iyiyim canım sağol.seninde iyi olmanı dilerim. bu arada afiyet olsun hayatım. ben pilavı hayatımdan çıkartmak istiyorum, gerçekten bende acayip bir şişlik yapıyor ama nasıl olcak bilmiyorum çünkü çok seviyorum.
öğle yemeğim
dünden kalan tavuk ve pilav
3 yk pilav ve biraz tavuk göğsü
1 kase yoğurt
tavuk ve pilavla yoğrut yemeğe bayılıyorum,
bu arada iyiyim nurcum sen nasılsın
kızlar hepiniz nasılsını iyisiniz inşallah öpüldünüz
ben de eşimi ziyarete gidiyorum:)) kendisi askerliğini bu yaşa bırakınca
ayvalık diyen çok olmuş, ege tarafına gidiyoruz inşallah.
siz de gidebilseydiniz keşke ama eşinle güzel vakit geçirirsin inşallah canım.
canım o arakadaş her bir yere o yazdığı şeyi kopyalamış. moderatörler nasıl farketmiyor anlamadım. benim baktığım her yerde denk geldi. biraz sinir bozucu yani. ben de o yüzden cevap falan yazmadım.
asumancım istediğin her şeyi gerçekleştirebilirsin inşallah canım. ben inanıyorum da gerçekleşeceğine, sadece zamanı gelmemiştir şu anda olmuyorsa.
altınoluk ne tarafa düşüyor canım? otelde kalırız evet.
merhaba nurcum. ayvalık tarafı kesinleşti gibi. ben de netten bir fotolarına bakayım. nerde kalmıştınız canım?
kahvaltın da çok güzel olmuş maşallah. sarmadan biz de istiyoruz
canım kahvaltın çok olmamış. ama o cipsi görmemiş olayım. abur cuburu da kaldırmakla çook iyi yapmışsın. lütfen bak az kaldı, biraz daha dayan.
ben de regl dönemindeyim. henüz tatlı krizim olmadı:)) dur bakalım.
ayvalık diyen ne çok oldu:)) ben de oraya karar kıldım. kalacak yerlere falan bakayım. inşallah hava da güzel olur.
amanın eşin askerdemii. ama sanırım sen bunu yazdın ve ben unuttum. ne zaman bitiyor askerliği,sanırım kısa dönem yapıyor. e hayırlı tezkereler ozaman kendisine.
canım altınoluk neresinde kalıyor bilmiyorum ki ilk defa gittim o tarafa pek yol izde bilmem malesef. ama ayvalık iyi fikir nasip olursa bir daha gidersek bizde oraya gitmek istiyoruz tavsiye edenlerimiz olmuştu o dönemlerde. şimdiden iyi gezmeler canım güzel bir tatil olur inşallah.
valla ben bayanın amacını anlamadım. cevap beklese daha açık yazardı birşeyleri belirtirdi sanırım. neyse boşver.
kahvaltımı normal yapmaya çalışıyorum her seferinde ne hikmetse bir şişlik hissediyorum hep ama sanırım çaydan fazla içiyorum. cipsi görmediğine sevindim acaba diğer kızlar gördümü ki. su cezası bitesiye kadar ama su cezam bitmesin iyi oluyor sevdim çünkü. içebildikçede üzerimden yük kalkıyor. bugün henüz 750 ml içebildim. abur cuburu kesinlikle görmek istemiyorum,çok istisnai durumlar haricinde artık durup dururken kaçamak yapmak istemiyorum.
bu arada güzel dileklerin için teşekkürederim canım. sanırım dediğin gibi zamanı gelmedi. Rabbime şükürler olsun sağlığım yerinde yavrum eşim sevdiklerim iyi ve yanımdalar.hayırlısı ile ne zaman nasip olursa artık. bekliyorum. :97:
Son düzenleme: