• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim, hayattan kopmuşsun bugün canım )))
ben de dertsn çıktım, eve gidiyorum. temizlik yapacağım. Kaç zamandır evimle ilgilenemedim.
Kızlar, bu diyet işi beni çok gerlyor. Sabah uyandım, kilo vermiş miyim diye. Benlm rahatlamam gerekiyor. Hayatı kendime zindan ediyorum..

nac canım ii tarafından bak olaya... ben senin kilonda olabilmek için tam 1.5 yıldır burdayım
şükür sağlıklısın sorunun yok... takma kafana bak rahatlayacasın
ben kilo veremediğimde diyetisyenim bana bırak sen benim dediğimi yap yeter demişti sonra hızla verdim... dün diyetisyenine güvende sağlamışsın bence düşünme...
bugün et günündü dimi?? belki aç kaldığın için panikledin

ad cım fıkra için tşkler cnm
dosbacım canım benim az sonra eve gideceğim saat 9 gibi yarım saat daha yürümeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile5
bugün kaçamağım yok iyi gidiyorum ama gene su iç mi yo rummafoldumben

ad cım fıkra için tşkler cnm
dosbacım canım benim az sonra eve gideceğim saat 9 gibi yarım saat daha yürümeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile5
bugün kaçamağım yok iyi gidiyorum ama gene su iç mi yo rummafoldumben
canım yürüyorsun ya vücudun zamanla isteyecek hem yazda geldi artık isteğinde artar...
bakarsın akşam bende yürürüm tebrik ediyorum :nazar:

itiraz edenn...
DOGRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların iç...inden çıkarmış, ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!

süpermiş çok da gerçekçi bir fıkraymış doğrusu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Baharım, bu dönemde bi de diyet stresine girme. Şu andan en önemlisi senin sağlığın, huzurun ve sınavların.... Diyeti temmuzdan sonra dert et canım. Ayrıca pudingden bi zarar da gelmez ))))) KPSS den sonra sabahları erken kalkar yürürsün, diyet yaparsın. Kolaylıklar gelsin canım. Bizim okulda da KPSS başvuruları var, işlniz hiç de kolay değil...

biliyorum canım işimiz hiç ama hiç kolay değil her geçen yıl başvuran kişi sayısı artıyor çok yoruldum bitsin bu stres istiyorum yani şu sıralar anladım ki kilodan daha önemli sıkıntılar varmış hayatta mafoldumben

Kızlar, öğle yemeğinde 100 gr tavuk ve salata vardı. şimdi derse gidiyorum. 1 küçük elme yiyeceğim. 17 gibi de soya sütümü içerim. Su 1.5 lt oldu. Yeşil çay da 3 bardak. Yedek için çubuk tarçın da aldım. Suyu 1 lt daha içtim mi tamamdır )))

Adcım, sana açıklayamamıştım: 2 haftada toplam 500 gr yağ gitti. Tartıda 1 kilo görünüyorum. Anlayacağın arkadaşım, çok yavaş gidiyorum.

canım gramla mı veriyor porsiyonları yani mutfak tartısında mı ölçerek yiyorsun hiç sevmiyorum şu gram işini yaa

fıkra güzeldi paylaşayım dedim.
bhr cım stresin çok canım. Allah zihin açıklığı versin hayırlısı ile atlatırsın inşallah. gerisini düşünme.
ayrıca hafif bir tatlı yemişsin hayatım. diyette iyi gidiyor diyorsun çok sıkma kendini bence.

saol tatlım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

ben geldimmmm
offf felaket bi gündü :(( sabahtan beri elektrik yoktu :(( çok fena tv yok pc yok çamaşır bulaşık ayyy delirdim
sabah 1 saat yürüdüm geldim duş alacağım kombi çalışmıyo :(( iğrençti
dışarı tekrar çıktım işlerimi hallettim geldim yine yok:((
yattım uyudum yeni geldi çok sıkıldım bugün
sizlerlede olamadım
adcım fıkran ii geldi :))
nac canım verirsin... bak yan komşum ve kızı yürüyorlar bende onlara takılıyorum artık
kız 1 haftada 1.5kg verdi annesi 18 günde 3.4 verdi
bende tartılıyorlarda :))
bende gaza geldim

elektriksiz bir hayat düşünülemezzzz bu arada çok güzel kilo vermişler canım analı kızlı sen de onlara takılıyormuşsun bence sen de bu hafta çok güzel sonuç vereceksin :)

