• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mrb NUR cumm..doğum günün kutlu olsun canım..
bu arada kaç kilosun..kilo çizelgeni göremedim..bebişin var sanırım..öp yanaklarından benim için..

teşekkür ederim canım
hoşgeldin aramıza
ben 70 kiloyum şu anda inş daha da düşecem
evet bebişim var öperim zevkle

günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
sabah 6.50 de uyandım ..yarım saat yürüyüşümü yaptım..şimdi nöbete geldim..bir dilim ekmek ve peynir getirdim onu yiycem kahvaltı olarak..ve su içmem gerek bugün..
sempatiksalakcinni

Bravo shpocum, çok azimlisin :)))) Senin şu anki kilonu sorsam canım? Yaşımdan büyük gösteriyorm dedin de ondan merak ettim :))))

selamlar arkadaşlar nasılsınız 4 gündür giremedim pazartesi günü temizlik yaptım dünde inanılmaz baş ağrım vardı
sizler znasılsınız

Merak ediyoruz seni canım :))))) Neler yapıyorsun, beslenmen nasıl, kızın nasıl?

geçmiş olsun nurcum... biz iyiyiz herşey aynı...yada biraz daha asılmaya başladık
en azından bu hafta ben öyleyim
geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum

Öyleyiz öyleyiz dosbik. Hepimiz azimliyiz :)))))) Ben biraz asabiyim ama ... :)))))

inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile

Doğum günün kutlu olsun canım, eşinle, kızınla ve tüm sevdiklerinle mutlu, sağlıklı yıllar canımcım :))))) :1hug: a.s.

Ben de temizlik yapıyorum, dün yapacağımı söylemiştim ama hiç halim yoktu. Yavaş yavaş gibiyo :))) Aralarımı yedim. 1 elma ve 1 bardak keçi sütü (yarım yağlı)

Bravo shpocum, çok azimlisin :)))) Senin şu anki kilonu sorsam canım? Yaşımdan büyük gösteriyorm dedin de ondan merak ettim :))))

Merak ediyoruz seni canım :))))) Neler yapıyorsun, beslenmen nasıl, kızın nasıl?

Öyleyiz öyleyiz dosbik. Hepimiz azimliyiz :)))))) Ben biraz asabiyim ama ... :)))))

Doğum günün kutlu olsun canım, eşinle, kızınla ve tüm sevdiklerinle mutlu, sağlıklı yıllar canımcım :))))) :1hug: a.s.

teşekkür ederim canım
valla girmeyi istiyorum ama benim adı uyanıkken gelip bilgisayarın üstüne oturuyor uyurkende koşturmaca var
beslenmem iyi diye düşünüyorum ama yiyemiyorum bazen cumartesi günü sadece 1 tane tost yedim ne gördüysem midem bulandı akşama kadar su içtim
sanada kolay gelsin benimde hafta sonu arkadaş gelecek temizlik yapacaz inş.

nac kolay gelsin canım
yavaş yavaş yap sıkılma :)) ama hareket etmekte iyidir zaten az yiyorsun
asabi değilsin öle düşün :)) melisa çayı içersen sinirlerine ii gelir dr.lar diyette tavsiye ediyorlar

evet devam dosbacım:))
kızlar bu arada ben bu cuma listeye girecekmiyim?girersem sanırım sizin dercenizi düşürürüm..gerçi ben gruptan kaç kiloyla ayrıldım onu hiç hatırlamıyorumCADIARZU

canlar selam. umarım herkesler iyidir. bende iyim çok şükür. busabah 1 dilim ekmekle sıkı bir kahvaltı ettim.
dün akşam yemeğinde az pilav az bezelye (toplam yarım tabak bile değil)bol marul salatası vardı.
bugün belki yarımgün çalışırım. buralardayım.

adcım ii çalışmalar
shocum sanırım çok eski üye diye dönersin kaptana sormak lazım
nac canım keçi sütü ile aran nasıl??

şimdi yeşil çayımı içiyorum... öğleden sonra komşu çağırdı uğramazsam ayıp olur ama eşimlede buluşacağım...
komşunun ikramı genelde hamur işi oluyo :((
eşimlede ızgara düşünüyordum şimdi acaba hangisine ayıp etsem :))
evet sizi duyuyorum komşuda yeme diyorsunuz :))
bende arkadaşlarımın dediğini yaparım tabi ki de :))

dosbacım bence de komsuna ayıp etlülülülülülükomsu da çay ya da sekersiz sütsüz kahve içersin olur biter..
ben de ara olarak 2 kuu kayısı yedim ve su içiyorum üstüne:kahve:

