• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor yapmayı hiç sevmiyorum ama sanırım yapmak zorundayım....düzenli yürümeye başlıyorum ama günde 2 defa yürüdüğüm için bir süre sonra sıkıı oluyor ve bırakıyorum..bundan sonra günde bir defa yürüycem yarım saatde olsaa:kızgın:

shocum günde irkere 45 dakika yürüsen yeter aslında

kızlar içim dışım su oldu ama yinede kesmiyor nasıl kötü bir hava var anlatamam sizee bunaltıcı sıcak kendimden geçtimm resmen

Canım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

Canım, ben keçi peynirinde daha fazla kalsiyum olduğunu bilmiyordum. Sevindim bak şimdi :)))) Her işin başı sağlık. Kalsiyum da yıllar ilerledikçe gerçekten çok ihtiyacımız olacak bi şey :))

Bana keçi peyniri çok yağlı gelmiyor cnaım. Belki de aldığım markaya bağlıdır. Sabah sandviçimi mikrodalgada 45 sn ısıtıyorum. Tam yağlı inek peyniri ısıdan tüm tabağa yayılıyor ama keçide hiç öyle bi şey olmadı :)))

Canımcım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

Canım, yanındayım :))))
Kahvaltın gayet iyi olmuş canım, afiyet olsun :)))) Ama ekmeğin az olmuş gibi...
Canım 7 fındık bir porsiyondur. Ona göre 7 tane yemelisin :)))

Şekerim, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

Neden halsizsin cnaım?

Eyvaahhh :(((( Yeşil çaya hücum et canım :)))

Adcığım, bugünkü randevumu çarşambaya aldım çünkü bugün öğlen sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Benim de randevu 16.30 da. Aslında daha iyi oldu, çünkü ben çarşambaya kadar daha iyi kilo veriyorum :)))

Canım, çorba bulamazsan 1 ya da 2 dilim ekmekle salata ye :)))

Canım, sigara böreğini artık akşam dengelersin :)))

Canım, biliyorsun, bizim için verdiğin kilo sadece sen mutlu olursun diye önemli, takımı yukarı çıkarman vs hiç önemli değil :)))) İstediğin zaman geri dönebilirsin :)))

Canımmmm, tekrar mutlu yıllar :)))) Fotoların çok güzel :)))

Ohhh, şimdiden miden küçülmeye başlamış demek :)))) Afiyet olsun cnaım:)))

ohh nasıl güzel olmuş moral bulup gelirsin
tatilde güzel oldu dinlen biraz evde

cnm gec yürüsün boşver bizim karışmadık oda kalmıyoo zayıflamamda elanın etkisi büyük arkasından koşturmaktan akşam nasıl oluyo anlamıyommm:))

bende bizde bu yaz gitmicez seneye sanırım özlüyorum 10 gün felan kaldılar çok iyi olmuştuuu eşimde olmadığından cok zor oluyoo kayınvaldemlere gelince bilmiyorum ne zaman gidecekler ama inş biran önce giderlerrrr :olmaz:alsanaalsanasmile

canım benimki yürümüyor ama hareket tavan yapıyor sadece uyuduğu zamanlarda sabit değilse parçalanıyorum peşinde
benimde kiloların gitmesinde büyük paya sahip kızım

şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya :((
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım

ohh ellerine sağlık canım bende süpürüp sildim evimi
kızımı uyutuyorum şimdide

ay denize gittiler bende kız uyuyo bide malüm günlerdeyimmm gelemem dedim uyanınca gelin diyoo gitmicemmm zaten kaç gündür yorgunum gezelim diyolarrr düşünmüyolarbeni hiççç

aman canım öyle düşüncesizlikleri tutuyor işte o türlerin boşver kızın uyuyorken sende dinlen
sen çalışıyor musun bu arada

cnm açıkcasıı surat asmayı başaramam gülerim hep ama içim içimi yiyor aklıma geldikcee davranışları kocamın hatrına cnmm saygıda kusur etmemm

bende surat yapamam canım ama kendimi mahvederim

dosbacım kesin faydasını görürsün hayatım. bende sıkılaşmayı çok istiyorum o yüzden yürüyüş en büyük hedefim. burdada hava kapalı zor çalışıyorum ama bugün biraz askıya aldım işleri yazılarımı yazıp işlere dönmem lazım son sürat.

kolay gelsin hayatım. eline ver tozbezini silsin heryeri annesi. yerim ben onu yaa. bak hayal ettim o halini şimdi nasıl gülüyorum.
benim bitti sayılır hayatım. şu vakumlu hurçlardan aldım herşeyi kaldırayım diye oğluşumun minik kıyafetleri rutubet kokunca attım hepsini makineye 3 makine doldu.sonra normal kıyafetler vardı 2 makinede onlar. hava bozuk olduğu için heryer çamaşır dolu. istediğim giibi iş yapamadım ama yinede yorgunluk işte.