öğlen 2 dilim ekmek 1 parça peynir
haşlanmış karnabahar yedim
ara 1 ceviz 3 kaysı 3 erik

akşama bezelye pişiriyorum çorbamda var salata da yaptım süper :))

afiyet olsun şimdiden :)

ben de dertsn çıktım, eve gidiyorum. temizlik yapacağım. Kaç zamandır evimle ilgilenemedim.
Kızlar, bu diyet işi beni çok gerlyor. Sabah uyandım, kilo vermiş miyim diye. Benlm rahatlamam gerekiyor. Hayatı kendime zindan ediyorum..

canım evde tartılma istersen diyetisyenine gittikçe tartılırsın her gün tartı başına geçince stres oluyo insan benim o yüzden kilo aldığım bile oluyodu tamamen psikolojik de olabiliyor artık kendimi sıkıyorum aklıma gelse de çıkmıyorum tartıya haftada bir gün belirledim sadece o gün çıkıyorum ve çok şükür ki yüzüm gülmeye başladı yavaş yavaş

nasılsınız kızlarr gecmişi okuyamadım sabah işim vardı girdim yazamdımm öğlen sonu oturmaya gittim
geldim kızı uyuttum eşim aradıı geliyomuşşş çok sevindi gece gelirim dedii benimde yapılacak işlerim vardıı onları haledeyim kızım uyurken yediklerimi yazıyımm girebilirsem yine uğrarımmm
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz peynirr
ara nescafe
öğlen yemedimm arkadaşta yedimm 1 dilim börek 2 küçük kurabiyee gazozz:((((
arada şimdi süt içtim inş fazla bişey yemem mantar sote yapcam 3 kaşık felan yerimm inşş
buara da tartıda beni sevindirdi cumaya kadar değişmez inşşşşşş veririmm coc cokkkk 2 haftam kaldıı
benim koyduğumm hedefe ama verilcek 5 kilo var nerdeyse inş veririiimm elbise alcamm bekliyomm bakalımmmm:))))9

Ben de öyleyim cnaım, daha fazla uyumak için kalkış saatimi değiştiremiyorum, yatma saatimi öne çekmem gerekiyor ... Bu sabah da 5.30 da uyandım. Tabi bunun sebebi açlıktı maalesef. İlk et günümün ertesinde de böyle olmuştum. Ben de şimdi nasıl uyukluyorum, bilemezsin.

Canım diyetisyene anlattın mı açlıktan uyandığını? Anlattıysan ne dedi?

Kızlar, kaçamak yapmadım. Uyudum :)))) Daha doğrusu sızmışım. Uykusuzluktan bugün hiç keyfim yoktu zaten.. Tüm gün de evdeydik. Az önce akşam yemeğimi yedim. Taze fasülye, 1 dilim ekmek, ayran ve salata. Suyumu 1.5 lt yaptım. Bu saatten sonra yeşil çayımı içemeyeceğim. Çünkü bi kaç gündür beni geç saatlere kadar oturtan sanırım yeşil çaydı. Suyumu tamamlarım artık...

Canım yaa geçen gün kafeinsiz yeşil çay gördüm ama almadım. Aynı etki olur mu bilemedim. Araştırmak lazım. İçinde kafein olduğunu öğrendiğimden beri saat 17:00'den önce içmeye başladım yeşil çayı.

cnm dediğin gibi etkiliyodur bende 3 gündür 4 saat felan uyuyorum ve buğünbaşım felaket ağrıyoo uyuyomıyorumm

Geçmiş olsun canım. Uyku çok etkiliyor. Ben dün gece ılık süt içip yattım, 9 saat uyumuşum. Ilık süt belki sana da iyi gelir.

