iyiyim canım sağol.seninde iyi olmanı dilerim. bu arada afiyet olsun hayatım. ben pilavı hayatımdan çıkartmak istiyorum, gerçekten bende acayip bir şişlik yapıyor ama nasıl olcak bilmiyorum çünkü çok seviyorum.
öğle yemeğim
dünden kalan tavuk ve pilav
3 yk pilav ve biraz tavuk göğsü
1 kase yoğurt
tavuk ve pilavla yoğrut yemeğe bayılıyorum,
bu arada iyiyim nurcum sen nasılsın
kızlar hepiniz nasılsını iyisiniz inşallah öpüldünüz
ben de eşimi ziyarete gidiyorum:)) kendisi askerliğini bu yaşa bırakınca
ayvalık diyen çok olmuş, ege tarafına gidiyoruz inşallah.
siz de gidebilseydiniz keşke ama eşinle güzel vakit geçirirsin inşallah canım.
canım o arakadaş her bir yere o yazdığı şeyi kopyalamış. moderatörler nasıl farketmiyor anlamadım. benim baktığım her yerde denk geldi. biraz sinir bozucu yani. ben de o yüzden cevap falan yazmadım.
asumancım istediğin her şeyi gerçekleştirebilirsin inşallah canım. ben inanıyorum da gerçekleşeceğine, sadece zamanı gelmemiştir şu anda olmuyorsa.
altınoluk ne tarafa düşüyor canım? otelde kalırız evet.
merhaba nurcum. ayvalık tarafı kesinleşti gibi. ben de netten bir fotolarına bakayım. nerde kalmıştınız canım?
kahvaltın da çok güzel olmuş maşallah. sarmadan biz de istiyoruz
canım kahvaltın çok olmamış. ama o cipsi görmemiş olayım. abur cuburu da kaldırmakla çook iyi yapmışsın. lütfen bak az kaldı, biraz daha dayan.
ben de regl dönemindeyim. henüz tatlı krizim olmadı:)) dur bakalım.
ayvalık diyen ne çok oldu:)) ben de oraya karar kıldım. kalacak yerlere falan bakayım. inşallah hava da güzel olur.
bu arada öğle yemeğimde
1 tabak türlü sadece tanelerini yedim suyu kaldı 1 dilimden biraz fazla kepek ekmeği.
salata ve yoğurdumu akşam iş çıkışına sakladım birazda kepek ekmeğim kaldı. suyum hala 750 ml. iş çıkışına kadar 1 lt yaparım.1 lt de evde içerim yada daha fazla. akşam yemeğime patatesli-kıymalı bezelye yapayım diyorum yanına pilav ve çorba tabi ben bunlardan yemicem akşamdan kalma ıspanağım var ılıtıp onu yerim yoğurtlu.
yeşil çayımıda içeyim. :))))
naber kızlar giremiyorum temizliğe başladımm bayram için ama dün diş ağrısı migren ağrısımı bilemediğim ağrı yüzünden yarım kaldı buğün anca dünün işlerini yaptımm.yatak odasını bitirdim
buğün küçük odam var orayı temizliyeceğim inş tbi ela izin verirse
buğün uyuttum kapıda aralık bende mutfakta uyuyodu en son baktığımda neyse bi tıkırdı geldi bi bakktım benim makyaj cantalarımı boşaltmışş halının üstüne ruju açmışş eller yüz,halıı pespembe sok oldumm hemen yıkadımm ama halı maf oldu cıkar inş bu kız beni delirtiyooo ya fazla bilmişş
yediklerime gelince az cok yiyom bişeylerr
buğün klasik kahvaltı
öğlen yeni yaptım 2dilim ekmek peynir pırasa
akşama mercimek yemeğim var corbam var bide makarna düşünüyomm
yarın bildiiririm kilomu 1hafta daha bakamam sorun olursa asumancım izinli yazarsınn
asumancım, zannedersem ben yazmamıştım askerde olduğunu. her zaman hafızanı suçlama:))
kısa dönem canım. ocakta bitiyor inşallah.
canım alıştım sürekli birşeyleri unutmaya. gerçi hem buraya yazıp hem çalışıyorum ya hemen gidiyor aklımdan,sürekli böyleyim. eğer kafamda başka birşey varsa,yaptığımıda konuştuğumuda unutuyorum. tilki çok,yiyorlarbeynimi.asumancım, zannedersem ben yazmamıştım askerde olduğunu. her zaman hafızanı suçlama:))
kısa dönem canım. ocakta bitiyor inşallah.
elacım sana da selamlar. temizliğin yine hakkından geliyorsun maşallah. takımımızın ne kadar çok hamaratı var. tembeller de işte ben burdayım:)) bilgisayar başında oturacağımı evi temizlesem biterdi şimdiye kadar:)
melakoli canım hoşgeldin...kaptana soralım yerimiz var mı varsa bekleriz özledim
Allah kavuştursun canım az kalmış iyi hadi
canım alıştım sürekli birşeyleri unutmaya. gerçi hem buraya yazıp hem çalışıyorum ya hemen gidiyor aklımdan,sürekli böyleyim. eğer kafamda başka birşey varsa,yaptığımıda konuştuğumuda unutuyorum. tilki çok,yiyorlarbeynimi.
canım bayram temizliği yapmıcaktın sanırım.zaten yola çıkacaksın gelince yaparsın,hem stres atarsın kafan dağılır. kocişi bırakıp gelcen ya oyüzden.
