• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu herse lezzetli bir şeye benziyor:56: afiyet olsun canım. kilo verme bazen durabiliyor. moral bozukluğu olmasın aman:20: biraz da sporu az yaptığın için de olabilir. yeşil çay içiyor musun sen ayrıca?

balıkesirde canım. 9 gün vermiyorlar maalesef:43: 2 gün verdiler. bayramın 2. günü gidiyoruz Allah nasip ederse.

çikolataları reddebildiğin için sana geliyor çiçekler:71:

mamak tarafına gittin zannedersem. evet ordaki gecekondular falan kesinlikle bambaşka bir ankara. büyükşehirlerin ışıltısı ne kadar sahte onu görüyor insan. anket için mi ordaydın?

ben heyecanla hemen değiştiriyorum:)) bir dahaki sefere akşama değişirim canım. benim 900 gr giti canım. hoş tartıdan şüpheliyim. bir sefer 74.7 tarttı, 1 kere 74.4 ama ben büyük olanı aldım.

herse çok lezetli oluyor canım tavsiye ederim:56:
yeşil çay içmiyorum:78:

bayram haftası menülerimizi yazamayacağız o bi haftayı esmi geççez ne olacak
ben işyerinden girdiğim için giremem

günaydın

ne yazayım ki. :(((( dün tartıda 56 yı görmüştüm bu sabah için 200-300 daha gider diyordum,bu yüzden içim rahattı. ama bir tartıldım 56.9 olmuşum. ben bu işten hiçbirşey anlamadım kızlar. bugün canım gerçekten çok sıkkın nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. millet benim yediğim kadar yiyip 2 kilo veriyor ben üstüne alıyorum. e suyumuda içiyorum 3 gündür.
kilolarınızı not aldım,geçmişe baktım ama beni afedin yorum yazamıcam. listeleri hazırlayıp paylaşıma vericem,nur sanırım gelmedi henüz,yoksa geldide benmi görmedim yine. buralarda olmaya çalışırım.

Kızlar herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben çok kötüyüm bugün sınav açıklanıyor çok stres yaptım o yüzden geçmişede bakamadım
kilom 64.4 100 gram gidebilmiş sadece
kahvaltımda 1 tane tost(yani 2 dilim kepek ekmeği)
içinede süzme peynirden kibrit kutusu kadar
yanındada çay
suyumda 1 litre

13 .TAKIM 181. ETAP

Ad1 ( 56.5 / 56.9 / -0.4 / -0.71 %)
dombili85 ( 71.5 / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
dosba ( 68.2 / 67.9 / 0.3 / 0.44 % )
ela26yeni ( 59.8 / 60.3 / -0.5 / -0.84 %)
eski bir masal ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72 %)
hulk ( 79.3 / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
neyneyse ( 75.7/ 74.8 / 0.9 / 1.19 %)
nihan86 ( 58,7 / 58.7 / 0.0 / 0.00 %)
nur_84 ( 64.5 / 64.4 / 0.1 / 0.16 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 441.4 / 440.0 / 1.40 / 0.32 %)

Son düzenleme:
ben çok kötüyüm bugün sınav açıklanıyor çok stres yaptım o yüzden geçmişede bakamadım
yanındada çay
suyumda 1 litre

merhaba canım
stres yapma inş hayırlısı neyse o olsun
afiyet olsun bu arada:48:

Ad cım listenizi kontrol ettim doğru canım şimdi bizim kızlar bildirimi bitirince bende hazırlıycam bırakım buraya canım

ad cım listemizi kontrol edermisin canım:71::16:

5. TAKIM 181.ETAP
takyon (61,3 / 61,5 / -2 /-0,3 % )
ferihan (93,0 / 93,0 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 (85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 64,0 / 62,4 / 1,6 / 2,5 % YENİ ÜYE
shelly ( 75,0 / 74,5 / 0,5 / 0,67 %YENİ ÜYE
atceken2005 ( 62,0 / 57,0 / 5 / 8,1% ) YENİ ÜYE
ebrehe ( 65,3 / 65,0 /0,3 / 0,46% )
amonra ( 82,2 / 82,0 / 0,2 / 0,24% )
begümd ( 84,3 / 83,3 / 1 / 1,18% )
senanaz ( 71,0 / 69,9 / 1,1 / 1,5 % )
aresözgür ( 59,7 / 59,7 / 0,0 / 0,00% )
adigenisse ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO (881,2 / 871,7 / 9,5 / 1,8%)

afiyet olsun nihancım. yeşil çay içsen güzel olur, biliyorsun değil mi:81:

asumanın moral bozulmuş. canım yani dikkat de ediyorsun niye artık bilmiyorum. ama 3 gündür su içiyorum hemen etkisini göstersin olmuyor canım maalesef. bunu alışkanlık haline getirmen gerektiğini biliyorsun. inşallah moralin düzelir de akşam bu moralle kaçamak falan olmaz:20:

elacım hoş geldin.

