- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Aynen öyle o kaçamaklar yüzünden bir ileri iki geri yerimizde sayıyoruz .. ama işte bazen yok diyemiyoruzAslinda bizi bitiren bu kacamaklar. hic yapmasak keske. vucut eritemiyor maalesef. tatli yerine tarcinli su icebiliriz. cok acikirsak yogurt ya da bikac tane ceviz. hadi kizlar once kendime bu sozlerim. havalar isiniyor gitsin kilolar gelsin alisveris
Bugün bende giydim giydim çıkardım ah şurası gitse burası incelse dedim durdum... ama kıyafet denemek iyi geliyor motivasyonu artırıyorsupersin motivasyonunu hic dusurme. basaranlardan hicbir eksigin yok. soyle dusun bu yemegi yemezsem mutsuz olmam ama o elbiseyi giymezsem mutsuz olurum.
yaa cok tatli hele o keseler bayildim. hediyeler de cok hosYarın kreşte büyük oğlanın 6. Yaş gününü kutlayacaklar. Bunun için bir hazırlık yaptık. Nasıl olmuş. Çocuklara hediyelikler içinde oyuncaklar, meyveler ve çikolatalar var
eyvah eyvah... aman dikkat!...Ayrıca evde ailecek küçük bir kutlama da yapacağız menüm şöyle olacak hepsini ben yapacağım inşallah lahmacun birine yaptıracağım
Peynirli açma
Çikolata topları
Meyve çubukları
Lahmacun salata
Çikolatalı çilekli pasta
Yeni yaşı sağlık mutluluk huzur getirsin küçük prenseAyrıca evde ailecek küçük bir kutlama da yapacağız menüm şöyle olacak hepsini ben yapacağım inşallah lahmacun birine yaptıracağım
Peynirli açma
Çikolata topları
Meyve çubukları
Lahmacun salata
Çikolatalı çilekli pasta
Sen hazır ol bence ben daha bombayım
Evet anne baba ve amca olacak sadeceYeni yaşı sağlık mutluluk huzur getirsin küçük prenseiyik doğmuş.. Menün doğum günü için çok iyi ailecek derken amca hala dayı gelecekse iyi ama çekirdek aile yapacaksanız çok kuzum.. Hepsi ziyannolmasın diye senin midene inebilir meyve çubukları dediğin nasıl bişey tarif alalım sağlıklıgillerden
Bizede fotoğraf atarsın canim fikir olurAyrıca evde ailecek küçük bir kutlama da yapacağız menüm şöyle olacak hepsini ben yapacağım inşallah lahmacun birine yaptıracağım
Peynirli açma
Çikolata topları
Meyve çubukları
Lahmacun salata
Çikolatalı çilekli pasta
Cok guzel nice mutlu seneleri olsun inşallahYarın kreşte büyük oğlanın 6. Yaş gününü kutlayacaklar. Bunun için bir hazırlık yaptık. Nasıl olmuş. Çocuklara hediyelikler içinde oyuncaklar, meyveler ve çikolatalar var
Canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inşallahEvet anne baba ve amca olacak sadece
Az yapacağım maksat kalabalık gözüksün
Meyve çubuğu dediğim şey çöp stick var ya ince uzun çubuk onlara renk renk olacak şekilde meyveleri aynı boyutta kesip takacağım.
Doğum günü dileklerin için de ayrıca çok teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?