Kızlar, şimdi hastaneyi aradım, test değerlerimi öğrendim. Hepsi normal görünüyor. Bende insülin direnci falan yok :)))
Bu durumda diyetisyen bana uygun bir programla bana kilo verdirtebilir :)))))

Çok sevindim canım!

koşu bandının çok faydasını gördüm diyemem ama faydasız da diyemem ...
benim görüşüm açık havada yakmak daha kolaymış gibi geliyo...
denemek lazım 10 gün koşu 10gün açık hava ... belki farkı buluruz

Ben denemiştim. On gün değil ama birkaç gün için. Açık havada yürümek beni daha çok zayıflatıyordu.

sizlerede günaydın canlarım. hepinize günnaydın. bende yeni bir başlangıç yaptım. bugünden itibaren 3 kaşık diyeti yapıyorum. ben uydurdum bu diyeti. yapmak zorundayım. şuan 58 kiloyum kızlar abartısız söylüyorum. bu hafta sonu epey üzüldüm,çok moralim bozuldu ama çare bu değil. nachticim senin diyetten bir iki alıntı yaptım. mesela kesinlikle 3 fincan yeşilçay olacak.sabah ilk iş ılık su içmek 2 bardak,ayrıca bol mevsim meyvesi yenilecek. işte böyle bakalım cumaya ne olacak. bu arada sıfır abur cubur olacak ama dondurma bir dilim yiyeyim diyorum oda haftada bir yada iki kere. neyse buralardayım öpüldünüz.

Kolay gelsin canım. 3 kaşık yemek az geldi biraz. Umarım güzel sonuç alırsın.

iyi akşamlar arkadaşlar
akşam yemeğim 5 kaşık kuru fasulye
küçük kase yoğurt ve yarım dilim ekmek ve az önce birazçilek ve erik yedim..
ve akşam yürüyüşümü yaptım..şimdi de soda içip 11 gibi uyumayı düşünüyorum

shocum nasılsın canım,dün gayet iyi beslemişsin yürüyüşlerinide yapıyorsun,valla bravo hayatım. ne güzel takımca diyetteyiz. güzel sonuçlar alırız inşallah bu hafta.

celudar çok sağol canım, moralini bozmak istemem ama annen bugün yarın yapalım temizliği dicektir. kaydirigubbakcemile3 sanada şimdiden kolay gelsin.
ayrıca proje meselesine sevindim. iyi bir araştırmayla sende bu imkanlardan faydalanırsın. ne güzel koluna yeni bilezikler eklersin. hayırlısı olur inşallah. arada gelip bizide bilgilendirsen sevinirim.

diyemiyceeeek :)) cunku haftaya sevglı dayıcım ablalarını umreye goturuyor bı haftalıgına :))

proje işinde de ben cok heveslıyım arkadaslardanda var ugrasmak ısteyen projemız tutulursa avrupada baska ulkelerde de degerlendırme ımkanımız var :) inş cok gzel bırsey cıkar ortaya.. gercı ben bu tıp konularda pek ınsanlara guvenemıyorum cunku nasrettın hoca mısali bırlıkte gıdıp sonra tek basına bırakabılıyorlar :umursamaz: bı kac kere gerceklesmıslıgı varda boyle olayların :))

itiraz edenn...
DOGRU ERKEK
Lambadan cin çıkmış ve;
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ZONGULDAK'ın Gelik Beldesi'ndeki, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ne ait yeni açılan maden ocağında patlama meydana geldi. 10 işçi yaralı olarak kurtarılırken, 540 metre derinlikte çalışan 32 civarındaki işçiye ulaşılmaya çalışılıyor.

Gelik Beldesi'ndeki TTK'ya ait yeni açılan maden ocağında bugün saat 13.30 sıralarında patlama meydana geldi. 540 metre kodunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 10 işçi yaralandı. Yaralılar çalışma arkadaşları tarafından ocaktan çıkartılarak ambulanslara taşındı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Zonguldak'taki çeşitli hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Patlamanın ardından 160- 360 ve 460 kodunda çalışan işçiler tahliye edildi. Patlamanın meydana geldiği 540 kodundaki 25 civarındaki işçiye ise ulaşılamadı.

ayy haberım yoktu :S gelısmeler ne acaba...