afiyet olsun canım. gidişat süper.maşallah.

ah o göbek ah.aynı dert bendede var ama gidecek sporla inşallah sporsuz olmuyor. kaydirigubbakcemile2

canım Allah kavuştursun inşallah. kayınvaldenlerde tez zamanda dönsünler evlerine dilerim.

senin adına sevindim canım. çarşambaya biraz daha gider kilolardan.
ah ne güzel evdesin yarına kadar tatil. kaydirigubbakcemile4
canım sabah pek birşey yiyesim yoktu onuda zor yedim yarın sabaha 1 dilim yerim.
fındık için notumu aldım hayatım. birkaç ad yemiştim. ama artık aklımda porsiyon adedi.
1kase çorba ve 1 porsiyon salata yedim ekmeksiz.

evet biraz fazla ama sen dengeliyorsun zaten hayatım.iyice kaptın bu işi.

kaydirigubbakcemile3

valla ben evde çekyat koltuk üstlerine serpiştirdim hayatım aynı durumdayız.

ah canım adı kaynana bir kere ötesi varmı. idare ediyoruz ne yapalım. sende görmezden gelirsin. kimsenin seni sıkıntıya sokmasına izin verme onun övdüklerine sende övgüyle cevap ver. beklemedikleri için hönk diye kalıyorlar çok komik oluyor. kaydirigubbakcemile3

veriyorum canım bezi arada yalayıp üzerini siliyor yani batırıyor mu temizliyor mu karar veremedim

kızlar işlerimi yapmak zorundayım,çıkıyorum akşama bir sürü ütü var.fırsat bulunca geliriz oğlumla beraber.iş yaparken eteğimden ayrılmaz hayatımın aşkı. pc başındada gelir yanıma oda bakmak istiyor. öpüldünüz.

kolay gelsin canım
ütü korkulu rüyamdır her zaman

kızlar içim dışım su oldu ama yinede kesmiyor nasıl kötü bir hava var anlatamam sizee bunaltıcı sıcak kendimden geçtimm resmen

ay canım burdada hava çok bunaltıcı yağıyor mu yağmıyor mu anlayamadım

senin adına sevindim canım. çarşambaya biraz daha gider kilolardan.
ah ne güzel evdesin yarına kadar tatil. kaydirigubbakcemile4
canım sabah pek birşey yiyesim yoktu onuda zor yedim yarın sabaha 1 dilim yerim.
fındık için notumu aldım hayatım. birkaç ad yemiştim. ama artık aklımda porsiyon adedi.
1kase çorba ve 1 porsiyon salata yedim ekmeksiz.

evet biraz fazla ama sen dengeliyorsun zaten hayatım.iyice kaptın bu işi.

Afiyet olsun canım :)))) Aralarında ne yiyeceksin?

kızlar işlerimi yapmak zorundayım,çıkıyorum akşama bir sürü ütü var.fırsat bulunca geliriz oğlumla beraber.iş yaparken eteğimden ayrılmaz hayatımın aşkı. pc başındada gelir yanıma oda bakmak istiyor. öpüldünüz.

Kolay gelsin canım :) Ütü zor iş :( Kolay gelsin hayatım :)

spor yapmayı hiç sevmiyorum ama sanırım yapmak zorundayım....düzenli yürümeye başlıyorum ama günde 2 defa yürüdüğüm için bir süre sonra sıkıı oluyor ve bırakıyorum..bundan sonra günde bir defa yürüycem yarım saatde olsaa:kızgın:

Canım, kulağına müzik takarak yürüyüş yapsan belki keyif alır mısın? Maalesef, spor diyette şart, aslında sağlıklı yaşam için şart :)

Canımmm :)) Artık meyveni yarın unutmazsın :)))

Kızlar, süt aramı yaptım, şimdi de meyve aramı yapacağım :)))
Yarını da et günü yapmaya karar verdim :((( Yapayım ki aradan çıksın :(((

Kızlar, süt aramı yaptım, şimdi de meyve aramı yapacağım :)))
Yarını da et günü yapmaya karar verdim :((( Yapayım ki aradan çıksın :(((

Afiyet olsun canım

Selam kızlar. Neler yazmışsınız okuyayım.

selam canım hadi bi koşu okuda gel

NAC canım vücudumun şekil alması için spor yapmam sart..bugün tv eşliğinde yüriyeyim diyorumvereliniortak

valla benimde spor yapmam lazım göbek duruyor birde bacaklarımın falan etleri resmen sallanıyor

kızlar akşam yemeğimi yedim..çok geçe bırakmadım iyi oldu...
1 kase mercimek çorbası...
2 porsiyon meyva hakkım duruyor yaşasın...akpşma eşimle yerim artık onuhihoyyyt

Nurcum okudum geldim ama siz çıkmışsınız.

