• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasılsınız hiç fırsat bulup bakamadım ..
Ufak tefek kaçamaklar oluyor ama pek bir şey yememeye çalışıyorum.
Bugünde trekkinge gittim
22 km falan yürümüşüz.
Fotoğraf da çektim ekleyeceğim burayada inşallah.
Umarım hepiniz iyidir bir problem yoktur.
Neyneysecim girmeye çalışırım ama giremezsem şimdiden iyi yolculuklar.
Kaptancığım bizim için şarkılar mı yazmış ...

evet tatılde kacamaklar oluyor
fotoları beklıyoruz.

Merhabalar kızlar. Masalcım ile dombili de uğramışlar. Ben de yarın yolcuyum Allah nasip ederse. Cuma günü de dönerim inşallah. Herkese iyi bayramlar.

kızlar selam.

bugün bankalar yarımgün açık olduğu için koşturmaca içine girdik.sabahtan beri burdayım ama ancak yazabiliyorum.
dombili hoşgeldin. epey bir zamandır yoktun. arkadaşın gelip yazdı ama birkaç güne gelirsin diye belirtmişti sanırım yoksa yanlışmı hatırlıyorum. neyse canım geçen haftada seni izinli gösterdim. bayramdan sonra bol paylaşımlarla dönersin inşallah. kilo vermenin sağlıklı bir şekilde devamını dilerim.
masalcım nurdan henüz haberim yok hayatım. onun için hayırlısı ne ise o olsun dilerim.
içimden geldi söyledim şarkıyı hayatım,söylemişken de yazayım istedim.

rabiacım geldim hayatım,yarım gün çalışıyorum. sende gelmişsin aşağıda görüyorum seni hoşgeldin canım. (ben bu yazıyı yazasıya kadar gitmemişsindir umarım)
kadın olmak zor hayatım,hele anne olmak dahada zor. :))))
takyon canım iyiyim hayatım merak etme. gayet iyiyim hemide :)) sağol canım.
ben yoğunluğa devam ediyorum canlar buralardayım.

rabiacım iyi yolculuklar, iyi baramlar canım. çoook çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah.

nerede hareket orada bereket masalcım. :90:

bayram zamanları idare edicez bu sessizliği hayatım. nasılsın,nerdesin şimdi.

:90:nasılsınız kızlar fazla bakamıyorum temizlik yaptım bitti buğün bütün odaları süpürüp silcem sadece
herkes iyidir inşş:77:
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN şimdiden giremezsem:81:
bayramaın 2. günübabam gelecek:)))):87:
cumartesi dönüyoo:(((:84:
pazarteside ben dönerim artık topiğe cuma bildirim olcak mı kiii
öpüyorum hepinizi:87:

Son düzenleme:
merhaba kardeş takımcığım hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım . sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim . herkeze kucak dolusu sevgiler ve öpücükler .

:90:nasılsınız kızlar fazla bakamıyorum temizlik yaptım bitti buğün bütün odaları süpürüp silcem sadece
herkes iyidir inşş:77:
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN şimdiden giremezsem:81:
bayramaın 2. günübabam gelecek:)))):87:
cumartesi dönüyoo:(((:84:
pazarteside ben dönerim artık topiğe cuma bildirim olcak mı kiii
öpüyorum hepinizi:87:

elacım,kendi adıma iyi sayılırım hayatım. sen temizliği yaptın geldin,yorgunsundur şimdi. güle güle kirletin evinizi. bu hafta bildirim olmıcak hayatım. 26 kasımda 2 haftalık bildirim yapılacak. canım,seninde bayramın mübarek olsun.
ayrıca gözünaydın ve şimdiden Allah kavuştursun. öpüyorum.

Dombilicim tekrardan hoşgeldin ...
hosbulduk canım ozlemısım burayı bu arada benım tartım malesef 1 kg eksık tartıyor annemın tartısı var 2 tane ıkısıde ac karnına 71.3 cıkarıyor benım evde 70.3
falan

[

ad canım kardesıme rıca ettım o gırıp yazmıst eger gelemezsem yıne ızınlı olmak ıstıyorum ıns net olurda gelıırm ı

selam kızlar
kayserideyim çok girmem sanırım ama özledim szleri
hepinize hayrlı bayramlar diliyorum
çok öpldünüz
bu arada istemeden kaçamaklarım oluyoooo

selam kızlar
kayserideyim çok girmem sanırım ama özledim szleri
hepinize hayrlı bayramlar diliyorum
çok öpldünüz
bu arada istemeden kaçamaklarım oluyoooo

kaçamaklarım olur diye belirtmiştin zaten. inşallah kaçamak porsiyonların küçük oluyordur:)) dikkat edebildiğin kadar edersin canım, yapacak bir şey olmadığında da artık ne olursa.. döndüğünde inşallah diyetine devam edersin. ben de burası böyle sakin olunca sermeye başladım, asuman duymasın:) inşallah çok kilolar alınmadan döneriz canım.

asumancım,

hala gitmediysen.. ben de seni gördüm canım aslında ama oğlanı dışarı çıkaracaktım. kısa da olsa bir bakayım diye girmiştim. sonra mecburen bilgisayarı kapattım. canım inşallah sen de iyisindir. iyi bayramlar geçir inşallah.

selam kardeş takımcım hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar aileniz ve sevdiklerinizle mutlu huzurlu sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum hepinizi öpüyorum arkadaşlar Allah'a emanet olun

ad dosba neneyse canlarım sizinde kurban bayramınız mubarek olsun
bugunde orucluydum
ıftarda 1 kaase çorba
1 tabak mantı
5 tane yaprak sarması ceyrek simit
cay ıle cerez

Kızlar iyi akşamlar ..
Herkesin keyfi yerinde galiba problem yok ..
Herkes çok zayıflamışsın diyor ..
Ve diyet dediklerim kızıyor saçmalama da kilo al diye :)
Benim de kaçamaklarım oluyor ama az tutmaya çalışıyorum ..
Kaptancığım Eskişehirdeyim bayramda ..
Neyneysecim valla sen gideceksin diye ben senden daha çok heyecan yaptım sanırım ..
Eşine kavuşacaksın ohh ne güzel

iyi geceler kızlar. yaın sabah için pizza hamuru yoğurdum, bir de kurabiye hamurum dolapta bekliyor:) ben çok yememeye çalışacağım. kahvaltı ve gündüz saatlerinde tüketirsem akşama erirler inşallah:)

dombili canım Allah kabul etsin orucunu. senin de bayramın kutlu olsun canım.

masalcım, dikkat etmekle en güzelini yapıyorsun. bayanların çok büyük bir yüzdesi kilo almaya meyilli zaten. sen vücudunu erken terbiye ediyorsun, daha iyi değil mi? ayrıca çok kilo almışsın denmesindense çok zayıflamışsın denmesini tercih ederdim sanırım:))

ben de heyecanlıyım canım. günler azaldıkça daha da heyecanlanıyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmakla imtihan etmesin. zor oluyor.

Back