• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selam. Nac. canım tam mesajının üstüne gelmişim :)

Canım çok zor oluyor. Ama kaçamak yaptım işte. Dün ve ondan önceki gün hep protein fazlam var. Bir de iyi hatırlattın, dün 3 tane patates kızartması yemiştim. Onu da ekleyeyim.

Amaaa dün gece 9 saat uyudum ve bugün tartıldım 63.9 kiloyum. Yaa uyku beni çok etkiliyor. Hem iştahımı açıyor hem sanırım metabolizmam yavaşlıyor hem de direkt kilo alıyorum yaaa.

Geçen gün biraz olsun uykumu alınca 63.8 kiloya düştüm. Sonra yine uykusuz kaldım 900 gr aldım. Dün 9 saat uyudum 63.9 kiloya düştüm. Ama ben o arada hep güzel uyumuş olsam şu an çok daha zayıf olacaktım eminim.

Canım okullar kapanıyor, daha çok uyuyabileceğiz inşallah. Ben bu yaz yine çalışacağım, ekstra para kazanmak için. Ama daha çok var. O zamana kadar bol bol uykumu alıp iyice kilo veririm inşallah. Sonraki yazlarda da çalışmak zorunda kalmayıp bol bol dinlenirim inşallah.

Senin de okul bitiyor. Sen dinlenebilecek misin canım?

Kızlar, öğle yemeğinde 100 gr tavuk ve salata vardı. şimdi derse gidiyorum. 1 küçük elme yiyeceğim. 17 gibi de soya sütümü içerim. Su 1.5 lt oldu. Yeşil çay da 3 bardak. Yedek için çubuk tarçın da aldım. Suyu 1 lt daha içtim mi tamamdır )))

Adcım, sana açıklayamamıştım: 2 haftada toplam 500 gr yağ gitti. Tartıda 1 kilo görünüyorum. Anlayacağın arkadaşım, çok yavaş gidiyorum.

Ben hala öğle yemeği yemedim. Daha 3 saat geçmedi bir önceki öğün üstünden ama çok acıktım. Yemek yiyip geleyim. Neler yaptınız merak ettim. Gelince okuycam. Nac. canım öpüyorum.

Canım çok zor oluyor. Ama kaçamak yaptım işte. Dün ve ondan önceki gün hep protein fazlam var. Bir de iyi hatırlattın, dün 3 tane patates kızartması yemiştim. Onu da ekleyeyim.

Amaaa dün gece 9 saat uyudum ve bugün tartıldım 63.9 kiloyum. Yaa uyku beni çok etkiliyor. Hem iştahımı açıyor hem sanırım metabolizmam yavaşlıyor hem de direkt kilo alıyorum yaaa.

Geçen gün biraz olsun uykumu alınca 63.8 kiloya düştüm. Sonra yine uykusuz kaldım 900 gr aldım. Dün 9 saat uyudum 63.9 kiloya düştüm. Ama ben o arada hep güzel uyumuş olsam şu an çok daha zayıf olacaktım eminim.

Canım okullar kapanıyor, daha çok uyuyabileceğiz inşallah. Ben bu yaz yine çalışacağım, ekstra para kazanmak için. Ama daha çok var. O zamana kadar bol bol uykumu alıp iyice kilo veririm inşallah. Sonraki yazlarda da çalışmak zorunda kalmayıp bol bol dinlenirim inşallah.

Canım, benim uykumu beynim belirliyor. Kafam yoğunsa hemen düzenim bozuluyor. Bi süredir iyiydim, gene bozuldu. Rahatlama teknikleri falan yapmam lazım ))) derse gidiyorum. öptüm

fıkra güzeldi paylaşayım dedim.
bhr cım stresin çok canım. Allah zihin açıklığı versin hayırlısı ile atlatırsın inşallah. gerisini düşünme.
ayrıca hafif bir tatlı yemişsin hayatım. diyette iyi gidiyor diyorsun çok sıkma kendini bence.

adcığım bayıldım fıkrana bayıldım ama biz niye inatla arıyoruz yada elimizdekini yontmaya çalışıyoruz bir ülkeyi kurtarmak adamı odunluktan çıkarmaktan daha kolaymış baksana büperrr:roflol: :roflol: :roflol:

ZONGULDAK'ın Gelik Beldesi'ndeki, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ne ait yeni açılan maden ocağında patlama meydana geldi. 10 işçi yaralı olarak kurtarılırken, 540 metre derinlikte çalışan 32 civarındaki işçiye ulaşılmaya çalışılıyor.