dosbacım sıkıcı bir gün geçirmişsin hayatım. elektrik su gidince banada afaganlar basar deli olurum. birde inat gibi pazar günleri olur genelde. insanın eli kolu bağlanıyor.
canım özellikle eve giderken yürüyorumki hemen duşa atabileyim kendimi ama dün yürüyemedim iş çıkışı yağmur başladı.ama sabah 15 dk kadar yürümüştüm işe gelirken. birazcık telefi ettim sanırım :)) müsli hakkında muhakkak bilgilendir hayatım,tok tutan iştah kesen şeylere ihtiyacım var.
artık yaz geldi komşuna söyle meyve ikram etsin hayatım. yanınada içecek bişeyler mesela yeşil çay oooooh misgibi. bayanssulusmile
nachticim hani biraz rahattın ya sıkıya zor alışır insan rahat olunca ama bu diyet olayına sen iyi dayanıyorsun açıkçası. dosbacımda öyleydi uzun bir müddet tatlı yemedi kızcağız. diyetisyene söylesen aralarda ufak kaçamaklar yapsan yada ne bileyim seni ne rahatlatırsa haftada birde olsa böyle bir ayrıcalık olsa.
yaptığın kaçamakda kaçamak olsa. 4 kaşık yağsız makarna. bence üzülmeye deymez. olumunekankayizsmile
temizliğinde kolay gelsin canım,gerçi şimdiye kadar bitirmişsindir ama. :))
shocum azmine hayran kaldım çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim a.s. :nazar:
ama su olayına bir çözüm bulsan.gerçi bende hala bu konuyu halletmiş değilim ama ayarlıcam bişeyler.
elacım gözünaydın canım. bu arada hedefinede az kalmış hadi hayırlısı. :nazar:
taylorcum aslında 2 kaşık diyordum ama yapamam diye 3 kaşık diyorum. inan ancak toparlanırım. bir ditey uygulasam yapamam diye bari böyle yapayım dedim az ama herşeyden yiyeyim istedim daha kolay gibi geldi.başka türlü kısıncada bunalıyorum malesef. kararlarıma inşallah uyabilirim canım. genelde çok karar alıp devamını getiremiyorum ama yaz mevsimi yardımcı olacak inşallah bana Allah ın izniyle. yürüyüşü işe gelirken 15 dk boyunca yapabilirim. ama çok tempolu olmaz malum çok terlersem işyerinde zor olur.ama akşam frenim yok nede olsa eve gidiyorum. spor olayında yine aşmışsın kendini tebrik ederim. vereliniortak :nazar:
celudarcım gözünaydın ozaman. kaydirigubbakcemile3 şimdiden Allah kavuştursun diyeyim. proje konusunda şansın bol olur inşallah. :Saruboceq:
maden işçileri için bugün gazetede okudum seyyar morg istemişler yazıyordu. kalbim acıdı resmen ailelerine Allah sabır versin,hayırlısı ile kavuşurlar dilerim. :Saruboceq:
selam konusunda genelde yaparım hayatım,ama bazen oğlumla mücadele ederek eve girdiğim için unuttuğum oluyor tabi. yinede sağol canım paylaşımın için.
dünkü irade sınavın içinde ayrıca tebrik ederim.
nurcum geçmişolsun canım. doğumgünün kutlu olsun. sevdiklerinle nice yaşlara inşallah.sağlıklı,mutlu ve huzurlu. a.s.

kızlar bu arada fıkrayı beğendiğinize sevindim. yenileri olursa paylaşırım. opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım
valla girmeyi istiyorum ama benim adı uyanıkken gelip bilgisayarın üstüne oturuyor uyurkende koşturmaca var
beslenmem iyi diye düşünüyorum ama yiyemiyorum bazen cumartesi günü sadece 1 tane tost yedim ne gördüysem midem bulandı akşama kadar su içtim
sanada kolay gelsin benimde hafta sonu arkadaş gelecek temizlik yapacaz inş.

Benim bitti Nurcum :))))) İlk parti ütümü de yaptım :)))) Çok mutluyum, günün geri kalanı bana kaldı :)))))
Cumartesiden bugüne epey zaman geçti ama umuyorum miden daha iyidir canım :)))

canım çok kolay gelsin..hem spor niyetine de geçer...bende cuma dip köşe temizlemeyi düşnüyüorum inş...

Shopcum, bu sabah 7.30 da 45 dk yürüyüşümü yaptım, bugün kombo oldu :))))) Kendini yormadan yap temizliğini canım. Biz kendimizi kaptırınca gözümüz hiç bi şeyi görmüyor :))))

nac kolay gelsin canım
yavaş yavaş yap sıkılma :)) ama hareket etmekte iyidir zaten az yiyorsun
asabi değilsin öle düşün :)) melisa çayı içersen sinirlerine ii gelir dr.lar diyette tavsiye ediyorlar

Bugün alayım canım, dün akşam ismini vermeyeyim ama regl öncelerinde içtiğimiz bitkisel bir şurup var ya, onu içeyim dedim, sonra neme lazım, metabolizmamı yavaşlatır diye vazgeçtim. Bugün melisa çayı alayım ben :) Gerçi bugün iyiyim ama..

evet devam dosbacım:))
kızlar bu arada ben bu cuma listeye girecekmiyim?girersem sanırım sizin dercenizi düşürürüm..gerçi ben gruptan kaç kiloyla ayrıldım onu hiç hatırlamıyorumCADIARZU

Listeye giriyorsun hayatım, ayrılış kilon 73,9. Derecenin ne önemi var hayatım, kilo veren kendi mutluluğunu yaşar.. Derece bahane...

canlar selam. umarım herkesler iyidir. bende iyim çok şükür. busabah 1 dilim ekmekle sıkı bir kahvaltı ettim.
dün akşam yemeğinde az pilav az bezelye (toplam yarım tabak bile değil)bol marul salatası vardı.

