama ayvalık iyi fikir nasip olursa bir daha gidersek bizde oraya gitmek istiyoruz tavsiye edenlerimiz olmuştu o dönemlerde. şimdiden iyi gezmeler canım güzel bir tatil olur inşallah.
valla ben bayanın amacını anlamadım. cevap beklese daha açık yazardı birşeyleri belirtirdi sanırım. neyse boşver.
kahvaltımı normal yapmaya çalışıyorum her seferinde ne hikmetse bir şişlik hissediyorum hep ama sanırım çaydan fazla içiyorum. cipsi görmediğine sevindim acaba diğer kızlar gördümü ki. su cezası bitesiye kadar ama su cezam bitmesin iyi oluyor sevdim çünkü. içebildikçede üzerimden yük kalkıyor. bugün henüz 750 ml içebildim. abur cuburu kesinlikle görmek istemiyorum,çok istisnai durumlar haricinde artık durup dururken kaçamak yapmak istemiyorum.
bu arada güzel dileklerin için teşekkürederim canım. sanırım dediğin gibi zamanı gelmedi. Rabbime şükürler olsun sağlığım yerinde yavrum eşim sevdiklerim iyi ve yanımdalar.hayırlısı ile ne zaman nasip olursa artık. bekliyorum. :97:

Son düzenleme:
bu arada öğle yemeğimde
1 tabak türlü sadece tanelerini yedim suyu kaldı 1 dilimden biraz fazla kepek ekmeği.
salata ve yoğurdumu akşam iş çıkışına sakladım birazda kepek ekmeğim kaldı. suyum hala 750 ml. iş çıkışına kadar 1 lt yaparım.1 lt de evde içerim yada daha fazla. akşam yemeğime patatesli-kıymalı bezelye yapayım diyorum yanına pilav ve çorba tabi ben bunlardan yemicem akşamdan kalma ıspanağım var ılıtıp onu yerim yoğurtlu.
yeşil çayımıda içeyim. :))))

afiyet olsun asumancım

naber kızlar giremiyorum temizliğe başladımm bayram için ama dün diş ağrısı migren ağrısımı bilemediğim ağrı yüzünden yarım kaldı buğün anca dünün işlerini yaptımm.yatak odasını bitirdim
buğün küçük odam var orayı temizliyeceğim inş tbi ela izin verirse
buğün uyuttum kapıda aralık bende mutfakta uyuyodu en son baktığımda neyse bi tıkırdı geldi bi bakktım benim makyaj cantalarımı boşaltmışş halının üstüne ruju açmışş eller yüz,halıı pespembe sok oldumm hemen yıkadımm ama halı maf oldu cıkar inş bu kız beni delirtiyooo ya fazla bilmişş
yediklerime gelince az cok yiyom bişeylerr
buğün klasik kahvaltı
öğlen yeni yaptım 2dilim ekmek peynir pırasa
akşama mercimek yemeğim var corbam var bide makarna düşünüyomm
yarın bildiiririm kilomu 1hafta daha bakamam sorun olursa asumancım izinli yazarsınn

canım hoşgeldin. nasılsın diye soracam ama yazmışsın zaten geçmişolsun şimdi daha iyimisin peki. temizliğede başlamışsın hayatım,hayırlısı ile biter inşallah,gerçi prenses yapmış yapacağını. bizim burda kızlar bayraklı olur derler kız olduğunu belli edecek ya. canım haftaya bildirim olmaz diye düşünüyorum,sen yinede imkanın olursa yazarsın kilonu şimdilik izinli yazmayalım. mazretini biliyoruz,fırsat buldukçada geliyorsun zaten sanırım sorun yok. inşallah kilo almadın elacım,akşam yemeği için makarnadan yemezsen iyi olur diye düşünüyorum kanımca,neyse canım sana çok çok kolay gelsin. öpüyorum.

Son düzenleme:
asumancım, zannedersem ben yazmamıştım askerde olduğunu. her zaman hafızanı suçlama:))

kısa dönem canım. ocakta bitiyor inşallah.

elacım sana da selamlar. temizliğin yine hakkından geliyorsun maşallah. takımımızın ne kadar çok hamaratı var. tembeller de işte ben burdayım:)) bilgisayar başında oturacağımı evi temizlesem biterdi şimdiye kadar:)

asumancım, zannedersem ben yazmamıştım askerde olduğunu. her zaman hafızanı suçlama:))
kısa dönem canım. ocakta bitiyor inşallah.
canım alıştım sürekli birşeyleri unutmaya. gerçi hem buraya yazıp hem çalışıyorum ya hemen gidiyor aklımdan,sürekli böyleyim. eğer kafamda başka birşey varsa,yaptığımıda konuştuğumuda unutuyorum. tilki çok,yiyorlarbeynimi.

canım bayram temizliği yapmıcaktın sanırım.zaten yola çıkacaksın gelince yaparsın,hem stres atarsın kafan dağılır. kocişi bırakıp gelcen ya oyüzden.

