nac canım ii tarafından bak olaya... ben senin kilonda olabilmek için tam 1.5 yıldır burdayım
şükür sağlıklısın sorunun yok... takma kafana bak rahatlayacasın
ben kilo veremediğimde diyetisyenim bana bırak sen benim dediğimi yap yeter demişti sonra hızla verdim... dün diyetisyenine güvende sağlamışsın bence düşünme...
bugün et günündü dimi?? belki aç kaldığın için panikledin
Kaçamak yapmamana çok sevindim hayatım :))))) Su işi bende de sorun. Artık sabahları kahvaltıdan önce yarım lt, kahvaltıdan sonra yarım lt içerek bir litreyi cebe koyuyorum :))) İlk zamanlar midem caldır culdur oluyordu ama galiba alıştım :))))ad cım fıkra için tşkler cnm
dosbacım canım benim az sonra eve gideceğim saat 9 gibi yarım saat daha yürümeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile5
bugün kaçamağım yok iyi gidiyorum ama gene su iç mi yo rummafoldumben
biliyorum canım işimiz hiç ama hiç kolay değil her geçen yıl başvuran kişi sayısı artıyor çok yoruldum bitsin bu stres istiyorum yani şu sıralar anladım ki kilodan daha önemli sıkıntılar varmış hayatta mafoldumben
canım gramla mı veriyor porsiyonları yani mutfak tartısında mı ölçerek yiyorsun hiç sevmiyorum şu gram işini yaa
canım evde tartılma istersen diyetisyenine gittikçe tartılırsın her gün tartı başına geçince stres oluyo insan benim o yüzden kilo aldığım bile oluyodu tamamen psikolojik de olabiliyor artık kendimi sıkıyorum aklıma gelse de çıkmıyorum tartıya haftada bir gün belirledim sadece o gün çıkıyorum ve çok şükür ki yüzüm gülmeye başladı yavaş yavaş
nasılsınız kızlarr gecmişi okuyamadım sabah işim vardı girdim yazamdımm öğlen sonu oturmaya gittim
geldim kızı uyuttum eşim aradıı geliyomuşşş çok sevindi gece gelirim dedii benimde yapılacak işlerim vardıı onları haledeyim kızım uyurken yediklerimi yazıyımm girebilirsem yine uğrarımmm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz peynirr
ara nescafe
öğlen yemedimm arkadaşta yedimm 1 dilim börek 2 küçük kurabiyee gazozz(((
arada şimdi süt içtim inş fazla bişey yemem mantar sote yapcam 3 kaşık felan yerimm inşş
buara da tartıda beni sevindirdi cumaya kadar değişmez inşşşşşş veririmm coc cokkkk 2 haftam kaldıı
benim koyduğumm hedefe ama verilcek 5 kilo var nerdeyse inş veririiimm elbise alcamm bekliyomm bakalımmmm:))))9
Canım diyetisyene anlattın mı açlıktan uyandığını? Anlattıysan ne dedi?
Canım yaa geçen gün kafeinsiz yeşil çay gördüm ama almadım. Aynı etki olur mu bilemedim. Araştırmak lazım. İçinde kafein olduğunu öğrendiğimden beri saat 17:00'den önce içmeye başladım yeşil çayı.
Geçmiş olsun canım. Uyku çok etkiliyor. Ben dün gece ılık süt içip yattım, 9 saat uyumuşum. Ilık süt belki sana da iyi gelir.
iyi akşamlar arkadaşlar
akşam yemeğim 5 kaşık kuru fasulye
küçük kase yoğurt ve yarım dilim ekmek ve az önce birazçilek ve erik yedim..
ve akşam yürüyüşümü yaptım..şimdi de soda içip 11 gibi uyumayı düşünüyorum
celudar, kahvaltılık gevrek denilebilir ama farklıymış sanırım
bi çok kuru besin var ve meyve kuruları lezzetli geldi bana... hemde tok tutuyor benim için tok tutması çok önemli çnk sabah çok erken kahvaltı yapıyorum ve ara yapsam bile öğle yemeğine kadar çok acıkıyorum
bugun yaptıklarım:
sabah:
bı kase cilek :) kahvaltı yapasım yoktu...
