Hayırdır canım ne hastanesi ?Günaydın kızlar
Güya bugün çarşamba hastane sakin olur dedik, ana baba günü gibi kalabalık var
Allahtan masa başı çalışıyorum yoksa buraya gelmem imkansız olurdu
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar
Güya bugün çarşamba hastane sakin olur dedik, ana baba günü gibi kalabalık var
Allahtan masa başı çalışıyorum yoksa buraya gelmem imkansız olurdu
Hayırdır canım ne hastanesi ?
Günaydın bu arada
Ooooooo harika
Evde yap bişiler tatlım.. Çok daha sağlıklı olur..
Yine de hiç sağlıklı değil ki canım biz yetişkinler için bile öyleyken çocuğa yaptığı etkiyi düşünsene.Evde değilim ki hiçdedesi götürüyor ben de sağlıklı atıştırmalık burça tarzı bişeyler koyuyorum sütle birlikte zaten öğleden sonra gittiği için ana öğün değil ara öğün oluyor
Amin ,kandiliniz mubarek olsunMiraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
Okadar yeşillik koydumki içine durum gibi kocaman oldu canım.Bide kendim pişirince fazla yiyecek hal kalmadı.Menün güzelmişakşam 1 lahmacun ile doydun mu? 2 de olabilirmiş.. Yürüyüş de var e daha ne olsun
Ahahaha boşuna mı telaş yaptımBen hastanede çalışıyorum canım sağlık memuruyum.
Çalışıyor musun canım?Evde değilim ki hiçdedesi götürüyor ben de sağlıklı atıştırmalık burça tarzı bişeyler koyuyorum sütle birlikte zaten öğleden sonra gittiği için ana öğün değil ara öğün oluyor
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı :elaalemi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 66.9
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Strresli dönemlerde kilo almaya meyilli bir bünyem var. Üç yıl kadar önce 55kiloya kadar düşmüştüm. Hatta bu kilonun bir kısmını Cuma zayıflama grupları sayesinde vermiltim. Ancak ne yazık ki korona döneminde çok kilo aldım.66.9 rakamını tartıda gördüm. 55 kiloyu yeniden tartıda görmek istiyorum. Grubun bana yardımcı olacağına inanıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı, fit, hareketli olmayı istediğim kıyafetleri giyebilmeyi özledim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Katıldım ama tam zamanını hatırlamıyorum 14. gruptaydım. 2016 ya da 2017 senesiydi sanırım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
@
LAydLiNe benim gruba katılabileceğimi yazmış, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :) Umarım istediğimiz kilolara birbirimize destek olarak ulaşırız.
İnşallah senin hedefin ne, ne aşamadasın?Hoşgeldin canım
Aldık bile aramıza sen rahat ol şekerimhepbirlikte kilo verip mutlu olucaz inşallah
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı :elaalemi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 66.9
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Strresli dönemlerde kilo almaya meyilli bir bünyem var. Üç yıl kadar önce 55kiloya kadar düşmüştüm. Hatta bu kilonun bir kısmını Cuma zayıflama grupları sayesinde vermiltim. Ancak ne yazık ki korona döneminde çok kilo aldım.66.9 rakamını tartıda gördüm. 55 kiloyu yeniden tartıda görmek istiyorum. Grubun bana yardımcı olacağına inanıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı, fit, hareketli olmayı istediğim kıyafetleri giyebilmeyi özledim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Katıldım ama tam zamanını hatırlamıyorum 14. gruptaydım. 2016 ya da 2017 senesiydi sanırım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
@
LAydLiNe benim gruba katılabileceğimi yazmış, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :) Umarım istediğimiz kilolara birbirimize destek olarak ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?