• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay bende neler yedim yaıyım klasik kahvaltı
öğlen 2 kaşk taze fasülye 1 dilim ekmek
cnm istemiyo bişey annemler gitti üzgünümm kaynanamlar bendee :(((((((

nac canım başarı diliyorum güzel sonuç diliyorum canım.

Canım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

nac canım ben keçi peynirini kıştan beri yiyorum sebebi kalsiyum :)) yani zayıflamama etkisi sanırım bende olmadı :(( çünkü herzamanki kadar yiyorum ve tadını seviyorum sadece keçi sütünü denemedim...kokarsa bi daha süt içemem diye korkuyorum.....öle de pis huylarım vardır :)))
ama peyniri dizlerimde etkisini gösteriyor sanırım bende kalsiyum eksikliği var bugün dr. gitmem lazımdı eşim yine kızacak ama okadar iş var ki yarında misafir olmasa giderdim...

Canım, ben keçi peynirinde daha fazla kalsiyum olduğunu bilmiyordum. Sevindim bak şimdi :)))) Her işin başı sağlık. Kalsiyum da yıllar ilerledikçe gerçekten çok ihtiyacımız olacak bi şey :))

DOSBA cım evet akupuknturcularçok acımasız...:))keçi peynirini ben de çok severim ama yağlı olmuyor mu kızlar?
NAC canım sans seninle olsun...umarım kilo vermişsindir..

Bana keçi peyniri çok yağlı gelmiyor cnaım. Belki de aldığım markaya bağlıdır. Sabah sandviçimi mikrodalgada 45 sn ısıtıyorum. Tam yağlı inek peyniri ısıdan tüm tabağa yayılıyor ama keçide hiç öyle bi şey olmadı :)))

Canımcım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

canlar günaydın. yenibir hafta yeni bir asuman ile karşınızdayım. bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum. inşallah başarırım.
bu sabah kahvaltıda yarım dilim tereyağlı reçelli ekmek yarım haşlanmış yumurta,ve 3 çatal kaşar peynir yedim.
ara olarak elime fındık geldi evde yanıma almıştım onu yedim.yarım lt su içtim. dün tartıldığımda hala 58 dim. yani aynı kiloyla başladım sayıyorum kendimi. buralarda olurum kızlar geçmişe bakmaya çalışayım öpüldünüz.

Canım, yanındayım :))))
Kahvaltın gayet iyi olmuş canım, afiyet olsun :)))) Ama ekmeğin az olmuş gibi...
Canım 7 fındık bir porsiyondur. Ona göre 7 tane yemelisin :)))

afiyet olsun canım çok egüzel geçecek eminim

Şekerim, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

dosbacım,nurcum,shocum günaydın canlar burdasınız. dosbam hoşgeldin sefa getirdin. ne iyi ettinde geldin. topik yine hareketlenmeye başlıyor. valla halsizdim ama biraz olsun neşem yerine geldi. çok öpüyorum sizleri.

Neden halsizsin cnaım?

BEN ÇOK AÇIM yanıma meyve almayı unuttum bitek yeşil çay içtimm nasıl unuturum ya

Eyvaahhh :(((( Yeşil çaya hücum et canım :)))

canım Allah yardımcın olsun,kolaylıklar versin dilerim.
yavrunada mutlu yılllar,güzel ömürler dilerim. sağlığı,şansı,huzuru bol olsun inşallah.

canım çok sağol,dilerim sende güzel bir hafta geçirirsin. afiyetolsun.

afiyetolsun can, gazaan mübarekolsun,bol şans::)))
Adcığım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

kızlar bu arada yazmadıklarım varsa kusuruma bakmayın,acele acele yazıyorum,anca bu kadar oluyor. bu arada az önce 200 ml süt içtim,ondan öncede 250 ml su içtim. suyum 750 ml oldu. birazdan yemek yicem. çorba ve salata yiyebilirsem tabi.

