dosbacım sıkıcı bir gün geçirmişsin hayatım. elektrik su gidince banada afaganlar basar deli olurum. birde inat gibi pazar günleri olur genelde. insanın eli kolu bağlanıyor.
canım özellikle eve giderken yürüyorumki hemen duşa atabileyim kendimi ama dün yürüyemedim iş çıkışı yağmur başladı.ama sabah 15 dk kadar yürümüştüm işe gelirken. birazcık telefi ettim sanırım :)) müsli hakkında muhakkak bilgilendir hayatım,tok tutan iştah kesen şeylere ihtiyacım var.
artık yaz geldi komşuna söyle meyve ikram etsin hayatım. yanınada içecek bişeyler mesela yeşil çay oooooh misgibi. bayanssulusmile
nachticim hani biraz rahattın ya sıkıya zor alışır insan rahat olunca ama bu diyet olayına sen iyi dayanıyorsun açıkçası. dosbacımda öyleydi uzun bir müddet tatlı yemedi kızcağız. diyetisyene söylesen aralarda ufak kaçamaklar yapsan yada ne bileyim seni ne rahatlatırsa haftada birde olsa böyle bir ayrıcalık olsa.
yaptığın kaçamakda kaçamak olsa. 4 kaşık yağsız makarna. bence üzülmeye deymez. olumunekankayizsmile
temizliğinde kolay gelsin canım,gerçi şimdiye kadar bitirmişsindir ama. :))
shocum azmine hayran kaldım çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim a.s.
ama su olayına bir çözüm bulsan.gerçi bende hala bu konuyu halletmiş değilim ama ayarlıcam bişeyler.
elacım gözünaydın canım. bu arada hedefinede az kalmış hadi hayırlısı.
taylorcum aslında 2 kaşık diyordum ama yapamam diye 3 kaşık diyorum. inan ancak toparlanırım. bir ditey uygulasam yapamam diye bari böyle yapayım dedim az ama herşeyden yiyeyim istedim daha kolay gibi geldi.başka türlü kısıncada bunalıyorum malesef. kararlarıma inşallah uyabilirim canım. genelde çok karar alıp devamını getiremiyorum ama yaz mevsimi yardımcı olacak inşallah bana Allah ın izniyle. yürüyüşü işe gelirken 15 dk boyunca yapabilirim. ama çok tempolu olmaz malum çok terlersem işyerinde zor olur.ama akşam frenim yok nede olsa eve gidiyorum. spor olayında yine aşmışsın kendini tebrik ederim. vereliniortak
celudarcım gözünaydın ozaman. kaydirigubbakcemile3 şimdiden Allah kavuştursun diyeyim. proje konusunda şansın bol olur inşallah. :Saruboceq:
maden işçileri için bugün gazetede okudum seyyar morg istemişler yazıyordu. kalbim acıdı resmen ailelerine Allah sabır versin,hayırlısı ile kavuşurlar dilerim. :Saruboceq:
selam konusunda genelde yaparım hayatım,ama bazen oğlumla mücadele ederek eve girdiğim için unuttuğum oluyor tabi. yinede sağol canım paylaşımın için.
dünkü irade sınavın içinde ayrıca tebrik ederim.
nurcum geçmişolsun canım. doğumgünün kutlu olsun. sevdiklerinle nice yaşlara inşallah.sağlıklı,mutlu ve huzurlu. a.s.
kızlar bu arada fıkrayı beğendiğinize sevindim. yenileri olursa paylaşırım. opuyorumnanaktan