Çalışma Bakanı: İşçilere hala ulaşılamadık
17 Mayıs 2010 / 21:57Ömer Dinçer'den maden patlamasıyla ilgili açıklamaÇalışma Bakanı Ömer Dinçer: Madendeki 32 kişiye hala ulaşamadık. Durumlarıyla ilgili bilgi yok. Çalışmalar sürüyor...
inş iyi haberler alırız ya..

celudar projeyi ii değerlendir, bakarsın hem faydalı bişeylere imza atarsın hemde ekonomik olarak katkı sağlarsın
yanlış bilmiyorum değilmi projelerde para konusu da var ?? yanlış biliyrosam bilgilendir :))

maddi acıdan katkısı olur mu bılmıyorum sımdılık :) ama butun masraflarımız avrupa bırlıgının bu iş için olan havuzundan (turkiyede buraya katkıda bulunuyor)
guzel bırseyler cıkar aslında guzelce hazırlanılsa cunku alanımız insan ve cok genıs din acısından dusununcede.. bakalım okuldan hocalarlada goruscez bu konuyla ılgılı bı kac hocanında yardımı olursa super olabılır sanırm :)) ve tabı oldukcada faydalı olur kanaatındeyız.. sonucta dınler arası insanlar arası ilişkilerden bahsedılecek.. bakalım artık :)

kızlar dün ender saraçtan dinledim türk halkı müsliye alışamadı falan diye uzun uzun faydalarından bahsetti...bu gazla gidip aldım... yarın kahvaltımı bu şekilde yapmayı planlıyorum
tadına baktım gayet lezzetli hemde çok tok tutuyormuş
bağırsak problerinde yardımcıymış
çok lifli olduğu için sindirimi kolaymış

bu sabah kahvaltısındakı gevrekler mı?? alısmamıs turk halkından bırıyım :))

canıııım stres yaptıkca ınan bana kılo artıyor gıbı oluyor resmen... kendını hafıf hıssetmedıkce sakın tartılma derım..

canım evde tartılma istersen diyetisyenine gittikçe tartılırsın her gün tartı başına geçince stres oluyo insan benim o yüzden kilo aldığım bile oluyodu tamamen psikolojik de olabiliyor artık kendimi sıkıyorum aklıma gelse de çıkmıyorum tartıya haftada bir gün belirledim sadece o gün çıkıyorum ve çok şükür ki yüzüm gülmeye başladı yavaş yavaş

tamamıyle katılıyorum canıım kaydirigubbakcemile5[/B]

celudar, kahvaltılık gevrek denilebilir ama farklıymış sanırım
bi çok kuru besin var ve meyve kuruları lezzetli geldi bana... hemde tok tutuyor benim için tok tutması çok önemli çnk sabah çok erken kahvaltı yapıyorum ve ara yapsam bile öğle yemeğine kadar çok acıkıyorum

kızlaaaarr bugun bi ayetin içindeki bi kısım cok dikkatimi cekti ve ruhumu oksadı sizede paylaşmak istedim :)))

"....Evlere girdiğiniz zaman, Allah tarafından mübarek ve pek güzel bir yaşama dileği olarak kendinize (birbirinize) selam verin..." (nur 61)

eve girerken bos bıle olsa ev , kendi kendimize selam vermeyı kastedıyor ayet. ayyy bayıldım yaaa boshayallersmile

bugun yaptıklarım:
sabah:
bı kase cilek :) kahvaltı yapasım yoktu...
ara öğün:
(hafif birsey yemıstım ama simdi hatırlamıyorum :S )
öğle:
2 biber dolması 1 patlıcan dolması hep en kucuklerını aldım.
bide soguk yogurt corbası...
ara öğün:
kibrit kutusundan bile kucuk irmik tatlısı... (kuzenımın kızının dogum gunuydu pastasından yemek stemedıgım ıcın bu en hafıf olan seydı ondan yedım bende.. borekler pastalar neler neler vardı kızlar ama yemedım :)) )
akşam:
patlıcan tava 5 kasık
2 dilim ekmek
1 bardak kadar yogurt..

spor yok yuruyus ıkı gundur arkadaslara kanıp cay ıcmeye gıdıyorum aksamları gec oldugu ıcınde yuruyemıyorum :(
50 tane ip atladım bırazda mezdeke :P ama cok terlemedim :(

gorusuruz yarın....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldiiiiimmmmmmm a.s.
1 saat tempolu yürüdüm duşumu aldım
suyumu içmeye başladım
ara olarakta 1 elma yedim
hepinizin günü çok güzel geçsin

Çok güzel yürümüşsün canım, tebrikler.