Canım, çorba bulamazsan 1 ya da 2 dilim ekmekle salata ye :)))

ADCIĞIM yedim yemeğimi geldim biraz fazlamı oldumu bilmiyorum

makarna yedim 6-7 kaşık vardı tavuk yedim fırında
3 tane sigar böreği ve 2tane sarma
1,5 dilimde karpuz

karnım doydu hiç ekmek yoktu yalnız sigara böreğini ve makarnayı ekmekten sayıyorum:))

Canım, sigara böreğini artık akşam dengelersin :)))

adcım canım hoşbuldum
özledim sizleri... takımda değilim ama daha bi hırslıyım sebebi sanırım dönüşte kilo verebilmiş olmak ve hafta sayısına bölündüğünde ortaya ii bişi çıksın istiyorum :))

melzeyitim afiyet olsun adcım demiş zaten :)) akşama ekmek yemezsin olur biter hayatım

bende öğle yemeğimi 2ye bölmeye karar verdim... yeni yöntem :)) ramazanda öle yapmıştım çok farketmişti... biraz önce 1 kase çorba içtim ... şimdi ara verdim su içiyorum yudum yudum...daha sonrada 2 veya 3 yemek kaşığı patlıcan yiyeceğim az yağlı pişirdim
üzerine de yeşil çay düşünüyorum...

Canım, biliyorsun, bizim için verdiğin kilo sadece sen mutlu olursun diye önemli, takımı yukarı çıkarman vs hiç önemli değil :)))) İstediğin zaman geri dönebilirsin :)))

Canımmmm, tekrar mutlu yıllar :)))) Fotoların çok güzel :)))

selam kızlar kahvaltı sonrası ara olarak 1 kırmızı elma yedim
öğle yemeğim de 1 kase cacık...cacıkla bile doydum dağlar tepeler yemişim gibi..şimdi de çay keyfinmdeyim...
az sonra sodamı içicem...

Ohhh, şimdiden miden küçülmeye başlamış demek :)))) Afiyet olsun cnaım:)))

elacım ne güzel benim kızım 11.5 aylık kendi istediğinde ellerini bırakıp gidiyor ama kendi istemezse imkanı yok gitmiyor oturuveriyor

Canımm, beslenmen çok iyi olmuş ama annenlerin gitmesine üzüldüm. Sana eminim çok iyi gelmişti :(((
Kayınvalidenler ne kadar orada kalacak?

Kızlar, anladığınız üzere evdeyim, okullar sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Kızlar ,ben bugün 8-10 tane etinin çizisinden yedim :(((
Öğle yemeğinde bu nedenle ekmek yemedim :((((
Yemekte 100 gr köfte ve salata vardı. Şimdi de yeşil çay içiyorum

elacım ne güzel benim kızım 11.5 aylık kendi istediğinde ellerini bırakıp gidiyor ama kendi istemezse imkanı yok gitmiyor oturuveriyor
cnm gec yürüsün boşver bizim karışmadık oda kalmıyoo zayıflamamda elanın etkisi büyük arkasından koşturmaktan akşam nasıl oluyo anlamıyommm:))
Canımm, beslenmen çok iyi olmuş ama annenlerin gitmesine üzüldüm. Sana eminim çok iyi gelmişti :(((
Kayınvalidenler ne kadar orada kalacak?

bende bizde bu yaz gitmicez seneye sanırım özlüyorum 10 gün felan kaldılar çok iyi olmuştuuu eşimde olmadığından cok zor oluyoo kayınvaldemlere gelince bilmiyorum ne zaman gidecekler ama inş biran önce giderlerrrr :olmaz:alsanaalsanasmile

nac canım ufak bi dinlenme olmuş sana da ...
bende öğle yemeğimi yedim
3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
1.5 saat öncede çorba içtim
zaten diyetimde 2 dilim ekmek vardı çorbayı 1 dilim sayarsam ii olmuş
sabah yeşilliklerimi temizleyip kuruttum ama yinede salata yapmaya üşendim denizi gecip derede boğuldum :)))

elacım nasıl rahat ediyorsun bilmiyorum ama sanırım gitmelerini istiyorsun o zaman en kısa zamanda gitmeleri dileğiyle :))

benimkilerde 1 ay sonra gelecek ama ne kadar kalırlar bende bilmiyorum çnk bu sene ben gitmeyeceğim gibi(ıyada sadece 2 gün gideriz)
aslında seviyorum ama uzun kalınca düzenim bozuluyor bütün planlarım değişiyor :((

