Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menü
Kahvaltı 10.30
2 yumurta haşlanmış
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1salatalık
1 kızarmış form ekmek

Ara
1ç.bardağı kefir

Akşam 16.30
4 adet et köfte
Kabaklı yoğurt
Salata
1 kızarmış form ekmek

2 lt su içildi.
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı.

Regli bekliyorum hala gelmedi canım nasıl tatlı istiyor nasıl acıkıyorum anlatamam iki gündür savaşıyorum bu savaşı ben kazanacam inşallah.....

menun guzel ama spor cok degil mi. bi yerden sonra gucun yetmeyecek bu da kilo olarak sana geri doner

menun guzel ama spor cok degil mi. bi yerden sonra gucun yetmeyecek bu da kilo olarak sana geri doner
Canım , ben daha önce bundan daha fazla spor yaparak 2 yıl önce 57 ye düşmüştüm 72.5 ile başlamıştım.. spor hayatımda hep var severek yapıyorum.. yani diyet yapmasamda spor yapanlardanım... o yüzden bu kadar spor yapmam kilo vermemi tetiklemiyor bile.. belki başka biri bu kadar spor yapsa çoktan erir ama ben hep yaptığım için etkilemiyor beni vucud alışkın...ben sporu sevdiğim için yapıyorum artık...

Belki bidaha hiç 72.5 görmememin sebebi spor ..diyet yapmadığım dönemler çok oluyor ama spor hep oluyor hayatımda o yüzden yediklerim hemen kilo olarak dönmüyor... mesela bir kış boyunca hemen hemen hergün hava yağışlı değilse arkadaşlarla 1.5 saat akşam yürüdük...

10.30
-7zeytin
--1kk peynir
-domates
--havuç
-2 haşlanmış yumurta
-3 yk Yulaf lapası
-bol yeşillik

11.30: Türk kahvesi
13.00: kayısı çayı + 7 kayısı çekirdeği
15.45:1 bardak süt

17.45
-5 yk tavuk göğsü
-3 yk Taze fasulye
-2 3 parça karnabahar+havuç.

21.15: 2 yk yulaf lapası

2 lt su
Spor yok

Canım kakaolu tarçınlı süt içebilirsin kuru hurma incir yada meyve yiyebilirsin tatlı krizlerinde.. Menün çok güzel iyi direnmişsin tatlı isteğine

Canım kakaolu tarçınlı süt içebilirsin kuru hurma incir yada meyve yiyebilirsin tatlı krizlerinde.. Menün çok güzel iyi direnmişsin tatlı isteğine
Teşekkür ederim canım bugünlük direnmeye devam yarın da bu kadar zorlarsa hurma denerim kesin

Merhaba kizlar
Aksam yemegi 18.30
1.5 tabak makarna salatasi 20 dk sonra 1 dilim ekmek ve tereyag 3 kasik irmik helva
20.30 1 sufle
Su 1.5lt
Spor 40 dk bolgesel 15 dk karın 15 dk bacak ve üstü kalanıda cardio squat karisim
Benim bildirimi bugün iftardan önce mi yapmam gerekiyordu kaptanim

Cok guzel nice mutlu seneleri olsun inşallah
Çok teşekkür ederiz
Ay hadi inşallah gönlümüze göre bulursunuz ne heyecanlı
Canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallah
Çok teşekkür ederiz ada teyzesi

1,5 tabak mı Bugün niyetli misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…