shocum canım hoşgeldin. inşallah bu yaz başarırız,istediğimiz kilolara geliriz.
dosbacım sendeçok azimli görünüyorsun canım. hadi bu hafta bişeyler yapalım başlangıç olarak. mesela 1 kilo verelim. kaydirigubbakcemile4 istiyoruz,ozaman yapabiliriz. he he
yürüyüşe bende bugün başlıyorum.akşam iş çıkışı eve tempolu yürüyüş. yanıma sadece spor ayakkabı aldım ama yarın eşofmanlarıda getirim çünkü iş kıyafetleri beni epey zorlıcak. bugün başlangıcı yapayımda yarına ayarlarım artık.
bu sabah 1 dilim ekmekle kahvallımı (tereyağ bal,kaşar peyniri)yaptım. az önce yarım elma yedim. (elma çok büyüktü) birzdan yeşil çayımı içerim.

Spor çok farkettiriyor. Çok güzel kararlar almışsın canım.

kızlar bu sabah tartıldım hani korkuyodum ya cumartesi günü yaptığım kaçamaklardan dolayı dün dikkatli davranmaya çalıştım bol bol suyumu da içtim bugün sonuç çok güzel kilom 84 olmuş 900 gram daha gitmiş yani :nazar: :lepi: kaydirigubbakcemile2

Canımmmm çok sevindim. 900 gr çok iyi bir sonuç. Harika bir haber bu. Tebrik ediyorum.

kızlar ben çıkıyım biraz iş yapıyımm bitsin artıkk ay cokk yoruldum artıkkkkkkk

Harap ettin kendini canım yaa. Daha fazla yorma kendini, sağlığın bozulmasın.

Kızlar, hemen diyetisyeni anlatayım: öncelikle yağdan sadece 500 gr gitmiş. Hahahaha :((((
İkincisi bazal metabolizma olayını sordum, Baharcım, sen de ilgileniyordun :)))) benimki alt sınırdaymış. Sık sık değişkenlik gösterebilirmiş. Hızlandırmak için kas oranımı arttırmam gerekiyormuş. Ve daha önce diyet yaptığım için vücudumun alışmış olabileceğini söyledi. Doktor dürüsttü, hoşuma gitti. Benim yapım gereği gıdım gıdım kilo verdiğimi söyledi. Her zaman dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Önceki diyetisyenim diyete harfiyen uygulamadığım için kilo veremediğimi söylerdi.
Bu hafta inek sütü ve peyniri yok. Keçi sütü ya da soya sütü ile keçi peyniri var. Belki inek sütüne karşı intoleransım olabilirmiş. Araştırıyor işte. Deniyor. Kızlar, biraz da olsa içim rahatladı.. Umarım bu hafta sonuç alabilirim ve çarşamba sabahı kilo vermiş olurum. Haftaya pazartesi gene gideceğim ve ondan sonra 10 günlük görüşmelerimiz olacak.

Nac canım diyetisyenine bayıldım. Çok bilgili ve ilgili maşallah. İntoleransını bile düşünmüş. Şu okullar tatil olsun, sen spor yapmaya başla, gör bak hızlanacak metabolizman.

iyi akşamlar kızlar..menümü yazayım
sabah klasik bir dilim mısır ekmekli kahvaltı
öğleyin yarım tabak tavuk sote ve bir kase cacık vr bir dilim ekmek:umursamaz:ekmek yemesem olmuyoo sankiii..ekmekle ebediyen küsebilmek isterdimbilmiyorumkismile
akşam 3 kaşık kuru fasulye ve biraz yogurt
suyu çok az içtim:umursamaz:
2 şişe soda mı içtim
şimdidde biraz karpuz yiycem..bu arada meyva olarakta erik ve elma yedim gündüz
ve yürüyüşümü yaptım..30 dakika..aslında biraz aaz ama ben bir anda spora çok yüklendim mi hemen sıkılıyorum ve yanciziyorum.. sporun süresinin de önemli olmasının yanısıra süreklilii daha önemliymiş ..gün içinde aralarda da be bacak hareketi falan yapıyorum..özellikle belimdeki simitcikler içinn:oklava:

