mrb NUR cumm..doğum günün kutlu olsun canım..
bu arada kaç kilosun..kilo çizelgeni göremedim..bebişin var sanırım..öp yanaklarından benim için..
günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
sabah 6.50 de uyandım ..yarım saat yürüyüşümü yaptım..şimdi nöbete geldim..bir dilim ekmek ve peynir getirdim onu yiycem kahvaltı olarak..ve su içmem gerek bugün..
sempatiksalakcinni
selamlar arkadaşlar nasılsınız 4 gündür giremedim pazartesi günü temizlik yaptım dünde inanılmaz baş ağrım vardı
sizler znasılsınız
geçmiş olsun nurcum... biz iyiyiz herşey aynı...yada biraz daha asılmaya başladık
en azından bu hafta ben öyleyim
geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum
inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile
nactigall CİM geçen cuma 81 kiloydum dün akşam dayanaadım tartıldım 78.3 gedim canım..ve boyum kısa 158...(
Bravo shpocum, çok azimlisin :)))) Senin şu anki kilonu sorsam canım? Yaşımdan büyük gösteriyorm dedin de ondan merak ettim :))))
Merak ediyoruz seni canım :))))) Neler yapıyorsun, beslenmen nasıl, kızın nasıl?
Öyleyiz öyleyiz dosbik. Hepimiz azimliyiz :)))))) Ben biraz asabiyim ama ... :)))))
Doğum günün kutlu olsun canım, eşinle, kızınla ve tüm sevdiklerinle mutlu, sağlıklı yıllar canımcım :))))) :1hug: a.s.
Ben de temizlik yapıyorum, dün yapacağımı söylemiştim ama hiç halim yoktu. Yavaş yavaş gibiyo :))) Aralarımı yedim. 1 elma ve 1 bardak keçi sütü (yarım yağlı)
teşekkür ederim canım
valla girmeyi istiyorum ama benim adı uyanıkken gelip bilgisayarın üstüne oturuyor uyurkende koşturmaca var
beslenmem iyi diye düşünüyorum ama yiyemiyorum bazen cumartesi günü sadece 1 tane tost yedim ne gördüysem midem bulandı akşama kadar su içtim
sanada kolay gelsin benimde hafta sonu arkadaş gelecek temizlik yapacaz inş.
canım çok kolay gelsin..hem spor niyetine de geçer...bende cuma dip köşe temizlemeyi düşnüyüorum inş...
nac kolay gelsin canım
yavaş yavaş yap sıkılma :)) ama hareket etmekte iyidir zaten az yiyorsun
asabi değilsin öle düşün :)) melisa çayı içersen sinirlerine ii gelir dr.lar diyette tavsiye ediyorlar
evet devam dosbacım:))
kızlar bu arada ben bu cuma listeye girecekmiyim?girersem sanırım sizin dercenizi düşürürüm..gerçi ben gruptan kaç kiloyla ayrıldım onu hiç hatırlamıyorumCADIARZU
canlar selam. umarım herkesler iyidir. bende iyim çok şükür. busabah 1 dilim ekmekle sıkı bir kahvaltı ettim.
dün akşam yemeğinde az pilav az bezelye (toplam yarım tabak bile değil)bol marul salatası vardı.
bugün belki yarımgün çalışırım. buralardayım.
adcım ii çalışmalar
shocum sanırım çok eski üye diye dönersin kaptana sormak lazım
nac canım keçi sütü ile aran nasıl??
şimdi yeşil çayımı içiyorum... öğleden sonra komşu çağırdı uğramazsam ayıp olur ama eşimlede buluşacağım...
komşunun ikramı genelde hamur işi oluyo(
eşimlede ızgara düşünüyordum şimdi acaba hangisine ayıp etsem :))
evet sizi duyuyorum komşuda yeme diyorsunuz :))
bende arkadaşlarımın dediğini yaparım tabi ki de :))
kızlar öğle yemeğimi yiyip geldim ve siyah şekersiz çayımı yudumluyorum..
menüm=1 küçük tabak susuz köfteli patates yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı 1 küçük domates ve yarım bardak ayran...dağlar tepeler yemiş gibiyim..kötü hissediyorum kendimi(
bu menüde hatalı bir taraf var mı kızlar?
bende uyuyamadımuykum gelmıyor.. yarın tatil diyemi ne anlamadım
Kızlar, ben dün akşam 21 de bir kaçamak yaptım. 4 kaşık yağsız makarna yedim.:kedi:
Makarnayı yer yemez enerjim yerine geldi, baş ağrım geçti. Sanırım açlık uykusuzluğa eklenince iyice yormuş. Böyle bir kaçamak yaptım.... Üzgünüm ama pişman değilim. Tabi bu kaçamak tek kaçamak olarak kalmalı..
Şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, keçi peyniri ve kahve. Kahvaltım bitince yürüyüşe çıkayım ben.... Vakit erken, her yer sesizdir...
Görüşürüz kızlar :)))))))))))))))
günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
sabah 6.50 de uyandım ..yarım saat yürüyüşümü yaptım..şimdi nöbete geldim..bir dilim ekmek ve peynir getirdim onu yiycem kahvaltı olarak..ve su içmem gerek bugün..
sempatiksalakcinni
inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile
nactigall CİM geçen cuma 81 kiloydum dün akşam dayanaadım tartıldım 78.3 gedim canım..ve boyum kısa 158...(
canlar selam. umarım herkesler iyidir. bende iyim çok şükür. busabah 1 dilim ekmekle sıkı bir kahvaltı ettim.
dün akşam yemeğinde az pilav az bezelye (toplam yarım tabak bile değil)bol marul salatası vardı.
bugün belki yarımgün çalışırım. buralardayım.
şimdi yeşil çayımı içiyorum... öğleden sonra komşu çağırdı uğramazsam ayıp olur ama eşimlede buluşacağım...
komşunun ikramı genelde hamur işi oluyo(
eşimlede ızgara düşünüyordum şimdi acaba hangisine ayıp etsem :))
evet sizi duyuyorum komşuda yeme diyorsunuz :))
bende arkadaşlarımın dediğini yaparım tabi ki de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?