Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nac canım başarı diliyorum güzel sonuç diliyorum canım.
nac canım ben keçi peynirini kıştan beri yiyorum sebebi kalsiyum :)) yani zayıflamama etkisi sanırım bende olmadı ( çünkü herzamanki kadar yiyorum ve tadını seviyorum sadece keçi sütünü denemedim...kokarsa bi daha süt içemem diye korkuyorum.....öle de pis huylarım vardır :)))
ama peyniri dizlerimde etkisini gösteriyor sanırım bende kalsiyum eksikliği var bugün dr. gitmem lazımdı eşim yine kızacak ama okadar iş var ki yarında misafir olmasa giderdim...
DOSBA cım evet akupuknturcularçok acımasız...:))keçi peynirini ben de çok severim ama yağlı olmuyor mu kızlar?
NAC canım sans seninle olsun...umarım kilo vermişsindir..
canlar günaydın. yenibir hafta yeni bir asuman ile karşınızdayım. bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum. inşallah başarırım.
bu sabah kahvaltıda yarım dilim tereyağlı reçelli ekmek yarım haşlanmış yumurta,ve 3 çatal kaşar peynir yedim.
ara olarak elime fındık geldi evde yanıma almıştım onu yedim.yarım lt su içtim. dün tartıldığımda hala 58 dim. yani aynı kiloyla başladım sayıyorum kendimi. buralarda olurum kızlar geçmişe bakmaya çalışayım öpüldünüz.
afiyet olsun canım çok egüzel geçecek eminim
dosbacım,nurcum,shocum günaydın canlar burdasınız. dosbam hoşgeldin sefa getirdin. ne iyi ettinde geldin. topik yine hareketlenmeye başlıyor. valla halsizdim ama biraz olsun neşem yerine geldi. çok öpüyorum sizleri.
BEN ÇOK AÇIM yanıma meyve almayı unuttum bitek yeşil çay içtimm nasıl unuturum ya
Adcığım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))canım Allah yardımcın olsun,kolaylıklar versin dilerim.
yavrunada mutlu yılllar,güzel ömürler dilerim. sağlığı,şansı,huzuru bol olsun inşallah.
canım çok sağol,dilerim sende güzel bir hafta geçirirsin. afiyetolsun.
afiyetolsun can, gazaan mübarekolsun,bol şans::)))
kızlar bu arada yazmadıklarım varsa kusuruma bakmayın,acele acele yazıyorum,anca bu kadar oluyor. bu arada az önce 200 ml süt içtim,ondan öncede 250 ml su içtim. suyum 750 ml oldu. birazdan yemek yicem. çorba ve salata yiyebilirsem tabi.
ADCIĞIM yedim yemeğimi geldim biraz fazlamı oldumu bilmiyorum
makarna yedim 6-7 kaşık vardı tavuk yedim fırında
3 tane sigar böreği ve 2tane sarma
1,5 dilimde karpuz
karnım doydu hiç ekmek yoktu yalnız sigara böreğini ve makarnayı ekmekten sayıyorum:))
adcım canım hoşbuldum
özledim sizleri... takımda değilim ama daha bi hırslıyım sebebi sanırım dönüşte kilo verebilmiş olmak ve hafta sayısına bölündüğünde ortaya ii bişi çıksın istiyorum :))
melzeyitim afiyet olsun adcım demiş zaten :)) akşama ekmek yemezsin olur biter hayatım
bende öğle yemeğimi 2ye bölmeye karar verdim... yeni yöntem :)) ramazanda öle yapmıştım çok farketmişti... biraz önce 1 kase çorba içtim ... şimdi ara verdim su içiyorum yudum yudum...daha sonrada 2 veya 3 yemek kaşığı patlıcan yiyeceğim az yağlı pişirdim
üzerine de yeşil çay düşünüyorum...
kızlar doğum günü kızımınn resimlerii ve ben:)
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/370317-prenses-elamin-dogum-gunuu.html
selam kızlar kahvaltı sonrası ara olarak 1 kırmızı elma yedim
öğle yemeğim de 1 kase cacık...cacıkla bile doydum dağlar tepeler yemişim gibi..şimdi de çay keyfinmdeyim...
az sonra sodamı içicem...
ay bende neler yedim yaıyım klasik kahvaltı
öğlen 2 kaşk taze fasülye 1 dilim ekmek
cnm istemiyo bişey annemler gitti üzgünümm kaynanamlar bendee ((((((
cnm gec yürüsün boşver bizim karışmadık oda kalmıyoo zayıflamamda elanın etkisi büyük arkasından koşturmaktan akşam nasıl oluyo anlamıyommm:))elacım ne güzel benim kızım 11.5 aylık kendi istediğinde ellerini bırakıp gidiyor ama kendi istemezse imkanı yok gitmiyor oturuveriyor
Canımm, beslenmen çok iyi olmuş ama annenlerin gitmesine üzüldüm. Sana eminim çok iyi gelmişti ((
Kayınvalidenler ne kadar orada kalacak?