Afiyet olsun canım. Öğlen ve akşam salata da yesen çok güzel olurmuş. Eskiden ben de sporu öyle aman aman sevmezdim, sırf kilo vermek için yapardım. Şimdi spor yaparken bir yandan mp3 çalardan müzik dinliyorum. Müzikleri de beni mutlu eden hızlı şarkılardan seçtim. Çok farkettiriyor, spor yapmayı seviyorum resmen. Tavsiye ederim canım. Belki sende de işe yarar.

ayy canıım gecıkme ıyıce uykun cok etkılıyor seni..
bende sımdı gelebıldım anca.. gun ıcınde gırdım bı kac kez hıc bakamadım yogun bir gundu...
gorusuruz yarıın... opuyorumnanaktan

ay canım görüşemedik, özledim valla. Yarın karşılaşırız inşallah.

kızlaaaar bugun cok guzel birsey öğrendim..

proje calısmaları yapılıyormus avrupa ulkeleri arasında ve bu proje calısmaları baska ulkeden bı grupla yada baska ulkede sızın yapmak ıstedıgınız proje ile avrupada istedıgınız ulkede hayata gecırılıyor. ulkeler bunun ıcın ınanılmaz kaynaklar ayırıyorlarmıs ama bızım ulkemızden cok fazla talep yokmus ve o yuzden havuz sıstemıde oldugu ıcın bızım malı kaynaklarımız bıle baska ulkeler tarafından kullanılıyormus..

eğitim ve genclık programı cercevesınde proje hazırlama... bu meseleyıde kursta cok sevdıgım bı ablam dedı kendısıde bu sekılde projelerle ılgılenmıs yurt dısında bır cok ulke gormus bırı bu sekılde de karsılıklı projelerde yapmıslar..

bende arkadaslarla konustum yılda 5 kez projeler ıcın gonderımler yapılıyor. sanıyorum oldukca guzel bı ımkan.. projeler dusunmeye baslasak ıyı olcak arkadaslarla :)) burayada eger hersey yolunda gıderse konumuzu yazarım.. bugun ıcım bu ısden dolayı sevıncle doluu :))

yedıklerıme gelıncede:
sabah
2d ekmek 2 kk peynir domates salatalık 1b süt
ara öğün
4 tane hurma (bu ara evde bollugu var babamın arkadası epey yollamıs bızede :)) )
öğle
peynırlı tost :( salata (dişardaydım :( )
ara öğün :
yine 4 hurma (sevdıgım bellı oluyordur :D)
akşam:
gec vakıttı iştahımda yoktu bıraz peynırle altınbasak yedım

sebze hiç yk et hiç yok

spor: sayılırsa eger 100 ip atladım. terlemedım bile.. kurtan proje ısı ıle ilgili konustugumuz ıcın konustuk bıde bı arkadasla oturduk falan gec kalınca yuruyemedımde ...

yarın kuzenımın kızının 2. yas gunu cokda sevıyorum cadıyı :)) ıkı gun gormeyınce ozlenıyor.. yarın orada olcam..
asla kacamak olmıycaaaaaak!!!

Canım proje olayı iyiymiş. İnşallah başvurup güzel bir işe imza atarsınız. Hurma ve nar suyu hergün düzenli tüketildiğinde göğüsleri büyütüyor. Forumlarda okumuştum. Test edip onaylamıştım da :) Meyve hakkımı hurmadan yana kullanabilirim. Ama birkaç çeşit hurma var. Hepsinin kalorisi, glisemik endeksi farklı. Bazılarına glikoz şurubu mu ne (yani şeker) ekleniyor. Ucuz diye almıştım, içindekilere bakınca görmüştüm. Onlardan almamak lazım.

Et yememiş olman o kadar kötü değil bence. Peynir yemişsin, o da protein sonuçta. Ama sebze olmaması kötü olmuş.

Doğum günü güzel geçmiştir umarım. Kaçamak yaptın mı sonraki sayfalarda okuyacağım herhalde :)

günaydın arkadaşlar...
sabah yarım saat yürüyüşümü yaptım ve az sonra klasik kahvaltımı yapıcamzemuszemus
diyetteyken haftada kaç defa yumurta yiyebiliriz arkadaşlar?1 er gün aralıklarla sabahları haşlanmış yumurta yesem kötü mü etkiler diyetimi?