Kızlar, anladığınız üzere evdeyim, okullar sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Kızlar ,ben bugün 8-10 tane etinin çizisinden yedim :(((

cnm afiyet olsun fazla olmuş sanırım akşam dengelersin inşş
çok mu yağmur var o kadar burayada bir yaz gelmedii rüzgar var ve soğuk bulutlu yağmur yağdım yağacağım diyorr

şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya :((
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım

3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
sabah yeşilliklerimi temizleyip kuruttum ama yinede salata yapmaya üşendim denizi gecip derede boğuldum :)))

Canım, menün harika olmuş. Çok ölçülü olmuş :))) Afiyet olsun :)))

3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
cnmm afiyet olsun diyetisyene mi başaldım uzun zamandır takip edemiyorumm
elacım nasıl rahat ediyorsun bilmiyorum ama sanırım gitmelerini istiyorsun o zaman en kısa zamanda gitmeleri dileğiyle :))

benimkilerde 1 ay sonra gelecek ama ne kadar kalırlar bende bilmiyorum çnk bu sene ben gitmeyeceğim gibi(İyada sadece 2 gün gideriz)
aslında seviyorum ama uzun kalınca düzenim bozuluyor bütün planlarım değişiyor :((

cnm söyle oluyor ocaktan eskişehirden geldi 3 kere aramıştır bu süra içindee ama buraya geldimi can ciğer aramaz sormazz ama eltimi arar hergün int görüşürler bize gelince özledim elamı der bizdede var grş demezler bana geldimii hep eltimleri anlatır söyle böyle iyii bende yaparım anlamazzz yani anlacağınn sevmem ondann karşılıksız olmuyo tek taraflıı

ay denize gittiler bende kız uyuyo bide malüm günlerdeyimmm gelemem dedim uyanınca gelin diyoo gitmicemmm zaten kaç gündür yorgunum gezelim diyolarrr düşünmüyolarbeni hiççç

ay denize gittiler bende kız uyuyo bide malüm günlerdeyimmm gelemem dedim uyanınca gelin diyoo gitmicemmm zaten kaç gündür yorgunum gezelim diyolarrr düşünmüyolarbeni hiççç

Elacım, kolay gelsin canım. Hiç kolay bi durum değil canım :((( Ama duygularına kapılırsan orada oldukları zaman sana hiç geçmez. Madem oradalar, biraz tadını çıkarmayamı çalışsan?

cnm açıkcasıı surat asmayı başaramam gülerim hep ama içim içimi yiyor aklıma geldikcee davranışları kocamın hatrına cnmm saygıda kusur etmemm

elacım kolay gelsin canım ... ayırım yapan aileler biraz zor oluyor ama nac dediği gibi ii vakit geçirmeye çalış...
bu arada ben diyetisyene gideli çok oldu ama ben tekrar listeme dönmeye karar verdim... aslında herşeyi biliyoruz ama uygulamaya gelince taılıyoruz :((
nac canım hadi kolay gelsin görüşürüz

adcım yemek getiremiyorsun ama bu defa da ev uzak yürüyeceksin.... bu da bi avantaj...
canım bende her sabah yürüyordum ama bugün hem işim vardı hem de hava çok kapalı...yağmadı ama hep yağacakmış hissi veriyor... belki işleri yetiştirirsem koşu bandına çıkarım
yemekleri böldüğüm gibi işleri de bölüyorum :)) bakalım böle bi faydasını görecekmiyim
dosbacım kesin faydasını görürsün hayatım. bende sıkılaşmayı çok istiyorum o yüzden yürüyüş en büyük hedefim. burdada hava kapalı zor çalışıyorum ama bugün biraz askıya aldım işleri yazılarımı yazıp işlere dönmem lazım son sürat.