ara öğün:
(hafif birsey yemıstım ama simdi hatırlamıyorum :S )
öğle:
2 biber dolması 1 patlıcan dolması hep en kucuklerını aldım.
bide soguk yogurt corbası...
ara öğün:
kibrit kutusundan bile kucuk irmik tatlısı... (kuzenımın kızının dogum gunuydu pastasından yemek stemedıgım ıcın bu en hafıf olan seydı ondan yedım bende.. borekler pastalar neler neler vardı kızlar ama yemedım :)) )
akşam:
patlıcan tava 5 kasık
2 dilim ekmek
1 bardak kadar yogurt..
spor yok yuruyus ıkı gundur arkadaslara kanıp cay ıcmeye gıdıyorum aksamları gec oldugu ıcınde yuruyemıyorum
50 tane ip atladım bırazda mezdekeama cok terlemedim
gorusuruz yarın....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
taylorcım, bi de ne hoşuma gitti. Öğle yemeklerinde köftenin yanında ayran içmeyin, gerek yok dedi ve sabah arasına süt koydu. Doktora hiç bi şey dememiştim ama biliyorsunuz, kan serumları kullandım ve o dönemde yaptığım araştırmada proteinin yanında süt ürünleri kansızlığa yol açar yazıyordu. Doktor, bi çok açıdan takip ediyor.Nac canım diyetisyenine bayıldım. Çok bilgili ve ilgili maşallah. İntoleransını bile düşünmüş. Şu okullar tatil olsun, sen spor yapmaya başla, gör bak hızlanacak metabolizman.
Afiyet olsun canım. Öğlen ve akşam salata da yesen çok güzel olurmuş. Eskiden ben de sporu öyle aman aman sevmezdim, sırf kilo vermek için yapardım. Şimdi spor yaparken bir yandan mp3 çalardan müzik dinliyorum. Müzikleri de beni mutlu eden hızlı şarkılardan seçtim. Çok farkettiriyor, spor yapmayı seviyorum resmen. Tavsiye ederim canım. Belki sende de işe yarar.
Okumaya devam ediyorum kızlar. Meyve yiyip geleyim.
Uyku: 9 saat :lepi:
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam:4 kaşık bezelye yemeği, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 elma
İçecekler: 3 litre su
Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (75 X 2, 50 X 4)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
100'er tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 20 saniye havada bekletmek) (50 X 2)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş, ara sıra koşma
Esneme hareketleri
:lepi: :lepi: :lepi:
nac canım seninki kaçamak sayılmaz...başın ağrısa uykusuz kalsan daha kötü etkilenecektin
bende şimdi kahvaltımı yapayım bugün yürüyüşe geç kaldım( sanırım evde yapacağım
yürüdüm park okula çok yakın :)) acayip ses var ... ses sorun değilde güneş(
ama bugün eşimle akşam yürüyüşü yapacağız
müslimi yedim bakalım tok tutacak mı??
günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
sabah 6.50 de uyandım ..yarım saat yürüyüşümü yaptım..şimdi nöbete geldim..bir dilim ekmek ve peynir getirdim onu yiycem kahvaltı olarak..ve su içmem gerek bugün..
sempatiksalakcinni
shocum maşallah bu defa seni çok azimli gördüm
kahvaltında güzel afiyet olsun
selamlar arkadaşlar nasılsınız 4 gündür giremedim pazartesi günü temizlik yaptım dünde inanılmaz baş ağrım vardı
sizler znasılsınız
geçmiş olsun nurcum... biz iyiyiz herşey aynı...yada biraz daha asılmaya başladık
en azından bu hafta ben öyleyim
geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum
inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile
canım doğum günün kutlu olsun nice uzunyıllar eşinle ve çocuğunla...
sağlıklı ve zayıf olmanı da diliyorum
hep mutlu ol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?