Diyetisyen listeme kahvaltıya 2 dilim peynir yazdığında hep "istersen 2 dilim peynir yerine 1 dilim peynir ve 1 yumurta yiyebilirsin" diyor. Bir de bazen proteinli yemek yapmaya üşendiğimde et/köfte falan yerine yumurta yiyorum. Bir keresinde 2 yumurta yemiştim, diyetisyen çok yemişsin demişti, onun yerine 1 yumurta 1 dilim peynir yeseydin demişti.

bende dün işyerinden çıkışta yolumun yarısına kadar yürüdüm yaklaşık 40 dk kadar.akşam yemekte 1 kepçe çorba,2 tatlı kaşığı pilav,2 tatlı kaşığı patatesli bezelye ve bol marul salatası vardı. komşuya oturmaya gittim 1 saatliğine oğlu askere gitti Allah kavuştursun demek için,1 bardak çay içtim. hepsi bu kadar.biraz halsizliğim ve fazla moral bozukluğum olduğu için mutfağımı toparlayıp uyudum.
bu sabah yarım dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. az bir kahvaltı oldu. çarşıdan iş yerime kadar 15 dk tempolu yrüdüm. yapabilirsem her sabah yapıcam. şimdi yeşil çay içip 2 ad form bisküvi yedim.
bu arad gribim tam anlamıyla geçmedi. hala halsizim. ayrıca kendimi hafif hissediyorum. tokum ve şiş değilim. iştahımın olmamasında sanırım gribin etkiside var.
buralarda olurum öpüldünüz.

Canım az yemişsin ama grip olduğun içinmiş. Geçmiş olsun. Şiş olmamana sevindim. Her sabah yürüyebilsen süper olur canım.

alkisalkisalkis nasılsınız kızlarben bıraktığım yerdeyim bakalım hayırlısı adcığım hiç diyet yapacak havam kalmadı bu sıcaklardan suda içemiyorumm mens dönemim sürekli bulantım var
buarada bürom değişti artık çok yoğun çalışan bir bayanım çok mutluyumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:teytey:

Tebrikler canım :nazar:

selam kızlar sınavlar yaklaştı ya paçalarım tutuştu yine stres başladı diğer sınava da 4 ay kaldı asıl derdim o tarihten çok eksiğim var nasıl toparlarım bilemiyorum allahtan haftaya tekrar dersleri de başlıyor belki faydasını görürüm bugün sırf stresten evdeki pudinglerden bir kase yedim ne yazık ki onun haricinde iyi gidiyorum bakalım pazartesiye kaç çıkacağım şu aöf sınavlarım da geçsin takıma girerim artık :) şimdilik çıkıyorum görüşürüz kızlar...

Canım şimdi derslerine konsantre olman lazım. Elinden geldiğince dikkat et tabii. Mümkünse elinin altında zararlı yiyecekler bulundurma, zararlı yiyecekler olacak yerlere gitme. Çünkü insan stresliyken kendini çok zor tutuyor. Onun dışında iyi gidiyorsun zaten.

itiraz edenn...
DOGRU ERKEK
Lambadan cin çıkmış ve;

:)))))))))) Kadın yine insaflıymış. Ben olsam listeyi daha da uzatırdım yahu. Yakışıklı da olsun, romantik de olsun, liste uzar daha :)

taylorrrr cum süper kilo vermişsin?ne kadar zamanda verdin canım*süpersin tebriklerrrra.s.

Canım çok sağol. Bir yıldan biraz daha az bir sürede verdim. Ama bu sürenin 2-3 ayında diyetisyene gitmediğim ara bir dönem oldu. O sırada ne aldım, ne verdim. O dönemi saymazsak 9-10 ayda verdim. Takıma da 74.4 kiloyken katıldım, diyetisyene 2. kez başladım sırada.

ben geldimmmm
offf felaket bi gündü :(( sabahtan beri elektrik yoktu :(( çok fena tv yok pc yok çamaşır bulaşık ayyy delirdim
sabah 1 saat yürüdüm geldim duş alacağım kombi çalışmıyo :(( iğrençti
dışarı tekrar çıktım işlerimi hallettim geldim yine yok:((
yattım uyudum yeni geldi çok sıkıldım bugün
sizlerlede olamadım
adcım fıkran ii geldi :))
nac canım verirsin... bak yan komşum ve kızı yürüyorlar bende onlara takılıyorum artık
kız 1 haftada 1.5kg verdi annesi 18 günde 3.4 verdi
bende tartılıyorlarda :))
bende gaza geldim

