Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

07.03.2021

Sabah 11.00
2dilim cavdar ekmeği
Domates salalatalık peynir 4zeytin
2kasık fındık ezmesi

15.00
4adet mangalda köfte
3adet sucuk
Salata 1kasık pirinc pilavı

17.00
2si bi arada nescafe bir topkek

19.00
Şekersiz türk kahvesi

21.00
1adet muz

1litre su

Ay o cips keske erken saatlerde olaymış ama olsun bence yakmıştırsın tebrikleer devamm

Bence güzel bir menü. Daha ne olsun

Cuma:73.45
Bugün:73.90
Fark:+450

Ödem onlar ödem
Ayy ben de öyle çıkacağım muhtemelen ne lavaboya cikabiliyorum ne düzgün uyuyabiliyorum geceleri. İki gündür sabahları parmaklarım şişmiş halde kalkıyorum canım acıyor hareket ettirirken kendinden beklentim yok o yüzden

Benimde öyle bu aralar. Oysa yeşil çay olsun maydanoz sapı olsun ya da su olsun hepsini tüketiyorum. Garip

Hafta sonu hepimize ne oldu böyle? Oğlumun ikinci azı dişleri çıkıyor gece de gündüz de huzurumuz yok 5 saatlik uykularla duruyorum ama yetmiyor

kızgın olduğunu biliyorum kaptanım ama kıyamadın da izinli yazdın beni listede gördüm inanki yapamıyordum, yapamayacaktım, olmuyordu bak inanki.. yoksa liste gerginliğim yoktu sabit olduğum sürece biliyorsun gerçekten benim için kötü bir dönemden geçtim hala da kendimi toparlayabilmiş değilim ama önemli adımlar atıldı işte mesailer normale döndü çok şükür sanırım bunu benim kadar isteyen bir memur yoktur mesailer eksik ve dönüşümlü iken ben kendimle ilgili hiçbir şeye vakit ayıramıyordum zaten şubatın başına kadar da online dersler sebebi ile yarım gün çalıştım ama çok karışık yaşadım o dönemi anlatamıyorum ki.. yani kısacası ben son 3-4 aydır yaşamıyorum resmen sürünüyorum

ama emeklerimin karşılığını da aldım güzel kızım online ders ile okumayı söktü çok güzel okuyor şimdi yazmayı pek sevmiyor matematik fena değil.. ikizlerim uyku problemini çözdüler ama şimdi okulda uyutuyorlar (okula tekrar başlamaları da güzel bir gelişme ) gene uykuda sorun yaşayacağız gibi bakalım eşimin kurumu da açıldı o da maddi anlamda biraz rahatlayınca zaten şeker pamuğu bir adam oluyor çok şükür evin iç huzuru dengelendi..

bana gelirsek ben bu dönemde tansiyon hastası oldum tansiyonum stabilde 15in altına hiç düşmüyor mütemadiyen 16-17 bandını haftada 2 kere görüyorum

valla kaptanım kendim için birşeyler yapmayı, kendime zaman ayırabilmeyi içten içe ben de istiyorum bugün de bir iki başladım gibi ama psikolojim çok iyi değil açıkçası..kafayı biraz zor toplicam gibi miskinliğim had safhada mümkün olan her boşlukta panda gibi yatakta yuvarlanıyorum.. sanırım çaktırmadan depresyondayım bilmiyorum

şöyle bir silkelersin diye geldim

maalesef takıma dönebileceğim kiloya sanırım 14 kilo kadar var 136,8 kiloyum bu sabah itibariyle profili güncellemedim bakmadım hiç daha

Günaydın

Dünkü menüm

11:30
Sade kahve

12:30
Kuşbaşı dürüm
Yayla çorbası(dövmeli)

19:00
Yumurtalı patates
Lavaş
Yayla çorbası

Su:3 litre

Spor
Tibet egzersizi
100 ip

Buraya kadar herşey kısmen de olsa güzeldi ama gece yatmadan yedim yaaa listeye biran önce girmem lazım.. Oto kontrol şart.

Olsun kııız, yakmak için yollar dene. Kayınvalidem hala gitmedi bana baksana bi hareket bile yapamıyorum. Sabah boğazım ağrıyarak uyandım. Sıkıntılıyım yani ama, yapılamayacak bişey yok bence

Olsun kııız, yakmak için yollar dene. Kayınvalidem hala gitmedi bana baksana bi hareket bile yapamıyorum. Sabah boğazım ağrıyarak uyandım. Sıkıntılıyım yani ama, yapılamayacak bişey yok bence
Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum moral bozmadan.. Haklısın canım hareket şart
Okuldayım şimdi.. Eve geçince yaparım hareketlerimi..

candy_candy hoşgeldin mi desem ne desem bilemedim geçmiş olsun sağlık durumun için ama çok kilo almışsın maalesef ve muhtemelen artık bedenin bu yükü kaldıramıyor bence hayatında değişiklik yapmak istiyor ve bu başlangıcı yapamıyorsan psikolojik yardım alabilecegin biriyle baslayabilirsin. Ardından da kendini iyi hissetmeye başladığın süreçte zayıflamak için yardım alabilirsin. Kendimizi iyi hissetmemiz elbette ki çok önemli ama beden sagligin da önemli kendine iyi bakmaya baslamalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…