Gelik Beldesi'ndeki TTK'ya ait yeni açılan maden ocağında bugün saat 13.30 sıralarında patlama meydana geldi. 540 metre kodunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 10 işçi yaralandı. Yaralılar çalışma arkadaşları tarafından ocaktan çıkartılarak ambulanslara taşındı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Zonguldak'taki çeşitli hastanelere kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Patlamanın ardından 160- 360 ve 460 kodunda çalışan işçiler tahliye edildi. Patlamanın meydana geldiği 540 kodundaki 25 civarındaki işçiye ise ulaşılamadı.

kızlar belki duymayanlarınız vardır diye hani bir dua ederiz hayırlısı ile kurtulurlar diye ekledim. açıkçası çok üzüldüm .

canım uyku seni gerçekten çok etkiliyormuş. sen bol bol dinlen. tabi inşallah dinlenebilirsin. mirmirmirmir
Kızlar, öğle yemeğinde 100 gr tavuk ve salata vardı. şimdi derse gidiyorum. 1 küçük elme yiyeceğim. 17 gibi de soya sütümü içerim. Su 1.5 lt oldu. Yeşil çay da 3 bardak. Yedek için çubuk tarçın da aldım. Suyu 1 lt daha içtim mi tamamdır )))

Adcım, sana açıklayamamıştım: 2 haftada toplam 500 gr yağ gitti. Tartıda 1 kilo görünüyorum. Anlayacağın arkadaşım, çok yavaş gidiyorum.
sıkıntı yook. olacak olacak hayatım. oda iyi bunada şükür. hiç gitmemesinden iyidir. ayrıca yavaş yavaş senin için en uygun diyeti bulacağınıza inanıyorum. devam canım sakın pes etme. valla ben bile kırdım kanadını ümidimin ahanda şimdi yanımda oturuyor hiçbiryere gidemez. kaydirigubbakcemile3

adcığım bayıldım fıkrana bayıldım ama biz niye inatla arıyoruz yada elimizdekini yontmaya çalışıyoruz bir ülkeyi kurtarmak adamı odunluktan çıkarmaktan daha kolaymış baksana büperrr:roflol: :roflol: :roflol:

he valla melzeyitim aynen öyle. uğraşmayalım zaten. ne yoruyoruz kendimizi. boshayallersmile

bu arada kızlar öğle yemeği çorba ve salata vardı. aralarda 1 fincan yeşil çay elma ve yarım muz vardı.
birazdan bir yeşil çay içmeyi düşünüyorum. çok açım ama canım birşey istemiyor. bu gribi bu yüzden seviyorum.iştahımı kesiyor. hehe :)) yarım muzum var yeşilçaydan sonra onu yerim evdede yine az yemek bol salata ve bol su.

ben geldimmmm
offf felaket bi gündü :(( sabahtan beri elektrik yoktu :(( çok fena tv yok pc yok çamaşır bulaşık ayyy delirdim
sabah 1 saat yürüdüm geldim duş alacağım kombi çalışmıyo :(( iğrençti
dışarı tekrar çıktım işlerimi hallettim geldim yine yok:((
yattım uyudum yeni geldi çok sıkıldım bugün
sizlerlede olamadım
adcım fıkran ii geldi :))
nac canım verirsin... bak yan komşum ve kızı yürüyorlar bende onlara takılıyorum artık
kız 1 haftada 1.5kg verdi annesi 18 günde 3.4 verdi
bende tartılıyorlarda :))
bende gaza geldim

öğlen 2 dilim ekmek 1 parça peynir
haşlanmış karnabahar yedim
ara 1 ceviz 3 kaysı 3 erik

akşama bezelye pişiriyorum çorbamda var salata da yaptım süper :))

shocum sabah yürümüşsün çok sevindim inan kendim yürümüş gibi hissettim
adcım sende dün yürümüşsün ama gribini atlatana kadar terleyip soğuma dikkat et
melzeyitim yoğunluğun hayırlı olsun canım :))

taylor sana uyku tulumu hediye etmek geliyor içimden :)) canım benim keşke imkanın olsada erken yatabilsen... sanırım gecede yoğun çalışıyorsun... inş. ilerde istediğin kiloda ve ekonomik zorlukların olmadan yaşarsın... herşeyin en güzeli senin olsun

celudar projeyi ii değerlendir, bakarsın hem faydalı bişeylere imza atarsın hemde ekonomik olarak katkı sağlarsın
yanlış bilmiyorum değilmi projelerde para konusu da var ?? yanlış biliyrosam bilgilendir :))

kızlar dün ender saraçtan dinledim türk halkı müsliye alışamadı falan diye uzun uzun faydalarından bahsetti...bu gazla gidip aldım... yarın kahvaltımı bu şekilde yapmayı planlıyorum
tadına baktım gayet lezzetli hemde çok tok tutuyormuş
bağırsak problerinde yardımcıymış
çok lifli olduğu için sindirimi kolaymış

Dosbikim, hayattan kopmuşsun bugün canım )))
ben de dertsn çıktım, eve gidiyorum. temizlik yapacağım. Kaç zamandır evimle ilgilenemedim.
Kızlar, bu diyet işi beni çok gerlyor. Sabah uyandım, kilo vermiş miyim diye. Benlm rahatlamam gerekiyor. Hayatı kendime zindan ediyorum..

Back