Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor yapmayı hiç sevmiyorum ama sanırım yapmak zorundayım....düzenli yürümeye başlıyorum ama günde 2 defa yürüdüğüm için bir süre sonra sıkıı oluyor ve bırakıyorum..bundan sonra günde bir defa yürüycem yarım saatde olsaa

shocum günde irkere 45 dakika yürüsen yeter aslında

kızlar içim dışım su oldu ama yinede kesmiyor nasıl kötü bir hava var anlatamam sizee bunaltıcı sıcak kendimden geçtimm resmen

ohh nasıl güzel olmuş moral bulup gelirsin
tatilde güzel oldu dinlen biraz evde

canım benimki yürümüyor ama hareket tavan yapıyor sadece uyuduğu zamanlarda sabit değilse parçalanıyorum peşinde
benimde kiloların gitmesinde büyük paya sahip kızım

şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya (
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım

ohh ellerine sağlık canım bende süpürüp sildim evimi
kızımı uyutuyorum şimdide

ay denize gittiler bende kız uyuyo bide malüm günlerdeyimmm gelemem dedim uyanınca gelin diyoo gitmicemmm zaten kaç gündür yorgunum gezelim diyolarrr düşünmüyolarbeni hiççç

aman canım öyle düşüncesizlikleri tutuyor işte o türlerin boşver kızın uyuyorken sende dinlen
sen çalışıyor musun bu arada

cnm açıkcasıı surat asmayı başaramam gülerim hep ama içim içimi yiyor aklıma geldikcee davranışları kocamın hatrına cnmm saygıda kusur etmemm

bende surat yapamam canım ama kendimi mahvederim

veriyorum canım bezi arada yalayıp üzerini siliyor yani batırıyor mu temizliyor mu karar veremedim

kolay gelsin canım
ütü korkulu rüyamdır her zaman

kızlar içim dışım su oldu ama yinede kesmiyor nasıl kötü bir hava var anlatamam sizee bunaltıcı sıcak kendimden geçtimm resmen

ay canım burdada hava çok bunaltıcı yağıyor mu yağmıyor mu anlayamadım

Afiyet olsun canım :)))) Aralarında ne yiyeceksin?

Kolay gelsin canım :) Ütü zor iş Kolay gelsin hayatım :)

Canım, kulağına müzik takarak yürüyüş yapsan belki keyif alır mısın? Maalesef, spor diyette şart, aslında sağlıklı yaşam için şart :)

Canımmm :)) Artık meyveni yarın unutmazsın :)))

Kızlar, süt aramı yaptım, şimdi de meyve aramı yapacağım :)))
Yarını da et günü yapmaya karar verdim (( Yapayım ki aradan çıksın ((

Kızlar, süt aramı yaptım, şimdi de meyve aramı yapacağım :)))
Yarını da et günü yapmaya karar verdim (( Yapayım ki aradan çıksın ((

Afiyet olsun canım

Selam kızlar. Neler yazmışsınız okuyayım.

selam canım hadi bi koşu okuda gel

NAC canım vücudumun şekil alması için spor yapmam sart..bugün tv eşliğinde yüriyeyim diyorumvereliniortak

valla benimde spor yapmam lazım göbek duruyor birde bacaklarımın falan etleri resmen sallanıyor

kızlar akşam yemeğimi yedim..çok geçe bırakmadım iyi oldu...
1 kase mercimek çorbası...
2 porsiyon meyva hakkım duruyor yaşasın...akpşma eşimle yerim artık onuhihoyyyt

Nurcum okudum geldim ama siz çıkmışsınız.

Amma muhabbet kaçırmışım. 45 dakikada okudum :))

afiyet olsun canım ben daha yemek yapacam

Nurcum okudum geldim ama siz çıkmışsınız.

Amma muhabbet kaçırmışım. 45 dakikada okudum :))

burdayız canım
evet baya muhabbet etti,k
bende fotolarıma bakıyordum ekleyeyimde görün kilolu halimi

Canım sıbavlarının iyi geçmesine sevindim. Diyetisyene gidecek olman da çok güzel. Canım inşallah 50'leri görürürz hepimiz hayırlısıyla.

Dün gece çok uyudum canım. Bugün iyiyim çok şükür.

nac canım 60ı görmüşsün çok mutlu oldum taylor canım azmine hayranım yakında mezun edeceğiz seni...

Çok sağol canım. Amin amin, inşallah. Listede olmasan da takımda olmana çok sevindim canım. Yediklerin de çok sağlıklı maşallah.

Bence iyi yapmışsın. Aç kalmak daha tehlikeli.

Canım bölük pörçük de olsa uyumana sevindim :)))

Canım, sporun da iyi olmuş. Ancak hem öğlen hem akşam et türvi yemişsin. Diyetisyen mi öyle verdi :))))

Sağol canım. Yok canım, bir öğün nohut, bir öğün köfte yedim. Benim diyetisyen veriyor öyle. Sebze yerine bakliyat da yiyebiliyorum.

Afiyet olsun canım. Ben de keçi sütü içtim biraz önce. Yarım yağlı diyor ama bayağı yoğun bir tadı var. Bana göre iyi bir özellik bu. 1 bardak süt içtim ama 1.5-2 bardak içmiş gibi oldum. Beğendim yani.

Canım hata yapmışsın ama telafi etmişsin. Afiyet olsun.

Çalıştığım için uykusuz kaldım canım. Daha doğrusu yapmam gereken işleri biriktirdiğim için. Dün gece uyudum, dinlendim çok şükür.

Çok sağol canım. İnşallah hedefime ulaşıp güzel zayıf bir gelin olurum :) Bu kadar düzen onun için :)))

Afiyet olsun. Bence gayet sağlıklı olmuş.

Döneri ekmeksiz yemekle çok iyi yapmışsın canım. Ben de dışarıda yemek zorunda kalırsam öyle şeyler yemeğe çalışıyorum. Salata da yemişsinin gayet güzel olmuş. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım, gayet sağlıklı olmuş. Ben tuz eklemiyorum. Çabuk su tuttuğum için tuzu minumuma indiriyorum.

Canım daha önce de yazmıştım, şimdi de yazayım. Kulaklıkla müzik dinleyerek yürümeyi dene. En sevdiğin müzikle. Veya kanını kaynatan bir tarzda. Çok farkediyor. İnsan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.

Afiyet olsun canım. İnşallah gece acıkmazsın.

Bence çok yememişsin canım. Gayat ölçülü olmuş. Hatta diyete yeni başlayan biri için az bile sayılır.

Canım dön tabii yaa. Çok sevindim. Kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olsun.

Canım başarırsın tabii. Terayağı dışında gayet güzel olmuş. Ama o da çok azdı eminim. Ekmeğin de az olmuş.

Çorba-salata menüsünü ben de seviyorum. Hem güzel oluyor hem sağlıklı.

Çok güzel bir doğum günü olmuş. Yeni yaşı kutlu olsun, tebrikler.

NUR cum bebişin çok tatlı ve sen çok güzel kilo vermişsin...18 kilo dile kolay...o kadar belli ki...hedefin kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…