canım çok haklısın. bencillik ettim,sen yazdıklarıma bakma hayatım.özürdilerim. biraz da sıkıntılıyım ya o yüzden iyice bunaldım.adcım şunu söleyeyim sen gidersen bende giderim... kilom sana bağlı değil ama sebebimiz aynı olur...2 yıldır burdayım ve veremiyorum hemde 6-7 kilo fazlam var...senin ise hedefine sadece 2 kilo :)) yani sen çıkarsan senden önce benim gitmem gerkir bu nedenle moral bozmuyoruz ve hep beraber devam ediyoruz yılmak yok bize yakışmıyor
ya mezun olmak istiyorum önce sen sonra da ben...bak nac ne kadar uğraştı ve sonunda hedefine ulaştı...
yaptığımız şey bence çok zor lütfen biraz daha sabır....sen bıralırsan benimde azmim kırılır inan
bu arada eniştemi gönderdim yarında ablamla yola çıkıyoruz
haftasonu sanırım giremem ama arife günü uğrarım
ii akşamlar
adcım canımmm arkdaşım özür dilenecek bi durum yok biz güçlü ve kendine güvenen kadınlarız...üzülme valla üzülürüm
bende şimdiden eşinle çocuğunla ve sevdiklerinle güzel bi bayram diliyorum
dinlenmiş olarak geri dön hayatım hepimiz zaman zaman yorluyoruz bazen fiziksel bazen ruhsal.. seni çok seviyorum canım arkadaşım
inanmaz mıyız asumancım:13: kendini daha iyi hissetmene çok sevindim.
bayan olmak gerçekten kolay değil. dün akşam iş çıkışı arkadaşla konuştukta,herşey bizim sorumluluğumuzda ve gerçekten herşeyi düşünmek zorundayız. rahatlamak adına bir arkadaşımıza gitmek istesek benim müsait olduğumda o müsait olmuyor,onun müsait zamanındada ben. çoook uzun konu bunlar. ama ne yalan söyliyim,soğuk kanlı,gayet rahat kadınlarda gördüm.asumancım, ben de gündüz bir ara yine gerildim ama şimdi daha iyiyim. regl dönemlerimde biraz gergin oluyorum. çabuk sinirleniyorum vs.
ben de oğluma banyo yaptırdım bugün. mis oldu misama 3 defa pantolonuna çişini kaçırdı ve yine pis oldu bana da her zaman mis kokuyor gibi geliyor, bu yüzden hep banyo gününü kaçırıyoruz:)) bir de kış olunca anca haftada 1 kere yıkıyorum. aslında 2 kere falan yıkasam daha iyi mi olur?
afiyet olsun canım. düzenli bir şekilde gidiyorsun kendini aç bırakmıyorsun. bu yüzdendirki menülerin çok iyi ve en önemlisi kendini şişirmiyorsun bence kilo vermendeki en önemli faktör bu. bende sebze meyve yiyorum diyorum ama abartıyorum sanırım. azaltmam lazım. belki fatdasını görürüm.kahvaltı: 1 kk peynir, 3 yeşil 2 siyah zeytin, biraz çemen ve ekmek. dilim değildi ama her zamanki kadar yemişimdir. 2 kupa ıhlamur
ara: 1 hurma, 1 elma ve 1 mandalina az ayran
öğle: hamsive patates salatası
ara: 2 badem
ikindi: küçük bir kase erişteli yeşil mercimek
3 kupa yeşil çay
ara: 1 mandalina, 1 badem
akşam: salata
gündüz hem bitki çayı hem yeşil çay içtim. şimdi ne içsem ki:))
şu hali seviyorum aslında. yani buranın sessiz kalması halini değil tabi.tatil havası başladı sanırım:) ben de kaçıyorum artık, saat geç oldu. iyi geceler.
bayan olmak gerçekten kolay değil. dün akşam iş çıkışı arkadaşla konuştukta,herşey bizim sorumluluğumuzda ve gerçekten herşeyi düşünmek zorundayız. rahatlamak adına bir arkadaşımıza gitmek istesek benim müsait olduğumda o müsait olmuyor,onun müsait zamanındada ben. çoook uzun konu bunlar. ama ne yalan söyliyim,soğuk kanlı,gayet rahat kadınlarda gördüm.
güle güle kirlensin yakışıklı prens. gerçi kirlenmişte. ama olsun annesi gene yıkanır gene kirlenir. öyle öyle büyüyecekler. :)))) bende kışın haftada 1 kere yıkıyorum ama yazın her fırsatta banyodayız.
afiyet olsun canım. düzenli bir şekilde gidiyorsun kendini aç bırakmıyorsun. bu yüzdendirki menülerin çok iyi ve en önemlisi kendini şişirmiyorsun bence kilo vermendeki en önemli faktör bu. bende sebze meyve yiyorum diyorum ama abartıyorum sanırım. azaltmam lazım. belki fatdasını görürüm.
şu hali seviyorum aslında. yani buranın sessiz kalması halini değil tabi.bayram telaşı hazırlığı,temizliği. ne bileyim içim o kadar rahatlıyorki(dış etkenler olmasa daha iyi tabi)
bayramları seviyorum,iyiki varlar.
hoşgeldin dombili. kilo da vermişsin maşallah. umarım netle ile ilgili sorunlar çözülür. iyi bayramlar diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?