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum.
salata ve kepek ekmeğimi yedim 750 ml su içtim gerisini evde tamamlıcam artık. öpüldünüz.

Kızlar ancak girebildim bugün ..
İlk önce Neyneysecim çok şaşırdım hiç bilmiyordum eşinin askerde olduğunu ..
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah peynirli tost ( en hızlı bu oluyor tostu yapıyorum çıkmaya çalışırken yiyorum hemen)
Arada Yeşil çay.
Öğlen Tavuk dönerin sadece etleri az bir şeydi :)
Arada Adaçayı
Akşam yoğurt
Ara ayran :)
GArip ve düzenli olmadığının farkındayım ama oldukça güzel bir gün geçirdim aslında sizinle paylaşmak isteidğim şeyler var bugün Ankaranın çok farklı bir yüzünü gördüm ama anlatırsam aklıma fazla takılacak o yüzden başka zamana erteliyorum.
İyi geceler kızlar sabah kilo bildirimimi yapıp çıkarım.

Allah kavuştursun canım az kalmış iyi hadi

sağol canım, az kaldı çok şükür. buraya katılınca sizinle yazışırken vakit daha hızlı geçti emin ol:))

kararsız kazım olunca insan ben gibi:)) bazen böyle geliyorlar: temizle temizle diye iştigal olsun işte asumancım. temizlik ruhen rahatlatıyor aslında insanı. ama önce hazır olmak lazım

çok tekrarlanan bir gerçek olmayınca askerlik:)) alışmak için epey uğraştım, şimdi de fazla mı alıştım ne

garip bir menun olmuş evet ama ben ondaki gayreti gördüm. ana öğün ve araları yapmak için çabalamışsın. senin şartlarında gayet iyi canım. geliştireceksin ben eminim.

şu ankaranın farklı yüzünü de çok merak ettim ben?

günaydın kızlar bu hafta benim kilom aynı ya
verememişim almamışımda.
anlamadım yediklerime dikkat ettim ama bu hafta pek spor yapamadım, çok yürüyemedim ondanmı ki:44:

akşam yemeğim
herse(patlıcan biber ve yağbiberi közlemesi) 4yk
yoğurt ve biraz salata turşusu
2 dilim ekmek(incecik)

daha sonra muz ve mandalina

sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek

burda sizlerle sohbet edince benimde işyerinde çabuk geçiyor zamanım

Nerde Askerlik yapıyor Neyneysecim eşin ?
İzinleri ne kadar 9 gün çıkamaz sanırım değil mi dışarı?
Çok uğraştım öğünler için ama alternatifleriim yoktu çikolataları da reddettim bu da bir başarı oysa tam bir çikolata canavarıydım ben zamanında ..
Gecekonduların olduğu yeri gördüm dün canım ..
Aylık 300 tl den daha düşük gelirle 5 çocuklu falan yaşıyorlar.
O kadar değişikti ki konuşmaları anlattıkları fazla etkilendim sanırım.

Kilo bildirimimi de yapayım ben ..
57 olmuşum ..
Kızlar çizelgeleri hemen değiştirmeseniz kilo bildirimi yapınca.
Ben unutuyorum eski kiloları yorum yapamıyorum.
Akşama doğru değiştirseniz çok mutlu olurum.

Ben kaçtım hepinize iyi günler öğleden sonra uğrarım yine ama olur da görüşemezsek
Tatilde girmeyecek herkesin bayramı kutlu olsun ..
İyi tatiller iyi bayramlar ..

bu herse lezzetli bir şeye benziyor afiyet olsun canım. kilo verme bazen durabiliyor. moral bozukluğu olmasın aman biraz da sporu az yaptığın için de olabilir. yeşil çay içiyor musun sen ayrıca?

balıkesirde canım. 9 gün vermiyorlar maalesef 2 gün verdiler. bayramın 2. günü gidiyoruz Allah nasip ederse.

çikolataları reddebildiğin için sana geliyor çiçekler

mamak tarafına gittin zannedersem. evet ordaki gecekondular falan kesinlikle bambaşka bir ankara. büyükşehirlerin ışıltısı ne kadar sahte onu görüyor insan. anket için mi ordaydın?

ben heyecanla hemen değiştiriyorum:)) bir dahaki sefere akşama değişirim canım. benim 900 gr giti canım. hoş tartıdan şüpheliyim. bir sefer 74.7 tarttı, 1 kere 74.4 ama ben büyük olanı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…