nurcum inşallah güzel bir sonuç gelir canım.

afiyet olsun nihancım. yeşil çay içsen güzel olur, biliyorsun değil mi:81:

asumanın moral bozulmuş. canım yani dikkat de ediyorsun niye artık bilmiyorum. ama 3 gündür su içiyorum hemen etkisini göstersin olmuyor canım maalesef. bunu alışkanlık haline getirmen gerektiğini biliyorsun. inşallah moralin düzelir de akşam bu moralle kaçamak falan olmaz:20:

elacım hoş geldin.

nurcum inşallah güzel bir sonuç gelir canım.

içmeye çalışırım artık canım

bu herse lezzetli bir şeye benziyor:56: afiyet olsun canım. kilo verme bazen durabiliyor. moral bozukluğu olmasın aman:20: biraz da sporu az yaptığın için de olabilir. yeşil çay içiyor musun sen ayrıca?

balıkesirde canım. 9 gün vermiyorlar maalesef:43: 2 gün verdiler. bayramın 2. günü gidiyoruz Allah nasip ederse.

çikolataları reddebildiğin için sana geliyor çiçekler:71:

mamak tarafına gittin zannedersem. evet ordaki gecekondular falan kesinlikle bambaşka bir ankara. büyükşehirlerin ışıltısı ne kadar sahte onu görüyor insan. anket için mi ordaydın?

[[/I]

ben heyecanla hemen değiştiriyorum:)) bir dahaki sefere akşama değişirim canım. benim 900 gr giti canım. hoş tartıdan şüpheliyim. bir sefer 74.7 tarttı, 1 kere 74.4 ama ben büyük olanı aldım.
İyi yolculuklar şimdiden Neyneysecim ben de yoldayım.
Teşekkür ederim ama eve gidince çok tutmayabilirim kendimi.
Herkes bugün özellikle ne diyeti ya suna bak boy fizik harika dedi çok mutlu oldum :))
Ben olsam kesin küçüğü alırdım:D
Evet canım Akşemsettin tarafına gittim.
Kesinlikle benim bildiğim caddeleri alışveriş merkezleri olan Ankaradan çok farklı
Ciddi anlamda etkilendim ve o kadar bilinçsiz ki insanlar anlatamam.
Anket için gittim ve bu anket olayının cidden bana çok tecrübe katacağını anladım
yanındada çay
suyumda 1 litre

selam kızlar

biraz olsun iyiyim. ama gerçekten canım çok sıkıldı. vermem gereken 2 kiloyu veremiyorum. sürekli bir zaman kaybı yaşıyorum. bir müddet daha sizlerle olayım,baktım veremiyorum aranızdan ayrılacam. 2 senedir buradayım ilk başladığımda 62 kiloydum 54 kiloya kadar gelmiştim ama pis boğazım yüzünden tekrar 58 lere çıktım şimdi ise 56 larda takılı kaldım. çok rahat düşünemiyorum. ama su olayımı yoluna koyacağım artık birazda böyle deneyeyim.
öğle yemeğim 1 tabak kabuska,100 gr yoğurt,1.5 dilim ekmek.
sabah kahvaltı etmedim. sadece minik kase puding yedim iş yerimde. ceza olarak ne verirsiniz bilmiyorum ama her türlü cezaya açığım.
buralarda olacağım.

selam kızlar

biraz olsun iyiyim. ama gerçekten canım çok sıkıldı. vermem gereken 2 kiloyu veremiyorum. sürekli bir zaman kaybı yaşıyorum. bir müddet daha sizlerle olayım,baktım veremiyorum aranızdan ayrılacam. 2 senedir buradayım ilk başladığımda 62 kiloydum 54 kiloya kadar gelmiştim ama pis boğazım yüzünden tekrar 58 lere çıktım şimdi ise 56 larda takılı kaldım. çok rahat düşünemiyorum. ama su olayımı yoluna koyacağım artık birazda böyle deneyeyim.
sabah kahvaltı etmedim. sadece minik kase puding yedim iş yerimde. ceza olarak ne verirsiniz bilmiyorum ama her türlü cezaya açığım.
buralarda olacağım.

