• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyitim bu arada dönmen gerçekten güzel olacak hayatım. bencede nereye kadar uzak kalacan. iyioldu sevindim gerçekten.

afiyetolsun hayatım sanki biraz fazlalık var. sigara böreği yada makarnayı seçseydin keşke. o şekilde iyi olurmuş gibi.

kızlar bu arada yazmadıklarım varsa kusuruma bakmayın,acele acele yazıyorum,anca bu kadar oluyor. bu arada az önce 200 ml süt içtim,ondan öncede 250 ml su içtim. suyum 750 ml oldu. birazdan yemek yicem. çorba ve salata yiyebilirsem tabi.

afiyett olsun canım desteğim seninle istediğin zaman desteğim yanında sendende aynı desteği bekliyorum hadi ayın 20sine kadar 3 kilo beraber verelim canım ben yürüyüşüme devam edecem günde 1 saate yakın yürümeyi planlıyorum geçen hafta yürüyemedim ama buhafta son gaz devam şekerim

adcığım akşama dengelerim ben onu sen merak etme hayatım akşam nerdeyse yemek olayını kaldırdım birde aburcuburu bitirirsem süper olac ak bu hafta mens dönemim biraz şiştim ama geçecek haftaya 77li rakamları görecem hatta niyetim 76lı rakamları görmek hırs yaptım

adcım canım hoşbuldum
özledim sizleri... takımda değilim ama daha bi hırslıyım sebebi sanırım dönüşte kilo verebilmiş olmak ve hafta sayısına bölündüğünde ortaya ii bişi çıksın istiyorum :))

melzeyitim afiyet olsun adcım demiş zaten :)) akşama ekmek yemezsin olur biter hayatım

bende öğle yemeğimi 2ye bölmeye karar verdim... yeni yöntem :)) ramazanda öle yapmıştım çok farketmişti... biraz önce 1 kase çorba içtim ... şimdi ara verdim su içiyorum yudum yudum...daha sonrada 2 veya 3 yemek kaşığı patlıcan yiyeceğim az yağlı pişirdim
üzerine de yeşil çay düşünüyorum...

dosbacığım afiyet olsun biliyorum karbonhidrat çok oldu ama canım makarna çok istedi ne yapayım zaten buyüzden kilo alıyorumm sorun burda ama akşama telafi edecem sadece çorba ve çoban salata yada sadece çorba içmeyi planlıyorum

şimdi yeşil çay iyi gider yada yemek sonrası içeyim en iyisi mis gibii afiyet olsun bana
nurcuğum pro üye olmuşsun bi farklılık varmı normal üyelikten

afiyett olsun canım desteğim seninle istediğin zaman desteğim yanında sendende aynı desteği bekliyorum hadi ayın 20sine kadar 3 kilo beraber verelim canım ben yürüyüşüme devam edecem günde 1 saate yakın yürümeyi planlıyorum geçen hafta yürüyemedim ama buhafta son gaz devam şekerim

çok sağol hayatım. bende herzaman yanındayım,yalnız bırakırmıyım hiç. bencede beraber ayın 20 sine kadar 3 kilo verelim. daha istikrarlı olabiliriz sanırım. spor olayınıda halledersek kim tutar bizi.
adcığım akşama dengelerim ben onu sen merak etme hayatım akşam nerdeyse yemek olayını kaldırdım birde aburcuburu bitirirsem süper olac ak bu hafta mens dönemim biraz şiştim ama geçecek haftaya 77li rakamları görecem hatta niyetim 76lı rakamları görmek hırs yaptım
tamam canım sen işini bilirsin. akşam yemeği gerçekten çok önemli onu az yada hafif yediğimiz zaman sanırım sorunun çoğunu ortadan kaldırıyoruz. sen istersen değil 77
76 yıda olursun hayatım.inanıyorum. abur cubura bende hayır diyebilmyi istiyorum bakalım ne kadar dayanıcam.bu arada bende mens dönemindeyim. biraz sıkıntılıyım.

selam şekerler elacım resimler süper prensesimiz yürüyerek karşılamış doğum gününü maşallah ona
malyezit canım proda bi farklılık yok açıkçası bi kart var kadınlar kulübünün onu alınca pro ğye oluyorsun ben belki alışveriş yaparım diye almıştım ama hiç kullanmadım

elacım harika olmuş doğum günü... sende çok zayıfsın çok güzelsin... incecik olmuşsun kaç kilo vermen gereken ?? bence yok gibi de :))

dosbacım yemek bölme işi bence iyi fikir hayatım. bende ilk düşük yaptığım zaman kilo aldım diye 1 hafta diyet yapmıştım. 54 kiloydum yaptığım diyetle 51.5 oldum. ama senin gibi yaptım. güzel bir kahvaltıdan sonra sefer taslarına koyduğum 3 çeşit yemeğimi akşama kadar 3e yada 4 e böldüm acıktıkça yedim. ama ne olursa. yağlıdır falan demedim yedim. ve sonunda 2.5 kilo gitti. ama şimdi değil sefer tası kendimi taşıcak halim bile yok.birde ozamanlar kiradaydım ve evden çıkıp 2 dk sonra işyerimdeydim.yani getirip götürmek zorlamıyordu. şimdi o kadar yola tangur tungur onları taşıyamam. onun yerine akşamları 1 saat eve yüricem nasip olursa.

