Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim, ruhumu okşadın :))) Dün akşam bi ara girdim, içim hafifledi. Hayatım, iş kafada bitiyor. Keşke bu kadar takıntı haline getirmeden diyetisyene başlasaydım....
Sanırım, bu iş, bende itiraf etmesi zor ama takıntı oldu. ve şekerim, yakınlarımızın, etrafımızdaki insanların dediği gibi, bu kadar kiloyu vermekte ne var sözü kesinlikle doğru değil.

Kaçamak yapmamana çok sevindim hayatım :))))) Su işi bende de sorun. Artık sabahları kahvaltıdan önce yarım lt, kahvaltıdan sonra yarım lt içerek bir litreyi cebe koyuyorum :))) İlk zamanlar midem caldır culdur oluyordu ama galiba alıştım :))))
Sen de belki bir şekilde bi yerlere mecburi su içimi koyabilirsin :))))

Sen üzerine düşeni yapıyorsun canım, maneviyatını bozma. Sen bu işi başaracaksın :))

Eti ve meyveyi porsiyonla veriyor ama kolaylık olsun diye o grama tekabül eden adeti de veriyor. Ben işi sağlama alarak tartıyorum :)))

Evet canım, evde tartılmamak lazım :)))) Gerçi ben tartılmadan psikolojimi bozmayı becerebiliyorum :)))

Canım, eşinin geliyor olmasına çok sevindim :)))) Herhalde bu saate kadar gelmiştir :))))
Kilo vermene çok sevindim şekerim :))) Tebrikler :))))

Canım ilk defa bu kadar sert oldu, o yüzden söylemedim. Ama bu akşam 1 çay bardağı keçi sütü içip yatacağım :))
gerçi bu sabah da 5.30 da uyandım. Eşim sen güneşe uyanıyorsun yorumunu yaptı. Bu gece göz bandıyla yatacağım.

Çok güzel beslenmişsin canım, afiyet olsun. Maşallah, diyete çok çabuk uyum sağladın :))))

Dosbikim, müsli, nesfit gibi şeyler beni çabuk acıktırıyor. Alışmadığımdandır belki de...

Canım, doğum günü partisinde gösterdiğin dirayetten ötürü tebrikler :))),
Beslenmen de çok güzel olmuş :)))

taylorcım, bi de ne hoşuma gitti. Öğle yemeklerinde köftenin yanında ayran içmeyin, gerek yok dedi ve sabah arasına süt koydu. Doktora hiç bi şey dememiştim ama biliyorsunuz, kan serumları kullandım ve o dönemde yaptığım araştırmada proteinin yanında süt ürünleri kansızlığa yol açar yazıyordu. Doktor, bi çok açıdan takip ediyor.

Okumaya devam ediyorum kızlar. Meyve yiyip geleyim.

Afiyet olsun canım..

Beslnemen her zmanki gibi harika, sporun beslenmenden harika olmuş cnaım...

Kızlar, ben dün akşam 21 de bir kaçamak yaptım. 4 kaşık yağsız makarna yedim.:kedi:
Makarnayı yer yemez enerjim yerine geldi, baş ağrım geçti. Sanırım açlık uykusuzluğa eklenince iyice yormuş. Böyle bir kaçamak yaptım.... Üzgünüm ama pişman değilim. Tabi bu kaçamak tek kaçamak olarak kalmalı..
Şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, keçi peyniri ve kahve. Kahvaltım bitince yürüyüşe çıkayım ben.... Vakit erken, her yer sesizdir...
Görüşürüz kızlar :)))))))))))))))

nac canım seninki kaçamak sayılmaz...başın ağrısa uykusuz kalsan daha kötü etkilenecektin

Sağol canım, gerçekten ihtiyacım varmış :)))

bende şimdi kahvaltımı yapayım bugün yürüyüşe geç kaldım ( sanırım evde yapacağım

Canım, eğer üşenmiyorsan ve hava da uygunsa dışarısı çok sesiz, araba, koşturmaca yok, dışarıyı tavsiye edeyim :)))) 45 dk yürüdüm :))))

yürüdüm park okula çok yakın :)) acayip ses var ... ses sorun değilde güneş (
ama bugün eşimle akşam yürüyüşü yapacağız

yürüdüm park okula çok yakın :)) acayip ses var ... ses sorun değilde güneş (
ama bugün eşimle akşam yürüyüşü yapacağız

Ayyy, okula çok yakın olması çok fena :)))) Bazen bizim okulun yanındaki evlerde yaşayanlara çok üzülürüm :))))

müslimi yedim bakalım tok tutacak mı??

Saat tut canım :)))) 3 saat tok tutsa yeterli, sonra meyveni yersin :)))

günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
sabah 6.50 de uyandım ..yarım saat yürüyüşümü yaptım..şimdi nöbete geldim..bir dilim ekmek ve peynir getirdim onu yiycem kahvaltı olarak..ve su içmem gerek bugün..
sempatiksalakcinni

shocum maşallah bu defa seni çok azimli gördüm
kahvaltında güzel afiyet olsun

selamlar arkadaşlar nasılsınız 4 gündür giremedim pazartesi günü temizlik yaptım dünde inanılmaz baş ağrım vardı
sizler znasılsınız

shocum maşallah bu defa seni çok azimli gördüm
kahvaltında güzel afiyet olsun

evet canım bu sefer BİTTİ bu iş...gençliğimm elimden gidiyor sürekli kilo alarak..ve yaşımdan çok büyükk gösteriyorum kilolarımdan dolayı...kimse 26.5 olduguma inanmıyor:umursamaz:ama göstericem ben onlaraaaaaaalsanaalsanasmile

dosbacım müsli beni de hiç tok tutmuyor..belki alışmadıgım içindir..ama bana peynir zeytin yemek daha cazip geliyor belki ondandır..
canım bu arada eger sıcak bastıysa kosu bandında yürü bu seferlik..aksarsa o zaman insan souyor ve iyi olmuyor.

selamlar arkadaşlar nasılsınız 4 gündür giremedim pazartesi günü temizlik yaptım dünde inanılmaz baş ağrım vardı
sizler znasılsınız

geçmiş olsun nurcum... biz iyiyiz herşey aynı...yada biraz daha asılmaya başladık
en azından bu hafta ben öyleyim
geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum

geçmiş olsun nurcum... biz iyiyiz herşey aynı...yada biraz daha asılmaya başladık
en azından bu hafta ben öyleyim
geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum

inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile

inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile

canım doğum günün kutlu olsun nice uzunyıllar eşinle ve çocuğunla...
sağlıklı ve zayıf olmanı da diliyorum
hep mutlu ol :))

mrb NUR cumm..doğum günün kutlu olsun canım..
bu arada kaç kilosun..kilo çizelgeni göremedim..bebişin var sanırım..öp yanaklarından benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…