- 28 Mart 2013
- 12.833
- 17.392
- 498
Ya evet haklısın hep çocukların yedikleri kalıyor Off kıyamıyorum atmaya ekmeğimi aldım dondurucuya koydumalman pastalari, kisirlar, beyaz ekmekler... nazar mi degdi sana
doparlan guzum biragma gendiniiii
Abooo helal olsun kız Demir gibisin maşallahCanım ben alışkınım bazen 60 dk bile kesmiyor beni
Vallahi o kadar insan yapabileceğime inanmıyorki hepsinden söz aldım hedefime düşersem yeni dolap hazırlayacağımAslinda bizi bitiren bu kacamaklar. hic yapmasak keske. vucut eritemiyor maalesef. tatli yerine tarcinli su icebiliriz. cok acikirsak yogurt ya da bikac tane ceviz. hadi kizlar once kendime bu sozlerim. havalar isiniyor gitsin kilolar gelsin alisveris
supersin motivasyonunu hic dusurme. basaranlardan hicbir eksigin yok. soyle dusun bu yemegi yemezsem mutsuz olmam ama o elbiseyi giymezsem mutsuz olurum.Vallahi o kadar insan yapabileceğime inanmıyorki hepsinden söz aldım hedefime düşersem yeni dolap hazırlayacağım
Bilmiyorlar ki başaracağım
Baharla beraber insan bi mutlu oluyor. valla diyetime bile yansidi. bahar gelmeden kilolar gidecek insallahGünaydın kızlar.Dun anneme gittim.Biraz abarttım ama bugün sıfırdan başladım.
Bahar geliyor.Temizlik aşkı geldi bana bi.Hergun oğlumla zıpla hopla da yapıyoruz.Bi de üstüne spor yaparsam tamamdır.
Sizde durumlar nasıl ?
Acıktığında hafif ara öğün yapman çok iyi olmuşŞu an cok acıktım 2 kasik yogurt ve keten tohumu yiyecegim.
Inşallah.Bende öyle düşünüyorum.Bi enerji geldi banada.Ozlemisim baharı.Baharla beraber insan bi mutlu oluyor. valla diyetime bile yansidi. bahar gelmeden kilolar gidecek insallah
Kesinlikleeesupersin motivasyonunu hic dusurme. basaranlardan hicbir eksigin yok. soyle dusun bu yemegi yemezsem mutsuz olmam ama o elbiseyi giymezsem mutsuz olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?