elacım resimlerine bayıldım herşey çok güzel,çok ince düşünülmüş.sende çok zarifsin hayatım. kızının güzel yaşı tekrar kutluolsun dilerim. maşallah.

pro üyelik kartını okumuştum alım koşullarını falan topik açılmıştı,hala var sanırım ama nasip olupta alamadım.
bu arada nurcum nasılsın hayatım.

adcım yemek getiremiyorsun ama bu defa da ev uzak yürüyeceksin.... bu da bi avantaj...
canım bende her sabah yürüyordum ama bugün hem işim vardı hem de hava çok kapalı...yağmadı ama hep yağacakmış hissi veriyor... belki işleri yetiştirirsem koşu bandına çıkarım
yemekleri böldüğüm gibi işleri de bölüyorum :)) bakalım böle bi faydasını görecekmiyim

pro üyelik kartını okumuştum alım koşullarını falan topik açılmıştı,hala var sanırım ama nasip olupta alamadım.
bu arada nurcum nasılsın hayatım.

İyiyiym canım kızım uyuyordu ders çalıştım biraz şimdi uyandık ev süpürüp silecez kızımla
sen nasılsın bitti mi yerleşmen
havada çok kötü ya yerimden kalkmak işkence gibi geliyor

selam kızlar kahvaltı sonrası ara olarak 1 kırmızı elma yedim
öğle yemeğim de 1 kase cacık...cacıkla bile doydum dağlar tepeler yemişim gibi..şimdi de çay keyfinmdeyim...
az sonra sodamı içicem...

evet canım yağlı oluyor birazcık daha ama zaten 30gr yiyorum :)) yani daha fazla yersem belki çok fark eder
senin listende neler yok canım yasakların ne??

canım günde bir dilim ekmek hakkım var..öğleyin salata ve yogurt..akşamda bir kase çorba yogurt..bu hafta bunlar gerisi yasak bana:) şok haftası yani..
siyah zyetin yasak
2 soda sart
3 litre su sart

ELA cım kızınına nice nice mutlu yıllar diliyorum...çok tatlısınız..sen de çok hoşsun...çok bakımlı bir annesin...bayılıyorum hem çocuklu hem böle şıkır şıkır olanlara...ayrıca ben de kilo göremedim sen dea.s.

selam şekerler elacım resimler süper prensesimiz yürüyerek karşılamış doğum gününü maşallah ona
malyezit canım proda bi farklılık yok açıkçası bi kart var kadınlar kulübünün onu alınca pro ğye oluyorsun ben belki alışveriş yaparım diye almıştım ama hiç kullanmadım
saol cnm 9 aylık yürüdü kızım iyi oldu eğlendi kendidee
elacım harika olmuş doğum günü... sende çok zayıfsın çok güzelsin... incecik olmuşsun kaç kilo vermen gereken ?? bence yok gibi de :))
canım teşekür ederim yok göbek kaldıı yağ bağlamış sanırım spor yapmam lazımm onun için 55 inmek istiyorm doğum öncesi kilomm gören herkes çok sasırdı ne kadar zayıflamışsın diyolar
dosbacım yemek bölme işi bence iyi fikir hayatım. bende ilk düşük yaptığım zaman kilo aldım diye 1 hafta diyet yapmıştım. 54 kiloydum yaptığım diyetle 51.5 oldum. ama senin gibi yaptım. güzel bir kahvaltıdan sonra sefer taslarına koyduğum 3 çeşit yemeğimi akşama kadar 3e yada 4 e böldüm acıktıkça yedim. ama ne olursa. yağlıdır falan demedim yedim. ve sonunda 2.5 kilo gitti. ama şimdi değil sefer tası kendimi taşıcak halim bile yok.birde ozamanlar kiradaydım ve evden çıkıp 2 dk sonra işyerimdeydim.yani getirip götürmek zorlamıyordu. şimdi o kadar yola tangur tungur onları taşıyamam. onun yerine akşamları 1 saat eve yüricem nasip olursa.

elacım resimlerine bayıldım herşey çok güzel,çok ince düşünülmüş.sende çok zarifsin hayatım. kızının güzel yaşı tekrar kutluolsun dilerim. maşallah.
saol tatlımm o senin güzeliğin a.s.

ELA cım kızınına nice nice mutlu yıllar diliyorum...çok tatlısınız..sen de çok hoşsun...çok bakımlı bir annesin...bayılıyorum hem çocuklu hem böle şıkır şıkır olanlara...ayrıca ben de kilo göremedim sen dea.s.

teşşekürler cnm aslan burcuyum sanırım onun etkissi var severim ısıltıyı kızımıda öylee yapıyommm:)) var cnm kiloo 5 kilo fazlaa göbekktee özeliklee yağlarr:))))

Back