Amma muhabbet kaçırmışım. 45 dakikada okudum :))

afiyet olsun canım ben daha yemek yapacam

Nurcum okudum geldim ama siz çıkmışsınız.

Amma muhabbet kaçırmışım. 45 dakikada okudum :))

burdayız canım
evet baya muhabbet etti,k
bende fotolarıma bakıyordum ekleyeyimde görün kilolu halimi

saolunkızlar... bugun ilk finalim i oldum.. ingilizcedendi fena geçmedi AA olur inşallah :) kopya bile verdim epey :P

dün sabahtan akşama kadar arkadaştaydım. ders çalışcaktık arapçaya biraz başladık ettik sonra çay balkon sefası gırgır şamata derken ingilizce çalışmakta güme gitmişti hepimizin temeli iyiydi ona guvendik artık :P ama hepimizinde iyi geçti şukur :)

buradanda kopmak istemiyorum zaten ya :( p.tesi bi diyetisyenden randevu aldım ona gitcem. bakalım nasıl olcak..

ayy tayloor 50 lere az kaldııı :)) maşallah yaa cok sevindim :)

:S cok gecikmişsin taylor umarım kendini su anda iyi hissediyorsundur yaa..

Canım sıbavlarının iyi geçmesine sevindim. Diyetisyene gidecek olman da çok güzel. Canım inşallah 50'leri görürürz hepimiz hayırlısıyla.

Dün gece çok uyudum canım. Bugün iyiyim çok şükür.

nac canım 60ı görmüşsün çok mutlu oldum taylor canım azmine hayranım yakında mezun edeceğiz seni...

Çok sağol canım. Amin amin, inşallah. Listede olmasan da takımda olmana çok sevindim canım. Yediklerin de çok sağlıklı maşallah.

Çok teşekkür ederim canım))))
Ama 1.5 saat önce diyeti bozmak zorunda kaldım. Kaçamak yaptım dmiyorum ve sebebini anlatıyorum: biz hala yoldayız. Köprüye daha ulaşamadık. Kardeşimin yarım kalan dürümü vardı. Saat 20 de eve varamayacağımızı anladım, o yarım dürümü yedim. Düşündüm, aç kalmaktansa bi şey yemek diyet için daha iyi olacak ((( ailecek sıkıntıdan çatlıyoruz (((( bu trafikle bizim eve varmamız 22.30 u bulur (((

Bence iyi yapmışsın. Aç kalmak daha tehlikeli.

Canım bölük pörçük de olsa uyumana sevindim :)))

Canım, sporun da iyi olmuş. Ancak hem öğlen hem akşam et türvi yemişsin. Diyetisyen mi öyle verdi :))))

Sağol canım. Yok canım, bir öğün nohut, bir öğün köfte yedim. Benim diyetisyen veriyor öyle. Sebze yerine bakliyat da yiyebiliyorum.

Canlarım, şimdi ben yediklerimi yazayım: öğleye doğru 2 aram vardı. 1 elma ve 1 bardak keçi sütü. Yedim, içtim :)))
Öğlen 100 gr köfte, salata ve 1 dilim ekmek vardı. Onu da yedim.

Bu saate kadar 1 lt su ve 2 bardak yeşil çay içtim. :)))
Birazdan pazara gideceğiz.
Öpüyorum, gelirim gene :)))

Afiyet olsun canım. Ben de keçi sütü içtim biraz önce. Yarım yağlı diyor ama bayağı yoğun bir tadı var. Bana göre iyi bir özellik bu. 1 bardak süt içtim ama 1.5-2 bardak içmiş gibi oldum. Beğendim yani.

Kızlar, anladığınız üzere evdeyim, okullar sel tehlikesi nedeniyle tatil edildi. Kızlar ,ben bugün 8-10 tane etinin çizisinden yedim :(((
Öğle yemeğinde bu nedenle ekmek yemedim :((((
Yemekte 100 gr köfte ve salata vardı. Şimdi de yeşil çay içiyorum

Canım hata yapmışsın ama telafi etmişsin. Afiyet olsun.

bu yıl 10 temmuzda canım sınav

canım çok çalıştığın için mi bu saate kadar ayaktasın

Canım bu düzenine hayranım
çok azimli ve disiplinlisin bu yüzdende karşılığını alıyorsun
tebrik ederim seni

Çalıştığım için uykusuz kaldım canım. Daha doğrusu yapmam gereken işleri biriktirdiğim için. Dün gece uyudum, dinlendim çok şükür.