üzülme kaptancım ya bende verememişim aynı kalmış okadarda dikkat ettim daha da dikkat ederiz..

ya senin çizelge niye kaybolmuş senmi sildin kaptan

selam kızlar

buralarda olacağım.

aaaaa asumancım ne demek ayrılırım felan cezanı alır oturursun sadece :)))))
hem bence senin abarttığın kadar aşırı bi kilon yok arkadaşım azıcık dikkat ederek kurtulursun olanlardan :70:

rabiacım kaçamak yaptım bile akşam yapmam sanırım zaten iş yapmaktan bireye fırsatım olmuyor. suyuda sürekli göz önünde tutuyorum ki unutmayayım diye. 900 gr vermişsin tebrik ederim.

nur cnım sonuç ne olursa olsun ama hayırlısı olsun. herşeyin hayırlısını diliyorumm. ayrıca azda olsa verebilmişsin hayatım.tebrik ederim.

masal canım,hayattan daha çokşey öğreneceksin ama erken öğrenmeye başlamışsın hayatım,Ankara konusu değil sadece her konuda. her zman derim, yaşadığı her olaydan ders çıkarıp iyi niyetini kaybetmeyen insanlara saygım sonsuzdur. Rabbim mücadele gücünü ve mantığını almasın dilerim,vicdanın en güzel yolu göztersin sana vede cümlemize inşallah. verdiğin 1 kilo içinde tebrik ederim.

nihancım afiyet olsun canım. bu hafta kilo verememişsin ama üzülme en azından sabit kalmışsın. haftaya sonuç güzel olur inşallah dicem ama haftaya bildirim olmıcak hayatım.

elacım, ozaman şişginliğin vardır hayatım düzelir kilon inşallah. benim ne sebebim var anlayamadım.

masalcım Ankara nın o görüntüsünü 95 de okul ile geldiğimde görmüştüm. bayrak dikmek için bir yere gelmiştik ve gecekonduları görünce şaşırmıştım,gerçekten çok şaşırmıştım çok tuhaf gelmişti bana da.

aaaaa asumancım ne demek ayrılırım felan cezanı alır oturursun sadece :)))))
hem bence senin abarttığın kadar aşırı bi kilon yok arkadaşım azıcık dikkat ederek kurtulursun olanlardan :70:
tek istediğim hamilelik öncesi kiloma gelmek. merak ettiğim neden olmuyor. son bir haftadır daha çok dikkat ediyorum inan sebze yemekten içimde sebze ağacı çıkacak. durum böyle olunca canım sıkılıyor. 2 senedirde buradyım hayatım. ben gideyimde yerime daha azimli bir arkadaş gelsin diyorum.

üzülme kaptancım ya bende verememişim aynı kalmış okadarda dikkat ettim daha da dikkat ederiz..
ya senin çizelge niye kaybolmuş senmi sildin kaptan

haklısın hayatım demekki bu yaptığım yeterli gelmedi bunun dahada azını yapmam gerekiyor. birazda öyle denicem bakalım yapabilecekmiyim.
çizelge olayıda bir kaybolup bir geliyor,düzeltmeye çalışmaktan sıkıldım,dokunmuyorum artık yakında gelir yine geri. :)

adcım şunu söleyeyim sen gidersen bende giderim... kilom sana bağlı değil ama sebebimiz aynı olur...2 yıldır burdayım ve veremiyorum hemde 6-7 kilo fazlam var...senin ise hedefine sadece 2 kilo :)) yani sen çıkarsan senden önce benim gitmem gerkir bu nedenle moral bozmuyoruz ve hep beraber devam ediyoruz yılmak yok bize yakışmıyor
ya mezun olmak istiyorum önce sen sonra da ben...bak nac ne kadar uğraştı ve sonunda hedefine ulaştı...
yaptığımız şey bence çok zor lütfen biraz daha sabır....sen bıralırsan benimde azmim kırılır inan

bu arada eniştemi gönderdim yarında ablamla yola çıkıyoruz
haftasonu sanırım giremem ama arife günü uğrarım
ii akşamlar

Back