Canım gaza gelmene çok sevindim. Zayıflarken en ihtiyacımız olan şey bu bence. Yürüyüş için tebrikler canım.

taylor sana uyku tulumu hediye etmek geliyor içimden :)) canım benim keşke imkanın olsada erken yatabilsen... sanırım gecede yoğun çalışıyorsun... inş. ilerde istediğin kiloda ve ekonomik zorlukların olmadan yaşarsın... herşeyin en güzeli senin olsun

:))))))))))) Çok güldüm canım. Gece de çalışıyorum evet. Ama bu haftadan sonra birkaç hafta boşluğum olacak. O zaman bol bol uyuyacağım inşallah. Dileklerin için amin diyorum canım. Çok teşekkürler, cümlemize.

kızlar dün ender saraçtan dinledim türk halkı müsliye alışamadı falan diye uzun uzun faydalarından bahsetti...bu gazla gidip aldım... yarın kahvaltımı bu şekilde yapmayı planlıyorum
tadına baktım gayet lezzetli hemde çok tok tutuyormuş
bağırsak problerinde yardımcıymış
çok lifli olduğu için sindirimi kolaymış

Ben de düşündüm diyetisyene söylemeyi, arada müsli verse diye. Ama o zaman aynı kahvaltıyı bir hafta yemem gerekiyor. Arada canım ekmek-peynir ister diye söylemedim. Belki haftada bir iki gün verebilir mi diye sorabilirim. İyi aklıma getirdin canım, sağol, sorayım ben.

Canım bak ne güzel diyetini yapabiliyorsun, çok iyi bir diyetisyenin var. Rahatla biraz canım. Aslında keşke yürüyüşe başlayabilsen. hem metabolizman hızlanır hem de moralin düzelir, yürüdükçe rahatlarsın.

kızlaaaarr bugun bi ayetin içindeki bi kısım cok dikkatimi cekti ve ruhumu oksadı sizede paylaşmak istedim :)))

"....Evlere girdiğiniz zaman, Allah tarafından mübarek ve pek güzel bir yaşama dileği olarak kendinize (birbirinize) selam verin..." (nur 61)

eve girerken bos bıle olsa ev , kendi kendimize selam vermeyı kastedıyor ayet. ayyy bayıldım yaaa boshayallersmile

Canım bir odaya girdiğimizde boş bile olsa selam verin gibi birşey duymuştum ben de. Ama ayet olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler paylaştığın için.

bugun yaptıklarım:
sabah:
bı kase cilek :) kahvaltı yapasım yoktu...
ara öğün:
(hafif birsey yemıstım ama simdi hatırlamıyorum :S )
öğle:
2 biber dolması 1 patlıcan dolması hep en kucuklerını aldım.
bide soguk yogurt corbası...
ara öğün:
kibrit kutusundan bile kucuk irmik tatlısı... (kuzenımın kızının dogum gunuydu pastasından yemek stemedıgım ıcın bu en hafıf olan seydı ondan yedım bende.. borekler pastalar neler neler vardı kızlar ama yemedım :)) )
akşam:
patlıcan tava 5 kasık
2 dilim ekmek
1 bardak kadar yogurt..

spor yok yuruyus ıkı gundur arkadaslara kanıp cay ıcmeye gıdıyorum aksamları gec oldugu ıcınde yuruyemıyorum :(
50 tane ip atladım bırazda mezdeke :P ama cok terlemedim :(

gorusuruz yarın....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım doğum günündeki diğer şeylerden yemediğine sevindim tebrikler. Kahvaltın az olmuş. Akşam yemeğinde de salata olsa veya bir iki parça domates falan çok güzel olurmuş. İp atlamak çok faydalıymış. Ama özel çamaşır giyip öyle atlamakta fayda var. Hoplarken biryerler sarkmasın diye önlem olarak. Birkaç yerde satılıyor.

Uyku: 9 saat :lepi:

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam:4 kaşık bezelye yemeği, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 elma

İçecekler: 3 litre su

Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (75 X 2, 50 X 4)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
100'er tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 20 saniye havada bekletmek) (50 X 2)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş, ara sıra koşma
Esneme hareketleri

:lepi: :lepi: :lepi:

Back