menun guzel ama spor cok degil mi. bi yerden sonra gucun yetmeyecek bu da kilo olarak sana geri donerBugün menü
Kahvaltı 10.30
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
Akşam 16.30
4 adet et köfte
Kabaklı yoğurt
Salata
1 kızarmış form ekmek
2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı.
Regli bekliyorum hala gelmedi canım nasıl tatlı istiyor nasıl acıkıyorum anlatamam iki gündür savaşıyorum bu savaşı ben kazanacam inşallah.....
Canım , ben daha önce bundan daha fazla spor yaparak 2 yıl önce 57 ye düşmüştüm 72.5 ile başlamıştım.. spor hayatımda hep var severek yapıyorum.. yani diyet yapmasamda spor yapanlardanım... o yüzden bu kadar spor yapmam kilo vermemi tetiklemiyor bile.. belki başka biri bu kadar spor yapsa çoktan erir ama ben hep yaptığım için etkilemiyor beni vucud alışkın...ben sporu sevdiğim için yapıyorum artık...menun guzel ama spor cok degil mi. bi yerden sonra gucun yetmeyecek bu da kilo olarak sana geri doner
Canım kakaolu tarçınlı süt içebilirsin kuru hurma incir yada meyve yiyebilirsin tatlı krizlerinde.. Menün çok güzel iyi direnmişsin tatlı isteğineBugün menü
Kahvaltı 10.30
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
Akşam 16.30
4 adet et köfte
Kabaklı yoğurt
Salata
1 kızarmış form ekmek
2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı.
Regli bekliyorum hala gelmedi canım nasıl tatlı istiyor nasıl acıkıyorum anlatamam iki gündür savaşıyorum bu savaşı ben kazanacam inşallah.....
Sahurda ne yiyorsun kuzum iftar kadar sahurda önemli onuda yaz benceselam kizlar
bugun niyetliydim
aksam 7 de havuclu yogurtlu kabak
2 kasik bulgur 2 kasik yesilfasulye
su 1 lt yi gecer gece yarisina kadar
Teşekkür ederim canım bugünlük direnmeye devam yarın da bu kadar zorlarsa hurma denerim kesinCanım kakaolu tarçınlı süt içebilirsin kuru hurma incir yada meyve yiyebilirsin tatlı krizlerinde.. Menün çok güzel iyi direnmişsin tatlı isteğine
Allah kabul etsin canım sen baya hafif geçirmişsin benim bugün çok fenaselam kizlar
bugun niyetliydim
aksam 7 de havuclu yogurtlu kabak
2 kasik bulgur 2 kasik yesilfasulye
su 1 lt yi gecer gece yarisina kadar
sahura kalkmiyorum dun gece pulbiberli yogurt yedim oyle yattimSahurda ne yiyorsun kuzum iftar kadar sahurda önemli onuda yaz bence
Çok teşekkür ederizCok guzel nice mutlu seneleri olsun inşallah
Ay hadi inşallah gönlümüze göre bulursunuz ne heyecanlıİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
1 tane poğaça
2 haşlanmış yumurta
Tere roka damates salatalık
Ara 11.00
Sütlü şekersiz tk
1 kare beyaz çikolata
13.00
1 mandalina
1 elma
Öğle 14.30
Dışarıda olduğum için yanıma aldığım 1 poğaça
Akşam 18.30
150 gr antrikot ızgara
Közlenmiş biber
1 kase salata
Su 1.5 lt dışarıda olduğum için malum sorun olmasın diye yeterince su içemedim
Spor açık havada 60 dk yürüyüş
Bol bol ev gezmesi ev almak için niyetlendik inşallah kafamıza yatanı bulamadık şimdilik 5 saat gezdik ama
Çok teşekkür ederiz ada teyzesiCanım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah
1,5 tabak mıMerhaba kizlar
Aksam yemegi 18.30
1.5 tabak makarna salatasi20 dk sonra 1 dilim ekmek ve tereyag 3 kasik irmik helva
20.30 1 sufle
Su 1.5lt
Spor 40 dk bolgesel 15 dk karın 15 dk bacak ve üstü kalanıda cardio squat karisim
Benim bildirimi bugün iftardan önce mi yapmam gerekiyordu kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?