İyiyiym canım kızım uyuyordu ders çalıştım biraz şimdi uyandık ev süpürüp silecez kızımla
sen nasılsın bitti mi yerleşmen
havada çok kötü ya yerimden kalkmak işkence gibi geliyor
kolay gelsin hayatım. eline ver tozbezini silsin heryeri annesi. yerim ben onu yaa. bak hayal ettim o halini şimdi nasıl gülüyorum.
benim bitti sayılır hayatım. şu vakumlu hurçlardan aldım herşeyi kaldırayım diye oğluşumun minik kıyafetleri rutubet kokunca attım hepsini makineye 3 makine doldu.sonra normal kıyafetler vardı 2 makinede onlar. hava bozuk olduğu için heryer çamaşır dolu. istediğim giibi iş yapamadım ama yinede yorgunluk işte.

selam kızlar kahvaltı sonrası ara olarak 1 kırmızı elma yedim
öğle yemeğim de 1 kase cacık...cacıkla bile doydum dağlar tepeler yemişim gibi..şimdi de çay keyfinmdeyim...
az sonra sodamı içicem...
afiyet olsun canım. gidişat süper.maşallah.

teşşekürler cnm aslan burcuyum sanırım onun etkissi var severim ısıltıyı kızımıda öylee yapıyommm:)) var cnm kiloo 5 kilo fazlaa göbekktee özeliklee yağlarr:))))
ah o göbek ah.aynı dert bendede var ama gidecek sporla inşallah sporsuz olmuyor. kaydirigubbakcemile2

canım Allah kavuştursun inşallah. kayınvaldenlerde tez zamanda dönsünler evlerine dilerim.

Canımcım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))
Canım, yanındayım :))))
Kahvaltın gayet iyi olmuş canım, afiyet olsun :)))) Ama ekmeğin az olmuş gibi...
Canım 7 fındık bir porsiyondur. Ona göre 7 tane yemelisin :)))
Neden halsizsin cnaım?
Canım, çorba bulamazsan 1 ya da 2 dilim ekmekle salata ye :)))

senin adına sevindim canım. çarşambaya biraz daha gider kilolardan.
ah ne güzel evdesin yarına kadar tatil. kaydirigubbakcemile4
canım sabah pek birşey yiyesim yoktu onuda zor yedim yarın sabaha 1 dilim yerim.
fındık için notumu aldım hayatım. birkaç ad yemiştim. ama artık aklımda porsiyon adedi.
1kase çorba ve 1 porsiyon salata yedim ekmeksiz.
evet biraz fazla ama sen dengeliyorsun zaten hayatım.iyice kaptın bu işi.

3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
kaydirigubbakcemile3
şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya :((
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım
valla ben evde çekyat koltuk üstlerine serpiştirdim hayatım aynı durumdayız.
cnm söyle oluyor ocaktan eskişehirden geldi 3 kere aramıştır bu süra içindee ama buraya geldimi can ciğer aramaz sormazz ama eltimi arar hergün int görüşürler bize gelince özledim elamı der bizdede var grş demezler bana geldimii hep eltimleri anlatır söyle böyle iyii bende yaparım anlamazzz yani anlacağınn sevmem ondann karşılıksız olmuyo tek taraflıı

ah canım adı kaynana bir kere ötesi varmı. idare ediyoruz ne yapalım. sende görmezden gelirsin. kimsenin seni sıkıntıya sokmasına izin verme onun övdüklerine sende övgüyle cevap ver. beklemedikleri için hönk diye kalıyorlar çok komik oluyor. kaydirigubbakcemile3

kızlar işlerimi yapmak zorundayım,çıkıyorum akşama bir sürü ütü var.fırsat bulunca geliriz oğlumla beraber.iş yaparken eteğimden ayrılmaz hayatımın aşkı. pc başındada gelir yanıma oda bakmak istiyor. öpüldünüz.

Back