Kızlar, anladığınız üzere evdeyim, okullar sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Kızlar ,ben bugün 8-10 tane etinin çizisinden yedim ((
Öğle yemeğinde bu nedenle ekmek yemedim (((
Yemekte 100 gr köfte ve salata vardı. Şimdi de yeşil çay içiyorum
nac canım ufak bi dinlenme olmuş sana da ...
bende öğle yemeğimi yedim
3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
1.5 saat öncede çorba içtim
zaten diyetimde 2 dilim ekmek vardı çorbayı 1 dilim sayarsam ii olmuş
sabah yeşilliklerimi temizleyip kuruttum ama yinede salata yapmaya üşendim denizi gecip derede boğuldum :)))
şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya (
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım
cnmm afiyet olsun diyetisyene mi başaldım uzun zamandır takip edemiyorummnac canım ufak bi dinlenme olmuş sana da ...
3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
sabah yeşilliklerimi temizleyip kuruttum ama yinede salata yapmaya üşendim denizi gecip derede boğuldum :)))
elacım nasıl rahat ediyorsun bilmiyorum ama sanırım gitmelerini istiyorsun o zaman en kısa zamanda gitmeleri dileğiyle :))
benimkilerde 1 ay sonra gelecek ama ne kadar kalırlar bende bilmiyorum çnk bu sene ben gitmeyeceğim gibi(İyada sadece 2 gün gideriz)
aslında seviyorum ama uzun kalınca düzenim bozuluyor bütün planlarım değişiyor (
ay denize gittiler bende kız uyuyo bide malüm günlerdeyimmm gelemem dedim uyanınca gelin diyoo gitmicemmm zaten kaç gündür yorgunum gezelim diyolarrr düşünmüyolarbeni hiççç
dosbacım kesin faydasını görürsün hayatım. bende sıkılaşmayı çok istiyorum o yüzden yürüyüş en büyük hedefim. burdada hava kapalı zor çalışıyorum ama bugün biraz askıya aldım işleri yazılarımı yazıp işlere dönmem lazım son sürat.adcım yemek getiremiyorsun ama bu defa da ev uzak yürüyeceksin.... bu da bi avantaj...
canım bende her sabah yürüyordum ama bugün hem işim vardı hem de hava çok kapalı...yağmadı ama hep yağacakmış hissi veriyor... belki işleri yetiştirirsem koşu bandına çıkarım
yemekleri böldüğüm gibi işleri de bölüyorum :)) bakalım böle bi faydasını görecekmiyim
kolay gelsin hayatım. eline ver tozbezini silsin heryeri annesi. yerim ben onu yaa. bak hayal ettim o halini şimdi nasıl gülüyorum.İyiyiym canım kızım uyuyordu ders çalıştım biraz şimdi uyandık ev süpürüp silecez kızımla
sen nasılsın bitti mi yerleşmen
havada çok kötü ya yerimden kalkmak işkence gibi geliyor
afiyet olsun canım. gidişat süper.maşallah.selam kızlar kahvaltı sonrası ara olarak 1 kırmızı elma yedim
öğle yemeğim de 1 kase cacık...cacıkla bile doydum dağlar tepeler yemişim gibi..şimdi de çay keyfinmdeyim...
az sonra sodamı içicem...
ah o göbek ah.aynı dert bendede var ama gidecek sporla inşallah sporsuz olmuyor. kaydirigubbakcemile2teşşekürler cnm aslan burcuyum sanırım onun etkissi var severim ısıltıyı kızımıda öylee yapıyommm:)) var cnm kiloo 5 kilo fazlaa göbekktee özeliklee yağlarr:))))
canım Allah kavuştursun inşallah. kayınvaldenlerde tez zamanda dönsünler evlerine dilerim.ay bende neler yedim yaıyım klasik kahvaltı
öğlen 2 kaşk taze fasülye 1 dilim ekmek
cnm istemiyo bişey annemler gitti üzgünümm kaynanamlar bendee ((((((
Canımcım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))
Canım, yanındayım :))))
Kahvaltın gayet iyi olmuş canım, afiyet olsun :)))) Ama ekmeğin az olmuş gibi...
Canım 7 fındık bir porsiyondur. Ona göre 7 tane yemelisin :)))
Neden halsizsin cnaım?
Canım, çorba bulamazsan 1 ya da 2 dilim ekmekle salata ye :)))
evet biraz fazla ama sen dengeliyorsun zaten hayatım.iyice kaptın bu işi.Kızlar, anladığınız üzere evdeyim, okullar sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Kızlar ,ben bugün 8-10 tane etinin çizisinden yedim ((
Öğle yemeğinde bu nedenle ekmek yemedim (((
Yemekte 100 gr köfte ve salata vardı. Şimdi de yeşil çay içiyorum
kaydirigubbakcemile3nac canım ufak bi dinlenme olmuş sana da ...
3yk patlıcan
3yk yoğurt
22gr ekmek
valla ben evde çekyat koltuk üstlerine serpiştirdim hayatım aynı durumdayız.şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya (
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım
cnm söyle oluyor ocaktan eskişehirden geldi 3 kere aramıştır bu süra içindee ama buraya geldimi can ciğer aramaz sormazz ama eltimi arar hergün int görüşürler bize gelince özledim elamı der bizdede var grş demezler bana geldimii hep eltimleri anlatır söyle böyle iyii bende yaparım anlamazzz yani anlacağınn sevmem ondann karşılıksız olmuyo tek taraflıı