Çok sağol canım. İnşallah hedefime ulaşıp güzel zayıf bir gelin olurum :) Bu kadar düzen onun için :)))

bende kahvaltımı yapıp geldim
2 dilim ekmek
eritilmiş peynir
2 tane zeytin
yağsız domateste yapılmış 2 tane sosis
1 şeker kaşığı reçel (regl dönemindeyim canım çok tatlı istiyor)
1 büyük bardak su ve sınırsız çay

Afiyet olsun. Bence gayet sağlıklı olmuş.

hepinize kocaman günaydin kizlar burda hava cok güzel birazdan disari gidecem esimin maci var araya gidecez burda yarin icin yagmur gösteriyor ya bakalim
dün aksam ne yedim disardaydik ekmeksiz biraz döner ve salata yedim
bugün birazdan kahvalti yapacam
2-5 litre su icerim
arada 1 elma
aksama bilmiyorum girebilirsem yazarim

Döneri ekmeksiz yemekle çok iyi yapmışsın canım. Ben de dışarıda yemek zorunda kalırsam öyle şeyler yemeğe çalışıyorum. Salata da yemişsinin gayet güzel olmuş. Afiyet olsun.

günaydın arkadaşlar....ne güzel kaynamışsınız kaçırdım:))) eşimin elinden bilgisayarı ancak kapabildim:)
sabah kahvaltım ..1 dilim beyaz ekmek..
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
domates.salatalık ve biber
ve haken cay keyfim devam ediyor...
kızlar siz salatalık domatese tuz ekiyormusunuz?ben hafif eksem daha çok hoşuma gidecek ama kokruyorum su tutar kilo veremem dieeCADIARZU

Afiyet olsun canım, gayet sağlıklı olmuş. Ben tuz eklemiyorum. Çabuk su tuttuğum için tuzu minumuma indiriyorum.

Canım daha önce de yazmıştım, şimdi de yazayım. Kulaklıkla müzik dinleyerek yürümeyi dene. En sevdiğin müzikle. Veya kanını kaynatan bir tarzda. Çok farkediyor. İnsan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.

Afiyet olsun canım. İnşallah gece acıkmazsın.

kızlarr çok az yemişsiniz bugünnn :)

sabah kahvaltımı yazmıştım...
öğleye doğru kocaman bi bardak erik meyva suyu tabii ev yapımı ve şekersiz;)
öğle: 5 sarmaa
akşam: bir kepçe çorba, 5 yemek kaşığı sebze yemeği, 6 kiraz 3 çilek, ve bir küçük kase cacık :D
ya çokmu yemişim nee :d yazarken bile uzun sürdü :D

Bence çok yememişsin canım. Gayat ölçülü olmuş. Hatta diyete yeni başlayan biri için az bile sayılır.

günaydın kızlar dosbacığım geri döndüğüne çok sevindim

bende bugün diyete başladım nasıl olacaksa artık
sabah az yufka ekmeği
2 dilim peynir domates salatalık yedim

bu hafta bende takıma geri döneyim diyorum vermedim ama olsun sıkıldım dışardan dışardan

Canım dön tabii yaa. Çok sevindim. Kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olsun.

canlar günaydın. yenibir hafta yeni bir asuman ile karşınızdayım. bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum. inşallah başarırım.
bu sabah kahvaltıda yarım dilim tereyağlı reçelli ekmek yarım haşlanmış yumurta,ve 3 çatal kaşar peynir yedim.
ara olarak elime fındık geldi evde yanıma almıştım onu yedim.yarım lt su içtim. dün tartıldığımda hala 58 dim. yani aynı kiloyla başladım sayıyorum kendimi. buralarda olurum kızlar geçmişe bakmaya çalışayım öpüldünüz.

kızlar bu arada yazmadıklarım varsa kusuruma bakmayın,acele acele yazıyorum,anca bu kadar oluyor. bu arada az önce 200 ml süt içtim,ondan öncede 250 ml su içtim. suyum 750 ml oldu. birazdan yemek yicem. çorba ve salata yiyebilirsem tabi.

Canım başarırsın tabii. Terayağı dışında gayet güzel olmuş. Ama o da çok azdı eminim. Ekmeğin de az olmuş.

Çorba-salata menüsünü ben de seviyorum. Hem güzel oluyor hem sağlıklı.

Çok güzel bir doğum günü olmuş. Yeni yaşı kutlu olsun, tebrikler.

NUR cum bebişin çok tatlı ve sen çok güzel kilo vermişsin...18 kilo dile kolay...o kadar belli ki...hedefin kaç canım?

Back