Kızlar ancak girebildim bugün ..
İlk önce Neyneysecim çok şaşırdım hiç bilmiyordum eşinin askerde olduğunu ..
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah peynirli tost ( en hızlı bu oluyor tostu yapıyorum çıkmaya çalışırken yiyorum hemen)
Arada Yeşil çay.
Öğlen Tavuk dönerin sadece etleri az bir şeydi :)
Arada Adaçayı
Akşam yoğurt
Ara ayran :)
GArip ve düzenli olmadığının farkındayım ama oldukça güzel bir gün geçirdim aslında sizinle paylaşmak isteidğim şeyler var bugün Ankaranın çok farklı bir yüzünü gördüm ama anlatırsam aklıma fazla takılacak o yüzden başka zamana erteliyorum.
İyi geceler kızlar sabah kilo bildirimimi yapıp çıkarım.
sağol canım, az kaldı çok şükür. buraya katılınca sizinle yazışırken vakit daha hızlı geçti emin ol:))
kararsız kazım olunca insan ben gibi:)) bazen böyle geliyorlar: temizle temizle diyeiştigal olsun işte asumancım. temizlik ruhen rahatlatıyor aslında insanı. ama önce hazır olmak lazım
çok tekrarlanan bir gerçek olmayınca askerlik:)) alışmak için epey uğraştım, şimdi de fazla mı alıştım ne
garip bir menun olmuş evet ama ben ondaki gayreti gördüm. ana öğün ve araları yapmak için çabalamışsın. senin şartlarında gayet iyi canım. geliştireceksin ben eminim.
şu ankaranın farklı yüzünü de çok merak ettim ben?
Kızlar ancak girebildim bugün ..
İlk önce Neyneysecim çok şaşırdım hiç bilmiyordum eşinin askerde olduğunu ..
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah peynirli tost ( en hızlı bu oluyor tostu yapıyorum çıkmaya çalışırken yiyorum hemen)
Arada Yeşil çay.
Öğlen Tavuk dönerin sadece etleri az bir şeydi :)
Arada Adaçayı
Akşam yoğurt
Ara ayran :)
GArip ve düzenli olmadığının farkındayım ama oldukça güzel bir gün geçirdim aslında sizinle paylaşmak isteidğim şeyler var bugün Ankaranın çok farklı bir yüzünü gördüm ama anlatırsam aklıma fazla takılacak o yüzden başka zamana erteliyorum.
İyi geceler kızlar sabah kilo bildirimimi yapıp çıkarım.
sağol canım, az kaldı çok şükür. buraya katılınca sizinle yazışırken vakit daha hızlı geçti emin ol:))
kararsız kazım olunca insan ben gibi:)) bazen böyle geliyorlar: temizle temizle diyeiştigal olsun işte asumancım. temizlik ruhen rahatlatıyor aslında insanı. ama önce hazır olmak lazım
çok tekrarlanan bir gerçek olmayınca askerlik:)) alışmak için epey uğraştım, şimdi de fazla mı alıştım ne
garip bir menun olmuş evet ama ben ondaki gayreti gördüm. ana öğün ve araları yapmak için çabalamışsın. senin şartlarında gayet iyi canım. geliştireceksin ben eminim.
şu ankaranın farklı yüzünü de çok merak ettim ben?
günaydın kızlar bu hafta benim kilom aynı ya
verememişimalmamışımda.
anlamadım yediklerime dikkat ettim ama bu hafta pek spor yapamadım, çok yürüyemedim ondanmı ki:44:
akşam yemeğim
herse(patlıcan biber ve yağbiberi közlemesi) 4yk
yoğurt ve biraz salata turşusu
2 dilim ekmek(incecik)
daha sonra muz ve mandalina
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Nerde Askerlik yapıyor Neyneysecim eşin ?
İzinleri ne kadar 9 gün çıkamaz sanırım değil mi dışarı?
Çok uğraştım öğünler için ama alternatifleriim yoktu çikolataları da reddettim bu da bir başarı oysa tam bir çikolata canavarıydım ben zamanında ..
Gecekonduların olduğu yeri gördüm dün canım ..
Aylık 300 tl den daha düşük gelirle 5 çocuklu falan yaşıyorlar.
O kadar değişikti ki konuşmaları anlattıkları fazla etkilendim sanırım.
Kilo bildirimimi de yapayım ben ..
57 olmuşum ..
Kızlar çizelgeleri hemen değiştirmeseniz kilo bildirimi yapınca.
Ben unutuyorum eski kiloları yorum yapamıyorum.
Akşama doğru değiştirseniz çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?