Woooowwww harika bir açılış
Valla kaptanım bende mutluyum. Dördüncü haftamı bitirmiş bulunuyorum. 6 kiloya by byWoooowwww harika bir açılış
1,5 tabak mıBugün niyetli misin canım?
Evet kaptanım niyetliyim1,5 tabak mıBugün niyetli misin canım?
Sana maşallah yaa çok istikrarlı gidiyosunValla kaptanım bende mutluyum. Dördüncü haftamı bitirmiş bulunuyorum. 6 kiloya by by
Canım sen akşam iftardan önce tartıl bildirimini öyle yap lütfenEvet kaptanım niyetliyim
Kuzum ne güzel 58 leri görmüşsün çıkma 60lara moralin bozuk olduğunda hiçbişey yememeye çalış. Bende stres yoğunluk hep iştahımı açar.. Canını sıkmamaya olumlu şeylere odaklanmaya bak. Çözümler üretip dene can sıkmak en kolayı kolaya kaçma hep pozitif olmak lazım..Günaydın kızlar.
Geçen hafta:58.75kg
Bugün Eki Görüntüle 2790651
2gundur moralim cok bozuktu.Ve bu moral bozukluğuyla kendimi yemeye verdim.Cok saçmaladım.Ama toparlayacağım.
Haklisin canım ya.Bugun daha iyiyim çok şükür.Cok üzülmüştüm.Ama yapacak bisey yok.Galiba kolaya kaçtım.Kuzum ne güzel 58 leri görmüşsün çıkma 60lara moralin bozuk olduğunda hiçbişey yememeye çalış. Bende stres yoğunluk hep iştahımı açar.. Canını sıkmamaya olumlu şeylere odaklanmaya bak. Çözümler üretip dene can sıkmak en kolayı kolaya kaçma hep pozitif olmak lazım..
Amin inşallah 18.28 sanırım bugünde grup bildirimleri kacta yapiliyokiCanım sen akşam iftardan önce tartıl bildirimini öyle yap lütfenAllah kabul etsin. Bu arada iftar saati kaç sen de?
Canım oruçtun galiba. Oruçluyken tartılırken son öğünün üstünden 12 saat geçtikten sonra olan sonuç daha doğru oluyormuş. İftar öncesi vücut çok fazla su kaybettiği için doğru çıkmıyormuş sonuçlar aklında olsun istersen bu vakitlerde tartıl sen.Amin inşallah 18.28 sanırım bugünde grup bildirimleri kacta yapiliyoki
Amin inşallah 18.28 sanırım bugünde grup bildirimleri kacta yapiliyoki
Simdi paylaşayim ben o zamanNormalde bildirimlerimizi 11:30 kadar yapmamız gerekiyor. Ama seninki özel bir durum oldu bugün. 17:00 den önce tartılıp bildirirsen eklerim listeye. Daha sonrasına bırakma lütfen çünkü spor için evden çıkmam gerekecek. Listeyi paylaşmadan çıkmamam lazım çünkü dönüşüm biraz geç olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?