Afiyet olsun cnaım. Salata da ne güzel olmuş :))))

adcım ii çalışmalar
shocum sanırım çok eski üye diye dönersin kaptana sormak lazım
nac canım keçi sütü ile aran nasıl??

Sevdim valla dosbikim. Şunu farkettim, bana inek sütü kokuyor, keçi sütü kokmadı. Yarım yağlı tabi. Yağlısı nasıl olurdu bilmem :))))) Keçinin peyniri de kokmadı bana. Tuhaf mıyım ne?
şimdi yeşil çayımı içiyorum... öğleden sonra komşu çağırdı uğramazsam ayıp olur ama eşimlede buluşacağım...

Duyduğun doğru şekerim, komşuna ayıp et :)))))))))))))))))
Afiyet olsun cnaım, ben de bir bardak yeşil çay içtim. Yemekten sonra ikincisini içeceğim..

kızlar öğle yemeğimi yiyip geldim ve siyah şekersiz çayımı yudumluyorum..
menüm=1 küçük tabak susuz köfteli patates yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı 1 küçük domates ve yarım bardak ayran...dağlar tepeler yemiş gibiyim..kötü hissediyorum kendimi:((
bu menüde hatalı bir taraf var mı kızlar?

kızlar öğle yemeğimi yiyip geldim ve siyah şekersiz çayımı yudumluyorum..
menüm=1 küçük tabak susuz köfteli patates yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı 1 küçük domates ve yarım bardak ayran...dağlar tepeler yemiş gibiyim..kötü hissediyorum kendimi:((
bu menüde hatalı bir taraf var mı kızlar?

Canım, gayet normal bir menü olmuş. Dağlar tepeler kadar yememişsin :))) Dengeli bir beslenme olmuş, afiyet olsun :))))

bende uyuyamadım :( uykum gelmıyor.. yarın tatil diyemi ne anlamadım :(

Bilmiyorum ki canım yaa. Ben artık karar aldım, en geç 00:00'da yatakta olacağım. İşim varsa da sabah erken kalkıp yapacağım. Başka türlü düzene girmeyecek uykum.

Kızlar, ben dün akşam 21 de bir kaçamak yaptım. 4 kaşık yağsız makarna yedim.:kedi:
Makarnayı yer yemez enerjim yerine geldi, baş ağrım geçti. Sanırım açlık uykusuzluğa eklenince iyice yormuş. Böyle bir kaçamak yaptım.... Üzgünüm ama pişman değilim. Tabi bu kaçamak tek kaçamak olarak kalmalı..
Şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, keçi peyniri ve kahve. Kahvaltım bitince yürüyüşe çıkayım ben.... Vakit erken, her yer sesizdir...
Görüşürüz kızlar :)))))))))))))))

Canım hem yağsızmış, hem sağlığına iyi gelmiş. Bi de demek ki acıkmışsın da yemişsin. Aç kalmaktan iyidir.

günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
sabah 6.50 de uyandım ..yarım saat yürüyüşümü yaptım..şimdi nöbete geldim..bir dilim ekmek ve peynir getirdim onu yiycem kahvaltı olarak..ve su içmem gerek bugün..
sempatiksalakcinni

Benim diyetisyenin çok katı bir kuralı var, sabah kalktıktan sonra en geç bir saat içinde kahvaltı yapmak gerekiyor. Yoksa sanırım metabolizma yavaşlıyormuş.

inş isteğine ulaşırsın canım
bende çok dikkat etmiştim bu hafta regl dönemimde olunca almak istemedim ama bugün doğum günüm akşam eşim pasta almış çok küçük bi dilim yedim ohaoldumsmile

Doğum günün kutlu olsunnnn! Nice mutlu yıllara! Doğum gününde yenilen küçük dilim pastaya hiç kızılmaz :)

nactigall CİM geçen cuma 81 kiloydum dün akşam dayanaadım tartıldım 78.3 gedim canım..ve boyum kısa 158...:((

Canımgeçen Cuma'dan beri 2.7 kilo vermişsin, öyle laf arasında söylüyorsun. Ben olsam davul zurna eşliğinde duyururum :))) Çok tebrik ediyorum :nazar:

Afiyet olsun canım. Pilavı az yemişsin ve ekmek yememişsin, hiç kaçamak yok maşallah. Bol marul salatası süper olmuş. Hem de lezzetli oluyor. 3 kaşık diyeti diyince ben ana öğünlerde toplamda 3 kaşık yemek yiyeceksin sanmıştım.Az ama herşeyden yiyeceksen çok mantıklı tabii. İyi düşünmüşsün. Bence yapabilirsin canım. Çok kısıtlayıcı birşey değil sonuçta.

Komşuya ayıp edeceğine sevindim :)) Ben de yeşil çay içeyim, iyi hatırlattın canım.

Back